Liste over utøvere i Giro d'Italia 2006

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over utøvere i Giro d'Italia 2006

Liste etter lag[rediger | rediger kilde]

Discovery Channel USA (DSC)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
1 Paolo Savoldelli Italia Italia 5 : Maglia blu
2 Tom Danielson USA USA DNS-20
3 Manuel Beltrán Spania Spania 22
4 Vjatsjeslav Jekimov Russland Russland 89
5 Benoît Joachim Luxembourg Luxembourg 83
6 Jason McCartney USA USA 135
7 Pavel Padrnos Tsjekkia Tsjekkia 67
8 José Luis Rubiera Spania Spania 13
9 Matt White Australia Australia 102

AG2r Prévoyance France (A2R)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
11 Sylvain Calzati Frankrike Frankrike 79
12 Inigo Chaurreau Spania Spania 54
13 Renaud Dion Frankrike Frankrike 104
14 Hubert Dupont Frankrike Frankrike 32
15 John Gadret Frankrike Frankrike DNF-18
16 Jurij Krivtsov Ukraina Ukraina 114
17 Carl Naibo Frankrike Frankrike 150
18 Mark Scanlon Irland Irland DNF-12
19 Tomas Vaitkus Litauen Litauen DNF-13

Bouygues Télécom France (BTL)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
21 Giovanni Bernaudeau Frankrike Frankrike DNS-14
22 Sébastien Chavanel Frankrike Frankrike DNF-7
23 Stef Clement Nederland Nederland 64
24 Olivier Bonnaire Frankrike Frankrike 115
25 Andy Flickinger Frankrike Frankrike DNS-12
26 Yohann Gène Frankrike Frankrike 149
27 Arnaud Labbe Frankrike Frankrike 116
28 Yoann Le Boulanger Frankrike Frankrike 119
29 Laurent Lefèvre Frankrike Frankrike 50

Caisse d'Epargne-Illes Balears Spain (CEI)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
31 Jose Luis Carrasco Spania Spania 68
32 Vladimir Jefimkin Russland Russland 39
33 Imanol Erviti Spania Spania 81
34 Marco Fertonani Italia Italia DNF-18
35 Iván Gutiérrez Italia Italia 24
36 Joan Horrach Spania Spania 36
37 Jose Cayetano Julia Spania Spania 118
38 Mikel Pradera Spania Spania 95
39 Francisco Pérez Spania Spania 28

Ceramica Panaria - Navigare Ireland (PAN)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
41 Emanuele Sella Italia Italia 26
42 Luca Mazzanti Italia Italia 20
43 Moises Aldape Mexico Mexico DNS-14
44 Fortunato Baliani Italia Italia 46
45 Miguel Angel Rubiano Colombia Colombia 103
46 Sergej Matvejev Ukraina Ukraina 142
47 Julio Alberto Pérez Cuapio Mexico Mexico 42
48 Maximiliano Richeze Argentina Argentina 138
49 Luis Felipe Laverde Colombia Colombia 49

Cofidis France (COF)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
51 Leonardo Bertagnolli Italia Italia DNF-4
52 Leonardo Duque Colombia Colombia 47
53 Thierry Marichal Belgia Belgia DNF-7
54 Amael Moinard Frankrike Frankrike 112
55 Maxime Monfort Belgia Belgia 33
56 Cristian Moreni Italia Italia DNF-7
57 Iván Parra Colombia Colombia 16
58 Staf Scheirlinckx Belgia Belgia DNF-14
59 Rik Verbrugghe Belgia Belgia DNS-16

Crédit Agricole France (C.A)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
61 Francesco Bellotti Italia Italia 41
62 Aleksandr Botsjarov Russland Russland 27
63 William Bonnet Frankrike Frankrike 111
64 Christophe Edaleine Frankrike Frankrike 127
65 Patrice Halgand Frankrike Frankrike 14
66 Rémi Pauriol Frankrike Frankrike 122
67 Benoît Poilvet Frankrike Frankrike 99
68 Yannick Talabardon Frankrike Frankrike 100
69 Nicolas Vogondy Frankrike Frankrike 44

Davitamon-Lotto Belgium (DVL)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
71 Christophe Brandt Belgia Belgia DNS-4
72 Nick Gates Australia Australia 131
73 Josep Jufré Spania Spania 29
74 Jan Kuyckx Belgia Belgia 133
75 Robbie McEwen Australia Australia DNS-13
76 Preben Van Hecke Belgia Belgia 140
77 Wim Van Huffel Belgia Belgia 17
78 Henk Vogels Australia Australia 145
79 Bert Roesems Belgia Belgia 123

Euskaltel-Euskadi Spain (EUL)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
81 Beñat Albizuri Spania Spania 144
82 Andoni Aranaga Spania Spania DNF-14
83 Koldo Fernández Spania Spania DNF-7
84 Iker Flores Galarza Spania Spania 35
85 Markel Irizar Spania Spania 90
86 Roberto Laiseka Spania Spania DNF-12
87 David López Spania Spania 40
88 Antton Luengo Spania Spania 110
89 Iban Mayoz Spania Spania 128

Française des Jeux France (FDJ)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
91 Bradley McGee Australia Australia DNF-10
92 Sandy Casar Frankrike Frankrike 6
93 Carlos da Cruz Frankrike Frankrike 101
94 Mickaël Delage Frankrike Frankrike 129
95 Arnaud Gerard Frankrike Frankrike 143
96 Philippe Gilbert Belgia Belgia DNS-12
97 Gustav Erik Larsson Sverige Sverige 66
98 Cyrille Monnerais Frankrike Frankrike 121
99 Jussi Veikkanen Finland Finland 70

Gerolsteiner Germany (GST)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
101 Robert Förster Tyskland Tyskland 139
102 Torsten Hiekmann Tyskland Tyskland 85
103 Sven Krauss Tyskland Tyskland 97
104 Andrea Moletta Italia Italia 78
105 Volker Ordowski Tyskland Tyskland DNF-19
106 Davide Rebellin Italia Italia DNS-11
107 Matthias Russ Tyskland Tyskland 74
108 Ronny Scholz Tyskland Tyskland DNF-14
109 Stefan Schumacher Tyskland Tyskland 76

Lampre-Fondital Italy (LAM)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
111 Damiano Cunego Italia Italia 4
112 Marzio Bruseghin Italia Italia 25
113 Paolo Fornaciari Italia Italia 126
114 Jevgenij Petrov Russland Russland 57
115 Gorazd Štangelj Slovenia Slovenia 59
116 Sylvester Szmyd Polen Polen 19
117 Paolo Tiralongo Italia Italia 15
118 Tadej Valjavec Slovenia Slovenia 34
119 Patxi Vila Spania Spania 10

Liberty Seguros-Würth Spain (LSW)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
121 Dariusz Baranowski Polen Polen DNF-10
122 Giampaolo Caruso Italia Italia 12
123 Koen de Kort Nederland Nederland 124
124 Daniel Navarro Spania Spania 91
125 Unai Osa Spania Spania 18
126 Javier Ramirez Spania Spania 82
127 Michele Scarponi Italia Italia DNS-17
128 Marcos Serrano Spania Spania DNS-13
129 Sergej Jakovlev Kasakhstan Kasakhstan DNF-18

Liquigas Italy (LIQ)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
131 Danilo Di Luca Italia Italia 23
132 Patrick Calcagni Sveits Sveits 107
133 Dario Cioni Italia Italia 86
134 Dario Andriotto Italia Italia 146
135 Vladimir Miholjevic Kroatia Kroatia DNS-14
136 Andrea Noè Italia Italia 38
137 Franco Pellizotti Italia Italia 8
138 Alessandro Spezialetti Italia Italia 93
139 Charlie Wegelius Storbritannia Storbritannia 58

Phonak Hearing Systems Switzerland (PHO)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
141 Martin Elmiger Sveits Sveits 80
142 Fabrizio Guidi Italia Italia DNF-18
143 José Enrique Gutiérrez Spania Spania 2
144 Jonathan McCarty USA USA 113
145 Axel Merckx Belgia Belgia DNS-15
146 Víctor Hugo Peña Colombia Colombia 9
147 Grégory Rast Sveits Sveits 94
148 Johann Tschopp Sveits Sveits 45
149 Steve Zampieri Sveits Sveits 48

Quick Step-Innergetic Belgium (QSI)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
151 Serge Baguet Belgia Belgia DNF-17
152 Paolo Bettini Italia Italia 56 : Maglia ciclamino
153 Davide Bramati Italia Italia 141
154 Addy Engels Nederland Nederland 84
155 Juan Manuel Gárate Spania Spania 7 : Maglia verde
156 José Antonio Garrido Spania Spania 134
157 Leonardo Scarselli Italia Italia 120
158 Jurgen Van De Walle Belgia Belgia 75
159 Remmert Wielinga Nederland Nederland DNS-5

Rabobank Netherlands (RAB)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
161 Mauricio Ardila Colombia Colombia 98
162 Theo Eltink Nederland Nederland 53
163 Graeme Brown Australia Australia DNF-7
164 Mathew Hayman Australia Australia 136
165 Aleksandr Kolobnev Russland Russland 71
166 Grischa Niermann Tyskland Tyskland 55
167 Marc de Maar Nederland Nederland 125
168 Michael Rasmussen Danmark Danmark DNS-12
169 Marc Wauters Belgia Belgia DNF-17

Saunier Duval - Prodir Spain (SDV)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
171 Gilberto Simoni Italia Italia 3
172 Ángel Gómez Spania Spania 108
173 Rubén Lobato Spania Spania 87
174 Peter Mazur Polen Polen DNF-18
175 Manuele Mori Italia Italia 88
176 Aaron Olsen USA USA 148
177 Leonardo Piepoli Italia Italia 11
178 Marco Pinotti Italia Italia 60
179 Guido Trentin Italia Italia 30

Selle Italia-Serramenti Diquigiovanni Colombia (CLM)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
181 José Rujano Venezuela Venezuela DNF-13
182 Jose Serpa Colombia Colombia 31
183 Wladimir Belli Italia Italia DNF-20
184 Sergio Barbero Italia Italia DNF-18
185 Alessandro Bertolini Italia Italia DNF-7
186 Gabriele Missaglia Italia Italia 106
187 Raffaele Illiano Italia Italia 61
188 Alberto Loddo Italia Italia DNF-16
189 Santo Anza Italia Italia 109

Team CSC Denmark (CSC)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
191 Ivan Basso Italia Italia 1 : Maglia Rosa
192 Carlos Sastre Spania Spania 43
193 Nicki Sørensen Danmark Danmark 77
194 Michael Blaudzun Danmark Danmark 96
195 Bobby Julich USA USA 92
196 Jens Voigt Tyskland Tyskland 37
197 Giovanni Lombardi Italia Italia 117
198 Volodymyr Hustov Ukraina Ukraina 62
199 Íñigo Cuesta Spania Spania 52

Team Milram Italy (MRM)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
201 Alessandro Petacchi Italia Italia DNS-4
202 Alessandro Cortinovis Italia Italia 105
203 Sergio Ghisalberti Italia Italia 21
204 Christian Knees Italia Italia 73
205 Mirco Lorenzetto Italia Italia DNF-21
206 Alberto Ongarato Italia Italia 130
207 Elia Rigotto Italia Italia 137
208 Fabio Sacchi Italia Italia 63
209 Alessandro Vanotti Italia Italia 69

T-Mobile Team Germany (TMO)[rediger | rediger kilde]

No Navn Nasjonalitet Resultat
211 Scott Davis Australia Australia 65
212 Serhij Hontsjar Ukraina Ukraina DNS-17
213 Matthias Kessler Tyskland Tyskland 72
214 André Korff Tyskland Tyskland DNF-7
215 Jörg Ludewig Tyskland Tyskland 51
216 Olaf Pollack Tyskland Tyskland 132
217 Michael Rogers Australia Australia DNS-13
218 František Rabon Tsjekkia Tsjekkia 147
219 Jan Ullrich Tyskland Tyskland DNF-19