Bruker:DANE YOUSSEF

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, stipendiat wiki-ans. Borgere av den hellige, Wikipedia, den demokratiske public domain internett-leksikon. Ja, dette er den siden hvor jeg gir deg all den nedslitte på meg selv. Jeg er en mann av verden. Denne verden. Verden av Wiki. Jeg Dane Youssef. Dane R. Youssef.

Hvem er du? Meg, jeg er en artist på hjertet. En selvstendig ekspresjonist. Jeg skriver, skape, tenke. Jeg uttrykker meg. I stort sett alle mulige kunstneriske medium kan jeg finne. En filmskaper først og fremst. Jeg har også den type kritisk blikk, en tanke for kommentar til denne verden.

Jeg har skrevet et høyt volum av anmeldelser for filmer og TV, for ikke å nevne biografier for kjendiser og andre likeså kunstnere. Storheter som Amazon, IMDb, Epinions, MySpace, Facebook, Borders, moviereviews.com, Living Social, Yahoo, TV.COM og VG Nett. Hvorfor Wiki, også? Jeg ønsket å spre meg ut ytterligere.

Jeg ble kåret til Junior prins av min avgangsklassen. Class of 2001, m ---- rf ---- r! Og vanskelig stolt av det! Så langt, min mest personlige prosjekt som inneholder en film som jeg gjorde da vår kjære kattunge forlot i 2002. På grunn av mine helseproblemer, min stress og dårlig tilstand (og helt kjedsomhet), jeg også komme inn å trene. Jeg praktiserer slike som yoga, pilates, ballett, cardio, bodybuilding. Jeg var et rot for lengst. Jeg misbrukt usikre stoffer. La oss bare la det bli med det.

Jeg har fått til å utføre klassisk ballett med Alameda School of Dance og College of Alameda. Utføre har alltid vært en stor del av meg. Jeg pleide å drikke. Ganske hardt, faktisk. Jeg startet i det små. Noen grunnleggende Heineken øl, halvparten av en hver kveld. Da jeg flyttet på opp til en smakstilsatt øl en kveld. Hard Lemon og Limeades. Da jeg flyttet på opp til pounding vin kjølere av de fire-pack på en kveld. Min topp var Jaggerbombers. Som en væske speedball. Jeg sparket i ren i 2009. Og jeg forbli så edru som om det var for fastetiden. Jeg vet noen gode mennesker. Jeg har fått æresbevisninger, kudos for min kunst, min kreativ skriving. Jeg har malt selv.

En livslang fan av filmer, har jeg vært en film-o-phile så lenge jeg har vært. Den liker av mine blinkskudd som "American Beauty", "Sideways", "The War of the Roses" blant andre. En stor fan av bandet KISS, jeg har en hel hylle med overprisede glam-band merchandise.

Jeg har utviklet noe av et konkurransefortrinn. Prøver å. Folk sier til meg konstant: "Du har talent Du trenger bare å gjøre en innsats Bevis selv Strike som varmt jern...." Verkene til karikaturtegnerne som Bill Watterson, Aaron McGrundler, Bill endre, R. Crumb, Stan Lee, filmskapere som David Lynch, Stanley Kubrick, Christopher Nolan, Larry Clark.

Skribenter som RL Stine, Roald Dahl, Rod Serling, bedazzled James Ellroy meg. Jeg ble forelsket i slike som dem. Den hadde bare sånn, at magi på papir. Som engel støv. Alle som så dem på sitt beste (eller selv deres verste) visste at de var noe spesielt.

Selvhjelp motiverende guru Tony Robbins var den som overbeviste meg var det håp for tross alt. Etter det gjorde jeg mye fremgang.

Overbeviste meg til å snu det hele rundt og prøve og gjøre livet noe spesielt. Tro det, var det vanskeligere enn vanlig. Jeg har fått en telefon bok av helseproblemer.

Jeg er nå så ren som jomfru flaskevann. Bortsett fra i de mer populære tradisjonell forstand. Mens jeg skriver dette ... (Tre ganger, måten! To samleie, to muntlig). Jeg gleder meg til å

Min mor har fortalt meg mange ganger, mange måter ... "Du er så spesiell, spesielt barn" og "det er bare noe galt med deg."

Jeg er en stor tro på ballett. Balletten. Nei, det er ikke bare trening. Det er ikke bare en kunstform. Det er ikke bare en praksis, eller hobby. Og nei, det er ikke "bare dans klasse. Det er en livsstil. Som en tro, en religion.

Så, her er jeg, Wiki. Kommet for å bli. Dette er mitt hjem nå.