VW-Audi Club Norwegen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Audi.

VW–Audi Club Norwegen er en entusiastklubb for de som har en interesse i Volkswagen og Audi. VW–Audi Club Norwegen er Norges største merkeklubb.[trenger referanse]

VW–Audi Club Norwegen ble stiftet 18. august 1993. Med bare noen få medlemmer på begynnelsen av 90-tallet har klubben vokst en stor vekst og har pr 2014 ca 5000 betalende medlemmer årlig.

Formålet med klubben er: Samle interesserte i biler av merkene Volkswagen og Audi, etterhvert også delvis for andre merker i VAG-familien som f.eks. Seat/Skoda. Sørge for arrangementer til sosial og faglig glede. Være et organ for utveksling av meninger og kunnskap om emnet. Ha kontakt med leverandører og sørge for samarbeidsavtaler.

Klubben drives 100% av frivillig innsats. Det er ingen i organisasjonen som er lønnet på noen som helst måte. Klubben har eget internettsted med klubbforum, publisering av aktuelle nyheter, etc. Diskusjonsforumet holder høy kvalitet takket være langvarig drift, medlemmene opptrer med fullt navn overfor hverandre og det administreres av ivrige administratorer og moderatorer. Volkswagen-Audi Club Norwegen utgir medlemsbladet Treffpunkt med aktuelle reportasjer og nyheter fire ganger i året.

Klubben har i alle år hatt viktige partnere som bidrar med gode rabattavtaler for medlemmene i tillegg til å støtte klubben i arrangementer. De siste årene har klubben hatt en enorm vekst med partnere og er nå en viktig støttespiller hos flere bedrifter i bransjen.

En av hovedaktivitetene er arrangering av treff- og arrangement. Årlig har klubben flere treff rundt om i Norge, både vinter og sommer. Dette er populært for medlemmene som kommer fra hele landet for å samles sosialt. På treffene fokuseres det på banekjøring og/eller utstillinger.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]