Liste over utøvere i Giro d'Italia 2007

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over utøvere i Giro d'Italia 2007

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[1] Lag Resultat
1 Paolo Bettini Italia Italia 1974-04-011. april 1974 33 år Quick Step 41.
2 Addy Engels Nederland Nederland 1977-06-1616. juni 1977 29 år Quick Step 81.
3 Mauro Facci Italia Italia 1982-05-1111. mai 1982 25 år Quick Step 34.
4 Leonardo Scarselli Italia Italia 1975-04-1919. april 1975 32 år Quick Step 101.
5 Hubert Schwab Sveits Sveits 1982-04-055. april 1982 25 år Quick Step 56.
6 Andrea Tonti Italia Italia 1972-02-1616. februar 1972 35 år Quick Step Brøt
7 Matteo Tosatto Italia Italia 1974-05-1414. mai 1974 32 år Quick Step 94.
8 Jurgen Van De Walle Belgia Belgia 1977-02-099. februar 1977 30 år Quick Step Brøt
9 Giovanni Visconti Italia Italia 1983-01-1313. januar 1983 24 år Quick Step 77.
11 Paolo Savoldelli Italia Italia 1973-05-077. mai 1973 34 år Astana 12.
12 Maksim Gurov Kasakhstan Kasakhstan 1979-01-3030. januar 1979 28 år Astana 118.
13 Benoît Joachim Luxembourg Luxembourg 1976-01-1414. januar 1976 31 år Astana 99.
14 Asan Bazajev Kasakhstan Kasakhstan 1981-02-2222. februar 1981 26 år Astana 98.
15 Sergej Jakovlev Kasakhstan Kasakhstan 1976-04-2121. april 1976 31 år Astana Brøt
16 Eddy Mazzoleni Italia Italia 1973-07-2929. juli 1973 33 år Astana 3.
17 Andrej Mizurov Kasakhstan Kasakhstan 1973-03-1616. mars 1973 34 år Astana 21.
18 Steve Morabito Sveits Sveits 1983-01-3030. januar 1983 24 år Astana 83.
19 Dmitrij Muravjov Kasakhstan Kasakhstan 1979-11-022. november 1979 27 år Astana 51.
21 Gilberto Simoni Italia Italia 1971-08-2525. august 1971 35 år Saunier Duval 4.
22 Rubens Bertogliati Sveits Sveits 1979-05-099. mai 1979 28 år Saunier Duval Brøt
23 Raivis Belohvoščiks Latvia Latvia 1976-01-2121. januar 1976 31 år Saunier Duval 117.
24 David Cañada Spania Spania 1975-03-1111. mars 1975 32 år Saunier Duval 59.
25 Ángel Gómez Spania Spania 1981-05-1313. mai 1981 25 år Saunier Duval 80.
26 Manuele Mori Italia Italia 1980-08-099. august 1980 26 år Saunier Duval Brøt
27 Iban Mayo Spania Spania 1977-08-1919. august 1977 29 år Saunier Duval 38.
28 Leonardo Piepoli Italia Italia 1971-09-2929. september 1971 35 år Saunier Duval 14.
29 Riccardo Riccò Italia Italia 1983-09-011. september 1983 23 år Saunier Duval 6.
31 Damiano Cunego Italia Italia 1982-09-1919. september 1982 24 år Lampre 5.
32 Matteo Bono Italia Italia 1983-11-1111. november 1983 23 år Lampre 139.
33 Marzio Bruseghin Italia Italia 1974-06-1515. juni 1974 32 år Lampre 8.
34 Marco Marzano Italia Italia 1980-06-1010. juni 1980 26 år Lampre 37.
35 Danilo Napolitano Italia Italia 1981-01-3131. januar 1981 26 år Lampre Brøt
36 Gorazd Štangelj Slovenia Slovenia 1973-01-2727. januar 1973 34 år Lampre 78.
37 Sylwester Szmyd Polen Polen 1978-03-022. mars 1978 29 år Lampre 28.
38 Paolo Tiralongo Italia Italia 1977-07-055. juli 1977 29 år Lampre 26.
39 Patxi Vila Spania Spania 1975-10-1111. oktober 1975 31 år Lampre 15.
41 Stefano Garzelli Italia Italia 1973-07-1616. juli 1973 33 år Acqua & Sapone 16.
42 Dario Andriotto Italia Italia 1972-10-2525. oktober 1972 34 år Acqua & Sapone 111.
43 Aleksandr Arekejev Russland Russland 1982-10-1212. oktober 1982 24 år Acqua & Sapone Brøt
44 Gabriele Balducci Italia Italia 1975-11-033. november 1975 31 år Acqua & Sapone Brøt
45 Massimo Codol Italia Italia 1973-02-2727. februar 1973 34 år Acqua & Sapone 23.
46 Andrej Kunitski Hviterussland Hviterussland 1984-07-022. juli 1984 22 år Acqua & Sapone 85.
47 Simone Masciarelli Italia Italia 1980-01-022. januar 1980 27 år Acqua & Sapone Brøt
48 Giuseppe Palumbo Italia Italia 1975-09-1010. september 1975 31 år Acqua & Sapone 90.
49 Branislaw Samojlaw Hviterussland Hviterussland 1985-05-2525. mai 1985 21 år Acqua & Sapone 22.
51 Rinaldo Nocentini Italia Italia 1977-09-2525. september 1977 29 år ag2r 47.
52 Hubert Dupont Frankrike Frankrike 1980-11-1313. november 1980 26 år ag2r 25.
53 Jurij Krivtsov Ukraina Ukraina 1979-02-077. februar 1979 28 år ag2r 71.
54 Julien Loubet Frankrike Frankrike 1985-01-1111. januar 1985 22 år ag2r Brøt
55 Laurent Mangel Frankrike Frankrike 1981-05-2222. mai 1981 25 år ag2r 112.
56 Lloyd Mondory Frankrike Frankrike 1982-04-2626. april 1982 25 år ag2r 108.
57 Carl Naibo Frankrike Frankrike 1982-08-1717. august 1982 24 år ag2r 53.
58 Christophe Riblon Frankrike Frankrike 1981-01-1717. januar 1981 26 år ag2r 82.
59 Aljaksandr Usaw Hviterussland Hviterussland 1977-08-2727. august 1977 29 år ag2r 106.
61 Olivier Bonnaire Frankrike Frankrike 1983-03-022. mars 1983 24 år Bouygues Télécom 45.
62 Nicolas Crosbie Frankrike Frankrike 1980-04-022. april 1980 27 år Bouygues Télécom 88.
63 Pierre Drancourt Frankrike Frankrike 1982-05-1010. mai 1982 25 år Bouygues Télécom 129.
64 Yohann Gène Frankrike Frankrike 1981-06-2525. juni 1981 25 år Bouygues Télécom Brøt
65 Arnaud Labbe Frankrike Frankrike 1976-11-033. november 1976 30 år Bouygues Télécom Brøt
66 Yoann Le Boulanger Frankrike Frankrike 1975-11-044. november 1975 31 år Bouygues Télécom 30.
67 Alexandre Pichot Frankrike Frankrike 1983-01-066. januar 1983 24 år Bouygues Télécom 125.
68 Franck Renier Frankrike Frankrike 1974-04-1111. april 1974 33 år Bouygues Télécom 119.
69 Thomas Voeckler Frankrike Frankrike 1979-06-2222. juni 1979 27 år Bouygues Télécom Brøt
71 David Arroyo Spania Spania 1980-01-077. januar 1980 27 år Caisse d'Epargne 10.
72 Eric Berthou Frankrike Frankrike 1980-01-2323. januar 1980 27 år Caisse d'Epargne 89.
73 Joan Horrach Spania Spania 1974-03-2727. mars 1974 33 år Caisse d'Epargne Brøt
74 Pablo Lastras Spania Spania 1976-01-2020. januar 1976 31 år Caisse d'Epargne 42.
75 Alberto Losada Spania Spania 1982-02-2828. februar 1982 25 år Caisse d'Epargne 60.
76 Aitor Pérez Arrieta Spania Spania 1977-07-2424. juli 1977 29 år Caisse d'Epargne 32.
77 José Joaquín Rojas Spania Spania 1985-06-088. juni 1985 21 år Caisse d'Epargne Brøt
78 Aleksej Markov Russland Russland 1979-05-2626. mai 1979 27 år Caisse d'Epargne Brøt
79 Mathieu Perget Frankrike Frankrike 1984-09-1919. september 1984 22 år Caisse d'Epargne 91.
81 Emanuele Sella Italia Italia 1981-01-099. januar 1981 26 år Ceramica Panaria 11.
82 Luis Felipe Laverde Colombia Colombia 1979-07-066. juli 1979 27 år Ceramica Panaria 36.
83 Julio Pérez Cuapio Mexico Mexico 1977-07-3030. juli 1977 29 år Ceramica Panaria 40.
84 Andrea Pagoto Italia Italia 1985-07-1111. juli 1985 21 år Ceramica Panaria 95.
85 Domenico Pozzovivo Italia Italia 1982-11-3030. november 1982 24 år Ceramica Panaria 17.
86 Fortunato Baliani Italia Italia 1974-07-066. juli 1974 32 år Ceramica Panaria 21.
87 Paride Grillo Italia Italia 1982-03-2323. mars 1982 25 år Ceramica Panaria Brøt
88 Luca Mazzanti Italia Italia 1974-02-044. februar 1974 33 år Ceramica Panaria 31.
89 Maximiliano Richeze Argentina Argentina 1983-03-077. mars 1983 24 år Ceramica Panaria 92.
91 Iván Parra Colombia Colombia 1975-10-1515. oktober 1975 31 år Cofidis 13.
92 Frédéric Bessy Frankrike Frankrike 1972-01-099. januar 1972 35 år Cofidis 66.
93 Mickaël Buffaz Frankrike Frankrike 1979-05-2121. mai 1979 27 år Cofidis 126.
94 Hervé Duclos-Lassalle Frankrike Frankrike 1979-12-2424. desember 1979 27 år Cofidis 103.
95 Bingen Fernández Spania Spania 1972-12-1515. desember 1972 34 år Cofidis 29.
96 Mathieu Heijboer Nederland Nederland 1982-02-044. februar 1982 25 år Cofidis Brøt
97 Amaël Moinard Frankrike Frankrike 1982-02-022. februar 1982 25 år Cofidis 46.
98 Tristan Valentin Frankrike Frankrike 1982-02-2323. februar 1982 25 år Cofidis 132.
99 Steve Zampieri Sveits Sveits 1977-06-044. juni 1977 29 år Cofidis Brøt
101 Pietro Caucchioli Italia Italia 1975-08-2828. august 1975 31 år Crédit Agricole 27.
102 Francesco Bellotti Italia Italia 1979-08-066. august 1979 27 år Crédit Agricole Brøt
103 László Bodrogi Ungarn Ungarn 1976-12-1111. desember 1976 30 år Crédit Agricole 84.
104 Julian Dean New Zealand New Zealand 1975-01-2828. januar 1975 32 år Crédit Agricole 93.
105 Angelo Furlan Italia Italia 1977-06-2222. juni 1977 29 år Crédit Agricole 116.
106 Patrice Halgand Frankrike Frankrike 1974-03-022. mars 1974 33 år Crédit Agricole Brøt
107 Christophe Kern Frankrike Frankrike 1981-01-1818. januar 1981 26 år Crédit Agricole 114.
108 Thor Hushovd Norge Norge 1978-01-1818. januar 1978 29 år Crédit Agricole Brøt
109 Nicolas Roche Irland Irland 1984-07-033. juli 1984 22 år Crédit Agricole 123.
111 Jaroslav Popovytsj Ukraina Ukraina 1980-01-044. januar 1980 27 år Discovery Channel Brøt
112 Volodymyr Bileka Ukraina Ukraina 1979-02-066. februar 1979 28 år Discovery Channel 49.
113 Steve Cummings Storbritannia Storbritannia 1981-03-1919. mars 1981 26 år Discovery Channel 110.
114 George Hincapie USA USA 1973-06-2929. juni 1973 33 år Discovery Channel Brøt
115 Pavel Padrnos Tsjekkia Tsjekkia 1970-12-1717. desember 1970 36 år Discovery Channel 73.
116 José Luis Rubiera Spania Spania 1973-01-2727. januar 1973 34 år Discovery Channel 39.
117 Jurgen Van Goolen Belgia Belgia 1980-11-2828. november 1980 26 år Discovery Channel 96.
118 Brian Vandborg Danmark Danmark 1981-12-044. desember 1981 25 år Discovery Channel Brøt
119 Matthew White Australia Australia 1974-08-2222. august 1974 32 år Discovery Channel 105.
121 Beñat Albizuri Spania Spania 1981-05-1717. mai 1981 25 år Euskaltel Brøt
122 Koldo Fernández Spania Spania 1981-09-1313. september 1981 25 år Euskaltel 136.
123 Dionisio Galparsoro Spania Spania 1978-08-1313. august 1978 28 år Euskaltel Brøt
124 Aitor Hernández Spania Spania 1982-01-2424. januar 1982 25 år Euskaltel Brøt
125 Markel Irizar Spania Spania 1980-02-055. februar 1980 27 år Euskaltel 68.
126 Antton Luengo Spania Spania 1981-01-1717. januar 1981 26 år Euskaltel 140.
127 Aketza Peña Spania Spania 1981-03-044. mars 1981 26 år Euskaltel Brøt
128 Iván Velasco Spania Spania 1980-02-077. februar 1980 27 år Euskaltel 76.
129 Joseba Zubeldia Spania Spania 1979-03-1919. mars 1979 28 år Euskaltel Brøt
131 Carlos Da Cruz Frankrike Frankrike 1974-12-2020. desember 1974 32 år Française des Jeux Brøt
132 Arnaud Gérard Frankrike Frankrike 1984-06-1010. juni 1984 22 år Française des Jeux 124.
133 Tim Gudsell New Zealand New Zealand 1984-02-1717. februar 1984 23 år Française des Jeux Brøt
134 Lilian Jégou Frankrike Frankrike 1976-01-2020. januar 1976 31 år Française des Jeux 75.
135 Ian McLeod Sør-Afrika Sør-Afrika 1980-10-033. oktober 1980 26 år Française des Jeux Brøt
136 Cyrille Monnerais Frankrike Frankrike 1983-08-2424. august 1983 23 år Française des Jeux Brøt
137 Francis Mourey Frankrike Frankrike 1980-12-088. desember 1980 26 år Française des Jeux 43.
138 Fabien Patanchon Frankrike Frankrike 1983-06-1414. juni 1983 23 år Française des Jeux 131.
139 Jussi Veikkanen Finland Finland 1981-03-2929. mars 1981 26 år Française des Jeux 44.
141 Davide Rebellin Italia Italia 1971-08-099. august 1971 35 år Gerolsteiner Brøt
142 Robert Förster Tyskland Tyskland 1978-01-2727. januar 1978 29 år Gerolsteiner Brøt
143 Thomas Fothen Tyskland Tyskland 1983-04-066. april 1983 24 år Gerolsteiner 122.
144 Oscar Gatto Italia Italia 1985-01-011. januar 1985 22 år Gerolsteiner 141.
145 Tim Klinger Tyskland Tyskland 1984-09-2222. september 1984 22 år Gerolsteiner Brøt
146 Sven Krauss Tyskland Tyskland 1983-01-066. januar 1983 24 år Gerolsteiner 135.
147 Volker Ordowski Tyskland Tyskland 1973-11-099. november 1973 33 år Gerolsteiner Brøt
148 Matthias Ruß Tyskland Tyskland 1983-11-1414. november 1983 23 år Gerolsteiner 54.
149 Oliver Zaugg Sveits Sveits 1981-05-099. mai 1981 26 år Gerolsteiner Brøt
151 Danilo Di Luca Italia Italia 1976-01-022. januar 1976 31 år Liquigas 1.
152 Enrico Gasparotto Italia Italia 1982-03-2222. mars 1982 25 år Liquigas 97.
153 Vladimir Miholjević Kroatia Kroatia 1974-01-1818. januar 1974 33 år Liquigas 65.
154 Vincenzo Nibali Italia Italia 1984-11-1414. november 1984 22 år Liquigas 19.
155 Andrea Noè Italia Italia 1969-01-1515. januar 1969 38 år Liquigas 35.
156 Franco Pellizotti Italia Italia 1978-01-1515. januar 1978 29 år Liquigas 9.
157 Alessandro Spezialetti Italia Italia 1975-01-1414. januar 1975 32 år Liquigas 63.
158 Alessandro Vanotti Italia Italia 1980-09-1616. september 1980 26 år Liquigas 107.
159 Charles Wegelius Storbritannia Storbritannia 1978-04-2626. april 1978 29 år Liquigas Brøt
161 Robbie McEwen Australia Australia 1972-06-2424. juni 1972 34 år Predictor-Lotto Brøt
162 Dario Cioni Italia Italia 1974-12-022. desember 1974 32 år Predictor-Lotto 33.
163 Josep Jufré Spania Spania 1975-08-055. august 1975 31 år Predictor-Lotto 52.
164 Matthew Lloyd Australia Australia 1983-05-2424. mai 1983 23 år Predictor-Lotto 61.
165 Mario Aerts Belgia Belgia 1974-12-3131. desember 1974 32 år Predictor-Lotto 20.
166 Jurgen Van den Broeck Belgia Belgia 1983-02-011. februar 1983 24 år Predictor-Lotto 74.
167 Wim Vanhuffel Belgia Belgia 1979-05-2525. mai 1979 27 år Predictor-Lotto Brøt
168 Stefano Zanini Italia Italia 1969-01-2323. januar 1969 38 år Predictor-Lotto 134.
169 Nick Gates Australia Australia 1972-03-1010. mars 1972 35 år Predictor-Lotto 127.
171 Michael Rasmussen Danmark Danmark 1974-06-011. juni 1974 32 år Rabobank 48.
172 Mauricio Ardila Colombia Colombia 1979-05-2121. mai 1979 27 år Rabobank 67.
173 Graeme Brown Australia Australia 1979-04-088. april 1979 28 år Rabobank Brøt
174 Koos Moerenhout Nederland Nederland 1973-11-055. november 1973 33 år Rabobank 70.
175 Max van Heeswijk Nederland Nederland 1973-03-022. mars 1973 34 år Rabobank Brøt
176 Dmitrij Kozontsjuk Russland Russland 1984-04-055. april 1984 23 år Rabobank 100.
177 Léon van Bon Nederland Nederland 1972-01-2828. januar 1972 35 år Rabobank Brøt
178 William Walker Australia Australia 1985-10-3131. oktober 1985 21 år Rabobank 57.
179 Pedro Horrillo Spania Spania 1974-09-2727. september 1974 32 år Rabobank 121.
181 Fabian Cancellara Sveits Sveits 1981-03-1818. mars 1981 26 år CSC Brøt
182 David Zabriskie USA USA 1979-01-1212. januar 1979 28 år CSC 58.
183 Andy Schleck Luxembourg Luxembourg 1985-06-1010. juni 1985 21 år CSC 2.
184 Juan José Haedo Argentina Argentina 1981-01-2626. januar 1981 26 år CSC Brøt
185 Aleksandr Kolobnev Russland Russland 1981-05-044. mai 1981 26 år CSC Brøt
186 Michael Blaudzun Danmark Danmark 1973-04-3030. april 1973 34 år CSC Brøt
187 Matti Breschel Danmark Danmark 1984-08-3131. august 1984 22 år CSC 120.
188 Volodymyr Hustov Ukraina Ukraina 1977-02-1515. februar 1977 30 år CSC 69.
189 Kurt Asle Arvesen Norge Norge 1975-02-099. februar 1975 32 år CSC 62.
191 Alessandro Petacchi Italia Italia 1973-01-033. januar 1973 34 år Milram 104.
192 Alessandro Cortinovis Italia Italia 1977-10-1111. oktober 1977 29 år Milram 113.
193 Sergio Ghisalberti Italia Italia 1979-12-1010. desember 1979 27 år Milram Brøt
194 Christian Knees Tyskland Tyskland 1981-03-055. mars 1981 26 år Milram 72.
195 Brett Lancaster Australia Australia 1979-11-1515. november 1979 27 år Milram 115.
196 Martin Müller Tyskland Tyskland 1974-04-055. april 1974 33 år Milram 130.
197 Alberto Ongarato Italia Italia 1975-07-2424. juli 1975 31 år Milram Brøt
198 Fabio Sabatini Italia Italia 1985-02-1818. februar 1985 22 år Milram Brøt
199 Mirco Lorenzetto Italia Italia 1981-07-1313. juli 1981 25 år Milram 109.
201 Salvatore Commesso Italia Italia 1975-03-2828. mars 1975 32 år Tinkoff 55.
202 Ivan Rovnyj Russland Russland 1987-09-3030. september 1987 19 år Tinkoff Brøt
203 Elio Aggiano Italia Italia 1972-03-1515. mars 1972 35 år Tinkoff 138.
204 Jevgenij Petrov Russland Russland 1978-05-2525. mai 1978 28 år Tinkoff 7.
205 Mikhail Ignatjev Russland Russland 1985-05-077. mai 1985 22 år Tinkoff 128.
206 Ricardo Serrano Spania Spania 1978-08-044. august 1978 28 år Tinkoff 102.
207 Nikolaj Trusov Russland Russland 1985-07-022. juli 1985 21 år Tinkoff 133.
208 Daniele Contrini Italia Italia 1974-08-1515. august 1974 32 år Tinkoff 86.
209 Pavel Brutt Russland Russland 1982-01-2929. januar 1982 25 år Tinkoff 87.
211 Michael Barry Canada Canada 1975-12-1818. desember 1975 31 år T-Mobile Brøt
212 Lorenzo Bernucci Italia Italia 1979-09-1515. september 1979 27 år T-Mobile 64.
213 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 26 år T-Mobile Brøt
214 Greg Henderson New Zealand New Zealand 1976-09-1010. september 1976 30 år T-Mobile Brøt
215 Axel Merckx Belgia Belgia 1972-08-088. august 1972 34 år T-Mobile 50.
216 Aaron Olsen USA USA 1978-01-1111. januar 1978 29 år T-Mobile 137.
217 Marco Pinotti Italia Italia 1976-02-2525. februar 1976 31 år T-Mobile 18.
218 František Raboň Tsjekkia Tsjekkia 1983-09-2626. september 1983 23 år T-Mobile 79.
219 Thomas Ziegler Tyskland Tyskland 1980-11-2424. november 1980 26 år T-Mobile Brøt

Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Alder ved starten av rittet

Se også[rediger | rediger kilde]