OSI Innebandy

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
OSI Innebandy
Oslostudentenes Idrettslag Innebandy
Stiftet1993
Idrettsgren(er)Innebandy
KallenavnOSI
HjemmebaneDomus Athletica
Kapasitet770
LigaHerrer: 1. divisjon Østlandserien og 4. divisjon i Oslo og Akershus Bandyregion. Damer: 2. og 3. divisjon i Oslo og Akershus Bandyregion.
LandNorge
By/kommuneOslo kommune
StedOslo
Hjemmedrakt
Bortedrakt

OSI Innebandy er innebandylaget i Oslostudentenes Idrettsklubb. Laget består i hovedsak av studenter og oppfyller kravet for studentidrettslag om minst 80% studenter i medlemsmassen. OSI Innebandy holder til i både Blindern Atletica og Domus Atletica. Draktfargene er rød og hvit.

Historie[rediger | rediger kilde]

OSI Innebandy har tidligere hatt lag i eliteserien og har vært med siden tidlig i norsk innebandyhistorie, men særlig mangel på kontinuitet har vært et problem for studentklubben.

Sesong 2008/09[rediger | rediger kilde]

Denne sesongen hadde OSI Innebandy to damelag og tre herrelag. D1 endte på tredjeplass i 1.divisjon. D2 kom på tredjeplass i 3.divisjon. H1 kom på 6.-plass i 2.divisjon avdeling B, H2 fikk en fjerdeplass i divisjon 3C og H3 kom på fjerdeplass i divisjon 5C. Retningslinjene for OSI sier at lagene skal ha en medlemsmasse med minst 80% studenter. Som en følge av innstramning av dette meldte rundt 70 % av laget overgang til andre klubber. I hovedsak Bygdø/Monolitten.

Sesong 2009/10[rediger | rediger kilde]

I begynnelsen av sesongen hadde OSI innebandy bare ett herrelag og ingen damelag, men etter aktiv rekruttering ved semesterstart ble ytterligere et herrelag påmeldt til seriespill. OSI innebandy stilte dermed med ett lag i 4. divisjon og ett lag i 5. divisjon i Oslo og Akershus. Klubben jobbet også aktivt mot å etablere et damelag påfølgende sesong, noe som også skjedde.

Herrenes førstelag endte på en femteplass i fjerdedivisjon, avdeling B. Herrenes andrelag endte på en sjetteplass i femtedivisjon, avdeling C.

Sesong 2012/13[rediger | rediger kilde]

Sesong 2012/13 spiller herrenes førstelag i 3. divisjon avd A og andrelaget for herrer i 4. divisjon avd B. Dette etter at begge lagene rykket opp etter sesongen 2011/12. Damelaget spiller sin andre strake sesong i 2. divisjon.

Sesong 2013/14[rediger | rediger kilde]

Herrenes førstelag rykket opp etter forrige sesong og spiller nå i 2. divisjon. Denne sesongen opprettes Damer 2 i 3. divisjon.

Sesong 2014/15[rediger | rediger kilde]

Herrenes førstelag rykket opp etter forrige sesong, der de endte på andreplass på målforskjell, og spiller sesongen 2014/15 i 1. divisjon Østlandsserien. Damer 1 spiller i 2. divisjon, Damer 2 i 3. divisjon og Herrer 2 i 4. divisjon.

Tabeller 2012/13[rediger | rediger kilde]

OSI Herrer 1 | OSI Herrer 2 | OSI Damer 1 |

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]