Tricking

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Tricking er en underground sport som har holdt på i over 10 år. Det er først nå folk begynner å få kjennskap til det. Det har også blitt brukt veldig mye i reklamer, filmer og shows.

Sporten i seg selv er en sammensetting av turn, kampsport & breakdance. Utifra grunnelementer i hver og enkelt av disse, utvikler man da seg selv og elementene til et nytt særpreget nivå.

Tricking har en bra variasjon av stiler. Fordelen er at man ikke trenger å følge faste former, men at man får lov til å trene opp mot den stilen/formen man liker.

Pedagogisk sett er denne sporten veldig sosialt, og man vil ha muligheten av å bli kjent med et nettverk som strekker seg over hele verden. De fleste trickere reiser rundt omkring i Verden på forskjellige gatherings, for å møte hverandre, få bekjentskap, lære og dele teknikker og nye fremgangsmåter, til og med nye tricks =).

Filosofien til Tricking endrer ikke den klassiske formen i andre sport, men bygger på basis av at man har frihet til å utvikle seg den veien man vil gå. Det er bare du som kan sette grenser på hvor langt du vil nå.

Det fins også flere samlinger innen tricking. Det er:

- Battle of Norwegian Tricksters ( Februar ) Armin

- Sarpsborg Easter Gathering ( Mars/ April ) Lasse

- Oslo Summer Gathering ( Juni/ Juli ) Armin

- Bergen Gathering ( Juni/ Juli ) Kim

- Oslo Halloween Jam ( Oktober ) Armin

- Elverum XMAS Gathering ( Desember ) Team MEM


Se også[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]