The Green Hornet

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
The Green Hornet
Generell informasjon
SjangerAction
Komedie
Kriminalfilm
Utgivelsesår2011
Prod.landUSA
Lengde119 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiMichel Gondry
ProdusentNeal H. Moritz
Seth Rogen (utøvende produsent)
ManusforfatterSeth Rogen
Evan Goldberg
MusikkJames Newton Howard
SjeffotografJohn Schwartzman
KlippMichael Tronick
Foran kamera
MedvirkendeSeth Rogen
Jay Chou
Cameron Diaz
Tom Wilkinson
Christoph Waltz
Annen informasjon
Filmformat2,35:1
Prod.selskapColumbia Pictures
Eksterne lenker

The Green Hornet er en amerikansk actionkomedie og kriminalfilm fra 2011. Filmen er regissert av Michel Gondry, og har Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz og Christoph Waltz i hovedrollene.

Handling[rediger | rediger kilde]

James Reid (Tom Wilkinson) eier en stor avis i Los Angeles. Så dør han plutselig, lenge før sønnen og arvingen Britt (Seth Rogen) er voksen nok for oppgaven det er å ta over avisen. Men den festglade latsabben Britt bestemmer seg for å endre livsstil som en følge av James' død, og slår seg sammen med farens sjåfør Kato (Jay Chou), som også er kung fu-ekspert, for å bli superhelt. De gjør imidlertid sin egen vri på det; de poserer som skurker for å kunne infiltrere mafialigaen. Britt blir kjent som The Green Hornet.

Det går ikke lenge før Kato er lei av at Britt tar all æren for arbeidet de gjør, og det gjør ikke ting mindre komplisert at de begge er interesserte i et romantisk forhold med Britts assistent, Lenore Case (Cameron Diaz). Men de må legge uenighetene til side for å prøve å stoppe mafiabossen Chudnofsky (Christoph Waltz).

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]