Molehill Empire

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Molehill Empire er et tekstbasert spill som en spiller i over Internett. Spillet går utpå at du har en egen hage, der du dyrker forskjellige typer grønnsaker og selger dem videre til kunder som dukker opp utenfor hagen din. Du kan også selge dem videre til andre spillere på et eget marked på spillet. Å selge dine egne dyrkede grønnsaker til andre spillere pleier som oftest gi bedre fortjeneste i valutaen, (som blir kalt «GB» i spillet), enn å selge dem til kundene som dukker opp utenfor hagen din.

Helt i starten så er det kun en liten del av hagen din som kan bli brukt, fordi at det ligger ugress, steiner og moldvarper i veien, men etterhvert som man har tjent seg opp en god slant med penger kan man fjerne disse. Men dette koster dog penger, noe man har muligheter for å tjene opp igjen.

I spillet er det også forskjellige «leveler», der etterhvert som en kommer høyere opp i rankingene får låst opp nye typer grønnsaker. De nye grønnsakene tar lengre tid å dyrke, men er mer verdifulle enn de første og gir også større antall grønnsaker etter høsting.

Etterhvert som man kommer lenger ut i spillet så kan man kjøpe forskjellige dekorasjoner til hagen din.