South Park (sesong 9)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Trey Parker.
Matt Stone.

Dette er en oversikt over South Park-episoder i sesong 9:

Mr. Garrisons Fancy New Vagina[rediger | rediger kilde]

Læreren Herbert Garrison gjennomgår en kjønnsskifte-operasjon. Men han er ikke i stand til å ha menstruasjon, ønsker han å bytte tilbake til å bli mann. I mellomtiden gjennomgår Kyle plastisk kirurgi for å gjøre seg mørkhudet, fordi han tror dette kommer til å gjøre ham mye bedre i basketball. Samtidig ønsker faren hans å gjennomgå en operasjon for å endre seg til delfin.

Die Hippie, Die[rediger | rediger kilde]

Eric Cartman tror at han må egen hånd må redde hele verden, etter at en gruppe hippier ankommer South Park. Men ingen andre lytter til advarslene hans.

Wing[rediger | rediger kilde]

Token begynner som sanger, når de andre guttene forsøker å begynne et talent-byrå.

Best Friends Forever[rediger | rediger kilde]

Episode 129 av tv-serien South Park. Denne episoden tar opp hvorvidt det er riktig å holde folk i live med maskiner. Episoden vant en Emmy-pris.

Handling[rediger | rediger kilde]

Kenny McCormick får tak i den første PSPen i South Park og spiller "Heaven vs. Hell" døgnet rundt. Idet han runder spillet går han over en vei, og blir påkjørt av en bil, men i motsetning til de fleste andre ganger han har dødd er han ikke helt død denne gangen. Han blir holdt i live med en respirator. Det viser seg etter hvert at Kenny ble påkjørt av en grunn, PSPen er nemlig oppfunnet av Gud for å finne ut hvem som er verdig til å lede himmelens hær.

Kenny er deres "Keanu Reeves" som skal redde Himmelen fra Helvetes styrker. Men ved hjelp av maskinene vender Kenny tilbake til live, og forsvinner fra himmelen. På jorden er debatten i gang om hvorvidt Kenny skal holdes i live eller ikke, med Cartman, som ønsker å arve Kennys PSP på den ene siden og Kyle Broflovski og Stan Marsh på den andre siden. Englene blir derfor sendt til jorden for å skru av maskinene og redde himmelen.

The Losing Edge[rediger | rediger kilde]

Guttene forsøker å tape baseball-kamper med vilje, slik at de kan unngå å måtte spille baseball resten av sommerferien. Dessverre klarer de ikke å tape. Randy Mars begynner å trene for å slåss mot de andre fedrene ved barnas baseball-kamper. Filmen Rocky blir parodiert i utvalgte scener.

The Death of Eric Cartman[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 131 av TV-serien South Park. I denne episoden tror Eric Cartman han er død.

Handling[rediger | rediger kilde]

Etter å ha gjort noe helt utilgivelig, bestemmer guttene seg for å ignorere Cartman. Cartman skjønner ikke hva som skjer, men når han kommer hjem og hører moren ha seksuelt samkvem med en reparatør og mistolker det som gråt og sorg, tror Eric han er død. Fortvilet går han rundt til han møter Butters, som ikke er med på å ignorere ham. Eric overbeviser Butters om at han er død, og sammen reiser de rundt for å gjøre opp for alt det gale Cartman har gjort.

Erection Day[rediger | rediger kilde]

Jimmy kommer i puberteten og begynner å få ereksjoner. Han bekymrer seg for å opptre ved skolens talent-show. Så han forsøker å finne en kvinne han kan ha sex med, for å bli kvitt ereksjonene sine.

Two Days Before the Day After Tomorrow[rediger | rediger kilde]

Stan Marsh og Eric Cartman krasjer en liten båt inn en demning, og demningen blir ødelagt. Dette oversvømmer nabo-byen Beaverton. Men de to guttene ønsker ikke å innrømmer hva de har gjort. Så folk begynner å klandre alt fra USAs president til global oppvarming eller terrorister for denne katastrofen. Innbyggerne i South Park bruker så mye tid på å legge skylden på alle andre, slik at de ikke får tid til å faktisk hjelpe innbyggerne i Beaverton.

Marjorine[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 134 av TV-serien South Park.

Handling[rediger | rediger kilde]

Episoden starter med at Cartman har samlet alle guttene i kjelleren sin for å fortelle dem om jentenes nye maskin som kan se inn i fremtiden. De iverksetter en plan for å få tak i denne fantastiske maskinen, som involverer at Butters later som han dreper seg selv, og kler seg ut som "den nye jenta" i byen, Marjorine.

Follow That Egg[rediger | rediger kilde]

Elevene i fru Garrisons klasse skal samarbeide om å ta vare på egg. Garrison innser at hun fremdeles har romantiske følelser for Mr. Slave, som planlegger å gifte seg med Big Gay Al så snart en guvernør signerer en ordning som tillater ekteskap mellom personer av samme kjønn. Men Fru Garrison forsøker å forhindre ekteskap mellom homofile fra å passere.

Ginger Kids[rediger | rediger kilde]

Eric Cartman forsøker å rapportere om hvor farlig han mener at alle rødhårede barn er.

Trapped in the Closet[rediger | rediger kilde]

Stan Marsh blir kjent som en reinkarnasjon etter L. Ron Hubbard, av en gruppe lokale scientologer. Men dette forårsaker en rekke bisarre hendelser, for eksempel at Tom Cruise og John Travolta låser seg inne i Stans klesskap.

Free Wilzyx[rediger | rediger kilde]

To medarbeidere ved et stort akvarium forsøker å narre guttene i South Park til å tro at en spekkhogger kan kommunisere med dem. Dette fører til at guttene forsøker å frigjøre spekkhoggeren, og sende dyret ut i verdensrommet.

Bloody Mary[rediger | rediger kilde]

Randy Marsh har et stort problem med alkohol, og begynner med møter sammen med Anonyme Alkoholikere etter en arrestasjon for fyllekjøring. Kort tid senere oppdager en prest i en nabo-by at en statue av jomfru Maria drypper blod fra anus. Presten erklærer dette som et religiøst mirakel. Når Randy får høre om dette, reiser ham umiddelbart til statuen i håp om å bli helbredet for sin alkoholisme.