Odd Skarheim

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Odd Skarheim
FødtOdd Petter Skarheim
20. nov. 1967Rediger på Wikidata (56 år)
Oslo (Norge)
BeskjeftigelseFotballspiller Rediger på Wikidata
Utdannet vedHandelshøyskolen BI
NasjonalitetNorge

Odd Petter Skarheim (født 20. november 1967 i Oslo) er en norsk forretningsmann som fra 2006 til 2012 var styreleder i Vålerenga Fotball.[1]

Han er utdannet på BI. I studietiden var han management traineeOslo Plaza Hotel, og da han var 25 år ble han direktør for Choice-hotellet i Stavanger før han ble administrerende direktør i Comfort Hotels i Choice Hotels Scandinavia.

Ved siden av vervet i Vålerenga Fotball og som prosjektleder for bygging av ny stadion for klubben, bygget han opp flere firmaer. Per 2020 driver han en virksomhet innen E-læring.[2]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Dagboka tirsdag 6. mars, 2012». Vålerenga På Nett. 6. mars 2012. Besøkt 24. februar 2023. «Mens noen kommer, er det noen som går. I denne omgangen ikke en spiller, selv om han er velkjent på Vålerenga Oldboys og kommer til å fortsette der, men derimot Odd Skarheim som i dag trer ut av rollen som styreleder i Vålerenga Fotball. Dette har vært kjent en stund og skyldes økende aktivitet i Skarheims andre liv – dvs det livet han lever av. VPN takker for innsatsen, ikke minst for hans enorme innsats for Vålerenga stadion, for den gode kontakten vi har hatt med ham, og ønsker Odd all mulig lykke til videre.» 
  2. ^ «Seriegründeren drives av ønsket om å skape noe i verdensklasse». www.forskningsparken.no (norsk). 9. juni 2022. Besøkt 24. februar 2023. «Skarheims nye selskap, Be Your Best, lager 3D-teknologi som blant annet skal hjelpe fotballspillere å ta bedre valg, raskere. Allerede har de klubber i de beste europeiske ligaene på kundelisten.» 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]