Liste over utøvere i Giro d'Italia 2013

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over utøvere i Giro d'Italia 2013

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[1] Lag Resultat[2]
1 Ryder Hesjedal Canada Canada 1980-12-099. desember 1980 32 år Garmin-Sharp DNS - 13. etappe
2 Tom Danielson USA USA 1978-03-1313. mars 1978 35 år Garmin-Sharp 049. plass
3 Thomas Dekker Nederland Nederland 1984-09-066. september 1984 28 år Garmin-Sharp 136. plass
4 Nathan Haas Australia Australia 1989-03-1212. mars 1989 24 år Garmin-Sharp DNF - 16. etappe
Sørafrikansk mester 5 Robert Hunter Sør-Afrika Sør-Afrika 1977-04-2222. april 1977 36 år Garmin-Sharp 141. plass
6 David Millar Storbritannia Storbritannia 1977-01-044. januar 1977 36 år Garmin-Sharp DNF - 14. etappe
7 Ramūnas Navardauskas Litauen Litauen 1988-01-3030. januar 1988 25 år Garmin-Sharp 087. plass
8 Peter Stetina USA USA 1987-02-1414. februar 1987 26 år Garmin-Sharp 052. plass
9 Christian Vande Velde USA USA 1976-05-2222. mai 1976 36 år Garmin-Sharp 110. plass
11 Domenico Pozzovivo Italia Italia 1982-11-3030. november 1982 30 år AG2R La Mondiale 010. plass
12 Davide Appollonio Italia Italia 1989-06-022. juni 1989 23 år AG2R La Mondiale 168. plass
13 Manuel Belletti Italia Italia 1985-10-1414. oktober 1985 27 år AG2R La Mondiale 144. plass
14 Julien Bérard Frankrike Frankrike 1987-07-2727. juli 1987 25 år AG2R La Mondiale DNS - 8. etappe
15 Carlos Alberto Betancur Colombia Colombia 1989-10-1313. oktober 1989 23 år AG2R La Mondiale 005. plass Hvit ungdomstrøye
16 Guillaume Bonnafond Frankrike Frankrike 1987-06-2323. juni 1987 25 år AG2R La Mondiale 107. plass
17 Hubert Dupont Frankrike Frankrike 1980-11-1313. november 1980 32 år AG2R La Mondiale 032. plass
18 Ben Gastauer Luxembourg Luxembourg 1987-11-1414. november 1987 25 år AG2R La Mondiale 051. plass
19 Sylvain Georges Frankrike Frankrike 1984-05-011. mai 1984 29 år AG2R La Mondiale DNS - 11. etappe
Italiensk mester 21 Franco Pellizotti Italia Italia 1978-01-1515. januar 1978 35 år Androni-Venezuela 011. plass
22 Giairo Ermeti Italia Italia 1981-04-077. april 1981 32 år Androni-Venezuela 151. plass
23 Fabio Felline Italia Italia 1990-03-2929. mars 1990 23 år Androni-Venezuela 043. plass
24 Mattia Gavazzi Italia Italia 1983-06-1414. juni 1983 29 år Androni-Venezuela DQ[3] - 16. etappe
25 Tomás Gil Venezuela Venezuela 1977-05-2323. mai 1977 35 år Androni-Venezuela DNF - 9. etappe
26 Jackson Rodríguez Venezuela Venezuela 1985-02-2525. februar 1985 28 år Androni-Venezuela 050. plass
27 Diego Rosa Italia Italia 1989-03-2727. mars 1989 24 år Androni-Venezuela 024. plass
28 Miguel Ángel Rubiano Colombia Colombia 1984-08-033. august 1984 28 år Androni-Venezuela 045. plass
29 Emanuele Sella Italia Italia 1981-01-099. januar 1981 32 år Androni-Venezuela 058. plass
31 Vincenzo Nibali Italia Italia 1984-11-1414. november 1984 28 år Astana 001. plass Rosa trøye
32 Valerio Agnoli Italia Italia 1985-01-066. januar 1985 28 år Astana 039. plass
33 Fabio Aru Italia Italia 1990-07-033. juli 1990 22 år Astana 042. plass
34 Dmitrij Gruzdev Kasakhstan Kasakhstan 1986-03-1313. mars 1986 27 år Astana 146. plass
Estisk mester 35 Tanel Kangert Estland Estland 1987-03-1111. mars 1987 26 år Astana 014. plass
36 Fredrik Kessiakoff Sverige Sverige 1980-05-1717. mai 1980 32 år Astana 090. plass
37 Paolo Tiralongo Italia Italia 1977-07-088. juli 1977 35 år Astana 099. plass
38 Alessandro Vanotti Italia Italia 1980-09-1616. september 1980 32 år Astana DNF - 14. etappe
39 Andrej Zejts Kasakhstan Kasakhstan 1986-12-1414. desember 1986 26 år Astana 106. plass
41 Sacha Modolo Italia Italia 1987-06-1919. juni 1987 25 år Bardiani Valvole-CSF Inox 125. plass
42 Enrico Battaglin Italia Italia 1989-11-1717. november 1989 23 år Bardiani Valvole-CSF Inox DNF - 14. etappe
43 Nicola Boem Italia Italia 1989-09-2727. september 1989 23 år Bardiani Valvole-CSF Inox 137. plass
44 Francesco Bongiorno Italia Italia 1990-09-011. september 1990 22 år Bardiani Valvole-CSF Inox 071. plass
45 Marco Canola Italia Italia 1988-12-2626. desember 1988 24 år Bardiani Valvole-CSF Inox 139. plass
46 Sonny Colbrelli Italia Italia 1990-05-1717. mai 1990 22 år Bardiani Valvole-CSF Inox 089. plass
47 Stefano Locatelli Italia Italia 1989-02-2626. februar 1989 24 år Bardiani Valvole-CSF Inox 102. plass
48 Stefano Pirazzi Italia Italia 1987-03-1111. mars 1987 26 år Bardiani Valvole-CSF Inox 044. plass Blå klatretrøye
49 Edoardo Zardini Italia Italia 1989-11-022. november 1989 23 år Bardiani Valvole-CSF Inox 138. plass
51 Robert Gesink Nederland Nederland 1986-05-3131. mai 1986 26 år Blanco Pro Cycling Team DNS - 20. etappe
52 Jack Bobridge Australia Australia 1989-07-1313. juli 1989 23 år Blanco Pro Cycling Team DNS - 14. etappe
53 Stef Clement Nederland Nederland 1982-09-2424. september 1982 30 år Blanco Pro Cycling Team 048. plass
54 Juan Manuel Gárate Spania Spania 1976-04-2424. april 1976 37 år Blanco Pro Cycling Team 031. plass
55 Wilco Kelderman Nederland Nederland 1991-03-2525. mars 1991 22 år Blanco Pro Cycling Team 017. plass
56 Steven Kruijswijk Nederland Nederland 1987-06-077. juni 1987 25 år Blanco Pro Cycling Team 026. plass
57 Paul Martens Tyskland Tyskland 1983-10-2626. oktober 1983 29 år Blanco Pro Cycling Team 063. plass
58 Maarten Tjallingii Nederland Nederland 1977-11-055. november 1977 35 år Blanco Pro Cycling Team 131. plass
59 Maarten Wynants Belgia Belgia 1982-05-1313. mai 1982 30 år Blanco Pro Cycling Team DNF - 16. etappe
61 Cadel Evans Australia Australia 1977-02-1414. februar 1977 36 år BMC Racing Team 003. plass
62 Adam Blythe Storbritannia Storbritannia 1989-10-011. oktober 1989 23 år BMC Racing Team 167. plass
63 Steve Cummings Storbritannia Storbritannia 1981-03-1919. mars 1981 32 år BMC Racing Team 149. plass
64 Klaas Lodewyck Belgia Belgia 1988-03-2424. mars 1988 25 år BMC Racing Team DNS - 7. etappe
65 Steve Morabito Sveits Sveits 1983-01-3030. januar 1983 30 år BMC Racing Team 034. plass
66 Daniel Oss Italia Italia 1987-01-1313. januar 1987 26 år BMC Racing Team 140. plass
67 Taylor Phinney USA USA 1990-06-2727. juni 1990 22 år BMC Racing Team DNF - 16. etappe
68 Ivan Santaromita Italia Italia 1984-04-3030. april 1984 29 år BMC Racing Team 030. plass
69 Danilo Wyss Sveits Sveits 1985-08-2626. august 1985 27 år BMC Racing Team 084. plass
71 Damiano Caruso Italia Italia 1987-10-1212. oktober 1987 25 år Cannondale Pro Cycling 019. plass
72 Tiziano Dall’Antonia Italia Italia 1983-07-2626. juli 1983 29 år Cannondale Pro Cycling 113. plass
73 Paolo Longo Borghini Italia Italia 1980-12-1010. desember 1980 32 år Cannondale Pro Cycling 067. plass
74 Alan Marangoni Italia Italia 1984-07-1616. juli 1984 28 år Cannondale Pro Cycling 114. plass
75 Fabio Sabatini Italia Italia 1985-02-1818. februar 1985 28 år Cannondale Pro Cycling 093. plass
76 Cristiano Salerno Italia Italia 1985-02-1818. februar 1985 28 år Cannondale Pro Cycling 086. plass
77 Cayetano Sarmiento Colombia Colombia 1987-03-2828. mars 1987 26 år Cannondale Pro Cycling 091. plass
78 Elia Viviani Italia Italia 1989-02-077. februar 1989 24 år Cannondale Pro Cycling 119. plass
79 Cameron Wurf Australia Australia 1983-08-033. august 1983 29 år Cannondale Pro Cycling 128. plass
81 Darwin Atapuma Colombia Colombia 1988-01-1515. januar 1988 25 år Team Colombia 018. plass
82 Edwin Ávila Colombia Colombia 1989-12-2121. desember 1989 23 år Team Colombia 164. plass
83 Robinson Chalapud Colombia Colombia 1984-03-088. mars 1984 29 år Team Colombia 094. plass
84 Fabio Duarte Colombia Colombia 1986-06-1111. juni 1986 26 år Team Colombia 028. plass
85 Leonardo Duque Colombia Colombia 1980-04-1010. april 1980 33 år Team Colombia 079. plass
86 Wilson Marentes Colombia Colombia 1985-08-088. august 1985 27 år Team Colombia 162. plass
87 Dalivier Ospina Colombia Colombia 1985-10-099. oktober 1985 27 år Team Colombia DNF - 12. etappe
88 Jarlinson Pantano Colombia Colombia 1988-11-1919. november 1988 24 år Team Colombia 046. plass
89 Carlos Quintero Colombia Colombia 1986-03-055. mars 1986 27 år Team Colombia DNF - 10. etappe
91 Samuel Sánchez Spania Spania 1978-02-055. februar 1978 35 år Euskaltel-Euskadi 012. plass
92 Jorge Azanza Spania Spania 1982-06-1616. juni 1982 30 år Euskaltel-Euskadi 033. plass
93 Egoi Martínez Spania Spania 1978-05-1515. mai 1978 34 år Euskaltel-Euskadi 022. plass
94 Ricardo Mestre Portugal Portugal 1983-09-1111. september 1983 29 år Euskaltel-Euskadi 145. plass
95 Miguel Mínguez Spania Spania 1988-08-3030. august 1988 24 år Euskaltel-Euskadi 166. plass
96 Ioannis Tamouridis Hellas Hellas 1980-06-033. juni 1980 32 år Euskaltel-Euskadi 152. plass
97 Pablo Urtasun Spania Spania 1980-03-2929. mars 1980 33 år Euskaltel-Euskadi DNF - 5. etappe
98 Gorka Verdugo Spania Spania 1978-11-044. november 1978 34 år Euskaltel-Euskadi 064. plass
99 Robert Vrečer Slovenia Slovenia 1980-10-088. oktober 1980 32 år Euskaltel-Euskadi 092. plass
Fransk mester 100 Nacer Bouhanni Frankrike Frankrike 1990-07-2525. juli 1990 22 år FDJ DNS - 13. etappe
101 Sandy Casar Frankrike Frankrike 1979-02-022. februar 1979 34 år FDJ DNS - 4. etappe
102 Murilo Fischer Brasil Brasil 1979-06-1616. juni 1979 33 år FDJ 147. plass
103 Arnold Jeannesson Frankrike Frankrike 1986-01-1616. januar 1986 27 år FDJ DNF - 9. etappe
104 Johan Le Bon Frankrike Frankrike 1990-10-033. oktober 1990 22 år FDJ 115. plass
105 Francis Mourey Frankrike Frankrike 1980-12-088. desember 1980 32 år FDJ 020. plass
106 Laurent Pichon Frankrike Frankrike 1986-07-1919. juli 1986 26 år FDJ 163. plass
107 Dominique Rollin Canada Canada 1982-10-2626. oktober 1982 30 år FDJ 075. plass
109 Anthony Roux Frankrike Frankrike 1987-04-1818. april 1987 26 år FDJ DNF - 16. etappe
111 Luca Paolini Italia Italia 1977-01-1717. januar 1977 36 år Katjusja 059. plass
112 Maksim Belkov Russland Russland 1985-01-099. januar 1985 28 år Katjusja HD - 18. etappe
113 Pavel Brutt Russland Russland 1982-01-2929. januar 1982 31 år Katjusja 103. plass
114 Giampaolo Caruso Italia Italia 1980-08-1515. august 1980 32 år Katjusja 041. plass
115 Vladimir Gusev Russland Russland 1982-07-044. juli 1982 30 år Katjusja 065. plass
116 Petr Ignatenko Russland Russland 1987-09-2727. september 1987 25 år Katjusja 040. plass
117 Dmitrij Kozontsjuk Russland Russland 1984-04-055. april 1984 29 år Katjusja DNF - 16. etappe
118 Jurij Trofimov Russland Russland 1984-01-2626. januar 1984 29 år Katjusja 013. plass
119 Ángel Vicioso Spania Spania 1977-04-1313. april 1977 36 år Katjusja DNS - 10. etappe
121 Michele Scarponi Italia Italia 1979-09-2525. september 1979 33 år Lampre-Merida 004. plass
122 Mattia Cattaneo Italia Italia 1990-10-2525. oktober 1990 22 år Lampre-Merida DNF - 7. etappe
123 Kristijan Đurasek Kroatia Kroatia 1987-07-2626. juli 1987 25 år Lampre-Merida 068. plass
124 Roberto Ferrari Italia Italia 1983-03-099. mars 1983 30 år Lampre-Merida 150. plass
125 Przemysław Niemiec Polen Polen 1980-04-1111. april 1980 33 år Lampre-Merida 006. plass
126 Daniele Pietropolli Italia Italia 1980-07-1111. juli 1980 32 år Lampre-Merida 080. plass
127 Filippo Pozzato Italia Italia 1981-09-1010. september 1981 31 år Lampre-Merida 120. plass
128 José Serpa Colombia Colombia 1979-04-1717. april 1979 34 år Lampre-Merida 027. plass
129 Simone Stortoni Italia Italia 1985-07-077. juli 1985 27 år Lampre-Merida 056. plass
131 Lars Bak Danmark Danmark 1980-01-1616. januar 1980 33 år Lotto-Belisol 095. plass
132 Dirk Bellemakers Nederland Nederland 1984-01-1919. januar 1984 29 år Lotto-Belisol 111. plass
133 Brian Bulgaç Nederland Nederland 1988-04-044. april 1988 25 år Lotto-Belisol 135. plass
134 Francis De Greef Belgia Belgia 1985-02-022. februar 1985 28 år Lotto-Belisol 021. plass
135 Kenny Dehaes Belgia Belgia 1984-11-1010. november 1984 28 år Lotto-Belisol 156. plass
136 Gert Dockx Belgia Belgia 1988-07-044. juli 1988 24 år Lotto-Belisol 104. plass
137 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 31 år Lotto-Belisol 072. plass
138 Vicente Reynés Spania Spania 1981-07-3030. juli 1981 31 år Lotto-Belisol 109. plass
139 Frederik Willems Belgia Belgia 1979-09-088. september 1979 33 år Lotto-Belisol 117. plass
141 Eros Capecchi Italia Italia 1986-06-1313. juni 1986 26 år Movistar Team 070. plass
142 Juan José Cobo Spania Spania 1981-02-1111. februar 1981 32 år Movistar Team 116. plass
143 Alex Dowsett Storbritannia Storbritannia 1988-10-033. oktober 1988 24 år Movistar Team 148. plass
144 José Herrada Spania Spania 1985-10-011. oktober 1985 27 år Movistar Team 025. plass
145 Beñat Intxausti Spania Spania 1986-03-2020. mars 1986 27 år Movistar Team 008. plass
146 Vladimir Karpets Russland Russland 1980-09-2020. september 1980 32 år Movistar Team 047. plass
147 Pablo Lastras Spania Spania 1976-01-2020. januar 1976 37 år Movistar Team 085. plass
Spansk mester 148 Francisco Ventoso Spania Spania 1982-05-066. mai 1982 30 år Movistar Team 066. plass
149 Giovanni Visconti Italia Italia 1983-01-1313. januar 1983 30 år Movistar Team 035. plass
151 Mark Cavendish Storbritannia Storbritannia 1985-05-2121. mai 1985 27 år Omega Pharma-Quick Step 127. plass Rød poengtrøye
152 Gianluca Brambilla Italia Italia 1987-08-2222. august 1987 25 år Omega Pharma-Quick Step 105. plass
Polsk mester 153 Michał Gołaś Polen Polen 1984-04-2929. april 1984 29 år Omega Pharma-Quick Step 062. plass
154 Iljo Keisse Belgia Belgia 1982-12-2121. desember 1982 30 år Omega Pharma-Quick Step 159. plass
155 Serge Pauwels Belgia Belgia 1983-11-2121. november 1983 29 år Omega Pharma-Quick Step 077. plass
156 Jérôme Pineau Frankrike Frankrike 1980-01-022. januar 1980 33 år Omega Pharma-Quick Step 124. plass
157 Gert Steegmans Belgia Belgia 1980-09-3030. september 1980 32 år Omega Pharma-Quick Step DNS - 14. etappe
158 Matteo Trentin Italia Italia 1989-08-022. august 1989 23 år Omega Pharma-Quick Step 118. plass
159 Julien Vermote Belgia Belgia 1989-07-2626. juli 1989 23 år Omega Pharma-Quick Step 132. plass
161 Matthew Goss Australia Australia 1986-11-055. november 1986 26 år Orica-GreenEDGE DNF - 16. etappe
Australsk mester 162 Luke Durbridge Australia Australia 1991-04-099. april 1991 22 år Orica-GreenEDGE 142. plass
163 Leigh Howard Australia Australia 1989-10-1818. oktober 1989 23 år Orica-GreenEDGE DNS - 7. etappe
164 Jens Keukeleire Belgia Belgia 1988-11-2323. november 1988 24 år Orica-GreenEDGE 074. plass
165 Brett Lancaster Australia Australia 1979-11-2525. november 1979 33 år Orica-GreenEDGE 121. plass
166 Christian Meier Canada Canada 1985-02-2121. februar 1985 28 år Orica-GreenEDGE 143. plass
167 Jens Mouris Nederland Nederland 1980-03-1212. mars 1980 33 år Orica-GreenEDGE 160. plass
168 Svein Tuft Canada Canada 1977-05-099. mai 1977 35 år Orica-GreenEDGE 154. plass
169 Pieter Weening Nederland Nederland 1981-04-055. april 1981 32 år Orica-GreenEDGE 038. plass
171 George Bennett New Zealand New Zealand 1990-04-077. april 1990 23 år RadioShack-Leopard 122. plass
172 Danilo Hondo Tyskland Tyskland 1974-01-044. januar 1974 39 år RadioShack-Leopard 096. plass
173 Robert Kišerlovski Kroatia Kroatia 1986-08-099. august 1986 26 år RadioShack-Leopard 015. plass
174 Tiago Machado Portugal Portugal 1984-05-2323. mai 1984 28 år RadioShack-Leopard 036. plass
175 Giacomo Nizzolo Italia Italia 1990-01-3030. januar 1990 23 år RadioShack-Leopard 130. plass
176 Nélson Oliveira Portugal Portugal 1989-03-066. mars 1989 24 år RadioShack-Leopard 081. plass
177 Jaroslav Popovytsj Ukraina Ukraina 1980-01-044. januar 1980 33 år RadioShack-Leopard 133. plass
New Zealandsk mester 178 Hayden Roulston New Zealand New Zealand 1981-01-1010. januar 1981 32 år RadioShack-Leopard DNS - 17. etappe
179 Jesse Sergent New Zealand New Zealand 1988-07-088. juli 1988 24 år RadioShack-Leopard 153. plass
181 Bradley Wiggins Storbritannia Storbritannia 1980-04-2828. april 1980 33 år Team Sky DNS - 13. etappe
182 Dario Cataldo Italia Italia 1985-03-1717. mars 1985 28 år Team Sky 057. plass
183 Sergio Henao Colombia Colombia 1987-12-1010. desember 1987 25 år Team Sky 016. plass
184 Christian Knees Tyskland Tyskland 1981-03-055. mars 1981 32 år Team Sky 060. plass
185 Danny Pate USA USA 1979-03-2323. mars 1979 34 år Team Sky 134. plass
186 Salvatore Puccio Italia Italia 1989-08-3131. august 1989 23 år Team Sky 073. plass
187 Kanstantsin Siwtsow Hviterussland Hviterussland 1982-08-099. august 1982 30 år Team Sky 037. plass
188 Rigoberto Urán Colombia Colombia 1987-01-2626. januar 1987 26 år Team Sky 002. plass
189 Xabier Zandio Spania Spania 1977-03-1717. mars 1977 36 år Team Sky 082. plass
191 John Degenkolb Tyskland Tyskland 1989-01-077. januar 1989 24 år Argos-Shimano DNS - 10. etappe
192 Thomas Damuseau Frankrike Frankrike 1989-03-1818. mars 1989 24 år Argos-Shimano 053. plass
193 Bert De Backer Belgia Belgia 1984-04-022. april 1984 29 år Argos-Shimano 157. plass
194 Koen de Kort Nederland Nederland 1982-09-088. september 1982 30 år Argos-Shimano 078. plass
195 Patrick Gretsch Tyskland Tyskland 1987-04-077. april 1987 26 år Argos-Shimano 069. plass
196 Ji Cheng Kina Kina 1987-07-1515. juli 1987 25 år Argos-Shimano DNS - 6. etappe
197 Tobias Ludvigsson Sverige Sverige 1991-02-2222. februar 1991 22 år Argos-Shimano 112. plass
198 Luka Mezgec Slovenia Slovenia 1988-06-2727. juni 1988 24 år Argos-Shimano 123. plass
199 Albert Timmer Nederland Nederland 1985-06-1313. juni 1985 27 år Argos-Shimano 129. plass
201 Rafał Majka Polen Polen 1989-09-1212. september 1989 23 år Team Saxo-Tinkoff 007. plass
202 Daniele Bennati Italia Italia 1980-09-2424. september 1980 32 år Team Saxo-Tinkoff DNS - 14. etappe
203 Manuele Boaro Italia Italia 1987-03-1212. mars 1987 26 år Team Saxo-Tinkoff 100. plass
204 Matti Breschel Danmark Danmark 1984-08-3131. august 1984 28 år Team Saxo-Tinkoff DNS - 12. etappe
205 Mads Christensen Danmark Danmark 1984-04-066. april 1984 29 år Team Saxo-Tinkoff 126. plass
206 Karsten Kroon Nederland Nederland 1976-02-2626. februar 1976 37 år Team Saxo-Tinkoff DNS - 14. etappe
207 Jevgenij Petrov Russland Russland 1978-05-2525. mai 1978 34 år Team Saxo-Tinkoff 023. plass
208 Bruno Pires Portugal Portugal 1981-05-1515. mai 1981 31 år Team Saxo-Tinkoff 061. plass
209 Rory Sutherland Australia Australia 1982-02-088. februar 1982 31 år Team Saxo-Tinkoff 097. plass
211 Marco Marcato Italia Italia 1984-02-1111. februar 1984 29 år Vacansoleil-DCM 076. plass
212 Grega Bole Slovenia Slovenia 1985-08-1313. august 1985 27 år Vacansoleil-DCM DNF - 20. etappe
213 Martijn Keizer Nederland Nederland 1988-03-2525. mars 1988 25 år Vacansoleil-DCM 101. plass
214 Maurits Lammertink Nederland Nederland 1990-08-3131. august 1990 22 år Vacansoleil-DCM 155. plass
215 Pim Ligthart Nederland Nederland 1988-06-1616. juni 1988 24 år Vacansoleil-DCM 161. plass
216 Rob Ruijgh Nederland Nederland 1986-11-1212. november 1986 26 år Vacansoleil-DCM 054. plass
217 Rafael Valls Spania Spania 1987-06-2727. juni 1987 25 år Vacansoleil-DCM 029. plass
218 Frederik Veuchelen Belgia Belgia 1978-09-044. september 1978 34 år Vacansoleil-DCM 083. plass
219 Willem Wauters Belgia Belgia 1989-11-1010. november 1989 23 år Vacansoleil-DCM 158. plass
221 Stefano Garzelli Italia Italia 1973-07-1616. juli 1973 39 år Vini Fantini 108. plass
222 Rafael Andriato Brasil Brasil 1987-10-2020. oktober 1987 25 år Vini Fantini 165. plass
223 Francesco Chicchi Italia Italia 1980-11-2727. november 1980 32 år Vini Fantini DNS - 9. etappe
224 Danilo Di Luca Italia Italia 1976-01-022. januar 1976 37 år Vini Fantini DQ[4] - 19. etappe
225 Oscar Gatto Italia Italia 1985-01-011. januar 1985 28 år Vini Fantini 098. plass
226 Alessandro Proni Italia Italia 1982-12-2828. desember 1982 30 år Vini Fantini 088. plass
227 Matteo Rabottini Italia Italia 1987-08-1414. august 1987 25 år Vini Fantini 055. plass
228 Mauro Santambrogio Italia Italia 1984-10-077. oktober 1984 28 år Vini Fantini 009. plass
229 Fabio Taborre Italia Italia 1985-06-055. juni 1985 27 år Vini Fantini DNF - 10. etappe

Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start) = startet ikke etappen; DNF (did not finish) = fullførte ikke etappen; HD (hors délais) = kom ikke i mål innen tidsfristen; DQ = diskvalifisert
  3. ^ Hang på følgebilene
  4. ^ Testet positivt for EPO