Liste over norske tidsskrifter

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Tidsskrift som for tiden kommer ut i Norge. Grunnkjernen i listen var medlemmene av Den Norske Fagpresses Forening. Andre tidsskrift er senere lagt til. Listen omfatter både fagblader og vitenskapelige tidsskrifter.


Tidsskrifter[rediger | rediger kilde]

Navn Fagområde Medium
A
Aalesunds museums skrift
ABM arkiv-; bibliotek-; museumsvesen digitalt & trykt
Acta borealia kulturstudier digitalt & trykt
Acta orientalia kulturstudier trykt
Advokatbladet rettsvesen, nyhetsblad digitalt & trykt
Agenda 3:16 kristent livssyn trykt
AGI-Norsk Grafisk Tidsskrift
Agora
AHO works : student projects review
Ajour
Aktivitøren
Aktuell Sikkerhet
Aktuelt for kriminalomsorgen
Akuttjournalen
Aldring og livsløp
Allergi i Praksis
Anleggsmaskinen
Apéritif (tidsskrift)
Apollon
Appell
Arabesk
Arbeidsgiver
Arbeiderhistorie
Arbeidervern
Arbeidslederen
Arbeidsmiljø
Arbeidsrett
Aristokatt
Arkitektnytt arkitektur digitalt & trykt
Arkitektur i Norge arkitektur trykt
Arkitektur N arkitektur trykt
Arkitekturnytt arkitektur digitalt
Arkivmagasinet
Arkivråd
Arr idéhistorisk tidsskrift
AstmaAllergi
Astrologisk forum
Astronomi
Audiografen
AudioVisuelle Medier
Aust-Agder-Arv
Baker og Konditor
BAR Apéritif
Barn
Barnehagefolk
Bedre Gardsdrift
Bedre helse
Bedre Skole
Bedriftsidrett i Oslo
Bibliotekaren
Bibliotekforum
Bilbransjen
Billedkunst
Bioingeniøren
Biolog
Bjørnson-årbok
Bladet Norsk Transport
Blikk
Blomster
Blues News
Blyttia
Bo bedre interiør, arkitektur, design trykt
Bok og Bibliotek
Bok og samfunn
Bokvennen
Bonde og Småbruker
Bondebladet
Bonytt interiør, arkitektur, design trykt
Brann & Sikkerhet
Brannmannen
bransjemagasinet eiendom
BUD OG HILSEN
Budbæreren
Bunad
BUSKAP
By og bygd
BYGGaktuelt bygg & anlegg digitalt & trykt
Byggeindustrien bygg & anlegg digitalt & trykt
Byggenytt bygg & anlegg digitalt & trykt
Byggmesteren bygg & anlegg trykt
Byminner
Bøygen
Båtens Verden
Båtliv
Chaos
Cogito
Collegium medievale
Comparative social work
Coop Treffpunkt
Convenience & Fastfood
Cupido
Dagens Medier
Dagligvarehandelen
Den norske tannlegeforenings Tidende
Design Interiør
Det nytter
Diabetes
Diabetesforum
Digital kompetanse
Din : tidsskrift for religion og kultur
Din Hørsel
Dine Penger
DRAMA : nordisk dramapedagogisk tidsskrift
Dyade
Dølaminne
Edda
Eiendomsnytt
Eikerminne
Elektro
Elektronikk
Elektronikkbransjen
Emballering
Embla
Ennå er det håp
Ergoterapeuten
Fagbladet
Fagbladet CreditInform
Fagpressenytt
Fargemagasinet
Farmasiliv
Faro Journalen
Fauna
Fauna Norvegica
Fett
Film & Kino
Filologen
Finansfokus
Fisk - Industri & Marked
Fiskeriteknisk fagblad
Fjell-folk
Fjell og Vidde
Flux
Fokus på familien
Folk og fortid
Folkehøgskolen
Folkevett
Follominne
Fontene
Forbruker-rapporten
Foreldre & Barn
Form
Forskerforum
Forskning
Forskningsetikk
Forskningspolitikk
Fortid historie digitalt & trykt
Fortidsvern kulturminnevern trykt
Forum for development studies
Fosterhjemskontakt
Fotefar
Fotografi
Fra fysikkens verden
Frá haug ok heidni
Fra kaupang og bygd
Fredrikke
Fri Flyt
Frå Fjon til Fusa
Fuglehunden
Funksjonæren-Kontur
Fysioterapeuten
Førsteraden
Første steg
Gamalt frå Voss
Gammalt frå Stange og Romedal
Gateavisa
Gauldalsminne
Gave & Interiør
Gemini
Genealogen
Geo
GildeBonden
Glass & Fasade
Gullsmedkunst
Gymnadenia
Halvårsskrift for praktisk teologi
Hamsun-Selskapets skriftserie
Handelsbladet FK
Handikapnytt
Heidarheim
Heimen
Heimevernsbladet
Helserevyen
Helsesekretæren
Hestesport
HIFO-nytt
Historie
Historieglimt
Historisk Tidsskrift
Hjem & Skole
HK-Nytt
HMS Magasinet
HMT : helse, medisin, teknikk
Hofdasegl
Hold Pusten
Homøopatisk tidsskrift
Horeca
Horisont
Hotellmagasinet
Hubro : magasin fra Universitetet i Bergen
Humanist
Hus & Bolig
Håløygminne
Ibsen studies
Illustrert Vitenskap
Impuls
Insekt-Nytt
Inter medicos
Internasjonal politikk
Jakob Sande
Jakt & Fiske
Jazznytt
Journalisten
Juristkontakt
Jussens venner
Kampanje
Kapital
Kart og plan
Kirke og kultur
Kirkegården
Kjemi
Kjøkkensjefen
Kjøkkenskriveren
Kjøttbransjen
Klassisk forum
Klassisk musikkmagasin
Klatring
Klima
Kommunal Rapport
Kommunalteknikk
Kommuniké
Korbladet
Korsets Seier
Kreativt Forum
Kretsløpet
Kristen folkehøgskole
Kritisk juss
Kroppsøving
Kultmag
Kulturarven kulturminnevern trykt
Kulturliv
Kunst
Kunst for alle
Kunst og kultur
Kunsthåndverk
Kunstjournalen B-post
KYSTEN
Kystårboka
Landbrukstidende
Langs Lågen
Lautin
Levende Historie
LexicoNordica
Linjer fra Psykososialt senter for flyktninger
LO-Aktuelt
Logistikk & ledelse
Lov og Rett
Luthersk Kirketidende
Lære og liv
Maal og minne
Magasinet Aktuell
Magasinet for fagorganiserte
Magasinet Stefanus
Magasinet Tekna
Magasinet Treindustrien trebearbeiding, møbler & design digitalt & trykt
Magasinet voksne for barn
Magma
Maihaugen
Malegleder
Maleren maler- og byggtapetserfag digitalt & trykt
MANN
Marine biology research
Materialisten
Matindustrien
Marg
Medisinsk informasjon
Medlemsbladet Parat
Meieriposten
Menneske og miljø i Nord-Troms
Menneskerettighetsmagasinet MR
Mester'n
Michael
Miljø & helse
Miljøjournalen
MiljøStrategi
MiRA
Mjøsmuseet : årbok
Monitor Norge
Montessori magasin
Mot rusgift
Motor
Motorføreren
Mur + betong arkitektur og byggeteknikk digitalt & trykt
Museumsnytt
Musikk-Kultur
Mute : musikkmagasin
Møbel & Interiør
Mål og Makt
Namn og nemne
National geographic Norge
Natur & miljø
Natur & Foto
Naturen
Naturviteren
NBS-nytt
Negotia magasin
Nettverk
Nettverk & kommunikasjon
Nicolay : arkeologisk tidsskrift
NITO Refleks
Nora (Nordic journal of women's studies)
Nord nytt
Nordand
Nordic journal of music therapy
Nordic journal of political economy
Nordic journal of psychiatry
Nordic journal of religion and society
Nordica Bergensia
Nordina
Nordisk arkitekturforskning arkitekturforskning, -teori digitalt & trykt
Nordisk domssamling
Nordisk pedagogik
Nordisk sosialt arbeid
Nordisk tidsskrift for menneskerettigheter
Nordisk øst-forum
Nordiske organisasjonsstudier
Nordlit
Nordnorsk Magasin
Norges Apotekerforenings Tidsskrift
Norges barnevern
Norges forsvar
Norsk antropologisk tidsskrift
Norsk Barneblad
Norsk energi
Norwegian Journal of Entomology (Norsk entomologisk tidsskrift)
Norsk epidemiologi
Norsk Familieøkonomi
Norsk Farmaceutisk Tidsskrift
Norsk Filatelistisk Tidsskrift
Norsk filosofisk tidsskrift
Norsk Fiskerinæring
Norsk frukt og bær
Norsk geografisk tidsskrift
Norsk Hagetidend
Norsk Husflid
Norsk jernbanemuseum
Norsk kirkemusikk
Norsk Landbruk
Norsk Lingvistisk Tidsskrift
Norsk litteraturvitenskapelig tidsskrift
Norsk litterær årbok
Norsk luftfartshistorisk magasin
Norsk medietidsskrift
Norsk militært tidsskrift
Norsk pedagogisk tidsskrift
Norsk sjakkblad
Norsk Skogbruk
Norsk slektshistorisk tidsskrift
Norsk statsvitenskapelig tidsskrift
Norsk teologisk tidsskrift
Norsk tidsskrift for atferdsanalyse
Norsk tidsskrift for ernæring
Norsk tidsskrift for logopedi
Norsk tidsskrift for migrasjonsforskning
Norsk tidsskrift for misjonsvitenskap
Norsk Tidsskrift for sjøvesen
Norsk tidsskrift for sykepleieforskning
Norsk Transport
Norsk Utemiljø
Norsk veterinærtidsskrift
Norsk VVS
Norske arkitektkonkurranser arkitektur trykt
Norsklæraren
Norvega esperantisto
Norwatch
Norway rock magazine
Norwegian Archaeological Review
Norwegian Journal of Entomology
Numer
Ny Tid
Nysgjerrigper
Nytt i privatretten
Nytt Norsk Tidsskrift
Nytt om namn
Nytt om runer
NæringsEiendom
Nøkkelen
Offisersbladet
Offshore & Energy
Omsorg
Ordet
Optikeren
Ornis norvegica
Ottar
Pacem
Parabel
(Parergon)
Park & anlegg
PBL-Nytt
PC world Norge
Penger og Kreditt
Pensjonisten
Personal og Ledelse
Plan arealplanlegging, planlegging digitalt & trykt
Plastforum
Politiforum
Posisjon
Postkortet
Praktisk økonomi & finans
Primitive tider
Prismet
Pro Patria/Vårt Vern
Prosa
Prosessindustrien
Psykisk helse
Psykologisk.no - Scandinavian Psychologist psykologi digitalt
Putsj
På Sporet
På Sykkel
Regionale trender
Reindriftsnytt
Religion og livssyn
Ren Mat
Renhold
Replikk : tidsskrift for human- og samfunnsvitenskap
REspekt
Retfærd
Revisjon og regnskap
Revmatikeren
Ringeriket
Risørmagasinet
Romfart
Rus & samfunn
Rushprint
Røde kors magasinet
Rødt!
Rørfag
Rådgivernytt
Salg & Markedsføring
Samferdsel
Samfunn for Alle
Samfunnsspeilet
Samora
Samtiden
Samvirke
Scandinavian journal of forensic science
Scandinavian journal of the old testament
Scream Magazine
Seilas
seXologi
Sjøfartshistorisk årbok
Skattebetaleren
Skatterett
Sko
Skogeieren
Skogindustri
Skolelederen
SkoleMagasinet
Skolepsykologi
Skrifter / Bergen historiske forening
Skrifter / Kulturhistorisk museum, Universitetet i Oslo
Snitt
Snø & Ski
Solør-Odal
Sopp og nyttevekster
SOR rapport
Sosiologi i dag
Sosiologisk tidsskrift
Sparebankbladet
Speiderbladet
Speideren
Spelemannsbladet
Spesialpedagogikk
Spor : fortidsnytt fra Midt-Norge
Sport
Språk og språkundervisning
Språklig samling
Språknytt
St. Hallvard
Stat & Styring
Stein
Steinerskolen
Stikkordet
Studia musicologica norvegica
Sunnhetsbladet
Sunnhordland : årbok
Svalbardboka
Svin
Sykepleien
Sykepleien forskning
Symbolae Osloenses
Syn og segn
Søkelys på arbeidslivet
Talatrosten
Tangenten
Tannstikka
Teaterhistorisk selskaps skrifter
Teknisk ukeblad teknikk, ingeniørfag digitalt & trykt
Teknologi & Verkstedindustri
Tekstilforum
Telemark historie
Tendens
Tenner & Helse
Terrengsykkel
The Norseman
Tidens Tale
Tidsskrift av og for Filminteresserte (TAFFI)
Tidsskrift for Den norske legeforening
Tidsskrift for eiendomsrett
Tidsskrift for erstatningsrett
Tidsskrift for familierett, arverett og barnevernrettslige spørsmål
Tidsskrift for forretningsjus
Tidsskrift for Jordmødre
Tidsskrift for kjønnsforskning
Tidsskrift for kulturforskning
Tidsskrift for Norsk Psykologforening
Tidsskrift for psykisk helsearbeid
Tidsskrift for rettsvitenskap
Tidsskrift for samfunnsforskning
Tidsskrift for sjelesorg
Tidsskrift for strafferett
Tidsskrift for teologi og kirke
Tidsskrift for ungdomsforskning
Tidsskrift for velferdsforskning
Tidsskriftet Liberal
Tidsskriftet sykepleien
Transportforum
Travel News
Treindustrien
TS-Kvarten
Ukeavisen Ledelse
UKS - forum for samtidskunst
Ung teologi
Uniforum
Uniped
United-Supporteren
Utdanning
Utposten
V-magasinet
Vagabond
Vagant
Vann
Vardøger
Vegen og Vi
Velferd
Verdensmagasinet X
Vern om livet
Vestfoldminne
Vestlandsk Landbruk
Viking
Villmarksliv
Vinbladet
Vinduet
Vinforum
Vi over 60
Viseforum
Visjon
Visuelt
Volund
Våpenbrevet
Våpenjournalen
Vår barndoms have
Vår Fuglefauna
Vård i Norden
Våre rovdyr
Web Magasin
Wiwar
Yrke
Yrkeshygienikeren
Yrkestrafikk
Z : filmtidsskrift
Ætt og heim
Økologisk landbruk
Økonomisk forum
Økonomisk Rapport
Økonomiske analyser
Ånd i hanske
Åpent rom arkitektur digitalt & trykt
Årbok / Amalie Skram-selskapet
Årbok / Borgarsyssel museum
Årbok / Den norske turistforening
Årbok / Det norske videnskaps-akademi
Årbok for Asker og Bærum
Årbok for Bjørnør
Årbok for Den norske kirke
Årbok for Fosen
Årbok for Gudbrandsdalen
Årbok for Hadeland
Årbok for Haugalandmuseene
Årbok for Helgeland
Årbok for Namdalen
Årbok for Nordfjord
Årbok for Nordmøre
Årbok for norsk folkemusikk
Årbok for Norsk skogbruksmuseum
Årbok for Norsk vegmuseum
Årbok for Rana
Årbok for Senja
Årbok for Sogn
Årbok for Steigen
Årbok for Sunnmøre
Årbok for Sørfold
Årbok for Telemark
Årbok for Valdres
Årbok for Vågan
Årbok / Foreningen til norske fortidsminnesmerkers bevaring
Årbok / Gamle Bergen
Årbok / Nord-Trøndelag historielag
Årbok / Norsk sjøfartsmuseum
Årbok / Ringsaker, Veldre og Brøttum historielag
Årbok / Romerike historielag
Årbok / Romsdalsmuseet
Årbok / Stavanger museum
Årboka Litteratur for barn og unge
Årsskrift / Agder historielag
Årsskrift / Romsdal sogelag

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]