South Park (sesong 2)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «South Park-episoder sesong 2»)

Dette er en oversikt over South Park-episoder i sesong 2:

Terrence and Phillip in Not Without My Anus[rediger | rediger kilde]

Terrance og Phillip reiser til Iran for å redde Terrances datter, Sally, som blir holdt fanget av iransk politi. En kompleks kjede av hendelser som blant annet involverer en kvinnelig pop-vokalist, en Midtøsten-diktator, og kjemisk krigføring fører til en fiendtlig overtakelse av Canada. Terrance og Phillip forsøker å redde både Sally og hjemlandet deres.

Cartman's Mom is Still a Dirty Slut[rediger | rediger kilde]

Akkurat i det identiteten til Eric Cartmans biologiske far skal avsløres, blir en ingeniør skutt med en pistol av en mystisk person som deretter flykter. Cartman gjenopptar søket etter hans virkelige far, men identiteten til faren hans blir aldri avslørt. I mellomtiden har både Stan, Kyle og Kenny problemer hjemme.

Chickenlover[rediger | rediger kilde]

En rekke grusomme forbrytelser, som involverer kyllinger, fører til en oppsiktsvekkende åpenbaring: politibetjent Barbrady kan ikke lese. Når Barbrady trekker seg fra jobben i politiet, og kaos oppstår, gir ordføreren ordre om at Barbrady skal å gå tilbake til skolebenken. I mellomtiden forsøker Eric Cartman å innføre hans eget lovverk til South Park.

Ike's Wee Wee[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 17 av tv-serienSouth Park. Denne episoden tar opp temaer som omskjæring, adopsjon og narkotikamisbruk. I denne episoden får man vite at Ike Broflovski egentlig er adoptert og kommer fra Canada.

Når Mr. Mackey skal lære elevene om narkotika, sender han rundt en klump med marihuana, som forsvinner på mystisk vis. Dette fører til at han får sparken, og han begynner å drikke og går fort over på sterkere saker. Imens skal Kyle Broflovskis lillebror Ike bli omskåret. Guttene, som ikke vet hva en omskjæring er, tror de skal kappe av hele Ikes tissetass, og de sender ham til Nebraska for å redde ham.

Conjoined Fetus Lady[rediger | rediger kilde]

Med Pip som lagets viktigste spiller, klarer dodgeball-laget fra South Park å komme til et mesterskap i dodgeball. Tilbake i South Park erklærer de lokale innbyggerne en «Conjoined Twin Myslexia Awareness Week» i et misforstått forsøk på å hjelpe en helsesøster fra barneskolen, med å håndtere en merkelig medisinsk lidelse.

The Mexican Staring Frog of Southern Sri Lanka[rediger | rediger kilde]

Jimbo og Ned forteller en løgnaktig historie om hvordan de slåss under Vietnamkrigen, og guttene i South Park forsøker å ta hevn etter å ha hørt på løgnene deres. I mellomtiden forsøker en produsent å finne på noe nytt rundt TV-programmet «Jesus and Pals», for å redde TV-serien fra lave seertall.

City on the Edge of Forever (Flashbacks)[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 20 av TV-serien South Park. Denne episoden viser klipp fra tidligere episoder med en liten vri.

Handling[rediger | rediger kilde]

Skolebussen kræsjer og blir hengende halvveis utfor et bratt stup. Barna tør ikke gå ut av bussen og snakker om ting som har skjedd tidligere, men noe er litt annerledes...

Summer Sucks[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 21 av TV-serien South Park. I denne episoden kommer sommeren til South Park, men fyrverkeri har blitt forbudt.

Handling[rediger | rediger kilde]

Det er den uka i året hvor sommeren kommer til South Park, men på grunn av en ulykke i North Park er alt fyrverkeri forbudt unntatt "snakes". Dette ødelegger sommeren for guttene og også byens 4. juli-feiring. Siden alt annet fyrverkeri er forbudt, blir en enorm "snake" laget til feiringen. Uheldigvis lar den seg ikke stoppe etter å ha blitt tent, og raser gjennom USA og ødelegger alt på sin vei.

Chef's Chocolate Salty Balls[rediger | rediger kilde]

En film-festival fra Los Angeles kommer til South Park, og ødelegger hele byen på grunn av deres mangel på kultur. I mellomtiden forsøker Kyle McCormick å redde Mr. Hankey fra å dø, og kokken planlegger å tjene penger på festivalen ved å selge hans eget godteri kalt «Chocolate Salty Balls».

Chickenpox[rediger | rediger kilde]

Flere mødre fra South Park tvinger barna deres til å tilbringe masse tid sammen med Kenny, fordi de håper at Kenny skal smitte alle de andre guttene med vannkopper.

Roger Ebert Should Lay Off The Fatty Foods[rediger | rediger kilde]

Gutten i byen blir nødt til å arbeide for en kurator ved et planetarium, hvor de blir utsatt for hjernevasking.

Clubhouses[rediger | rediger kilde]

Guttene forsøker å sette opp deres egen lille trehytte, slik at de kan invitere jenter fra klassen deres dit. I mellomtiden planlegger foreldrene til Stan Marsh å søke om skilsmisse.

Cow Days[rediger | rediger kilde]

Et ektepar reiser på ferie til South Park. De kommer samtidig som byen feirer de 45. årlige ku-dagene. Guttene forsøker å vinne dukker fra TV-programmet Terrence og Phillip.

Chef Aid[rediger | rediger kilde]

Når Chef blir saksøkt for å påpeke at Alanis Morissettes nye sang faktisk er en sang som Chef skrev for mange år siden, forsøker guttene å samle inn penger for å hjelpe Chef. I mellomtiden mistenker læreren deres, Herbert Garrison, at Mr. Hat planlegger å drepe Mr. Twigs.

Spookyfish[rediger | rediger kilde]

En skapning fra et parallelt univers kommer til South Park. Blant disse skapningene var en annen versjon av Eric Cartman, samt en morderisk gullfisk.

Merry Christmas, Charlie Manson[rediger | rediger kilde]

Når Stans foreldre forbyr sønnen sin fra å reise til Cartmans slektninger i Nebraska, som ligger langt unna South Park, sniker Stan seg ut for å reise til Nebraska sammen med vennene sine likevel. I mellomtiden bryter onkelen til Cartman og Charles Manson seg ut av et fengsel, for å kidnappe barna. Derfor må Stans foreldre finne igjen sønnen deres, og straffe ham for å ha reist sin vei og forlatt hjemmet deres uten tillatelse. Etter hvert lærer Charles Manson den sanne betydningen av jul.

Gnomes[rediger | rediger kilde]

Guttene blir tvunget til å skrive reportasjer for en avis for å redde jobben til Mr. Garrison. Stan, Kyle, Cartman og Kenny må samarbeide med den nervøse Tweek, som foreslår at presentasjonen deres skal handle om gnomer: Ørsmå skapninger som sniker seg inn i huset hans, og stjeler undertøyet hans. I mellomtiden blir en liten kafé i byen, som drives av Tweeks foreldre, truet på grunn av en stor butikkjede.

The Prehistoric Ice Man[rediger | rediger kilde]

Stan og Kyle oppdager en mann som skal ha vært fanget i en stor is-blokk, siden 1996. Men guttene begynner å krangle, når de forsøker å gi mannen forskjellige navn. I mellomtiden prøver «ismannen» å få kontakt med sin kone og barna deres igjen.