Liste over utøvere i Giro d'Italia 2012

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over utøvere i Giro d'Italia 2012

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[1] Lag Resultat[2]
1 Michele Scarponi Italia Italia 1979-09-2525. september 1979 32 år Lampre-ISD 004. plass
2 Damiano Cunego Italia Italia 1981-09-1919. september 1981 30 år Lampre-ISD 006. plass
3 Diego Ulissi Italia Italia 1989-07-1515. juli 1989 22 år Lampre-ISD 021. plass
4 Matteo Bono Italia Italia 1983-11-1111. november 1983 28 år Lampre-ISD 099. plass
5 Adriano Malori Italia Italia 1988-01-2828. januar 1988 24 år Lampre-ISD 068. plass
6 Przemysław Niemiec Polen Polen 1980-04-1111. april 1980 32 år Lampre-ISD 039. plass
7 Daniele Pietropolli Italia Italia 1980-07-1111. juli 1980 31 år Lampre-ISD 091. plass
8 Daniele Righi Italia Italia 1976-03-2828. mars 1976 36 år Lampre-ISD 101. plass
9 Alessandro Spezialetti Italia Italia 1975-01-1414. januar 1975 37 år Lampre-ISD 077. plass
11 John Gadret Frankrike Frankrike 1979-04-2222. april 1979 33 år AG2R La Mondiale 011. plass
12 Manuel Belletti Italia Italia 1985-10-1414. oktober 1985 26 år AG2R La Mondiale DNF - 15. etappe
13 Julien Bérard Frankrike Frankrike 1987-07-2727. juli 1987 24 år AG2R La Mondiale 110. plass
14 Guillaume Bonnafond Frankrike Frankrike 1987-06-2323. juni 1987 24 år AG2R La Mondiale 090. plass
15 Hubert Dupont Frankrike Frankrike 1980-11-1313. november 1980 31 år AG2R La Mondiale 016. plass
16 Ben Gastauer Luxembourg Luxembourg 1987-11-1414. november 1987 24 år AG2R La Mondiale 067. plass
17 Gregor Gazvoda Slovenia Slovenia 1981-10-1515. oktober 1981 30 år AG2R La Mondiale 134. plass
18 Matteo Montaguti Italia Italia 1984-01-066. januar 1984 28 år AG2R La Mondiale 081. plass
19 Mathieu Perget Frankrike Frankrike 1984-09-1818. september 1984 27 år AG2R La Mondiale 053. plass
21 José Rujano Venezuela Venezuela 1982-02-1818. februar 1982 30 år Androni-Venezuela DNF - 19. etappe
22 José Serpa Colombia Colombia 1979-04-1717. april 1979 33 år Androni-Venezuela 087. plass
23 Emanuele Sella Italia Italia 1981-01-099. januar 1981 31 år Androni-Venezuela 045. plass
24 Roberto Ferrari Italia Italia 1983-03-099. mars 1983 29 år Androni-Venezuela 147. plass
25 Fabio Felline Italia Italia 1990-03-2929. mars 1990 22 år Androni-Venezuela 050. plass
26 Alessandro de Marchi Italia Italia 1986-05-1919. mai 1986 25 år Androni-Venezuela 098. plass
27 Miguel Ángel Rubiano Colombia Colombia 1984-08-033. august 1984 27 år Androni-Venezuela 062. plass
28 Carlos José Ochoa Venezuela Venezuela 1980-12-1414. desember 1980 31 år Androni-Venezuela DNS - 18. etappe
29 Jackson Rodríguez Venezuela Venezuela 1985-02-2525. februar 1985 27 år Androni-Venezuela 049. plass
31 Roman Kreuziger Tsjekkia Tsjekkia 1986-05-066. mai 1986 25 år Astana 015. plass
32 Enrico Gasparotto Italia Italia 1982-03-2222. mars 1982 30 år Astana 066. plass
33 Paolo Tiralongo Italia Italia 1977-07-088. juli 1977 34 år Astana 023. plass
34 Simone Ponzi Italia Italia 1987-01-1717. januar 1987 25 år Astana 088. plass
35 Aleksandr Djatsjenko Kasakhstan Kasakhstan 1983-10-1717. oktober 1983 28 år Astana 119. plass
36 Andrej Zejts Kasakhstan Kasakhstan 1986-12-1414. desember 1986 25 år Astana 085. plass
37 Kevin Seeldraeyers Belgia Belgia 1986-09-1212. september 1986 25 år Astana 033. plass
38 Jevgenij Petrov Russland Russland 1978-05-2525. mai 1978 33 år Astana 061. plass
39 Tanel Kangert Estland Estland 1987-03-1111. mars 1987 25 år Astana 026. plass
41 Thor Hushovd Norge Norge 1978-01-1818. januar 1978 34 år BMC Racing Team DNF - 6. etappe
42 Alessandro Ballan Italia Italia 1979-11-066. november 1979 32 år BMC Racing Team 103. plass
43 Mathias Frank Sveits Sveits 1986-12-099. desember 1986 25 år BMC Racing Team 083. plass
44 Taylor Phinney USA USA 1990-06-2727. juni 1990 21 år BMC Racing Team 155. plass
45 Marco Pinotti Italia Italia 1976-02-2525. februar 1976 36 år BMC Racing Team 041. plass
46 Mauro Santambrogio Italia Italia 1984-10-077. oktober 1984 27 år BMC Racing Team 086. plass
47 Ivan Santaromita Italia Italia 1984-04-3030. april 1984 28 år BMC Racing Team 052. plass
48 Johann Tschopp Sveits Sveits 1982-07-011. juli 1982 29 år BMC Racing Team 014. plass
49 Danilo Wyss Sveits Sveits 1985-08-2626. august 1985 26 år BMC Racing Team 082. plass
51 Domenico Pozzovivo Italia Italia 1982-11-3030. november 1982 29 år Colnago-CSF Bardiani 008. plass
52 Sacha Modolo Italia Italia 1987-06-1919. juni 1987 24 år Colnago-CSF Bardiani 138. plass
53 Enrico Battaglin Italia Italia 1989-11-1717. november 1989 22 år Colnago-CSF Bardiani 074. plass
54 Gianluca Brambilla Italia Italia 1987-08-2222. august 1987 24 år Colnago-CSF Bardiani 013. plass
55 Stefano Pirazzi Italia Italia 1987-03-1111. mars 1987 25 år Colnago-CSF Bardiani 046. plass
56 Sonny Colbrelli Italia Italia 1990-05-1717. mai 1990 21 år Colnago-CSF Bardiani 100. plass
57 Stefano Locatelli Italia Italia 1989-02-2626. februar 1989 23 år Colnago-CSF Bardiani DNS - 16. etappe
58 Angelo Pagani Italia Italia 1988-08-044. august 1988 23 år Colnago-CSF Bardiani 097. plass
59 Marco Coledan Italia Italia 1988-08-2222. august 1988 23 år Colnago-CSF Bardiani 153. plass
61 Mikel Nieve Spania Spania 1984-05-2626. mai 1984 27 år Euskaltel-Euskadi 010. plass
62 Adrián Sáez Spania Spania 1986-03-1717. mars 1986 26 år Euskaltel-Euskadi 156. plass
63 Ion Izagirre Spania Spania 1989-02-044. februar 1989 23 år Euskaltel-Euskadi 048. plass
64 Miguel Mínguez Spania Spania 1988-08-3030. august 1988 23 år Euskaltel-Euskadi 157. plass
65 Pierre Cazaux Frankrike Frankrike 1984-06-077. juni 1984 27 år Euskaltel-Euskadi 123. plass
66 Victor Cabedo Spania Spania 1989-06-1515. juni 1989 22 år Euskaltel-Euskadi 129. plass
67 Iván Velasco Spania Spania 1980-02-088. februar 1980 32 år Euskaltel-Euskadi DSQ[3] - 20. etappe
68 Amets Txurruka Spania Spania 1982-11-1010. november 1982 29 år Euskaltel-Euskadi 042. plass
69 Juan José Oroz Spania Spania 1980-11-077. november 1980 31 år Euskaltel-Euskadi 051. plass
71 Filippo Pozzato Italia Italia 1981-09-1010. september 1981 30 år Farnese Vini Selle Italia DNS - 10. etappe
72 Oscar Gatto Italia Italia 1985-01-011. januar 1985 27 år Farnese Vini Selle Italia 113. plass
73 Francesco Failli Italia Italia 1983-12-1616. desember 1983 28 år Farnese Vini Selle Italia 058. plass
74 Matteo Rabottini Italia Italia 1987-08-1414. august 1987 24 år Farnese Vini Selle Italia 060. plass Blå klatretrøye
75 Andrea Guardini Italia Italia 1989-06-1212. juni 1989 22 år Farnese Vini Selle Italia DSQ[3] - 20. etappe
76 Elia Favilli Italia Italia 1989-01-3131. januar 1989 23 år Farnese Vini Selle Italia DNS - 19. etappe
77 Pierpaolo De Negri Italia Italia 1986-06-055. juni 1986 25 år Farnese Vini Selle Italia 120. plass
78 Luca Mazzanti Italia Italia 1974-02-044. februar 1974 38 år Farnese Vini Selle Italia 116. plass
79 Alfredo Balloni Italia Italia 1989-09-2020. september 1989 22 år Farnese Vini Selle Italia DNS - 19. etappe
81 Sandy Casar Frankrike Frankrike 1979-02-022. februar 1979 33 år FDJ BigMat 025. plass
82 Mickaël Delage Frankrike Frankrike 1985-08-066. august 1985 26 år FDJ BigMat 144. plass
83 Arnaud Démare Frankrike Frankrike 1991-08-2626. august 1991 20 år FDJ BigMat DNF - 14. etappe
84 William Bonnet Frankrike Frankrike 1983-05-066. mai 1983 28 år FDJ BigMat DNS - 12. etappe
85 Francis Mourey Frankrike Frankrike 1980-12-088. desember 1980 31 år FDJ BigMat 078. plass
86 Geoffrey Soupe Frankrike Frankrike 1988-03-2222. mars 1988 24 år FDJ BigMat 076. plass
87 Gabriel Rasch Norge Norge 1976-04-088. april 1976 36 år FDJ BigMat 151. plass
88 Dominique Rollin Canada Canada 1982-10-2626. oktober 1982 29 år FDJ BigMat DSQ[3] - 20. etappe
89 Jussi Veikkanen Finland Finland 1981-03-2929. mars 1981 31 år FDJ BigMat 146. plass
91 Tyler Farrar USA USA 1984-06-022. juni 1984 27 år Garmin-Barracuda DNF - 6. etappe
Litauisk mester 92 Ramūnas Navardauskas Litauen Litauen 1988-01-3030. januar 1988 24 år Garmin-Barracuda 137. plass
93 Jack Bauer New Zealand New Zealand 1985-04-077. april 1985 27 år Garmin-Barracuda 114. plass
94 Sébastien Rosseler Belgia Belgia 1981-07-1515. juli 1981 30 år Garmin-Barracuda 125. plass
95 Ryder Hesjedal Canada Canada 1980-12-099. desember 1980 31 år Garmin-Barracuda 001. plass Rosa trøye
Sørafrikansk mester 96 Robert Hunter Sør-Afrika Sør-Afrika 1977-04-2222. april 1977 35 år Garmin-Barracuda DNF - 20. etappe
97 Alex Rasmussen Danmark Danmark 1984-06-099. juni 1984 27 år Garmin-Barracuda 150. plass
98 Peter Stetina USA USA 1987-02-1414. februar 1987 25 år Garmin-Barracuda 027. plass
99 Christian Vande Velde USA USA 1976-05-2222. mai 1976 35 år Garmin-Barracuda 022. plass
100 Matthew Goss Australia Australia 1986-11-055. november 1986 25 år Orica-GreenEDGE DNS - 14. etappe
101 Fumiyuki Beppu Japan Japan 1983-04-1010. april 1983 29 år Orica-GreenEDGE 121. plass
102 Jack Bobridge Australia Australia 1989-07-1313. juli 1989 22 år Orica-GreenEDGE DNF - 20. etappe
103 Daryl Impey Sør-Afrika Sør-Afrika 1984-12-066. desember 1984 27 år Orica-GreenEDGE DNS - 17. etappe
104 Jens Keukeleire Belgia Belgia 1988-11-2323. november 1988 23 år Orica-GreenEDGE 127. plass
105 Brett Lancaster Australia Australia 1979-11-2525. november 1979 32 år Orica-GreenEDGE DNS - 14. etappe
106 Christian Meier Canada Canada 1985-02-2121. februar 1985 27 år Orica-GreenEDGE 135. plass
Canadisk mester 107 Svein Tuft Canada Canada 1977-05-099. mai 1977 34 år Orica-GreenEDGE 148. plass
109 Tomas Vaitkus Litauen Litauen 1982-02-044. februar 1982 30 år Orica-GreenEDGE DNF - 17. etappe
111 Joaquim Rodríguez Spania Spania 1979-05-1212. mai 1979 32 år Katjusja 002. plass Rød poengtrøye
Russisk mester 112 Pavel Brutt Russland Russland 1982-01-2929. januar 1982 30 år Katjusja 095. plass
113 Mikhail Ignatjev Russland Russland 1985-05-077. mai 1985 26 år Katjusja 143. plass
Norsk mester 114 Alexander Kristoff Norge Norge 1987-07-055. juli 1987 24 år Katjusja 149. plass
Hviterussisk mester 115 Aljaksandr Kutsjynski Hviterussland Hviterussland 1979-10-2727. oktober 1979 32 år Katjusja 118. plass
116 Alberto Losada Spania Spania 1982-02-2828. februar 1982 30 år Katjusja 054. plass
117 Daniel Moreno Spania Spania 1981-09-055. september 1981 30 år Katjusja 020. plass
118 Gatis Smukulis Latvia Latvia 1987-04-1515. april 1987 25 år Katjusja 084. plass
119 Ángel Vicioso Spania Spania 1977-04-1313. april 1977 35 år Katjusja 069. plass
121 Ivan Basso Italia Italia 1977-11-2626. november 1977 34 år Liquigas-Cannondale 005. plass
122 Valerio Agnoli Italia Italia 1985-01-066. januar 1985 27 år Liquigas-Cannondale 057. plass
123 Maciej Bodnar Polen Polen 1985-03-077. mars 1985 27 år Liquigas-Cannondale 117. plass
124 Eros Capecchi Italia Italia 1986-06-1313. juni 1986 25 år Liquigas-Cannondale 037. plass
125 Damiano Caruso Italia Italia 1987-10-1212. oktober 1987 24 år Liquigas-Cannondale 024. plass
126 Paolo Longo Borghini Italia Italia 1980-12-1010. desember 1980 31 år Liquigas-Cannondale 108. plass
127 Christiano Salerno Italia Italia 1985-02-1818. februar 1985 27 år Liquigas-Cannondale 105. plass
128 Sylwester Szmyd Polen Polen 1978-03-022. mars 1978 34 år Liquigas-Cannondale 028. plass
129 Fabio Sabatini Italia Italia 1985-02-1818. februar 1985 27 år Liquigas-Cannondale 079. plass
131 Bart De Clercq Belgia Belgia 1986-08-2626. august 1986 25 år Lotto-Belisol 040. plass
132 Brian Bulgac Nederland Nederland 1988-04-044. april 1988 24 år Lotto-Belisol 102. plass
133 Francis De Greef Belgia Belgia 1985-02-022. februar 1985 27 år Lotto-Belisol 019. plass
134 Lars Bak Danmark Danmark 1980-01-1616. januar 1980 32 år Lotto-Belisol 072. plass
135 Gaëtan Bille Belgia Belgia 1988-04-066. april 1988 24 år Lotto-Belisol DNF - 17. etappe
136 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 30 år Lotto-Belisol 094. plass
137 Olivier Kaisen Belgia Belgia 1983-04-3030. april 1983 29 år Lotto-Belisol 142. plass
138 Gianni Meersman Belgia Belgia 1985-12-055. desember 1985 26 år Lotto-Belisol DNF - 7. etappe
139 Dennis Vanendert Belgia Belgia 1988-06-2727. juni 1988 23 år Lotto-Belisol 133. plass
Italiensk mester 141 Giovanni Visconti Italia Italia 1983-01-1313. januar 1983 29 år Movistar Team DNF - 15. etappe
142 Marzio Bruseghin Italia Italia 1974-06-1515. juni 1974 37 år Movistar Team 017. plass
143 José Herrada Spania Spania 1985-10-011. oktober 1985 26 år Movistar Team 044. plass
144 Beñat Intxausti Spania Spania 1986-03-2020. mars 1986 26 år Movistar Team 038. plass
145 Pablo Lastras Spania Spania 1976-01-2020. januar 1976 36 år Movistar Team DNF - 6. etappe
146 Andrey Amador Costa Rica Costa Rica 1986-08-2929. august 1986 25 år Movistar Team 029. plass
147 Sergio Pardilla Spania Spania 1984-01-1616. januar 1984 28 år Movistar Team 018. plass
148 Branislaw Samojlaw Hviterussland Hviterussland 1985-05-2525. mai 1985 26 år Movistar Team 043. plass
149 Francisco Ventoso Spania Spania 1982-05-066. mai 1982 29 år Movistar Team 092. plass
151 Dario Cataldo Italia Italia 1985-03-1717. mars 1985 27 år Omega Pharma-Quick Step 012. plass
152 Marco Bandiera Italia Italia 1984-06-1212. juni 1984 27 år Omega Pharma-Quick Step 140. plass
153 Francesco Chicchi Italia Italia 1980-11-2727. november 1980 31 år Omega Pharma-Quick Step DNF - 19. etappe
154 Michał Gołaś Polen Polen 1984-04-2929. april 1984 28 år Omega Pharma-Quick Step 093. plass
155 Nikolas Maes Belgia Belgia 1986-04-099. april 1986 26 år Omega Pharma-Quick Step 106. plass
156 Serge Pauwels Belgia Belgia 1983-11-2121. november 1983 28 år Omega Pharma-Quick Step 047. plass
157 Michał Kwiatkowski Polen Polen 1990-06-022. juni 1990 21 år Omega Pharma-Quick Step 136. plass
158 Martin Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 27 år Omega Pharma-Quick Step DNS - 18. etappe
159 Julien Vermote Belgia Belgia 1989-07-2626. juli 1989 22 år Omega Pharma-Quick Step 089. plass
161 Mark Renshaw Australia Australia 1982-10-2222. oktober 1982 29 år Rabobank DNS - 14. etappe
162 Juan Manuel Gárate Spania Spania 1976-04-2424. april 1976 36 år Rabobank 059. plass
163 Theo Bos Nederland Nederland 1983-08-2222. august 1983 28 år Rabobank DNS - 17. etappe
164 Tom Leezer Nederland Nederland 1985-12-2626. desember 1985 26 år Rabobank DNF - 11. etappe
165 Stef Clement Nederland Nederland 1982-09-2424. september 1982 29 år Rabobank 071. plass
166 Grischa Niermann Tyskland Tyskland 1975-11-033. november 1975 36 år Rabobank 055. plass
167 Tom-Jelte Slagter Nederland Nederland 1989-07-011. juli 1989 22 år Rabobank 030. plass
168 Graeme Brown Australia Australia 1979-04-099. april 1979 33 år Rabobank DNF - 15. etappe
169 Dennis van Winden Nederland Nederland 1987-12-022. desember 1987 24 år Rabobank DNF - 8. etappe
Luxembourgsk mester 171 Fränk Schleck Luxembourg Luxembourg 1980-04-1515. april 1980 32 år RadioShack-Nissan DNF - 15. etappe
172 Jan Bakelants Belgia Belgia 1986-02-1414. februar 1986 26 år RadioShack-Nissan 034. plass
173 Daniele Bennati Italia Italia 1980-09-2424. september 1980 31 år RadioShack-Nissan DNS - 8. etappe
174 Ben Hermans Belgia Belgia 1986-06-088. juni 1986 25 år RadioShack-Nissan 073. plass
175 Giacomo Nizzolo Italia Italia 1990-01-3030. januar 1990 22 år RadioShack-Nissan 130. plass
176 Nélson Oliveira Portugal Portugal 1989-03-066. mars 1989 23 år RadioShack-Nissan 064. plass
177 Thomas Rohregger Østerrike Østerrike 1982-12-2323. desember 1982 29 år RadioShack-Nissan 031. plass
178 Jesse Sergent New Zealand New Zealand 1988-07-088. juli 1988 23 år RadioShack-Nissan 139. plass
179 Oliver Zaugg Sveits Sveits 1981-05-099. mai 1981 30 år RadioShack-Nissan 056. plass
Verdensmester 181 Mark Cavendish Storbritannia Storbritannia 1985-05-2121. mai 1985 26 år Team Sky 145. plass
182 Bernhard Eisel Østerrike Østerrike 1981-02-1717. februar 1981 31 år Team Sky 152. plass
183 Juan Antonio Flecha Spania Spania 1977-09-1717. september 1977 34 år Team Sky 036. plass
184 Sergio Henao Colombia Colombia 1987-12-1010. desember 1987 24 år Team Sky 009. plass
185 Peter Kennaugh Storbritannia Storbritannia 1989-06-1515. juni 1989 22 år Team Sky DNF - 17. etappe
186 Ian Stannard Storbritannia Storbritannia 1987-05-2525. mai 1987 24 år Team Sky 132. plass
187 Jeremy Hunt Storbritannia Storbritannia 1974-03-1212. mars 1974 38 år Team Sky DNS - 15. etappe
188 Geraint Thomas Storbritannia Storbritannia 1986-05-2525. mai 1986 25 år Team Sky 080. plass
189 Rigoberto Urán Colombia Colombia 1987-01-2626. januar 1987 25 år Team Sky 007. plass Hvit ungdomstrøye
191 Cesare Benedetti Italia Italia 1987-08-033. august 1987 24 år Team NetApp 107. plass
192 Jan Bárta Tsjekkia Tsjekkia 1984-12-077. desember 1984 27 år Team NetApp 065. plass
193 Timon Seubert Tyskland Tyskland 1987-04-2424. april 1987 25 år Team NetApp DNF - 20. etappe
194 Andreas Schillinger Tyskland Tyskland 1983-07-1313. juli 1983 28 år Team NetApp 154. plass
195 Bartosz Huzarski Polen Polen 1980-10-2727. oktober 1980 31 år Team NetApp 070. plass
196 Reto Hollenstein Sveits Sveits 1985-08-2222. august 1985 26 år Team NetApp DNF - 13. etappe
197 Andreas Dietziker Sveits Sveits 1982-10-1515. oktober 1982 29 år Team NetApp 109. plass
198 Matthias Brändle Østerrike Østerrike 1989-12-077. desember 1989 22 år Team NetApp 111. plass
199 Daniel Schorn Østerrike Østerrike 1988-10-2121. oktober 1988 23 år Team NetApp 124. plass
201 Matteo Tosatto Italia Italia 1974-05-1414. mai 1974 37 år Team Saxo Bank 104. plass
202 Anders Lund Danmark Danmark 1985-02-1414. februar 1985 27 år Team Saxo Bank 112. plass
203 Volodymyr Hustov Ukraina Ukraina 1977-02-1515. februar 1977 35 år Team Saxo Bank 063. plass
204 Jonas Aaen Jørgensen Danmark Danmark 1986-04-2020. april 1986 26 år Team Saxo Bank 141. plass
205 Juan José Haedo Argentina Argentina 1981-01-2626. januar 1981 31 år Team Saxo Bank DNS - 14. etappe
206 Luke Roberts Australia Australia 1977-01-2525. januar 1977 35 år Team Saxo Bank 115. plass
207 Mads Christensen Danmark Danmark 1984-04-066. april 1984 28 år Team Saxo Bank DNF - 12. etappe
208 Manuele Boaro Italia Italia 1987-03-1212. mars 1987 25 år Team Saxo Bank 131. plass
209 Lucas Sebastián Haedo Argentina Argentina 1983-04-1818. april 1983 29 år Team Saxo Bank 128. plass
211 Matteo Carrara Italia Italia 1979-03-2525. mars 1979 33 år Vacansoleil-DCM 096. plass
212 Thomas De Gendt Belgia Belgia 1986-11-066. november 1986 25 år Vacansoleil-DCM 003. plass
213 Romain Feillu Frankrike Frankrike 1984-04-1616. april 1984 28 år Vacansoleil-DCM DNF - 6. etappe
Usbekisk mester 214 Sergej Lagutin Usbekistan Usbekistan 1981-01-1414. januar 1981 31 år Vacansoleil-DCM 032. plass
215 Gustav Larsson Sverige Sverige 1980-09-2020. september 1980 31 år Vacansoleil-DCM 035. plass
Polsk mester 216 Tomasz Marczynski Polen Polen 1984-03-066. mars 1984 28 år Vacansoleil-DCM HD - 12. etappe
217 Martijn Keizer Nederland Nederland 1988-03-2525. mars 1988 24 år Vacansoleil-DCM 126. plass
218 Stefan Denifl Østerrike Østerrike 1987-09-2020. september 1987 24 år Vacansoleil-DCM 075. plass
219 Mirko Selvaggi Italia Italia 1985-02-1111. februar 1985 27 år Vacansoleil-DCM 122. plass

Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start) = startet ikke etappen; DNF (did not finish) = fullførte ikke etappen; HD (hors délais) = kom ikke i mål innen tidsfristen
  3. ^ a b c Diskvalifisert for å henge på følgebil

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]