Liste over steder i Nordland

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over tettsteder, grender og steder i Nordland. For tettsteder etter SSBs definisjon, se tettsteder i Nordland. For andre fylker, se lister over steder i Norge.

Byene i Nordland er ikke med på lista. Tettsteder med lilla bakgrunn er administrasjonssentrum i sin kommune.

Tettsted Koordinater Postnummer Kommune
Aldra 66°24′N 13°6′Ø 8732 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Alterneset 8616 Ranas kommunevåpen Rana
Alsvåg 68°54′N 15°17′Ø 8432 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Andenes 69°19′13″N 16°8′34″Ø 8480 Andøys kommunevåpen Andøy
Ankenesstrand 68°25′N 17°23′Ø 8520 Narviks kommunevåpen Narvik
Arnes 68°20′47″N 16°58′23″Ø 8540 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Arstad 67°1′N 14°33′Ø 8110 Beiarns kommunevåpen Beiarn
Aspenes 67°29′N 15°32′Ø 8226 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Aspfjord 8226 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Austbø 65°56′N 12°28′Ø 8854 Alstahaugs kommunevåpen Alstahaug
Austre Kanstad 68°28′N 15°54′Ø 8550 Lødingens kommunevåpen Lødingen
Auvåg 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Bakkan 8170 Meløys kommunevåpen Meløy
Ballangen 68°20′7″N 16°49′16″Ø 8540 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Ballstad 68°4′N 13°33′Ø 8373 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Bardal 66°13′N 13°24′Ø 8890 Leirfjords kommunevåpen Leirfjord
Barkestad 68°49′N 14°49′Ø 8426 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Beisfjord 68°22′5″N 17°35′20″Ø 8522 Narviks kommunevåpen Narvik
Berg i Helgeland 65°22′N 12°12′Ø 8920 Sømnas kommunevåpen Sømna
Bindalseidet 7982 Bindals kommunevåpen Bindal
Bjerka 66°9′N 13°50′Ø 8643 Hemnes' kommunevåpen Hemnes
Bjerkvik 68°33′35″N 17°31′8″Ø 8530 Narviks kommunevåpen Narvik
Bjørkåsen 68°19′N 16°47′Ø 8540 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Bjørn (i Dønna) 66°5′N 12°35′Ø 8820 Dønnas kommunevåpen Dønna
Bjørnfjell 8517 Narviks kommunevåpen Narvik
Bleik 69°16′59″N 15°59′54″Ø 8481 Andøys kommunevåpen Andøy
Bleikvasslia 65°54′N 13°49′Ø 8647 Hemnes' kommunevåpen Hemnes
Bliksvær 67°17′N 14°0′Ø 8096 Bodøs kommunevåpen Bodø
Blokken 68°36′N 15°23′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Bogen (Evenes) 68°32′N 17°0′Ø 8533 Evenes' kommunevåpen Evenes
Bogen (Steigen) 67°53′52″N 15°11′51″Ø 8288 Steigens kommunevåpen Steigen
Bolga 66°48′N 13°14′Ø 8158 Meløys kommunevåpen Meløy
Bolle 68°9′31″N 13°35′47″Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Bonå 8264 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Borg 68°15′N 13°46′Ø 8360 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Borgfjord 68°16′N 13°48′Ø 8360 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Botn 8533 Evenes' kommunevåpen Evenes
Botn 67°6′N 15°29′Ø 8250 Saltdals kommunevåpen Saltdal
Botnen 67°46′N 15°9′Ø 8286 Steigens kommunevåpen Steigen
Brasøya 8842 Herøys kommunevåpen Herøy
Brattland 66°24′N 13°10′Ø 8730 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Breidstrand (Tunnstad) 8428 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Breidvika 68°35′N 14°44′Ø 8450 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Breivik i Salten 67°13′N 15°10′Ø 8103 Bodøs kommunevåpen Bodø
Brettesnes 68°14′N 14°52′Ø 8322 Vågans kommunevåpen Vågan
Bringsli 67°21′N 15°14′Ø 8215 Fauskes kommunevåpen Fauske
Bursimarka 8230 Fauskes kommunevåpen Fauske
Bærøyvågen 8880 Alstahaugs kommunevåpen Alstahaug
(Bøgard) 69°2′42″N 15°32′4″Ø 8487 Andøys kommunevåpen Andøy
68°37′N 14°27′Ø 8470 Bø i Nordlands kommunevåpen
68°39′17″N 15°19′19″Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
67°57′50″N 15°2′12″Ø 8289 Steigens kommunevåpen Steigen
68°19′N 13°55′Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Bøstad 8360 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Bøstrand 8540 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Båsmoen 66°20′N 14°6′Ø 8616 Ranas kommunevåpen Rana
Båtsvika 8200 Fauskes kommunevåpen Fauske
Dalselv 8617 Ranas kommunevåpen Rana
Digermulen 68°19′N 15°0′Ø 8324 Vågans kommunevåpen Vågan
Djupdalsåsen 8540 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Drag 68°3′N 16°4′Ø 8270 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Drageid 67°1′N 15°19′Ø 8250 Saltdals kommunevåpen Saltdal
Dragland 68°31′N 16°12′Ø 9444 Tjeldsunds kommunevåpen Tjeldsund
Dragnes 8484 Andøys kommunevåpen Andøy
Dragvik 8534 Evenes' kommunevåpen Evenes
Drevjemoen 8664 Vefsns kommunevåpen Vefsn
Drevvassbygda 66°4′N 13°24′Ø 8672 Vefsns kommunevåpen Vefsn
Dunderland 66°26′N 14°50′Ø 8630 Ranas kommunevåpen Rana
Dønnes 66°12′N 12°35′Ø 8826 Dønnas kommunevåpen Dønna
Eggum 68°18′37″N 13°41′42″Ø 8360 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Eidbukta 66°50′N 13°44′Ø 8149 Meløys kommunevåpen Meløy
Eidet 68°44′N 14°35′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Eide 8316 Vågans kommunevåpen Vågan
Eidebukta 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Eidet 8540 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Elenjorda 8266 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Elsfjord 8672 Vefsns kommunevåpen Vefsn
Elvegård 68°15′N 17°25′Ø 8523 Narviks kommunevåpen Narvik
Elvegårdsmoen 68°33′N 17°35′Ø 8530 Narviks kommunevåpen Narvik
Elvenes 68°48′46″N 15°10′41″Ø 8430 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Engan 67°35′N 15°49′Ø 8264 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Engavågen 66°46′N 13°30′Ø 8170 Meløys kommunevåpen Meløy
Erikstad 68°25′N 15°50′Ø 8550 Lødingens kommunevåpen Lødingen
Ertenvåg 67°7′N 14°19′Ø 8120 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Esøya 8178 Meløys kommunevåpen Meløy
Evenes 8536 Evenes' kommunevåpen Evenes
Evenesmarka 68°29′N 16°45′Ø 8534 Evenes' kommunevåpen Evenes
Fagernes 68°24′48″N 17°27′22″Ø 8514 Narviks kommunevåpen Narvik
Fallmoen 65°41′N 13°17′Ø 8680 Granes kommunevåpen Grane
Farstad/Nervollen 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Femris 8140 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Fenes 67°23′N 14°16′Ø 8098 Bodøs kommunevåpen Bodø
Festvåg 67°26′N 14°45′Ø 8016 Bodøs kommunevåpen Bodø
Finneidfjord 8642 Hemnes' kommunevåpen Hemnes
Finnvågan 68°48′N 14°47′Ø 8426 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Finnøya 68°1′30″N 15°29′39″Ø 8260 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Fiskefjorden 9436 Tjeldsunds kommunevåpen Tjeldsund
Fiskenes 69°15′49″N 16°10′36″Ø 8485 Andøys kommunevåpen Andøy
Fjell 67°11′N 14°32′Ø 8056 Bodøs kommunevåpen Bodø
Fjelldal 68°33′N 16°33′Ø 9441 Tjeldsunds kommunevåpen Tjeldsund
Fjær 67°30′N 14°44′Ø 8093 Bodøs kommunevåpen Bodø
Fjærvoll 68°39′N 14°27′Ø 8470 Bø i Nordlands kommunevåpen
Flakstad 8380 Flakstads kommunevåpen Flakstad
Fleinnes 68°38′N 14°50′Ø 8450 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Fleinvær 8094 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Flostrand 66°20′N 13°22′Ø 8725 Ranas kommunevåpen Rana
Fora 68°27′N 17°3′Ø 8533 Evenes' kommunevåpen Evenes
Forfjord 68°50′8″N 15°39′43″Ø 8484 Andøys kommunevåpen Andøy
Fornes 68°51′49″N 15°34′47″Ø 8484 Andøys kommunevåpen Andøy
Forstranda 67°1′N 13°58′Ø 8140 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Forvika 65°41′N 11°58′Ø 8976 Vevelstads kommunevåpen Vevelstad
Forøya 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Fredvang 8387 Flakstads kommunevåpen Flakstad
Frøskeland 68°46′N 15°7′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Føre 68°40′N 14°28′Ø 8470 Bø i Nordlands kommunevåpen
Gimstad 68°38′N 14°27′Ø 8470 Bø i Nordlands kommunevåpen
Gimsøy 8314 Vågans kommunevåpen Vågan
Givær 8097 Bodøs kommunevåpen Bodø
Gjerstad 8450 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Gjersvika 8189 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Gjerøy (Gjerdøya) 66°37′N 13°0′Ø 8195 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Gladstad 65°41′N 11°58′Ø 8980 Vegas kommunevåpen Vega
Glein 66°9′N 12°37′Ø 8820 Dønnas kommunevåpen Dønna
Glomfjord 66°49′N 13°58′Ø 8160 Meløys kommunevåpen Meløy
Godøya i Bodø 67°14′N 14°42′Ø 8056 Bodøs kommunevåpen Bodø
Godøynes 67°16′N 14°45′Ø 8050 Bodøs kommunevåpen Bodø
Grane 8680 Granes kommunevåpen Grane
Granmoen 8664 Vefsns kommunevåpen Vefsn
Gravdal 68°7′17″N 13°30′11″Ø 8372 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Gravermarka 68°18′N 14°20′Ø 8313 Vågans kommunevåpen Vågan
Grubben 65°40′N 14°8′Ø 8690 Hattfjelldals kommunevåpen Hattfjelldal
Grytting 68°37′N 15°8′Ø 8450 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Grønnøya 8170 Meløys kommunevåpen Meløy
Guvåg 68°40′N 14°45′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Gyltvikmoen 67°27′N 15°33′Ø 8226 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Hag 68°9′N 13°41′Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Hagvågen 68°16′N 13°47′Ø 8360 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Halsa i Helgeland 66°45′N 13°35′Ø 8178 Meløys kommunevåpen Meløy
Hamnesstranda 8543 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Hamnøy 67°57′N 13°8′Ø 8390 Moskenes kommunevåpen Moskenes
Hamsund 8294 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Hattan 8372 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Hattfjelldal 65°41′N 11°58′Ø 8690 Hattfjelldals kommunevåpen Hattfjelldal
Haug 68°8′N 13°31′Ø 8372 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Haukenes 67°33′N 15°16′Ø 8220 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Hauknes 66°17′N 14°3′Ø 8618 Ranas kommunevåpen Rana
Haukland 68°11′59″N 13°33′30″Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Helland 67°22′N 15°38′Ø 8226 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Helland 68°1′N 16°9′Ø 8270 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Helligvær 67°25′N 13°56′Ø 8095 Bodøs kommunevåpen Bodø
Hellmobotn 8274 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Helnessund 8285 Steigens kommunevåpen Steigen
Hemnesberget 66°14′N 13°38′Ø 8640 Hemnes' kommunevåpen Hemnes
Hennes 68°32′N 15°13′Ø 8414 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Henningsvær 68°9′N 14°13′Ø 8312 Vågans kommunevåpen Vågan
Herjangen 68°31′57″N 17°28′57″Ø 8530 Narviks kommunevåpen Narvik
Hesstun 65°42′N 12°24′Ø 8978 Vevelstads kommunevåpen Vevelstad
Hestad 8820 Dønnas kommunevåpen Dønna
Hestvika 67°31′N 15°30′Ø 8264 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Higrav 68°22′N 14°46′Ø 8316 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Hjemås 8200 Fauskes kommunevåpen Fauske
Hognfjord 68°44′N 15°34′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Hol i Tjeldsund 68°32′N 16°24′Ø 9444 Tjeldsunds kommunevåpen Tjeldsund
Holand 68°38′N 15°16′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Holand 65°42′N 11°55′Ø 8980 Vegas kommunevåpen Vega
Holand 68°10′43″N 13°36′3″Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Holandsvika 8664 Vefsns kommunevåpen Vefsn
Holkestad 67°53′N 14°53′Ø 8288 Steigens kommunevåpen Steigen
Holm 7982 Bindals kommunevåpen Bindal
Holmstad 68°44′N 15°9′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Homborneset 65°20′N 12°22′Ø 8920 Sømnas kommunevåpen Sømna
Hommelstø 8960 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Hopen 67°19′N 14°44′Ø 8050 Bodøs kommunevåpen Bodø
Hopen 68°11′38″N 14°20′46″Ø 8310 Vågans kommunevåpen Vågan
Horn 8372 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Hoset 67°12′N 14°56′Ø 8100 Bodøs kommunevåpen Bodø
Hov 68°33′N 16°23′Ø 9444 Tjeldsunds kommunevåpen Tjeldsund
Hovden 68°49′N 14°33′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Hundholmen 68°9′N 16°18′Ø 8590 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Husby 66°13′N 12°46′Ø 8723 Nesnas kommunevåpen Nesna
Hustad 8130 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Hustadstranda 8581 Lødingens kommunevåpen Lødingen
Husvika 65°50′N 12°40′Ø 8883 Vefsns kommunevåpen Vefsn
Husvær 65°55′N 12°7′Ø 8842 Herøys kommunevåpen Herøy
Husvågen 68°43′N 14°32′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Husøya 67°59′9″N 15°28′17″Ø 8290 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Husøya 8770 Trænas kommunevåpen Træna
Hølen 8820 Dønnas kommunevåpen Dønna
Høydal 68°56′N 15°3′Ø 8430 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Høyholm 65°38′N 12°22′Ø 8976 Vevelstads kommunevåpen Vevelstad
Håkvik 68°24′N 17°19′Ø 8520 Narviks kommunevåpen Narvik
Igerøy 65°41′N 12°8′Ø 8980 Vegas kommunevåpen Vega
Indre Kvarøy 66°29′N 12°57′Ø 8743 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Indre Straumfjord 68°41′N 15°4′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Inndyr 67°2′N 14°2′Ø 8140 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Innhavet 8260 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Jektvika 66°38′N 13°18′Ø 8187 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Junkerdal 66°48′N 15°35′Ø 8255 Saltdals kommunevåpen Saltdal
Kabelvåg 68°12′41″N 14°28′54″Ø 8310 Vågans kommunevåpen Vågan
Kaldvåg 68°2′42″N 15°43′50″Ø 8276 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Kanstadbotn 8550 Lødingens kommunevåpen Lødingen
Kavåsen 68°48′N 15°2′Ø 8400 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Kila 66°42′N 13°25′Ø 8186 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Kilboghamn 66°29′N 13°13′Ø 8752 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Kistrand 8215 Fauskes kommunevåpen Fauske
Kjelddal 66°46′N 13°40′Ø 8170 Meløys kommunevåpen Meløy
Kjelde 68°25′N 16°38′Ø 8543 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Kjeldebotn 68°24′4″N 16°39′45″Ø 8543 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Kjelkvika 68°8′N 16°20′Ø 8590 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Kjerkfjorden 68°0′N 13°1′Ø 8390 Moskenes kommunevåpen Moskenes
Kjerkøya 65°42′N 11°57′Ø 8980 Vegas kommunevåpen Vega
Kjerringnes 68°40′N 15°29′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Kjerringøy 67°31′N 14°46′Ø 8093 Bodøs kommunevåpen Bodø
Kjerstad 68°27′N 16°8′Ø 9444 Tjeldsunds kommunevåpen Tjeldsund
Kjøpsvik 68°6′9″N 16°21′2″Ø 8590 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Klakk 68°32′N 14°58′Ø 8450 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Klakksjorda 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Kleppstad 8313 Vågans kommunevåpen Vågan
Klo 68°59′N 15°11′Ø 8430 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Kobbvika 8540 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Kongsvika 68°34′N 16°15′Ø 9436 Tjeldsunds kommunevåpen Tjeldsund
Konsvikosen 66°30′N 13°6′Ø 8752 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Korgen 66°5′N 13°50′Ø 8646 Hemnes' kommunevåpen Hemnes
Korsnes 68°14′58″N 16°3′49″Ø 8275 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Kosmo 67°21′N 15°17′Ø 8215 Fauskes kommunevåpen Fauske
Krutåga 65°42′N 14°10′Ø 8690 Hattfjelldals kommunevåpen Hattfjelldal
Krystad 68°3′N 13°10′Ø 8387 Flakstads kommunevåpen Flakstad
Kråkberget 68°46′N 14°42′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Kvalnes 68°21′N 13°58′Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Kvannkjosen 68°22′N 15°15′Ø 8581 Lødingens kommunevåpen Lødingen
Kvarsnes 67°0′N 14°11′Ø 8130 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Kvernfjorden 68°42′N 14°43′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Kvina 66°28′N 13°10′Ø 8752 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Kvitblik 67°21′N 15°29′Ø 8200 Fauskes kommunevåpen Fauske
Kviting 66°2′N 12°57′Ø 8890 Leirfjords kommunevåpen Leirfjord
Kvitnes 68°35′N 15°14′Ø 8413 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Lakså 68°30′N 16°55′Ø 8534 Evenes' kommunevåpen Evenes
Lande 65°16′N 12°48′Ø 8960 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Langset 67°8′N 15°28′Ø 8250 Saltdals kommunevåpen Saltdal
Laukvika 68°23′24″N 14°26′29″Ø 8315 Vågans kommunevåpen Vågan
Laupstad 8316 Vågans kommunevåpen Vågan
Leines 67°44′N 14°48′Ø 8285 Steigens kommunevåpen Steigen
Leinesfjord 67°47′N 15°0′Ø 8283 Steigens kommunevåpen Steigen
Leira 8680 Granes kommunevåpen Grane
Leira 66°4′N 13°4′Ø 8890 Leirfjords kommunevåpen Leirfjord
Leirfjordgården 67°35′N 15°46′Ø 8264 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Leitet/Kjellbogen 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Lekanger 67°7′N 14°2′Ø 8130 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Leland 66°4′N 12°57′Ø 8890 Leirfjords kommunevåpen Leirfjord
Lengenes 8520 Narviks kommunevåpen Narvik
Lenvik 68°31′N 17°4′Ø 8533 Evenes' kommunevåpen Evenes
Levang 8890 Leirfjords kommunevåpen Leirfjord
Liland 68°28′33″N 16°52′58″Ø 8534 Evenes' kommunevåpen Evenes
Liland 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Liland 68°20′N 14°45′Ø 8316 Vågans kommunevåpen Vågan
Limstranden 68°17′N 13°59′Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Lonkan 68°31′N 15°16′Ø 8447 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Lovika 68°58′N 15°44′Ø 8484 Andøys kommunevåpen Andøy
Lovund 66°22′N 12°23′Ø 8764 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Lurøy 8766 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Lysfjord 65°7′N 12°6′Ø 7982 Bindals kommunevåpen Bindal
Løding 67°18′N 14°45′Ø 8050 Bodøs kommunevåpen Bodø
Lødingen 68°24′26″N 15°59′31″Ø 8550 Lødingens kommunevåpen Lødingen
Lønsdal 8255 Saltdals kommunevåpen Saltdal
Løpsmarka 67°19′N 14°27′Ø 8015 Bodøs kommunevåpen Bodø
Majavatn 65°10′N 13°23′Ø 8680 Granes kommunevåpen Grane
Marhaug 67°46′N 15°10′Ø 8286 Steigens kommunevåpen Steigen
Maurnes 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Mehus 68°47′N 15°56′Ø 8407 Sortlands kommunevåpen Sortland
Melbu 68°30′16″N 14°49′47″Ø 8445 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Melfjorden (Melfjordbotn) 66°31′N 13°41′Ø 8182 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Meløy 66°49′N 13°25′Ø 8157 Meløys kommunevåpen Meløy
Mevik 66°57′N 13°44′Ø 8145 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Misvær 67°7′N 15°0′Ø 8255 Bodøs kommunevåpen Bodø
Moen 8200 Fauskes kommunevåpen Fauske
Moldjord 67°0′N 14°35′Ø 8110 Beiarns kommunevåpen Beiarn
Mortsund 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Moskenes 67°54′N 13°3′Ø 8392 Moskenes kommunevåpen Moskenes
Musken 67°53′N 16°13′Ø 8274 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Myken 66°45′N 12°29′Ø 8181 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Myklebostad 67°21′N 14°33′Ø 8016 Bodøs kommunevåpen Bodø
Myklebostad 9443 Tjeldsunds kommunevåpen Tjeldsund
Myklebustad 66°18′N 13°29′Ø 8725 Ranas kommunevåpen Rana
Myre 69°6′13″N 15°56′57″Ø 8485 Andøys kommunevåpen Andøy
Myre 68°54′N 15°5′Ø 8430 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Myrland 68°27′31″N 15°4′10″Ø 8448 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Myrset 69°9′N 16°4′Ø 8485 Andøys kommunevåpen Andøy
Mæla 8725 Ranas kommunevåpen Rana
Møkland 68°46′N 14°41′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Mølnarodden 8380 Flakstads kommunevåpen Flakstad
Mårnes 67°9′N 14°6′Ø 8130 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Mårsund 68°36′N 14°31′Ø 8470 Bø i Nordlands kommunevåpen
Napp 68°8′N 13°27′Ø 8382 Flakstads kommunevåpen Flakstad
Nappsskardet 8382 Flakstads kommunevåpen Flakstad
Naurstad 67°16′N 14°50′Ø 8050 Bodøs kommunevåpen Bodø
Nesberg (Nes) 8290 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Nesna 66°12′N 13°2′Ø 8700 Nesnas kommunevåpen Nesna
Neverdalen 66°50′N 13°46′Ø 8149 Meløys kommunevåpen Meløy
Nevernes 65°26′N 12°36′Ø 8960 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Nordarnøya 67°10′N 14°1′Ø 8136 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Nordfjellmarka 8960 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Nordfold 67°46′N 15°12′Ø 8286 Steigens kommunevåpen Steigen
Nordhorsfjord 65°7′N 12°0′Ø 7982 Bindals kommunevåpen Bindal
Nordmela 69°8′N 15°41′Ø 8489 Andøys kommunevåpen Andøy
Nordnesøya 66°36′N 12°39′Ø 8198 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Nordsandnes 8130 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Nordskot 67°50′N 14°49′Ø 8283 Steigens kommunevåpen Steigen
Nordsolvær 8740 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Nordstaulen 8850 Herøys kommunevåpen Herøy
Nordværnes 66°40′N 13°15′Ø 8188 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Nordøya 8844 Herøys kommunevåpen Herøy
Nordøyvågen 8826 Dønnas kommunevåpen Dønna
Nusfjord 68°2′N 13°21′Ø 8380 Flakstads kommunevåpen Flakstad
Nygårdsjøen 67°7′N 14°18′Ø 8120 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Nyksund 69°0′N 15°1′Ø 8430 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Nykvåg 68°46′27″N 14°28′54″Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Nystad 8215 Fauskes kommunevåpen Fauske
Nøss 69°5′N 15°34′Ø 8488 Andøys kommunevåpen Andøy
Offersøya 68°10′N 13°32′Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Oldervika 8190 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Oldervika 9442 Tjeldsunds kommunevåpen Tjeldsund
Ongstad 68°31′N 14°44′Ø 8445 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Oppeid 68°5′8″N 15°36′42″Ø 8294 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Osan 8300 Vågans kommunevåpen Vågan
Osbakk 66°58′N 14°49′Ø 8110 Beiarns kommunevåpen Beiarn
Osvoll 68°41′N 15°29′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Pettvika 68°6′N 13°39′Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Presteid 68°5′N 15°39′Ø 8294 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Prestøya 8842 Herøys kommunevåpen Herøy
Raften 68°23′55″N 15°8′45″Ø 8325 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Ramberg 68°38′N 14°37′Ø 8470 Bø i Nordlands kommunevåpen
Ramberg 68°5′N 13°14′Ø 8380 Flakstads kommunevåpen Flakstad
Ramsund 68°29′N 16°32′Ø 9442 Tjeldsunds kommunevåpen Tjeldsund
Ramsvika 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Ramsvika 8408 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Reine 67°56′N 13°6′Ø 8390 Moskenes kommunevåpen Moskenes
Reipå 66°54′N 13°39′Ø 8146 Meløys kommunevåpen Meløy
Repp 68°12′N 13°36′Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Ringstad 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Rinøya 68°22′N 15°46′Ø 8581 Lødingens kommunevåpen Lødingen
Rise 68°44′N 14°36′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Risøyhamn 68°58′N 15°38′Ø 8484 Andøys kommunevåpen Andøy
Rognan 67°6′N 15°23′Ø 8250 Saltdals kommunevåpen Saltdal
Russånes 66°55′N 15°19′Ø 8255 Saltdals kommunevåpen Saltdal
Rystad 68°17′N 14°19′Ø 8313 Vågans kommunevåpen Vågan
Rødøy 66°39′N 13°5′Ø 8193 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Røkland 8255 Saltdals kommunevåpen Saltdal
Rørstad 67°34′N 15°13′Ø 8220 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Rørvika 8275 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Røsnes 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Røssnesvågen 67°39′N 12°44′Ø 8063 Værøys kommunevåpen Værøy
Røstlandet 67°31′N 12°7′Ø 8064 Røsts kommunevåpen Røst
Røsvik 67°29′N 15°28′Ø 8220 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Røvika 67°16′N 15°16′Ø 8200 Fauskes kommunevåpen Fauske
Rånbogen 68°22′N 17°3′Ø 8540 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Sagfjordbotn 67°37′N 15°26′Ø 8220 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Salhus 65°30′N 12°15′Ø 8900 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Saltstraumen 67°14′N 14°38′Ø 8056 Bodøs kommunevåpen Bodø
Sandnes 68°35′N 14°53′Ø 8450 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Sandset 68°47′35″N 14°57′42″Ø 8408 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Sandstrand 68°45′N 15°21′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Sandsund 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Sandvika 67°11′N 14°15′Ø 8130 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Sandvær 8844 Herøys kommunevåpen Herøy
Sandåga 66°51′N 13°45′Ø 8149 Meløys kommunevåpen Meløy
Sandåker 66°9′N 12°44′Ø 8813 Dønnas kommunevåpen Dønna
Sanna 8770 Trænas kommunevåpen Træna
Saura 8724 Nesnas kommunevåpen Nesna
Saursfjord 67°48′N 15°4′Ø 8283 Steigens kommunevåpen Steigen
Sausvatn 65°20′N 12°40′Ø 8960 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Seivåg 8056 Bodøs kommunevåpen Bodø
Selfors 66°20′N 14°11′Ø 8613 Ranas kommunevåpen Rana
Selstad 66°50′N 13°48′Ø 8149 Meløys kommunevåpen Meløy
Selvær 66°35′N 12°15′Ø 8742 Trænas kommunevåpen Træna
Selsøya 66°33′N 12°51′Ø 8197 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Selsøyvika 8196 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Seløy 8850 Herøys kommunevåpen Herøy
Sennesvik 68°7′N 13°43′Ø 8352 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Seterlandet 65°24′N 12°26′Ø 8960 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Setså 67°10′N 15°30′Ø 8250 Saltdals kommunevåpen Saltdal
Sigerfjord 68°38′46″N 15°32′18″Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Silvalen 65°59′N 12°17′Ø 8850 Herøys kommunevåpen Herøy
Skaga 66°5′N 12°23′Ø 8820 Dønnas kommunevåpen Dønna
Skagen 68°35′N 15°3′Ø 8450 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Skarberget 68°14′N 16°14′Ø 8540 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Skarstad 8540 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Skarstein 69°14′58″N 16°8′30″Ø 8485 Andøys kommunevåpen Andøy
Skau 67°23′N 14°39′Ø 8016 Bodøs kommunevåpen Bodø
Skipbåtsvær 66°7′N 12°2′Ø 8850 Herøys kommunevåpen Herøy
Skjelsviksjøen 65°11′N 12°16′Ø 7982 Bindals kommunevåpen Bindal
Skjenaust 8288 Steigens kommunevåpen Steigen
Skjerstad 8102 Bodøs kommunevåpen Bodø
Skjoldehamn 68°52′0″N 15°30′30″Ø 8484 Andøys kommunevåpen Andøy
Skjombotn 68°11′N 17°18′Ø 8523 Narviks kommunevåpen Narvik
Skogly v Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Skomo 65°29′N 12°22′Ø 8900 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Skonseng 66°21′N 14°21′Ø 8615 Ranas kommunevåpen Rana
Skotnes 68°5′N 13°33′Ø 8373 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Skrova 8320 Vågans kommunevåpen Vågan
Skullbru 68°10′N 13°38′Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Skutvik 68°1′5″N 15°19′48″Ø 8290 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Skånland 67°54′3″N 15°4′30″Ø 8288 Steigens kommunevåpen Steigen
Skårvågen 68°41′N 14°25′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Sleneset 66°22′N 12°35′Ø 8762 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Snubba (Lenvikmarka) 8533 Evenes' kommunevåpen Evenes
Soksenvika 67°7′N 15°28′Ø 8250 Saltdals kommunevåpen Saltdal
Solberg 8550 Lødingens kommunevåpen Lødingen
Solfjellsjøen 66°7′N 12°29′Ø 8820 Dønnas kommunevåpen Dønna
Solheim 8289 Steigens kommunevåpen Steigen
Sommarsel 68°9′52″N 15°42′19″Ø 8297 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Sommarvika 8534 Evenes' kommunevåpen Evenes
Spjutvik 68°38′N 15°33′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Stamsund 68°7′33″N 13°48′19″Ø 8340 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Stamsvika 8286 Steigens kommunevåpen Steigen
Stave 69°13′N 15°52′Ø 8489 Andøys kommunevåpen Andøy
Stavseng 66°11′N 12°32′Ø 8820 Dønnas kommunevåpen Dønna
Steine 68°8′N 13°47′Ø 8340 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Steinsland 8288 Steigens kommunevåpen Steigen
Steiro 68°40′N 15°23′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Stokka 65°46′N 12°34′Ø 8870 Vevelstads kommunevåpen Vevelstad
Stokkvågen 66°20′N 13°1′Ø 8735 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Storeid 68°8′N 13°33′Ø 8372 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Storeide 8266 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Storfjell 8323 Vågans kommunevåpen Vågan
Storfjorden 68°9′N 13°46′Ø 8340 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Storforshei 66°24′N 14°31′Ø 8630 Ranas kommunevåpen Rana
Storjord i Beiarn 66°59′N 14°46′Ø 8110 Beiarns kommunevåpen Beiarn
Storjord i Tysfjord 8275 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Storvika 66°58′N 13°48′Ø 8145 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Storå 68°5′N 16°24′Ø 8587 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Strand 68°42′N 15°27′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Straum 67°14′N 14°35′Ø 8056 Bodøs kommunevåpen Bodø
Straume 68°41′N 14°28′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Straumen 67°21′N 15°36′Ø 8226 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Straumnes 68°23′N 14°28′Ø 8315 Vågans kommunevåpen Vågan
Straumsnes 68°39′N 14°38′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Straumsnes 8215 Fauskes kommunevåpen Fauske
Straumsnes 8517 Narviks kommunevåpen Narvik
Strendene 65°26′N 13°23′Ø 8680 Granes kommunevåpen Grane
Strengelvåg 68°58′N 15°11′Ø 8426 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Strønstad 68°26′N 14°45′Ø 8317 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Stuvland 66°25′N 13°3′Ø 8733 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Styrkesnes 8264 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Styrkesvik 67°31′N 15°32′Ø 8264 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Stø 69°1′N 15°8′Ø 8438 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Støtt 66°55′N 13°28′Ø 8159 Meløys kommunevåpen Meløy
Støvset 8102 Bodøs kommunevåpen Bodø
Sulitjelma 67°9′N 16°3′Ø 8230 Fauskes kommunevåpen Fauske
Sund 68°45′N 14°38′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Sund 67°4′N 14°3′Ø 8140 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Sund 66°12′N 13°39′Ø 8640 Hemnes' kommunevåpen Hemnes
Sund i Lofoten 8384 Flakstads kommunevåpen Flakstad
Sundøya 8679 Leirfjords kommunevåpen Leirfjord
Sydalen 68°17′N 14°21′Ø 8313 Vågans kommunevåpen Vågan
Søberg 68°40′N 14°25′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Søfting 65°55′N 13°10′Ø 8664 Vefsns kommunevåpen Vefsn
Sørarnøy 67°8′N 13°58′Ø 8135 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Sørfinnset 8140 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Sørfjorden 8190 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Sørfugløy 67°3′N 13°47′Ø 8135 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Sørhorsfjord 65°6′N 11°59′Ø 7982 Bindals kommunevåpen Bindal
Sørland 67°40′N 12°42′Ø 8063 Værøys kommunevåpen Værøy
Sørmela 68°59′N 15°27′Ø 8484 Andøys kommunevåpen Andøy
Sørvær 67°24′N 13°54′Ø 8095 Bodøs kommunevåpen Bodø
Sørvågen 67°53′N 13°2′Ø 8392 Moskenes kommunevåpen Moskenes
Sørvågen 8432 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Søvika 65°56′N 12°21′Ø 8800 Alstahaugs kommunevåpen Alstahaug
Tangstad 68°15′N 13°38′Ø 8360 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Tengelfjorden 68°25′20″N 15°10′35″Ø 8325 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Terråk 65°5′N 12°25′Ø 7980 Bindals kommunevåpen Bindal
Tind 67°53′N 13°0′Ø 8392 Moskenes kommunevåpen Moskenes
Tinden 8426 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Titternes 8820 Dønnas kommunevåpen Dønna
Tjeldnes 9444 Tjeldsunds kommunevåpen Tjeldsund
Tjøtta 65°50′N 12°24′Ø 8860 Alstahaugs kommunevåpen Alstahaug
Tofte 65°28′N 12°8′Ø 8900 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Toften 8480 Andøys kommunevåpen Andøy
Tonnes 66°31′N 13°1′Ø 8750 Lurøys kommunevåpen Lurøy
Torvvær 8770 Trænas kommunevåpen Træna
Tosbotn 65°20′N 12°58′Ø 8960 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Tranesvågen 8484 Andøys kommunevåpen Andøy
Tranøya 68°11′4″N 15°39′30″Ø 8297 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Tro 65°47′N 12°31′Ø 8865 Alstahaugs kommunevåpen Alstahaug
Trofors 65°34′N 13°25′Ø 8680 Granes kommunevåpen Grane
Trones 66°55′N 14°47′Ø 8114 Beiarns kommunevåpen Beiarn
Trældal 68°28′N 17°38′Ø 8517 Narviks kommunevåpen Narvik
Tuv 67°13′N 14°38′Ø 8056 Bodøs kommunevåpen Bodø
Tverrvika 67°3′N 14°34′Ø 8110 Beiarns kommunevåpen Beiarn
Tverrå 67°18′N 15°25′Ø 8200 Fauskes kommunevåpen Fauske
Tøa 8426 Øksnes' kommunevåpen Øksnes
Tårnvika 67°34′N 15°8′Ø 8093 Bodøs kommunevåpen Bodø
Tårstad 68°28′N 16°37′Ø 8535 Evenes' kommunevåpen Evenes
Ulvika 68°14′23″N 16°21′55″Ø 8540 Tysfjords kommunevåpen Tysfjord
Ulvsvåg 68°7′10″N 15°53′28″Ø 8276 Hamarøys kommunevåpen Hamarøy
Ulvågen 68°17′N 14°56′Ø 8328 Vågans kommunevåpen Vågan
Unnstad 68°16′N 13°35′Ø 8360 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Ure 8352 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Utakleiv 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Utskarpen 66°17′N 13°37′Ø 8725 Ranas kommunevåpen Rana
Utskor 68°48′N 14°38′Ø 8475 Bø i Nordlands kommunevåpen
Valberg 68°11′40″N 13°57′13″Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Valberget 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Valla 65°42′N 11°53′Ø 8980 Vegas kommunevåpen Vega
Valle 8540 Ballangens kommunevåpen Ballangen
Vallsjøen (Valla) 66°48′N 13°30′Ø 8170 Meløys kommunevåpen Meløy
Valnes 67°12′N 14°28′Ø 8056 Bodøs kommunevåpen Bodø
Valnesfjord 8215 Fauskes kommunevåpen Fauske
Valvika 67°24′N 14°39′Ø 8016 Bodøs kommunevåpen Bodø
Vandved 66°10′N 12°21′Ø 8830 Dønnas kommunevåpen Dønna
Vareid 68°7′N 13°21′Ø 8382 Flakstads kommunevåpen Flakstad
Vassdalen 8533 Narviks kommunevåpen Narvik
Vassdalsvik 66°48′N 13°36′Ø 8170 Meløys kommunevåpen Meløy
Vassbygda 8960 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Vatnan 8200 Fauskes kommunevåpen Fauske
Veggen 8533 Evenes' kommunevåpen Evenes
Vennesund 65°13′N 12°3′Ø 8920 Sømnas kommunevåpen Sømna
Vestersand 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Vestpollen 68°20′N 14°42′Ø 8316 Vågans kommunevåpen Vågan
Vevelstad 8976 Vevelstads kommunevåpen Vevelstad
Vian/Høybakkmoa 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Vidrek 68°23′21″N 17°9′36″Ø 8520 Narviks kommunevåpen Narvik
Vik 68°45′42″N 15°17′8″Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Vik 68°11′59″N 13°33′30″Ø 8370 Vestvågøys kommunevåpen Vestvågøy
Vik i Helgeland 65°18′N 12°9′Ø 8920 Sømnas kommunevåpen Sømna
Vik i Saltdal 67°8′N 15°24′Ø 8250 Saltdals kommunevåpen Saltdal
Vik i Vesterålen 68°36′N 14°53′Ø 8450 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Vikholmen (Vik) 66°12′N 12°58′Ø 8720 Nesnas kommunevåpen Nesna
Vikten 68°9′N 13°20′Ø 8382 Flakstads kommunevåpen Flakstad
Vindstad 8390 Moskenes kommunevåpen Moskenes
Visthus 65°44′N 12°36′Ø 8870 Vevelstads kommunevåpen Vevelstad
Våg 66°8′N 12°33′Ø 8820 Dønnas kommunevåpen Dønna
Våg 67°8′N 14°4′Ø 8130 Gildeskåls kommunevåpen Gildeskål
Vågaholmen (Våga) 8185 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Vågehamn (Vestbygda) 8581 Lødingens kommunevåpen Lødingen
Ylvingen 65°38′N 12°11′Ø 8985 Vegas kommunevåpen Vega
Ytre Øksningan 8850 Herøys kommunevåpen Herøy
Ytter-Torget 8900 Brønnøys kommunevåpen Brønnøy
Ytteren 66°21′N 14°8′Ø 8614 Ranas kommunevåpen Rana
Ytterstad 68°20′N 15°40′Ø 8581 Lødingens kommunevåpen Lødingen
Øresvika 66°28′N 13°14′Ø 8752 Rødøys kommunevåpen Rødøy
Ørnes 66°52′N 13°42′Ø 8150 Meløys kommunevåpen Meløy
Ørsnes 68°12′N 14°24′Ø 8310 Vågans kommunevåpen Vågan
Ørsvåg 8310 Vågans kommunevåpen Vågan
Østerkløft 8215 Fauskes kommunevåpen Fauske
Østervika 68°30′N 17°5′Ø 8533 Evenes' kommunevåpen Evenes
Øverdal 66°15′N 14°2′Ø 8617 Ranas kommunevåpen Rana
Øvre Kvarv 67°27′N 15°35′Ø 8226 Sørfolds kommunevåpen Sørfold
Øvre Svenningdalen 8680 Granes kommunevåpen Grane
Øyjorda 68°28′21″N 17°30′50″Ø 8517 Narviks kommunevåpen Narvik
Å på Andøya 69°2′N 15°53′Ø 8485 Andøys kommunevåpen Andøy
Å i Lofoten 67°53′N 12°59′Ø 8392 Moskenes kommunevåpen Moskenes
Åbygda 7980 Bindals kommunevåpen Bindal
Ågskardet 66°43′N 13°29′Ø 8184 Meløys kommunevåpen Meløy
Åker 66°10′N 12°34′Ø 8820 Dønnas kommunevåpen Dønna
Åkervika 65°43′N 13°57′Ø 8690 Hattfjelldals kommunevåpen Hattfjelldal
Åkerøya 66°9′N 12°33′Ø 8820 Dønnas kommunevåpen Dønna
Åknes 68°58′N 15°27′Ø 8484 Andøys kommunevåpen Andøy
Åkvik 65°59′N 12°51′Ø 8679 Leirfjords kommunevåpen Leirfjord
Ålstad 67°54′54″N 15°10′33″Ø 8289 Steigens kommunevåpen Steigen
Åmnes 66°47′N 13°21′Ø 8170 Meløys kommunevåpen Meløy
Ånnstad 68°32′N 14°42′Ø 8445 Hadsels kommunevåpen Hadsel
Ånstad 68°43′N 15°23′Ø 8400 Sortlands kommunevåpen Sortland
Åse 69°1′N 15°48′Ø 8484 Andøys kommunevåpen Andøy
Åsmyra 8976 Vevelstads kommunevåpen Vevelstad
Tettsted Koordinater Postnummer Kommune