The Green Hornet

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
The Green Hornet
Nasjonalitet USA
Språk Engelsk
Sjanger Action
Komedie
Thriller
Kriminalfilm
Regissør Michel Gondry
Manus Seth Rogen
Evan Goldberg
Produsent Neal H. Moritz
Seth Rogen (utøvende produsent)
Medvirkende Seth Rogen
Jay Chou
Cameron Diaz
Tom Wilkinson
Christoph Waltz
Musikk James Newton Howard
Sjeffotograf John Schwartzman
Klipp Michael Tronick
Filmselskap Columbia Pictures
Utgitt 2011
Filmformat 2,35:1
Lengde 119 min

The Green Hornet er en amerikansk actionkomedie/thriller fra 2011. Filmen er regissert av Michel Gondry, og har Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz og Christoph Waltz i hovedrollene.

Handling[rediger | rediger kilde]

James Reid (Tom Wilkinson) eier en stor avis i Los Angeles. Så dør han plutselig, lenge før sønnen og arvingen Britt (Seth Rogen) er voksen nok for oppgaven det er å ta over avisen. Men den festglade latsabben Britt bestemmer seg for å endre livsstil som en følge av James' død, og slår seg sammen med farens sjåfør Kato (Jay Chou), som også er kung fu-ekspert, for å bli superhelt. De gjør imidlertid sin egen vri på det; de poserer som skurker for å kunne infiltrere mafialigaen. Britt blir kjent som The Green Hornet.

Det går ikke lenge før Kato er lei av at Britt tar all æren for arbeidet de gjør, og det gjør ikke ting mindre komplisert at de begge er interesserte i et romantisk forhold med Britts assistent, Lenore Case (Cameron Diaz). Men de må legge uenighetene til side for å prøve å stoppe mafiabossen Chudnofsky (Christoph Waltz).

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]