Liste over vinnere av Serie A

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over vinnere av Serie A, det øverste nivået i italiensk fotball.

2000-årene[rediger | rediger kilde]

1990-årene[rediger | rediger kilde]

1980-årene[rediger | rediger kilde]

  • 1988–1989 Inter
  • 1987–1988 Milan
  • 1986–1987 Napoli
  • 1985–1986 Juventus
  • 1984–1985 Verona – Veronas 1. mesterskap
  • 1983–1984 Juventus
  • 1982–1983 Roma
  • 1981–1982 Juventus
  • 1980–1981 Juventus
  • 1979–1980 Inter

1970-årene[rediger | rediger kilde]

  • 1978–1979 Milan
  • 1977–1978 Juventus
  • 1976–1977 Juventus
  • 1975–1976 Torino – Torinos 7. mesterskap
  • 1974–1975 Juventus
  • 1973–1974 Lazio
  • 1972–1973 Juventus
  • 1971–1972 Juventus
  • 1970–1971 Inter
  • 1969–1970 Cagliari – Cagliaris 1. mesterskap

1960-årene[rediger | rediger kilde]

  • 1968–1969 Fiorentina – Fiorentinas 2. mesterskap
  • 1967–1968 Milan
  • 1966–1967 Juventus
  • 1965–1966 Inter
  • 1964–1965 Inter
  • 1963–1964 Bologna – Bolognas 7. mesterskap
  • 1962–1963 Inter
  • 1961–1962 Milan
  • 1960–1961 Juventus
  • 1959–1960 Juventus

1950-årene[rediger | rediger kilde]

  • 1958–1959 Milan
  • 1957–1958 Juventus
  • 1956–1957 Milan
  • 1955–1956 Fiorentina
  • 1954–1955 Milan
  • 1953–1954 Inter
  • 1952–1953 Inter
  • 1951–1952 Juventus
  • 1950–1951 Milan
  • 1949–1950 Juventus

1940-årene[rediger | rediger kilde]

  • 1948–1949 Torino
  • 1947–1948 Torino
  • 1946–1947 Torino
  • 1945–1946 Torino
  • 1942–1943 Torino
  • 1941–1942 Roma
  • 1940–1941 Bologna
  • 1939–1940 Inter

1930-årene[rediger | rediger kilde]

  • 1938–1939 Bologna
  • 1937–1938 Inter
  • 1936–1937 Bologna
  • 1935–1936 Bologna
  • 1934–1935 Juventus
  • 1933–1934 Juventus
  • 1932–1933 Juventus
  • 1931–1932 Juventus
  • 1930–1931 Juventus
  • 1929–1930 Inter (Ambrosiana)

1920-årene[rediger | rediger kilde]

  • 1928–1929 Bologna
  • 1927–1928 Torino
  • 1926–1927 Opprinnelig tildelt Torino, trukket tilbake da en leder i klubben innrømmet å ha betalt for å vinne en kamp
  • 1925–1926 Juventus
  • 1924–1925 Bologna
  • 1923–1924 Genoa – Genoas 9. mesterskap
  • 1922–1923 Genoa
  • 1921–1922 Novese – Noveses 1. mesterskap
  • 1920–1921 Pro Vercelli – Pro Vercellis 7. mesterskap
  • 1919–1920 Inter

1910-årene[rediger | rediger kilde]

  • 1914–1915 Genoa
  • 1913–1914 Casale – Casales 1. mesterskap
  • 1912–1913 Pro Vercelli
  • 1911–1912 Pro Vercelli
  • 1910–1911 Pro Vercelli
  • 1909–1910 Inter

1900-årene[rediger | rediger kilde]

  • 1908–1909 Pro Vercelli
  • 1907–1908 Pro Vercelli
  • 1906–1907 Milan
  • 1905–1906 Milan
  • 1904–1905 Juventus
  • 1903–1904 Genoa
  • 1902–1903 Genoa
  • 1901–1902 Genoa
  • 1900–1901 Milan
  • 1899–1900 Genoa

1890-årene[rediger | rediger kilde]

  • 1898–1899 Genoa
  • 1898 Genoa