Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Teenage Mutant Ninja Turtles II: Kampen om Ooze
orig. Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze
Generell informasjon
SjangerAction, Eventyr, Komedie, Familie, Sci-Fiction
Utgivelsesår22. mars 1991
Prod.landUSA, Hongkong
Lengde88 min.
SpråkEngelsk
Aldersgrense11 (Norge)
Basert påTeenage Mutant Ninja Turtles 
av Kevin Eastman
Peter Laird
Prod.selskapNew Line Cinema
Eksterne lenker

Teenage Mutant Ninja Turtles II: Kampen om Ooze er en amerikansk film fra 1991, basert på tegneserien Teenage Mutant Ninja Turtles av Kevin Eastman og Peter Laird.

Handling[rediger | rediger kilde]

I New York City blir en ung mann ved navn Keno ved en tilfeldighet vitne til en gjeng innbruddstyver som han forsøker å stoppe. Keno, som viser seg å være en dyktig kampsport-utøver blir raskt overmannet. Men i dét alt håp synes å være ute, ankommer Teenage Mutant Ninja Turtles. De forsvinner raskt igjen etter å ha reddet Keno, og bundet fast tyvene. Teenage Mutant Ninja Turtles, som består av Leonardo, Donatello, Michelangelo og Raphael, sammen med deres mester Splinter, bor for tiden sammen med April O'Neil samtidig som de fremdeles leter etter et nytt sted å bo etter hendelsene fra deres siste eventyr.

Ved en søppelplass gjemmer restene av The Foot og The Shredders, ledet av deres nestkommanderende Tatsu, seg. Journalist April O`Neil intervjuer professor Jordan Perry fra Techno Global Research Industries (TGRI) om en mulig lekkasje av giftig avfall. Han forsikrer April om at alt er i orden, men samtidig oppdager forskerne i bedriften deres mutasjoner på grunn av denne lekkasjen. Freddy, en spion fra The Foot, oppdager dette og rapporterer videre til resten av gjengen. The Foot kidnapper professor Perry. I tillegg blir det problemer innad blant Mutant Ninja Turtles når Raphael krangler med Leonardo, og bryter løs fra gruppen. Men Michelangelo oppdager en forlatt t-banestasjon, og anser dette som et nytt perfekt gjemmested for gjengen deres.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]