Otnes live

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Otnes live
Generell informasjon
SjangerTalkshow, direktesendt tv-program
Prod.landNorge
Sendeår1994–1995
Sesonger2
Episoder16
Lengde50 (per episode)
SpråkNorsk
Foran kamera
ProgramlederRagnar Otnes
Bak kamera
Prod.lederTore Holden
ProdusentDaylite TV
Sending
Periode27. okt. 19948. apr. 1995
TV-kanalTV3
Eksterne lenker
IMDb

Otnes live er et norsk talkshow med Ragnar Otnes som gikk direkte på TV3 fra 1994 til 1995. I tillegg til gjester hadde programmet også musikalske innslag fra kjente artister, både fra inn- og utland. Programmet inneholdt også en liten gameshow del.[1] Sendingene gikk fra nattklubben Webster's på SAS hotellet i Oslo. Den første sesongen gikk på torsdagskvelder og andre på lørdagskvelder.

Programmet ble dårlig mottatt fra VGs TV-anmelder, som beskrev det som tøvete og at tempoet var overdrevent høyt.[2] Seertallene i annen sesong ble beskrevet som lave.[3]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «VINN BIL ELLER PENGER!». VG. 27.10.1994. «Bil eller penger? spør Ragnar Otnes deg som titter på kveldens åpning av TV3s nye talkshow, «Otnes Live». Men en liten smak av «gameshow» blir det bare i begynnelsen og slutten av «Otnes Live»
    Vi ber for eksempel folk som liker å ha på seg supermann-drakt, komme til studio i løpet av sendingen, sier Ragnar Otnes, som åtte torsdager skal konkurrere om seerne på vegne av TV3.»
     
  2. ^ «INNHOLDSLØST OG MASETE TALKSHOW». VG. 28.10.1994. 
  3. ^ «TIL SJØS MED SJÖGREN». VG. 8.4.1995. «For Ragnar Otnes er kveldens sending den siste. Til tross for lave seertall for «Otnes Live», regner TV3 med at Ragnar dukker opp igjen på skjermen i nye varianter i løpet av året»