South Park (sesong 6)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er en oversikt over South Park-episoder i sesong 6:

Jared has Aides[rediger | rediger kilde]

Jared Fogle blir berømt etter å ha gått kraftig ned i vekt, men han pådrar seg byens vrede når han kunngjorde at han gikk ned i vekt fordi han hadde folk til å hjelp seg med å gå ned i vekt. Innbyggere i South Park mistolker dette som at Jared har AIDS. I mellomtiden forsøker de andre guttene å bruke Butters Stotch som talsmann for en kinesisk restaurant, slik at guttene kan tjene penger.

Asspen[rediger | rediger kilde]

Guttene, og deres foreldre, reiser på ferie til Aspen. Stan Marsh blir mot sin vilje dratt inn i en ski-konkurranse mot en stor bølle. I mellomtiden får foreldrene deres problemer på grunn av et timeshare-seminar som forsøker å få dem til å kjøpe leiligheter i området.

Freak Strike[rediger | rediger kilde]

Guttene kler Butters ut som et misfoster, slik at de kan vinne en premie på TV-programmet The Maury Povich Show. Men dette går ikke helt som planlagt, så Eric Cartman forsøker å kle seg seg som en tenåringsjente fullstendig ute av kontroll for å bli populær på TV-programmet.

Fun With Veal[rediger | rediger kilde]

Guttene forsøker å redde en kalv fra tortur og slakting.

The New Terrance and Phillip Movie Trailer[rediger | rediger kilde]

Guttene må følge med på en episode av det kjedelige TV-programmet «Fightin 'Round the World» med Russell Crowe i hovedrollen, fordi de ønsker å se en trailer for den nye Terrance and Phillip-filmen. Men de risikerer å gå glipp av traileren når søsteren Shelley sender guttene ut for å kjøpe tamponger til henne, og guttene forsøker for å finne en annen TV for å få med seg traileren.

Professor Chaos[rediger | rediger kilde]

Episode en av to. Butters begynner som super-skurk, og kaller seg for «Professor Chaos» for å forårsake problemer over hele byen. I mellomtiden holder Stan, Kyle og Cartman en konkurranse blant de ande barna for å fylle tomrommet som Kenny etterlot seg.

Simpsons Already Did It[rediger | rediger kilde]

Episode to av to. Butters, som Professor Chaos, oppdager at alle planene hans for å ødelegge verden allerede har blitt funnet på tidligere i TV-serien The Simpsons. I mellomtiden skaper Eric Cartman et spesielt miniatyr-samfunn i et akvarium.

Read Hot Catholic Love[rediger | rediger kilde]

Etter en rekke skandaler om seksuelle overgrep innenfor den katolske kirke, forsøker pastor Maxi å få til en reform. Men en rekke foreldre i South Park konverterer til ateisme. Eric Cartman vinner et veddemål mot Kyle om at han kan stappe mat opp i rumpen, og få avføring fra munnen.

Free Hat[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 88 av TV-serien South Park. Denne episoden tar opp kampen mot restaurering av filmer, og den siste delen av episoden er en parodiRaiders of the Lost Ark. Trey Parker og Matt Stone angrep Steven Spielberg og George Lucas igjen i 2008 som hevn for den elendige Indiana Jones og krystallhodeskallens rike.

Guttene skal se Imperiet slår tilbake på kino, men oppdager at det er en restaurert versjon av den klassiske filmen. De forlater skuffet kinoen og bestemmer seg for å stifte en organisasjon som skal kjempe mot endring av filmer. De henger opp lapper om sitt første møte, hvor Cartman skriver på: "Free hat" (oversettelse: gratis hatt/løslat Hat). På møtet dukker det opp en folkemengde som vil løslate Hat McCullough, en fiktiv morder som er dømt for å ha drept flere spedbarn. Guttene ender med å måtte redde «Raiders of the Lost Ark fra» den onde Steven Spielberg og hans medhjelper George Lucas alene.

Bebe's Boobs Destroy Society[rediger | rediger kilde]

Guttene ved barneskolen begynner å oppføre seg merkelig når Bebe begynner å utvikle bryster. Men en annen jente i klassen, Wendy Testaburger, får bryst-implantater slik at guttene skal mer legge merke til henne i stedet.

Child Abduction is Not Funny[rediger | rediger kilde]

Alle foreldrene i byen ansetter Tuong Lu Kim for å bygge en høy mur rundt hele South Park, for å beskytte barna deres mot kidnapping.

A Ladder to Heaven[rediger | rediger kilde]

Vennegjengen planlegger å bygge en stige til himmelen, for å snakke med Kenny McCormick. I mellomtiden drikker Eric Cartman ved et uhell Kennys aske, og blir derfor besatt av Kennys ånd.

The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers[rediger | rediger kilde]

Vennegjengen forsøker å returnere en video til en video-butikk før sjette-klassingene stjeler videoen fra dem. Men denne filmen blir forvekslet med en porno-film.

The Death Camp of Tolerance[rediger | rediger kilde]

Læreren Herbert Garrison forsøker å få sparken fra skolen på grunn av diskriminering ved å utføre upassende handlinger i klassen med sin nye assistent Mr. Slave. Deretter planlegger han å anlegge søksmål mot skolen. Men skole-administrasjonen sender i stedet alle studentene til en «toleranse-leir» for å lære hvordan de bedre burde forholde seg til andre mennesker.

The Biggest Douche in the Universe[rediger | rediger kilde]

Kokkens foreldre forsøker å utvise Kennys ånd fra kroppen til Eric Cartman.

My Future Self'n Me[rediger | rediger kilde]

Stan Marsh møter en fremmed mann som påstår å være Stan fra fremtiden som har reist tilbake i tid, etter et liv fylt med misbruk av narkotika og alkohol. I mellomtiden grunnlegger Eric Cartman hans egen virksomhet.

Red Sleigh Down[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 96 av TV-serien South Park. Dette er den 5. juleepisoden. Tittelen er en parodi på Black Hawk Down. Kenny McCormick dukker opp igjen på slutten av episoden. Når han blir spurt hvor han har vært svarer han bare: "I was just standing over there."

Når Cartman ser at han ikke akkurat har vært snill gutt hele året, bestemmer han seg for å ta i skikkelig rett før jul. Etter å ha fått høre at de ikke feirer jul i Irak, reiser han sammen med Mr. Hankey, Kyle Broflovski og Stan Marsh til Nordpolen for å få Nissen til å spre juleglede der nede. Nissen drar, men blir skutt ned over Bagdad. Sammen med Mr. Hankey må guttene oppsøke Jesus, og sammen drar de for å redde Nissen fra terroristene, Jesus blir drept av en terrorist fra Irak. Samtidig prøver Jimmy Vulmer å synge The Twelve Days of Christmas.