Wikipedia-diskusjon:Brukerinteresser

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Godt og blandet[rediger kilde]

Innholdsfortegnelsen blir ekstrem her, muligens droppe underoverskrifter og bruke fet skrift isteden?

må sortere dette alfabetisk etterhvert Minto 11. aug 2005 kl.16:04 (UTC)

God idé å kutte underoverskriftene. --Tokle 12. aug 2005 kl.11:00 (UTC)

la underoverskriftene stå, men bytt ut == med <h2> der tallet viser til antall erlik tegn. Vi vil da få de samme overskriftsnivåene uten at de legges i innholdsfortegnelsen. Martin 12. aug 2005 kl.11:03 (UTC)
Mitt forslag er å bruke overskriftene, men skru av innholdsfortegnelsen ( __NOTOC__. Så kan det legges inn overskrifter på høyeste nivå med bare en bokstav satt opp alfabetisk, og legges inn en manøvreringsmal ({{TOC}}). Cnyborg 12. aug 2005 kl.11:07 (UTC)
Noe jeg aldri har gjort før.. noen som melder seg?? Mintodisk. 31. aug 2005 kl.08:34 (UTC)
Såvidt jeg forstår betyr dette at man må gjøre om strukturen; alle interesser som begynner på a (Automobil, Asparges, Arkitektur osvosv) må legges under overskriften A, and so on. Dette er en enorm jobb, men den bør kanskje utføres så snart som mulig, for å slippe at jobben blir ennå mer enorm:) Hvis strukturen blir omgjort, slik som nevnt over, er det bare å legge inn __NOTOC__ {{TOC}} like over første overskrift, og resten fixer seg selv:) OPus- (mld, film) 31. aug 2005 kl.08:43 (UTC)

Implikasjoner av stukturen og tolking av siden[rediger kilde]

Siden gir en implisitt føring på at en kan spørre brukerene om hjelp. Det betyr at alle som var listet på den opprinnelige siden må listes på den redigerte siden. Kategoriene kan bare brukes for å liste alle brukerene innen et fagfelt mens siden angir et sub-sett av disse som er «spørbare».

Jeblad 10. jan 2006 kl.10:50 (UTC)

Kategorien Bil som i Automobil er lagt inn under både Kultur og Teknologi, hvor bør den ligge? Mintodisk. 31. aug 2005 kl.08:34 (UTC)

Organisere listen som et fagfelt-tre?[rediger kilde]

Listen begynner å bli ganske lang etter hvert, hadde det vært en idé å organisere de forskjellige fagfeltene under hovedområder, litt på samme måten som fag og institutter er organisert under fakulteter på universitetene? På den måten kunne det være lettere å oppgi at man er interessert i et bredt fagfelt som f.eks. biologi, eller i en smal nisje som «bakbeina til tanglopper i indre Sognefjord» som noen nevnte på Tinget. -- SLB (diskusjon) 13. des 2006 kl. 13:47 (CET)

Bra forslag, tror jeg. :-) Olve 13. des 2006 kl. 19:53 (CET)
Jeg har laget et meget tentativt forslag til hvordan noe sånt kunne sett ut her. Merk at jeg har plassert en del fag (f.eks. jus) der de logisk hører hjemme og ikke i en egen gruppe selv om de gjerne har egne fakulteter på norske universiteter. En del andre områder (som Sport og Mat og drikke) er vanskelige å plassere i en faglig sammenheng, kanskje de kan komme under en egen del, "trivia" eller noe slikt? -- SLB (diskusjon) 14. des 2006 kl. 01:00 (CET)