South Park (sesong 3)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er en oversikt over South Park-episoder i sesong 3:

Rainforest Schmainforest[rediger | rediger kilde]

Barna i South Park blir tvunget til å bli med i et kor sendt til Costa Rica, for å opptre mot avskoging av regnskogen. Men barna ender med å gå seg vill i regnskogen, og mener at regnskogen ikke er verdt å redde. I mellomtiden får Kenny romantiske følelser for en jente, men hun kvier seg for å begynne et langdistanse-forhold.

Spontaneous Combustion[rediger | rediger kilde]

Randy Marsh må løse problemet med en rekke selvantennende mennesker som plutselig dukker opp over hele South Park. I mellomtiden spiller Eric Cartman rollen som Jesus i et teater-stykke, og blir bundet fast på korset.

The Succubus[rediger | rediger kilde]

Når Chef forlover seg med en merkelig kvinne, blir barna i South Park overbevist om at Chefs forlovede egentlig er en demon som er villig til å suge livet ut av mennesker. I mellomtiden blir Eric Cartman utsatt for en rekke skøyerstreker av en øyelege.

Jackovasaurus[rediger | rediger kilde]

Alle innbyggerne i South Park går sammen for å redde en art fra utryddelse. Men de oppdager snart at denne arten er en ekstremt irriterende rase, som bare Eric Cartman kommer overens med.

Tweek vs. Craig[rediger | rediger kilde]

Stan, Kyle, Cartman og Kenny forårsaker en rekke problemer mellom med-elevene Tweek og Craig. I mellomtiden forsøker en lærer ved barneskolen, Mr. Adler, tapet av hans kone, som døde i en flyulykke.

Sexual Harassment Panda[rediger | rediger kilde]

En mann i et panda-kostyme blir ansatt ved skolen for å lære studentene om seksuell trakassering. Men dette får Eric Cartman til å saksøke Stan (og alle barna saksøker skolen) på grunn av deres påstander om å bli seksuelt trakassert.

Cat Orgy[rediger | rediger kilde]

Episode en av tre. Eric Cartman sitter hjemme sammen med Stans søster Shelley som barnevakt, samtidig som moren hans er på en fest i forbindelse med en metor-storm. I mellomtiden forsøker Cartmans katt, Mr. Kitty, å få sex med andre katter.

Two Guys Naked in a Hot Tub[rediger | rediger kilde]

Episode to av tre. I løpet av festen som ble nevnt i forrige episode, må Stan tilbringe tid i en kjeller sammen med en gruppe nerdete barn fra skolen. Men Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives holder øye med sammenkomsten, fordi de tror at alle deltakerne på festen kommer til å begå masse-selvmord når en meteor kommer. I mellomtiden føler Randy seg ukomfortabel etter at han og Gerald ser på hverandre onanere i et boblebad.

Jewbilee[rediger | rediger kilde]

Episode tre av tre. Natten for meteor-regnet reiser Kyle, Kenny og Ike til en jødisk speiderleir hvor Moses dukker opp.

Korn's Groovy Pirate Ghost Mystery[rediger | rediger kilde]

Når bandet Korn gjeste-spiller i denne episoden, får de skylden for å ha gjort Halloween umoralsk, og noen gutter i South Park forsøker å bruke liket etter Kyles bestemor for å skremme en gruppe andre studenter.

Chinpokomon[rediger | rediger kilde]

Guttene i South Park blir fascinert av en ny mote-trend fra Japan, som viser seg å være en lumsk plan for å få amerikanske barn hjernevasket til å styrte den amerikanske regjeringen.

Hooked on Monkey Fonics[rediger | rediger kilde]

En ny gutt bestemmer seg for å begynne ved den offentlige skolen i South Park, men hans overbeskyttende foreldre er bekymret. I mellomtiden blir Kyle forelsket i den nye guttens søster.

Starvin' Marvin in Space[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 44 av tv-serien South Park. Starvin' Marvin vender tilbake i denne episoden som parodierer Sally Struthers og Pat Robertson. Sally Struthers fremstilles i denne episoden som Jabba the Hutt fra Jediridderen vender tilbake.

Et romskip fra planeten Marklar lander utenfor landsbyen til Starvin' Marvin. Før marklaren rekker å ta kontakt blir han spist av løver. Dagen etter finner Marvin romskipet og begynner å fly rundt på jorda. Amerikanske agenter prøver å få tak i ham og tar derfor kontakt med Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman og Kenny McCormick siden Marvin bodde hos dem i Starvin' Marvin. De innrømmer til slutt at Marvin kan ha tatt romskipet. Agentene drar nå for å samarbeide med Sally Struthers, mens Starvin' Marvin plukker opp guttene. De reiser til Marklar ved et uhell, og skjønner at dette er et paradis for Marvins stamme. Men de må slippe unna misjonærene ledet av søster Hollis og Pat Robertson, som vil kristne dem, og de har snart en større og mektigere fiende etter seg.

The Red Badge of Gayness[rediger | rediger kilde]

Under en historisk reenactment av den amerikanske borgerkrigen leder Eric Cartman (som general Robert Edward Lee) den berusede Amerikas konfødererte stater for å angripe motstandere over hele Amerika.

Mr. Hankey's Christmas Classics[rediger | rediger kilde]

Mr. Hankey er vert for en julemusikal, med forskjellige South Park-karakterer som synger en annerledes gjengivelse av klassiske julesanger.

Are You There God? It's Me, Jesus[rediger | rediger kilde]

Eric Cartman og Kenny får en infeksjon i tykktarmen deres, og tror at de har fått menstruasjon. Dette får Kyle til å lyve om at han også har fått mensen. Stan velger å innta hormonpiller for å få menstruasjon, slik at han ikke skal føle seg utenfor i vennegjengen. I mellomtiden planlegger Jesus et nyttårsfest, og er bekymret for at faren hans Gud ikke kommer til å være der.

World Wide Recorder Concert[rediger | rediger kilde]

Guttene fra South Park reiser til Arkansas, for å opptre ved en konsert. I mellomtiden konfronterer lærer Herbert Garrison faren hans.