Maldiskusjon:PMOYs

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette var en fæl endring[rediger kilde]

Hva ser best ut [1] eller [2]? Jeg liker heller ikke at group1, group2, ikke eksisterer i den norske malen. Ser overhode ingen grunn for å ikke bruke malen {{Navbox generic}} nsaa 2. jul 2007 kl. 17:51 (CEST)

Jeg ser ikke helt at det blir bedre å innføre en uoversatt metamal som gir norske brukere tilbud om å «edit this template», og krever at man skal bruke engelske parametre, når vi har en metamal her allerede som kan bygges ut om det er ønskelig. Dersom den blir oversatt kan det sikkert være fint å innføre den, men spørsmålet om vi skal ha redigeringsknapp på selve malen bør diskuteres (se innlegg på Brukerdiskusjon:Jeblad). Cnyborg 2. jul 2007 kl. 18:04 (CEST)
{{Navbox generic}} skaper problemer i forhold til de malene som allerede er i bruk ({{NavStart}}). Ser man på Norge artikklen har navigasjonsboksene "kolapset" fordi det er så mange. Det vil ikke skje om man benytter den engelske varianten. Om det skal implementeres grupper bør det gjøres i {{NavStart}} og ikke at man lager nær identiske maler som ikke har denne funksjonaliteten (skjul/vis). Mvh Røed (d · en) 3. jul 2007 kl. 17:20 (CEST)