Sigrid Bonde Tusvik

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid Bonde Tusvik født 2. februar 1980 er en norsk komiker og forfatter bosatt i Oslo. Hun har utdannelse som reklameforfatter ved Westerdals School of Communication og har vært stand up-komiker siden 2003.

Hun har vært reporter for Rikets Røst, og var i 2010 programleder i SMS-rulett, en konkurranse mellom kjendiser som går på VGTV. Samme år medvirket hun på NRK i Sigrid søker kjæreste. Gjennom TV-serien ble hun kjæreste med Martin Jøndahl. 7. april 2013 fikk paret datteren Jenny.

I 2011 var hun vikar for Henriette Steenstrup i Torsdag Kveld fra Nydalen. I 2012 ble hun fast medlem av gjengen etter at Morten Ramm sluttet. I Torsdag kveld fra Nydalen jobber hun sammen med blant andre Henrik Thodesen som er hennes tidligere kjæreste.

11. Oktober 2012 startet hun med sin komikervenninne Lisa Tønne et podcastprogram som de beskriver slik: «Sigrid og Lisa er to altfor frittalende komikere. Ett sted må de få lov til å tømme seg, det er blitt til Tusvik & Tønnes podcast.» Tilhengere av podcasten kalles #phungfolk . Høsten 2013 viste TV2 "Sigrid blir mamma", en dokumentar i fire deler, om Sigrid Bonde Tusviks tid som gravid og spebarnsmor.

Bibliografi[rediger | rediger kilde]

personstubbDenne biografien er dessverre kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)