Psykologisk Tidsskrift

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Psykologisk Tidsskrift
LandNorge[1]
TypeTidsskrift
SpråkFlere språk[1]
ISSN1501-7508
Nettstedhttp://psykologisktidsskrift.no/ (norsk)

Psykologisk tidsskrift er et norsk fagtidsskrift, av og for studenter, med fokus på psykologi og psykologirelevante tema. Tidsskriftet ble opprettet i 1996 av psykologistudenter ved Norges Teknisk Naturvitenskapelige Universitet (NTNU).

Hovedmålet bak tidsskriftet er å skape en skriftlig læringsarena for studenter ved de norske utdanningsinstitusjonene, i tillegg til å være et bidrag til nettverksbygging mellom akademia og profesjonsutøvere innen psykologterapeutisk praksis og helse- og sosialfaglig arbeid i Norge.

Tidsskriftet publiserer faglige artikler og essay innen psykologi og helsefag skrevet av studenter, akademikere, og profesjonsutøvere. Hver utgave har et spesifisert hovedtema for artiklene i utgaven, for eksempel «Sosial påvirkning», «Arbeids- og organisasjonspsykologi»,«Kjærlighet», «Avhengighet» og «Frykt, angst & redsel». I tillegg drifter tidsskriftet en nettside. Tidsskriftet publiserer to utgaver i året og har kontorlokaler på Psykologisk Institutt ved NTNU.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]


  1. ^ a b (på en, fr, es, zh-hans, ar) The ISSN portal, Paris: ISSN International Centre, ISSN 1819-1819, ISSN 1501-7508, Wikidata Q70460099, https://portal.issn.org/