Liste over nummererte småplaneter/4401–4500

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/4401–4500. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
4401 Aditi 1985 TB 14. oktober 1985 Palomar C.S. Shoemaker
4402 Tsunemori 1987 DP 25. februar 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
4403 Kuniharu 1987 EA 2. mars 1987 Gekko Y. Oshima
4404 Enirac 1987 GG 2. april 1987 Palomar A. Maury
4405 Otava 1987 QD1 21. august 1987 Kleť A. Mrkos
4406 Mahler 1987 YD1 22. desember 1987 Tautenburg Observatory F. Börngen
4407 Taihaku 1988 TF1 13. oktober 1988 Ayashi Station M. Koishikawa
4408 Zlatá Koruna 1988 TH2 4. oktober 1988 Kleť A. Mrkos
4409 Kissling 1989 MD 30. juni 1989 Lake Tekapo A.C. Gilmore, P.M. Kilmartin
4410 Kamuimintara 1989 YA 17. desember 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4411 Kochibunkyo 1990 AF 3. januar 1990 Geisei T. Seki
4412 Chephren 2535 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4413 Mycerinos 4020 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4414 Sesostris 4153 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4415 Echnaton 4237 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4416 Ramses 4530 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4417 Lecar 1931 GC 8. april 1931 Heidelberg K. Reinmuth
4418 Fredfranklin 1931 TR1 9. oktober 1931 Heidelberg K. Reinmuth
4419 Allancook 1932 HD 24. april 1932 Heidelberg K. Reinmuth
4420 Alandreev 1936 PB 15. august 1936 Crimea-Simeis G.N. Neujmin
4421 Kayor 1942 AC 14. januar 1942 Heidelberg K. Reinmuth
4422 Jarre 1942 UA 17. oktober 1942 Algiers L. Boyer
4423 Golden 1949 GH 4. april 1949 Brooklyn Universitetet i Indiana
4424 Arkhipova 1967 DB 16. februar 1967 Nauchnij T.M. Smirnova
4425 Bilk 1967 UQ 30. oktober 1967 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
4426 Roerich 1969 TB6 15. oktober 1969 Nauchnij L.I. Chernykh
4427 Burnashev 1971 QP1 30. august 1971 Nauchnij T.M. Smirnova
4428 Khotinok 1977 SN 18. september 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
4429 Chinmoy 1978 RJ2 12. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
4430 Govorukhin 1978 SX6 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
4431 Holeungholee 1978 WU14 28. november 1978 Nanking Purple Mountain Observatory
4432 McGraw-Hill 1981 ER22 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4433 Goldstone 1981 QP 30. august 1981 Anderson Mesa E. Bowell
4434 Nikulin 1981 RD5 8. september 1981 Nauchnij L.V. Zhuravleva
4435 Holt 1983 AG2 13. januar 1983 Palomar C.S. Shoemaker
4436 1983 EX 9. mars 1983 Anderson Mesa E. Barr
4437 Yaroshenko 1983 GA2 10. april 1983 Nauchnij L.I. Chernykh
4438 Sykes 1983 WR 29. november 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4439 Muroto 1984 VA 2. november 1984 Geisei T. Seki
4440 Tchantchès 1984 YV 23. desember 1984 Haute Provence F. Dossin
4441 Toshie 1985 BB 26. januar 1985 Geisei T. Seki
4442 Garcia 1985 RB1 14. september 1985 Kitt Peak Spacewatch
4443 1985 RD4 10. september 1985 La Silla H. Debehogne
4444 Escher 1985 SA 16. september 1985 La Silla H.U. Norgaard-Nielsen, L. Hansen, P.R. Christensen
4445 Jimstratton 1985 TC 15. oktober 1985 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4446 Carolyn 1985 TT 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4447 Kirov 1985 VE1 7. november 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4448 Phildavis 1986 EO 5. mars 1986 Palomar C.S. Shoemaker
4449 Sobinov 1987 RX3 3. september 1987 Nauchnij L.I. Chernykh
4450 Pan 1987 SY 25. september 1987 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
4451 Grieve 1988 JJ 9. mai 1988 Palomar C.S. Shoemaker
4452 Ullacharles 1988 RN 7. september 1988 Brorfelde P. Jensen
4453 Bornholm 1988 VC 3. november 1988 Brorfelde P. Jensen
4454 Kumiko 1988 VW 2. november 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4455 Ruriko 1988 XA 2. desember 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4456 Mawson 1989 OG 27. juli 1989 Siding Spring R.H. McNaught
4457 van Gogh 1989 RU 3. september 1989 Haute Provence E.W. Elst
4458 Oizumi 1990 BY 21. januar 1990 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
4459 Nusamaibashi 1990 BP2 30. januar 1990 Kushiro M. Matsuyama, K. Watanabe
4460 Bihoro 1990 DS 28. februar 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4461 Sayama 1990 EL 5. mars 1990 Dynic A. Sugie
4462 Vaughan 1952 HJ2 24. april 1952 Fort Davis McDonald Observatory
4463 Marschwarzschild 1954 UO2 28. oktober 1954 Brooklyn Universitetet i Indiana
4464 Vulcano 1966 TE 11. oktober 1966 Nauchnij N.S. Chernykh
4465 Rodita 1969 TD5 14. oktober 1969 Nauchnij B.A. Burnasheva
4466 Abai 1971 SX1 23. september 1971 Nauchnij Krim-observatoriet
4467 Kaidanovskij 1975 VN2 2. november 1975 Nauchnij T.M. Smirnova
4468 Pogrebetskij 1976 SZ3 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
4469 Utting 1978 PS4 1. august 1978 Bickley Perth Observatory
4470 Sergeev-Censkij 1978 QP1 31. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
4471 Graculus 1978 VB 8. november 1978 Zimmerwald P. Wild
4472 Navashin 1980 TY14 15. oktober 1980 Nauchnij N.S. Chernykh
4473 Sears 1981 DE2 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
4474 Proust 1981 QZ2 24. august 1981 La Silla H. Debehogne
4475 Voitkevich 1982 UQ5 20. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
4476 Bernstein 1983 DE 19. februar 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4477 1983 SB 28. september 1983 Smolyan Bulgarian National Observatory
4478 Blanco 1984 HG1 23. april 1984 La Silla W. Ferreri, V. Zappalà
4479 Charlieparker 1985 CP1 10. februar 1985 La Silla H. Debehogne
4480 Nikitibotania 1985 QM4 24. august 1985 Nauchnij N.S. Chernykh
4481 Herbelin 1985 RR 14. september 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4482 Frèrebasile 1986 RB 1. september 1986 Palomar A. Maury
4483 Petöfi 1986 RC2 9. september 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
4484 Sif 1987 DD 25. februar 1987 Brorfelde P. Jensen
4485 Radonezhskij 1987 QQ11 27. august 1987 Nauchnij L.I. Chernykh
4486 Mithra 1987 SB 22. september 1987 Smolyan E.W. Elst, V.G. Shkodrov
4487 Pocahontas 1987 UA 17. oktober 1987 Palomar C.S. Shoemaker
4488 Tokitada 1987 UK 21. oktober 1987 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4489 1988 AK 15. januar 1988 Anderson Mesa E. Bowell
4490 Bambery 1988 ND 14. juli 1988 Palomar E.F. Helin, B. Roman
4491 Otaru 1988 RP 7. september 1988 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4492 Debussy 1988 SH 17. september 1988 Haute Provence E.W. Elst
4493 Naitomitsu 1988 TG1 14. oktober 1988 Chiyoda T. Kojima
4494 Marimo 1988 TK1 13. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4495 1988 VS 6. november 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
4496 Kamimachi 1988 XM1 9. desember 1988 Geisei T. Seki
4497 Taguchi 1989 AE1 4. januar 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4498 Shinkoyama 1989 AG1 5. januar 1989 Geisei T. Seki
4499 Davidallen 1989 AO3 4. januar 1989 Siding Spring R.H. McNaught
4500 Pascal 1989 CL 3. februar 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...