Ottestad ungdomsskole

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Ottestad ungdomsskole
LandNorge
TypeUngdomsskole
Grunnlagt1969
Region/fylkeInnlandet
KommuneStange
StedOttestad
AdresseGubberudvegen 34,
2312 Ottestad
RektorCarl Gustav Follestad
Klasser3 trinn med 3 klasser på hvert trinn
Nettstedhttp://www.stange.kommune.no/category1016.html
Beliggenhet
Kart
Ottestad ungdomsskole
60°46′08″N 11°06′48″Ø

Ottestad ungdomsskole er en ungdomsskole i Stange kommune 4 km syd for Hamar. Skolen eies og drives av Stange kommune.

Skolen ble bygd i 1969 og utvidet med nybygg i 2012. Skolen ligger i landlige omgivelser i Ottestad. Elevene ved skolen kommer fra Arstad og Hoberg barneskoler.

Skolen har fått moderne utstyr innen IKT og skolen har et mål om å få prosjektører og musikkanlegg i alle klasserommene innen kort tid.[når?] 1/3 av alle klasserommene har nå fått prosjektører.[når?] IKT-utstyret er meget godt tyverisikret, i forhold til ordinær kommunal standard, og tyverisikringen omfatter blant annet merking av alle flyttbare IKT-relaterte enheter som bærbare PC-er, samt BIOS-tidslås og GPS/WLAN-basert sporingssystem.

I 2016 ble den gamle delen av skolen pusset opp. Den nye delen av skolen har fått en oppgradering,;den nye delen inneholder blant annet et nytt auditorium, et nytt kjøkken, ny lab og har fått et nytt og mer moderne design innendørs.[trenger referanse] På utsiden ser skolen ganske lik ut som den gjorde før den ble pusset opp, med unntak inngangen til det nye auditoriumet. Skolen har også fått et nytt lyssystem i hele det nye bygget. På morgenen vil lyset være hvitt, for å vekke elevene som eventuelt er trøtte. Etter klokka 12 vil lyset automatisk stille seg inn til et mer naturlig lys.[trenger referanse]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]