Maldiskusjon:Antroposentrisme

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er ikke denne malen litt voldsom? Det kan være greit å gjøre oppmerksom på det, men ikke alle artikler som har mangler faller inn under det vi mente med artikler som trenger opprydning.

Som en begynnelse kunne malen gjøres litt mindre fremtredende. Wolfram 5. mar 2005 kl.19:42 (UTC)

Ja, du har nok rett. Etter forminskningen din ser den mye mindre truende ut, og det er nok best slik. Når det gjelder opprydning, er det heller ikke noe problem å fjerne [[Kategori:Opprydning]] fra Kategori:Antroposentrismer. Det har jeg ingen sterke motforestillinger mot, i og med at en kategorisering under biologi i grunnen er tilstrekkelig for å finne frem til artiklene. (Samtidig som jeg mener at en underkategori under opprydning ikke kan være noe stort problem heller.) Hanno 5. mar 2005 kl.20:18 (UTC)
Når jeg tenker meg litt om, er det kanskje også mer passende å sette malen inn nederst på sidene, ikke øverst. Den skal jo ikke avskrekke lesere på jakt etter informasjon, men bare oppmuntre wikipedianere til en utvidelse. Det skal jeg endre så snart jeg får tid til det. Hanno 6. mar 2005 kl.22:04 (UTC)
Ja, det høres ut som en god idé. Wolfram 6. mar 2005 kl.22:55 (UTC)
Alternativt, hva med å legge malen inn på diskusjonssidene? Dette gjør at skribenter kan se den, samtidig som vanlige lesere kan slippe å se den, og sidene havner fortsatt i Kategori:Antroposentrismer. Einar Myre 7. mar 2005 kl.19:05 (UTC)
Uansett, så befinner denne malen seg stadig øverst på mange sider, og det er også korrekt plassering ifølge Wikipedia:Maler/Vedlikehold og opprydning, så hvis dette skal endres på så må det forandres i teksten der først. __meco 19. okt 2006 kl. 13:26 (UTC)