South Park (sesong 16)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
South Park (sesong 16)
NasjonalitetUSAs flagg USA
Antall episoder14
Sending
KanalUSAs flagg Comedy Central
Bildeformat1080i (16:9 HDTV)
Periode14. marshøsten 2012
Utgivelse
Sesongkronologi
Forgående sesongSesong 15
Etterfølgende sesongSesong 17

Den sekstende sesongen av South Park hadde premiere den 14. mars 2012[1] og hadde siste episode 7. november 2012. Detyr var den siste sesongen med 14 episoder.

Episder[rediger | rediger kilde]

Reverse Cowgirl Når moren til Clyde dør etter å ha falt ned i et toalett (etter at Clyde lot toalett-setet stå oppe) ansetter myndighetene agenter for å patruljere alle og enhver, for å sørge for at alle innbyggerne går på do med et belte festet til toalettet.

I mellomtiden forsøker Clyde å saksøke oppfinneren av toalettet.

Cash for Gold Eric Cartman forsøker å lansere et nytt opplegg, rundt salg av edelstener, som snart blir til en veldig lukrativ virksomhet. Stan Marsh forsøker å finne den egentlige verdien på et smykke som var en gave fra bestefaren hans.

I mellomtiden går Cartmans nye lukrative virksomhet etter et ekstremt sårbart klientell.

Faith Hilling Guttene i South Park begynner med fotografere seg selv i forskjellige posisjoner for å poste på internett. Men hva som blir regnet som populære bilder eller ikke, forandres hele tiden.

Jewpacabra Den årlige jakten etter påskeegg er i gang over hele South Park. Men hele opplegget står plutselig i fare når Eric Cartman sprer rykter om et farlig beist som viss nok befinner seg i en skog i nærheten. Men Cartman oppdager snart at spredning av disse ideene også kan komme til å sette ham selv i fare.

Butterballs Stan Marsh ønsker å øke bevisstheten rundt mobbing, ved å filme en video. Samtidig som Butters Stotch blir offer for ekstremt grusomme overgrep utført av bestemoren hans.

I Should Have Never Gone Ziplining Guttene tilbringer en dag i Colorado-fjellene hvor de lærer å bruke zipline. Men dette utvikler seg etter hvert å være dødelig for dem, ettersom guttene synes ziplining er så utfatelig kjedelig at dette viser seg å være dødelig.

Cartman Finds Love Når en ny mørk-hudet jente ved navn Nichole skal begynne ved South Park Elementary, forsøker Eric Cartman, som tenker at alle mørk-hudede mennesker hører sammen, å føre Nicole og Token sammen. Men når Cartman oppdager at Nicole allerede er forelsket i Kyle Broflovski, sprer Cartman et rykte om Kyle for å i steden manøvrere Token og Nichole sammen.

Sarcastaball Forsøk på å gjøre fotball til en tryggere idrett for barna, fører til opprettelsen av en helt ny sport: Sarcastaball. Samt en ny og heller uvanlig taktikk fra Butters, i håp om å forbedre South Park-lagets moral.

Raising the Bar Eric Cartman innser til slutt at han faktisk er veldig overvektig, og bestemmer seg endelig for å gjøre noe med det: å skaffe seg en ny scooter. Men en rekke andre overvektige mennesker over hele South Park har også den samme planen.

Insecurity Etter at Ike Broflovski blir vitne til at foreldrene hans gjennomfører et seksuelt rollespill, begynner flere av mennene over hele byen å tro at konene deres har sex med en ansatt fra United Parcel Service som leverer pakker hjem til dem.

I mellomtiden får Eric Cartman et nytt sikkerhetssystem for huset sitt.

Going Native Når Butters begynner å bli ekstremt aggressiv og frekk, forteller foreldrene ham at Butters egentlig er en innfødt hawaiianer, og må reise til øya for å delta i et spesielt overgangsrite for ungdommer.

Men etter at Butters reiser dit sammen med Kenny, blir han involvert i en konflikt mellom Hawaii og det amerikanske fastlandet.

A Nightmare on Face Time I denne parodien på The Shining kjøper Randy Marsh en Blockbuster Video-butikk i håp om å gjenopplive videoutleie-virksomheten. Men den foreldede virksomheten gjør ham etter hvert sprø. I mellomtiden går guttene, utkledd som The Avengers for å få tak i godteri på Halloween. Men guttene står snart ansikt til ansikt med en gjeng med seriemordere.

A Scause for Applause Når folk begynner å tro at Jesus utførte sine mirakel fordi han hyppig brukte narkotika, slutter de aller fleste å gå med "Hva ville Jesus gjøre?" armbånd, men Stan nekter kontroversielt å ta av seg armbåndet. Dette fører både til både kritikk, og opprettelsen av en ny bevegelse i South Park dedikert til avvik.

Obama Wins! Eric Cartman forsøker å skjule flest mulig stemmesedler fra det amerikanske presidentvalget i 2012. Dette var en del av et komplott som involverer både Barack Obama, den kinesiske regjeringen, The Walt Disney Company og fremtiden til både president-valget og fremtidige Star Wars-oppfølgere.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Shows A-Z - South Park on Comedy Central» (engelsk). The Futon Critic. Besøkt 17. januar 2012. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]