Liste over utøvere i Giro d'Italia 2009

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over utøvere i Giro d'Italia 2009

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[1] Lag Resultat[2]
1 Stefano Garzelli Italia Italia 1973-07-1616. juli 1973 35 år Acqua & Sapone 007. plass
2 Dario Andriotto Italia Italia 1972-10-2525. oktober 1972 36 år Acqua & Sapone DNF - 19. etappe
3 Massimo Codol Italia Italia 1973-02-2727. februar 1973 36 år Acqua & Sapone DNF - 16. etappe
4 Alessandro Donati Italia Italia 1979-05-088. mai 1979 30 år Acqua & Sapone 109. plass
5 Francesco Failli Italia Italia 1983-12-1616. desember 1983 25 år Acqua & Sapone 091. plass
6 Ruggero Marzoli Italia Italia 1976-04-022. april 1976 33 år Acqua & Sapone 099. plass
7 Andrea Masciarelli Italia Italia 1982-09-022. september 1982 26 år Acqua & Sapone 086. plass
8 Francesco Masciarelli Italia Italia 1986-05-055. mai 1986 23 år Acqua & Sapone 017. plass
9 Giuseppe Palumbo Italia Italia 1975-09-1010. september 1975 33 år Acqua & Sapone 158. plass
11 Tadej Valjavec Slovenia Slovenia 1977-03-1414. mars 1977 32 år AG2R - La Mondiale 009. plass
12 Aleksandr Jefimkin Russland Russland 1981-12-022. desember 1981 27 år AG2R - La Mondiale 037. plass
13 Sébastien Hinault Frankrike Frankrike 1974-02-1111. februar 1974 35 år AG2R - La Mondiale 135. plass
14 Jurij Krivtsov Ukraina Ukraina 1979-02-077. februar 1979 30 år AG2R - La Mondiale 116. plass
15 Julien Loubet Frankrike Frankrike 1985-01-1111. januar 1985 24 år AG2R - La Mondiale DNF - 8. etappe
16 Renaud Dion Frankrike Frankrike 1978-01-066. januar 1978 31 år AG2R - La Mondiale 081. plass
17 Jean-Charles Sénac Frankrike Frankrike 1985-05-2323. mai 1985 23 år AG2R - La Mondiale 146. plass
18 Blaise Sonnery Frankrike Frankrike 1985-03-2121. mars 1985 24 år AG2R - La Mondiale 064. plass
19 Guillaume Bonnafond Frankrike Frankrike 1987-06-2323. juni 1987 21 år AG2R - La Mondiale 087. plass
21 Lance Armstrong USA USA 1971-09-1818. september 1971 37 år Astana 012. plass
22 Janez Brajkovič Slovenia Slovenia 1983-12-1818. desember 1983 25 år Astana 018. plass
23 Chris Horner USA USA 1971-10-2323. oktober 1971 37 år Astana DNS - 11. etappe
24 Levi Leipheimer USA USA 1973-10-2424. oktober 1973 35 år Astana 006. plass
25 Steve Morabito Sveits Sveits 1983-01-3030. januar 1983 26 år Astana 088. plass
26 Daniel Navarro Spania Spania 1983-07-088. juli 1983 25 år Astana 031. plass
27 Jaroslav Popovytsj Ukraina Ukraina 1980-01-044. januar 1980 29 år Astana 015. plass
28 José Luis Rubiera Spania Spania 1973-01-2727. januar 1973 36 år Astana 049. plass
29 Andrej Zejts Kasakhstan Kasakhstan 1986-12-1414. desember 1986 22 år Astana 035. plass
31 Mauricio Soler Colombia Colombia 1983-01-1414. januar 1983 26 år Barloworld DNF - 16. etappe
32 John-Lee Augustyn Sør-Afrika Sør-Afrika 1986-08-1010. august 1986 22 år Barloworld 077. plass
33 Francesco Bellotti Italia Italia 1979-08-066. august 1979 29 år Barloworld 058. plass
34 Diego Caccia Italia Italia 1981-07-3131. juli 1981 27 år Barloworld 122. plass
35 Félix Cárdenas Colombia Colombia 1972-11-2424. november 1972 36 år Barloworld 066. plass
36 Giampaolo Cheula Italia Italia 1979-05-2323. mai 1979 29 år Barloworld 101. plass
37 Chris Froome Storbritannia Storbritannia 1985-05-2020. mai 1985 23 år Barloworld 036. plass
38 Robert Hunter Sør-Afrika Sør-Afrika 1977-04-2222. april 1977 32 år Barloworld 154. plass
39 Paolo Longo Borghini Italia Italia 1980-12-1010. desember 1980 28 år Barloworld 113. plass
41 Julien Belgy Frankrike Frankrike 1983-05-066. mai 1983 26 år Bbox Bouygues Télécom 151. plass
42 Steve Chainel Frankrike Frankrike 1983-09-066. september 1983 25 år Bbox Bouygues Télécom DNS - 14. etappe
43 Yohann Gène Frankrike Frankrike 1981-06-2525. juni 1981 27 år Bbox Bouygues Télécom DNF - 16. etappe
44 Saïd Haddou Frankrike Frankrike 1982-11-2323. november 1982 26 år Bbox Bouygues Télécom 163. plass
45 Guillaume Le Floch Frankrike Frankrike 1985-11-1616. november 1985 23 år Bbox Bouygues Télécom 129. plass
46 Jevgeni Sokolov Russland Russland 1984-06-1111. juni 1984 24 år Bbox Bouygues Télécom 169. plass
47 Matthieu Sprick Frankrike Frankrike 1981-09-2929. september 1981 27 år Bbox Bouygues Télécom 075. plass
48 Johann Tschopp Sveits Sveits 1982-07-011. juli 1982 26 år Bbox Bouygues Télécom 126. plass
49 Thomas Voeckler Frankrike Frankrike 1979-06-2222. juni 1979 29 år Bbox Bouygues Télécom 089. plass
51 David Arroyo Spania Spania 1980-01-077. januar 1980 29 år Caisse d'Epargne 011. plass
52 Arnold Jeannesson Frankrike Frankrike 1986-01-1616. januar 1986 23 år Caisse d'Epargne 057. plass
53 Vasil Kiryjenka Hviterussland Hviterussland 1981-06-2828. juni 1981 27 år Caisse d'Epargne 073. plass
54 Pablo Lastras Spania Spania 1976-01-2020. januar 1976 33 år Caisse d'Epargne 045. plass
55 David López Spania Spania 1981-05-1313. mai 1981 27 år Caisse d'Epargne DNF - 20. etappe
56 Francisco Pérez Spania Spania 1978-07-2222. juli 1978 30 år Caisse d'Epargne DNF - 4. etappe
57 Mathieu Perget Frankrike Frankrike 1984-09-1818. september 1984 24 år Caisse d'Epargne 072. plass
58 Joaquim Rodríguez Spania Spania 1979-05-1212. mai 1979 29 år Caisse d'Epargne DNF - 11. etappe
59 Anthony Charteau Frankrike Frankrike 1979-06-044. juni 1979 29 år Caisse d'Epargne 104. plass
61 Carlos Sastre Spania Spania 1975-04-2222. april 1975 34 år Cervélo TestTeam 004. plass
62 Philip Deignan Irland Irland 1983-09-077. september 1983 25 år Cervélo TestTeam 056. plass
63 Simon Gerrans Australia Australia 1980-05-1616. mai 1980 28 år Cervélo TestTeam 043. plass
64 Volodymyr Hustov Ukraina Ukraina 1977-02-1515. februar 1977 32 år Cervélo TestTeam 054. plass
65 Jeremy Hunt Storbritannia Storbritannia 1974-03-1212. mars 1974 35 år Cervélo TestTeam 150. plass
66 Ted King USA USA 1983-01-3131. januar 1983 26 år Cervélo TestTeam 111. plass
67 Ignatas Konovalovas Litauen Litauen 1985-12-088. desember 1985 23 år Cervélo TestTeam 090. plass
68 Daniel Lloyd Storbritannia Storbritannia 1980-08-1111. august 1980 28 år Cervélo TestTeam 114. plass
69 Serge Pauwels Belgia Belgia 1983-11-2121. november 1983 25 år Cervélo TestTeam 033. plass
71 Iker Camaño Spania Spania 1979-03-1414. mars 1979 30 år Fuji-Servetto 039. plass
72 Eros Capecchi Italia Italia 1986-06-1313. juni 1986 22 år Fuji-Servetto DNS - 15. etappe
73 Davide Viganò Italia Italia 1984-06-1212. juni 1984 24 år Fuji-Servetto 156. plass
74 Ángel Gómez Spania Spania 1981-05-1313. mai 1981 27 år Fuji-Servetto 080. plass
75 Jesús del Nero Spania Spania 1982-03-1616. mars 1982 27 år Fuji-Servetto DNF - 7. etappe
76 Héctor González Spania Spania 1986-05-1616. mai 1986 22 år Fuji-Servetto 103. plass
77 Alberto Fernández Spania Spania 1984-09-1717. september 1984 24 år Fuji-Servetto 165. plass
78 Fredrik Kessiakoff Sverige Sverige 1980-05-1717. mai 1980 28 år Fuji-Servetto 050. plass
79 Ricardo Serrano Spania Spania 1978-08-044. august 1978 30 år Fuji-Servetto DNF - 15. etappe
81 Tom Danielson USA USA 1978-03-1313. mars 1978 31 år Garmin-Slipstream 078. plass
82 Julian Dean New Zealand New Zealand 1975-01-2828. januar 1975 34 år Garmin-Slipstream 136. plass
83 Tyler Farrar USA USA 1984-06-022. juni 1984 24 år Garmin-Slipstream DNS - 15. etappe
84 Cameron Meyer Australia Australia 1988-01-1111. januar 1988 21 år Garmin-Slipstream DNS - 14. etappe
85 David Millar Storbritannia Storbritannia 1977-01-044. januar 1977 32 år Garmin-Slipstream DNF - 15. etappe
86 Danny Pate USA USA 1979-03-2323. mars 1979 30 år Garmin-Slipstream 144. plass
87 Christian Vande Velde USA USA 1976-05-2222. mai 1976 32 år Garmin-Slipstream DNF - 3. etappe
88 Bradley Wiggins Storbritannia Storbritannia 1980-04-2828. april 1980 29 år Garmin-Slipstream 071. plass
89 David Zabriskie USA USA 1979-01-1212. januar 1979 30 år Garmin-Slipstream 152. plass
91 Giovanni Visconti Italia Italia 1983-01-1313. januar 1983 26 år ISD Cycling Team 076. plass
92 Oscar Gatto Italia Italia 1985-01-011. januar 1985 24 år ISD Cycling Team 149. plass
93 Dario Cioni Italia Italia 1974-12-022. desember 1974 34 år ISD Cycling Team 047. plass
94 Ian Stannard Storbritannia Storbritannia 1987-05-2525. mai 1987 21 år ISD Cycling Team 160. plass
95 Andrij Hryvko Ukraina Ukraina 1983-08-077. august 1983 25 år ISD Cycling Team 022. plass
96 Dmitro Hrabovskyj Ukraina Ukraina 1985-09-3030. september 1985 23 år ISD Cycling Team 067. plass
97 Bartosz Huzarski Polen Polen 1980-10-2727. oktober 1980 28 år ISD Cycling Team 102. plass
98 Leonardo Scarselli Italia Italia 1975-04-2929. april 1975 34 år ISD Cycling Team 157. plass
99 Ruslan Pidhornyj Ukraina Ukraina 1977-07-2525. juli 1977 31 år ISD Cycling Team DNF - 8. etappe
101 Damiano Cunego Italia Italia 1981-09-1919. september 1981 27 år Lampre-NGC 019. plass
102 Matteo Bono Italia Italia 1983-11-1111. november 1983 25 år Lampre-NGC 123. plass
103 Marzio Bruseghin Italia Italia 1974-06-1515. juni 1974 34 år Lampre-NGC 010. plass
104 Mauro Da Dalto Italia Italia 1981-04-088. april 1981 28 år Lampre-NGC 120. plass
105 Enrico Gasparotto Italia Italia 1982-03-2222. mars 1982 27 år Lampre-NGC 060. plass
106 Francesco Gavazzi Italia Italia 1984-08-011. august 1984 24 år Lampre-NGC 069. plass
107 Marco Marzano Italia Italia 1980-06-1010. juni 1980 28 år Lampre-NGC 051. plass
108 Manuele Mori Italia Italia 1980-08-099. august 1980 28 år Lampre-NGC 093. plass
109 Paolo Tiralongo Italia Italia 1977-07-088. juli 1977 31 år Lampre-NGC 038. plass
111 Ivan Basso Italia Italia 1977-11-2626. november 1977 31 år Liquigas 005. plass
112 Valerio Agnoli Italia Italia 1985-01-066. januar 1985 24 år Liquigas 061. plass
113 Kjell Carlström Finland Finland 1976-10-1818. oktober 1976 32 år Liquigas 062. plass
114 Vladimir Miholjevic Kroatia Kroatia 1974-01-1818. januar 1974 35 år Liquigas 053. plass
115 Franco Pellizotti Italia Italia 1978-01-1515. januar 1978 31 år Liquigas 003. plass
116 Manuel Quinziato Italia Italia 1979-10-3030. oktober 1979 29 år Liquigas 106. plass
117 Gorazd Štangelj Slovenia Slovenia 1973-01-2727. januar 1973 36 år Liquigas 096. plass
118 Sylwester Szmyd Polen Polen 1978-03-022. mars 1978 31 år Liquigas 044. plass
119 Alessandro Vanotti Italia Italia 1980-09-1616. september 1980 28 år Liquigas 107. plass
121 Danilo Di Luca Italia Italia 1976-01-022. januar 1976 33 år LPR Brakes – Farnese Vini 002. plass
122 Gabriele Bosisio Italia Italia 1980-08-066. august 1980 28 år LPR Brakes – Farnese Vini 027. plass
123 Riccardo Chiarini Italia Italia 1984-02-2020. februar 1984 25 år LPR Brakes – Farnese Vini 118. plass
124 Giairo Ermeti Italia Italia 1981-04-077. april 1981 28 år LPR Brakes – Farnese Vini 138. plass
125 Jure Golčer Slovenia Slovenia 1977-12-077. desember 1977 31 år LPR Brakes – Farnese Vini 055. plass
126 Matteo Montaguti Italia Italia 1984-01-066. januar 1984 25 år LPR Brakes – Farnese Vini 143. plass
127 Alessandro Petacchi Italia Italia 1974-01-033. januar 1974 35 år LPR Brakes – Farnese Vini 121. plass
128 Daniele Pietropolli Italia Italia 1980-07-1111. juli 1980 28 år LPR Brakes – Farnese Vini 094. plass
129 Alessandro Spezialetti Italia Italia 1975-01-1414. januar 1975 34 år LPR Brakes – Farnese Vini 074. plass
131 Allan Davis Australia Australia 1980-07-2727. juli 1980 28 år Quick Step 119. plass
132 Dario Cataldo Italia Italia 1985-03-1717. mars 1985 24 år Quick Step 059. plass
133 Dries Devenyns Belgia Belgia 1983-07-2222. juli 1983 25 år Quick Step 095. plass
134 Addy Engels Nederland Nederland 1977-06-1616. juni 1977 31 år Quick Step 112. plass
135 Mauro Facci Italia Italia 1982-05-1111. mai 1982 26 år Quick Step 108. plass
136 Francesco Reda Italia Italia 1982-11-1919. november 1982 26 år Quick Step 139. plass
137 Kevin Hulsmans Belgia Belgia 1978-04-1111. april 1978 31 år Quick Step 098. plass
138 Kevin Seeldraeyers Belgia Belgia 1986-09-1212. september 1986 22 år Quick Step 014. plass
139 Davide Malacarne Italia Italia 1987-07-1111. juli 1987 21 år Quick Step DNF - 18. etappe
141 Denis Mensjov Russland Russland 1978-01-2525. januar 1978 31 år Rabobank 001. plass
142 Mauricio Ardila Colombia Colombia 1979-05-2121. mai 1979 29 år Rabobank 041. plass
143 Laurens ten Dam Nederland Nederland 1980-11-1313. november 1980 28 år Rabobank 028. plass
144 Jos van Emden Nederland Nederland 1985-02-1818. februar 1985 24 år Rabobank 166. plass
145 Bram de Groot Nederland Nederland 1974-12-1818. desember 1974 34 år Rabobank 153. plass
146 Pedro Horrillo Spania Spania 1974-09-2727. september 1974 34 år Rabobank DNF - 8. etappe
147 Dmitrij Kozontsjuk Russland Russland 1984-04-055. april 1984 25 år Rabobank 079. plass
148 Tom Stamsnijder Nederland Nederland 1985-05-1515. mai 1985 23 år Rabobank 134. plass
149 Maarten Tjallingii Nederland Nederland 1977-11-055. november 1977 31 år Rabobank 100. plass
151 Gilberto Simoni Italia Italia 1971-08-2525. august 1971 37 år Serramenti PVC Diquigiovanni 024. plass
152 Leonardo Bertagnolli Italia Italia 1978-01-088. januar 1978 31 år Serramenti PVC Diquigiovanni 046. plass
153 Michele Scarponi Italia Italia 1979-09-2525. september 1979 29 år Serramenti PVC Diquigiovanni 032. plass
154 Alessandro Bertolini Italia Italia 1971-07-2727. juli 1971 37 år Serramenti PVC Diquigiovanni 092. plass
155 José Serpa Colombia Colombia 1979-04-1717. april 1979 30 år Serramenti PVC Diquigiovanni 013. plass
156 Rubens Bertogliati Sveits Sveits 1979-05-099. mai 1979 30 år Serramenti PVC Diquigiovanni 068. plass
157 Francesco de Bonis Italia Italia 1982-04-1414. april 1982 27 år Serramenti PVC Diquigiovanni 084. plass
158 Carlos José Ochoa Venezuela Venezuela 1980-12-1414. desember 1980 28 år Serramenti PVC Diquigiovanni 030. plass
159 Jackson Rodriguez Venezuela Venezuela 1985-02-2525. februar 1985 24 år Serramenti PVC Diquigiovanni 026. plass
161 Christophe Brandt Belgia Belgia 1977-05-066. mai 1977 32 år Silence-Lotto 070. plass
162 Francis De Greef Belgia Belgia 1985-02-022. februar 1985 24 år Silence-Lotto 021. plass
163 Bart Dockx Belgia Belgia 1981-09-022. september 1981 27 år Silence-Lotto 168. plass
164 Philippe Gilbert Belgia Belgia 1982-07-055. juli 1982 26 år Silence-Lotto 097. plass
165 Pieter Jacobs Belgia Belgia 1986-06-066. juni 1986 22 år Silence-Lotto 130. plass
166 Jonas Ljungblad Sverige Sverige 1979-01-1515. januar 1979 30 år Silence-Lotto 128. plass
167 Olivier Kaisen Belgia Belgia 1983-04-3030. april 1983 26 år Silence-Lotto 159. plass
168 Jelle Vanendert Belgia Belgia 1985-02-1919. februar 1985 24 år Silence-Lotto DNS - 14. etappe
169 Charles Wegelius Storbritannia Storbritannia 1978-04-2626. april 1978 31 år Silence-Lotto 105. plass
171 Michael Barry Canada Canada 1975-12-1818. desember 1975 33 år Columbia-Highroad 127. plass
172 Edvald Boasson Hagen Norge Norge 1987-05-1717. mai 1987 21 år Columbia-Highroad 082. plass
173 Mark Cavendish Storbritannia Storbritannia 1985-05-2121. mai 1985 23 år Columbia-Highroad DNS - 14. etappe
174 Thomas Lövkvist Sverige Sverige 1984-04-044. april 1984 25 år Columbia-Highroad 025. plass
175 Marco Pinotti Italia Italia 1976-02-2525. februar 1976 33 år Columbia-Highroad 040. plass
176 Morris Possoni Italia Italia 1984-07-011. juli 1984 24 år Columbia-Highroad 083. plass
177 Mark Renshaw Australia Australia 1982-10-2222. oktober 1982 26 år Columbia-Highroad DNS - 14. etappe
178 Michael Rogers Australia Australia 1979-12-2020. desember 1979 29 år Columbia-Highroad 008. plass
179 Kanstantsin Siwtsow Hviterussland Hviterussland 1982-08-099. august 1982 26 år Columbia-Highroad 016. plass
181 Filippo Pozzato Italia Italia 1981-09-1010. september 1981 27 år Katjusja DNS - 14. etappe
182 Pavel Brutt Russland Russland 1982-01-2929. januar 1982 27 år Katjusja 125. plass
183 Nikita Eskov Russland Russland 1983-01-2323. januar 1983 26 år Katjusja 065. plass
184 Mikhail Ignatjev Russland Russland 1985-05-077. mai 1985 24 år Katjusja 167. plass
185 Sergej Klimov Russland Russland 1980-07-077. juli 1980 28 år Katjusja 137. plass
186 Luca Mazzanti Italia Italia 1974-02-044. februar 1974 35 år Katjusja 042. plass
187 Jevgenij Petrov Russland Russland 1978-05-2525. mai 1978 30 år Katjusja 034. plass
188 Aleksandr Serov Russland Russland 1982-11-1212. november 1982 26 år Katjusja 117. plass
189 Ben Swift Storbritannia Storbritannia 1987-11-055. november 1987 21 år Katjusja 132. plass
191 Luca Barla Italia Italia 1987-09-2929. september 1987 21 år Team Milram 141. plass
192 Robert Förster Tyskland Tyskland 1978-01-2727. januar 1978 31 år Team Milram 162. plass
193 Markus Fothen Tyskland Tyskland 1981-09-099. september 1981 27 år Team Milram 110. plass
194 Thomas Fothen Tyskland Tyskland 1983-04-1616. april 1983 26 år Team Milram 133. plass
195 Martin Müller Tyskland Tyskland 1974-04-055. april 1974 35 år Team Milram 161. plass
196 Thomas Rohregger Østerrike Østerrike 1982-12-2323. desember 1982 26 år Team Milram 029. plass
197 Matthias Russ Tyskland Tyskland 1983-11-1414. november 1983 25 år Team Milram DNF - 2. etappe
198 Ronny Scholz Tyskland Tyskland 1978-04-2424. april 1978 31 år Team Milram DNF - 10. etappe
199 Björn Schröder Tyskland Tyskland 1980-10-2727. oktober 1980 28 år Team Milram 140. plass
201 Fabian Cancellara Sveits Sveits 1981-03-1818. mars 1981 28 år Team Saxo Bank DNS - 12. etappe
202 Jens Voigt Tyskland Tyskland 1971-09-1717. september 1971 37 år Team Saxo Bank 048. plass
203 Anders Lund Danmark Danmark 1985-02-1414. februar 1985 24 år Team Saxo Bank 155. plass
204 Jason McCartney USA USA 1973-09-033. september 1973 35 år Team Saxo Bank 063. plass
205 Juan José Haedo Argentina Argentina 1981-01-2626. januar 1981 28 år Team Saxo Bank 148. plass
206 Jurgen Van Goolen Belgia Belgia 1980-11-2828. november 1980 28 år Team Saxo Bank 085. plass
207 Lars Ytting Bak Danmark Danmark 1980-01-1616. januar 1980 29 år Team Saxo Bank 020. plass
208 Matthew Goss Australia Australia 1986-11-055. november 1986 22 år Team Saxo Bank 131. plass
209 Kasper Klostergaard Danmark Danmark 1983-05-2222. mai 1983 25 år Team Saxo Bank 147. plass
211 Serafín Martínez Spania Spania 1984-02-1414. februar 1984 25 år Xacobeo Galicia 142. plass
212 Gustavo César Spania Spania 1980-01-2929. januar 1980 29 år Xacobeo Galicia 145. plass
213 David García Spania Spania 1977-09-3030. september 1977 31 år Xacobeo Galicia DNF - 5. etappe
214 Vladimir Isajtsjev Russland Russland 1986-04-2121. april 1986 23 år Xacobeo Galicia 164. plass
215 Gonzalo Rabuñal Spania Spania 1984-08-011. august 1984 24 år Xacobeo Galicia 115. plass
216 Delio Fernández Spania Spania 1986-02-1717. februar 1986 23 år Xacobeo Galicia 124. plass
217 Iban Mayoz Spania Spania 1981-12-3030. desember 1981 27 år Xacobeo Galicia DNF - 15. etappe
218 Marcos García Spania Spania 1986-12-044. desember 1986 22 år Xacobeo Galicia 052. plass
219 Eduard Vorganov Russland Russland 1982-12-011. desember 1982 26 år Xacobeo Galicia 023. plass

Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start) = startet ikke etappen; DNF (did not finish) = fullførte ikke etappen; HD (hors délais) = kom ikke i mål innen tidsfristen

Se også[rediger | rediger kilde]