Liste over norske malere

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over norske malere er de personer som er listet av etablerte aktører som kjente norske malere. Basisutvalget er gitt av Kulturnett i deres Kunstnerregister.

Listen har en iboende feil som gjør at svært mange kunstnere som ikke er medlemmer i rettighetsorganisasjoner faller ut. Det gjør at disse må legges inn manuelt.

For å redigere listen, se Liste over norske malere/data.

Kunstner Annen tilhørighet
Aabel, Marit (kreg) Bildekunstner
Aadnevik, Harald (kreg) Tegner
Aadnevik, Viggo (kreg)
Aagaard, Hilde (kreg) Fotograf
Aagesen, Elisabeth (kreg)
Aalto, Eevahenna (kreg)
Aambø, Sylvi (kreg) Grafiker
Aamot, Rolf (hjem) (kreg)
Aanderaa, Tone (kreg)
Aanestad, Marit (kreg) Skulptør
Aanonsen, Evelyn (kreg)
Aanvik, Geir (kreg) Grafiker
Aarholt, Tore (kreg) Grafiker
Aarnes, Kristin (kreg)
Aarseth, Oddbjørg (kreg)
Aarvik, Magne (kreg)
Aarvik, Tone (kreg)
Aas, Bente Louise (kreg)
Aas, Gunnar (kreg) Tegner
Aasen, Ingar (kreg)
Aasgaard, Nina (kreg)
Aasjord, Hugo (kreg)
Abrahamson, Ola Mathias (kreg) Grafiker
Adamson, Ingela (kreg)
Adde, Per (kreg)
Agnalt, Désirée (kreg) Tegner
Akeren, Kjell (kreg)
Albers, Brian (kreg) Grafiker
Albrigtsen, Roy (kreg)
Algrim, Bjørn (kreg)
Ali, Kwestan Jamal (kreg)
Alme, Gunnar (kreg)
Almen, Ragnar Arne (kreg) Grafiker, Tegner
Alstad, Signe (kreg)
Alveberg, Siri E. (kreg)
Alvær, Erik Steffen (kreg)
Amatruda, Marilyn (kreg)
Amdam, Gunnvor Lovise (kreg)
Amundsen, Eilif (kreg)
Andby, Eva Groseth (kreg)
Andersen, Conny (kreg)
Andersen, Finn Aage (kreg)
Andersen, Finn Lande (kreg)
Andersen, Marita Helene (kreg)
Andersen, Solveig Hiorth (kreg) Tegner
Andersen, Stein (kreg) Grafiker
Andersen, Tom Cato (kreg)
Andersen, Tom Erik (kreg)
Andersen, Viel Bjerkeset (kreg) Skulptør
Anderssen, Torun Linge (kreg)
Anderssen, Tove Irene (kreg)
Andersson, Lars Rustan (kreg)
Andreassen, Liv (kreg)
Andreassen, Olav Johan
Andresen, Stig (kreg)
Andresen S Petter
Angelshaug, Anne (kreg) Grafisk designer
Anker, John (kreg)
Antonsen, Inger Dillan (kreg)
Arnborg, Tine (kreg)
Arneberg, Marianne (kreg)
Arneberg, Ragnhild (kreg) Kunsthåndverker
Arnestad, Berit (kreg) Grafiker
Arntsen, Friederike (kreg)
Arx von, Kim (kreg)
Askeland, Turid Karin (kreg)
Askeland, Unni (kreg)
Askelund, Natasja Ruth Anne (kreg)
Astrup, Nikolai (kreg) Grafiker
Aukan, Torhild (kreg) Fotograf
Aukrust, Kjell (hjem) (kreg) Forfatter, Tegner
Aune, Bent (kreg)
Aune, Gunnar (kreg) Tegner
Aurebekk, Bjørn (kreg)
Austad, Magne (kreg)
Austlid, Einar (kreg)
Avdal, Per Johann (kreg)
Ayres, Leslie (kreg)
Backer, Harriet (kreg)
Bagguley, Bibbi Elise
Baird, Maureen (kreg)
Baird, Vanessa (kreg)
Baker, Jan (kreg) Grafiker
Bakke, Dagfinn (kreg) Tegner
Bakke, Gunnhild Elisabeth (kreg)
Bakke, Tone Aasland (kreg)
Bakke, Unni Karoline (kreg)
Bakken, Trond (kreg)
Ballo, Edgar (kreg)
Balstad, Elisabeth (kreg)
Bang, Nina (kreg)
Bank, Ronny (kreg) Billedkunstner
Bardal, Henry (kreg) Grafiker, Tegner
Barstad, Kari (kreg) Tegner
Bartolomei, Franco Fughero (kreg) Grafiker
Basinska, Malgorzata (kreg)
Bech, Rigmor (Holter) (kreg) Musiker
Beck, Randi (kreg)
Becker, Axel (kreg) Kunsthåndverker
Bendiksen, Kjell (kreg)
Bendixen, Herman (kreg)
Bendon, Paul Mitchell (kreg)
Bentsen, Hans (kreg)
Berbom, Bernhard (kreg) Grafiker
Berg, Boge (kreg) Skulptør
Berg, Einar H. (kreg)
Berg, Hanne Katrine (kreg)
Berg, Inger (kreg)
Berg, Kristin Johanne (kreg)
Berg, Torhild (kreg)
Berg, Åke (kreg) Grafiker
Berge, Eva (kreg)
Berger, Einar (Halfdan) (kreg)
Bergman, Margareta (kreg) Fotograf
Bergmann, Sigurd (kreg)
Bergseth, Line (kreg) Fotograf
Bergseth, Åshild Havåg (kreg)
Bergslien, Nils (kreg) Tegner
Bergslien, Nils (kreg) Tegner
Bergstad, Terje (kreg)
Bergström, Arild (kreg) Tegner
Bernhardsen, Marit (kreg)
Berntsen, Sissel (kreg)
Berntsen, Svein Arild (kreg) Tegner
Bibalo, Grete Lis (kreg)
Biringvad, Anne Ingeborg (kreg)
Birkeland, Erlend (kreg)
Birkeland, Laila Aas (kreg)
Bjaaland, Bergljot Viksjø (kreg)
Bjerk, May Elin Eikås (kreg)
Bjerke, Siri (kreg) Skulptør
Bjerkfelt, Gerd Margrethe (kreg)
Bjerkvik, Kirsti (kreg)
Björk, Thomas (kreg)
Bjønness, Nini (kreg)
Bjørgum, Geir (kreg) Maler
Bjørke, Inger Marie S. (kreg)
Bjørklid, Haakon (kreg) Tegner, maler, grafiker
Bjørlo, Per Inge (kreg)
Bjørneboe, Bjørn (kreg) Tegner
Bjørneboe, Esther Maria (kreg)
Bjørnestad, Egil (kreg)
Bjørnseth, Victoria (kreg)
Blakstad, Hedevig (kreg)
Blakstad, Ingerid (kreg)
Blakstad, Randi (kreg)
Blankenberg, Marianne (kreg) Fotograf
Bleken, Håkon (kreg) Tegner
Blystad, Sissel (kreg)
Blytt, Anne-Sophie (kreg)
Boardman, Aase (kreg)
Boberg, Marianne (kreg) Grafiker
Bockelie, Marit (kreg) Grafiker, Musiker, Tegner
Bodin, Halvor (kreg)
Bodom, Erik (Dorn) (kreg)
Bodøgaard, Oscar (kreg)
Bolling, Svein (kreg) Tegner
Bolstad, Nils (kreg)
Bolstad, Odd Olav (kreg)
Bolsø Dugtorp, Ruth (kreg)
Bonnevie, Mai Bente (kreg)
Book, Ingrid (kreg) Skulptør
Booker, Alex (kreg)
Borchgrevink, Hanne (kreg)
Borg, Vibeke Karoline (kreg)
Borgan, Arne (kreg)
Borring, Arne (kreg)
Botn, Øyvind (kreg) Tegner
Botnen, Trond (kreg) Grafiker
Botten, Liv Berit (kreg)
Bougard, Marie Claude (kreg)
Bove, Rigmor (kreg) Kunsthåndverker
Braanaas Aslaksen, Edvarda (kreg) Maler
Braat, Annefloor (kreg)
Brakstad, Liv Reidun (kreg)
Brand, Paul (kreg)
Bratbergsengen, Kai (kreg)
Bratlie, Sigbjørn (kreg)
Bratsberg, Bjørn (kreg) Tegner
Bratsberg, Jan Petter (kreg)
Bratteli, Marianne (kreg)
Brattvoll, Inger (kreg)
Bredeli, Borghild (kreg)
Breivik, Anne (kreg) Grafiker
Brekke, Bjørg (kreg)
Brekke, Trine Benum (kreg)
Brendmoe, Harald Markus (kreg) Tegner
Bring, Ebba (kreg)
Broch, Anne Elisabeth (kreg)
Brohjem, Geir (kreg)
Bromstad, Lars (kreg)
Brune, Øivind (kreg) Grafiker
Brungot, Geir M. (kreg) Fotograf
Bruno, Somphi Baya (kreg)
Bruun, Inger (kreg)
Brækhus, Jennifer (kreg)
Brænde, Jan (kreg)
Brænne, Kari Fredrikke (kreg) Skulptør
Bucher-Johannessen, Nina (kreg)
Bugge, Patricia (kreg)
Bunes, Sonja (kreg)
Bye, Brynhild (kreg)
Bye, Karen Ingeborg (kreg) Grafiker
Bø, Nussa (kreg)
Bødtker-Næss, Siw Beate Been (kreg)
Bøe, Andreas (kreg)
Bøhme, Brit (kreg)
Børretzen, Torild Inger (kreg)
Børstad, Tonje (kreg)
Bøthun, Åsil (kreg)
Bøyesen, Bente (kreg)
Cao, Jin Qian (kreg)
Cappelen, Bodil (kreg) Forfatter
Carlsen, Bjørn (kreg)
Carrier Jr., Paul Ivory (kreg)
Carson, Gillian (kreg)
Casford, Michael (kreg)
Cederfjeld, Hilde Elen (kreg)
Chen, Zu Yi (kreg) Kunsthåndverker
Cheng, Mai (kreg) Tegner
Christensen, Ellen Charlotte (kreg)
Christensen, Finn (kreg) Tegner
Christensen, Irene (kreg)
Christensen, Jeannette (kreg)
Christensen, Therese (kreg)
Christiansen, Hanne (kreg)
Christiansen, Jannecke Lønne (kreg)
Christiansen, Lone (kreg)
Christiansen, Per (kreg)
Convad, Annalise (kreg)
Crabtree, Paula (kreg)
Cruz, Wenche Da (kreg) Tegner
Cyvin, Øylov (kreg)
Dahl, Cecilie (kreg)
Dahl, Hans Normann (kreg)
Dahl, Johan Christian (Clausen) (kreg)
Dahl, Peer Lorentz (kreg)
Dahl, Per (kreg) Komponist
Dahl, Vibeke (kreg)
Dahle, Arne Kleng (kreg)
Dahle, Rolf (kreg)
Dahlmo, Kari Elisabeth (kreg)
Dahlslett, Arnold (kreg) Grafiker
Dalene, Esther (kreg)
Dalheim, Geir (kreg) Fotograf
Damerell, Ian (kreg) Tegner
Danbolt, Audun (kreg)
Danielsen, Harry C. (kreg)
Danielsen, Margrete Reiten (kreg)
Daren, Oddvar I.n. (kreg)
Davik, Marit Lange (kreg)
Deinboll, Anne (kreg)
Dessen, Liv (kreg) Tegner
Diesen, Anne Marie (kreg) Grafiker
Diesen, Hilde (kreg) Tegner
Dillan, Ingegjerd (kreg) Grafiker
Dillan, Ivar (kreg) Tegner
Dillingøen, Elisabeth (kreg)
Diriks, (Karl) Edvard (kreg)
Dixon, Paul Stephen (kreg)
Djupesland, Trond (kreg)
Dolven, Anne Katrine (kreg)
Dommen, Philipp (kreg) Skulptør
Dornish, Anne Christin J. (kreg) Grafiker
Dreyer, Ulf (kreg) Grafiker
Drotninghaug, Gro (kreg)
Dukan, Jørgen (kreg)
Dybing, Sverre (kreg)
Dørnberger, Carl (Johannes Andreas Adam) (kreg)
East, Stella (kreg)
Egebakken, Egil A. (kreg)
Egeberg, Ingri (kreg) Forfatter, Grafiker, Tegner
Egedius, Halfdan (f. Johnsen) (kreg)
Eger, Nils (kreg)
Egge, Jan (kreg)
Eggen, Elisabeth (kreg) Tegner
Eide, Kai (kreg) Komponist, Musiker, Sanger
Eiene, Snøfrid Hunsbedt (kreg)
Eikevik, Arvid (kreg)
Eilertsen, Einar (kreg)
Eivind, Eide (kreg)
Eikeland, Ragnvald
Ek, Tone Løvseth (kreg)
Ekeland, Arne (kreg)
Ekeland, Ruth Elisiv (kreg)
Ekwall, Axel (kreg)
Elgin, Dag Erik (kreg)
Eliassen, Kjersti (kreg)
Ellefsen, Gunn Irene (kreg)
Ellingsen, Svein (kreg) Forfatter
Ellingsen, Synnøve (kreg)
Elmir, Adon (kreg) Grafiker, Designer, Nettkunstner
Elstrøm, Steinar (kreg)
Emblem, Ragnhild Irene (kreg)
Engelhaart, Charlotte (kreg)
Engelsen, Haakon (kreg)
Engen, Reidar (kreg)
Engen, Tore (kreg)
Enger, Erling (kreg)
Enger, Håkon (kreg)
Enger, Lizzy (kreg)
Enger, Mildrid Solvang (kreg)
Enger, Øivind (kreg) Grafiker, Tegner
Engkrog, Bjørn (kreg) Tegner
Engstedt, Magnus (kreg)
Entian, Patrik (kreg)
Erdahl, Thor (kreg) Grafiker
Erichsen, Agnete (kreg)
Erichsen, Thorvald (kreg)
Eriksen, Bjarne (kreg)
Eriksen, Jon (kreg)
Eriksen, Roar Werner (kreg)
Eriksen, Sigurd (kreg)
Eriksson, Dennis Karl-Arne (kreg)
Ertsland, Alf (kreg) Grafiker, Tegner
Ertzeid, Ole (kreg)
Esaissen, Tor (kreg)
Esbjug, Anne (kreg) Kunsthåndverker
Esdaile, Peter (kreg) Grafiker, Tegner
Etten, Ingunn Van (kreg) Forfatter
Evelyn, Angelo (kreg)
Evensen, Erik Annar (kreg)
Evjen, Lars Staffan (kreg) Tegner
Fadum, Ole (kreg)
Fagerlund, Berit (kreg) Grafiker
Fagermo, Ole (kreg)
Fagermo, Terje (kreg)
Fagerås, Håkon Anton (kreg)
Fahlstrøm, Unn (kreg) Videokunstner
Faksvaag, Jarle (kreg) Tegner
Faldbakken, Matias (kreg) Forfatter
Fallet, Johan (kreg)
Falsen, Marie Bolette Wilhelmine (f. Gjerdrum) (kreg)
Faye, Eva (kreg)
Fearnley, Thomas (kreg)
Fedida, Emil (kreg)
Fegersten, Ingerid (kreg)
Felix, Jorge (kreg)
Fenn, Harald (kreg)
Fevåg, Endre (kreg)
Finne, Ferdinand (kreg) Forfatter, Grafiker
Finne, Gro (kreg)
Finne, Kjetil (kreg) Grafiker, Tegner
Finngaard, Kari (kreg)
Finnsen, Terje (kreg)
Finserås, Bente Elisabeth (kreg)
Finsrud, Reidar (kreg) Grafiker
Fiskergård, Liv (kreg)
Fjeldså, Anine (kreg) Fotograf
Fjell, Kai (Breder) (kreg) Scenograf, Tegner
Fjellberg, Beate (kreg)
Flaen, Kjersti (kreg)
Flagstad, Sidsel (kreg)
Flannagan, Craig (kreg)
Flatin, Knut (kreg) Grafiker
Flatjord, Toralf (kreg)
Flood, Inger Sjølie (kreg)
Flø, Einar Magne (kreg)
Fløysvik, Jan Trygve (kreg)
Folkan, Gro (kreg)
Folkestad, Bernhard (Dorotheus) (kreg)
Follestad, Dorothea (kreg)
Folmoe, Trine (kreg)
Folstad, Atle (kreg)
Forberg, Jan Olav (kreg)
Forfang, Ingrid (kreg)
Formo, Per (kreg)
Formoe, Erik (kreg)
Forsberg, Herdis (kreg)
Foss, Lillebet (kreg) Skulptør, Tegner
Fraas, Gro (kreg) Tegner
Frankowska, Sam (kreg)
Frantzen, Frank (kreg) Grafiker
Frantzen, Gerd (kreg)
Frantzsen, Gerd (kreg)
Fredheim, Tage (kreg)
Fredheim, Wanda (kreg)
Fredriksen, Arild (kreg)
Fredriksen, Grethe Britt (kreg)
Friestad, Berit Marie (kreg) Tegner
Friis, Hanne (kreg)
Fritzner, Per Ulrik (kreg)
Fritzøe, Sigmund (kreg)
Frogner, Lena Lie Ubario (kreg) Kunsthåndverker
Frohde, Erik (kreg)
Fromreide, Helge Arnstein (kreg)
Fronth, Per (kreg) Fotograf
Frøseth, Berit (kreg) Tegner
Fugelli, Charlotte Holst (kreg)
Fuglevaag, Brit Haldis (kreg)
Fuglsang-Damgaard, Vibeke (kreg)
Furnes, Lars Roger (kreg) Forfatter
Furulund, Thor (kreg)
Furunes, Anne-Karin (kreg)
Fyri, Dag (kreg) Grafiker
Færøy, Atle (kreg) Grafiker
Føinum, Oluf (kreg) Fotograf, Kunsthåndverker
Førde, Runa (kreg) Grafiker
Gaarder, Ingvill (kreg)
Galåen, Magne (kreg)
Gamman, Hilde (kreg)
Gamman, Tor (kreg)
Gangvik, Espen (kreg) Nettkunstner, Skulptør
Gebis Soleim, Christine M. (kreg)
Geelmuyden, Nikolai A. (kreg)
Geheb, Kathrine (kreg)
Gihle, Marianne (kreg)
Gilboa, Sara (kreg)
Gisholt, Wenche (kreg)
Giske, Guro (kreg) Skulptør
Giskeødegård, Inger K. (kreg) Tegner
Giæver, Katrine (kreg)
Gjerstad, Roger (kreg)
Gjetle, Astrid Vedal (kreg)
Gjul, Morten Walseth (kreg)
Glosli, Harald Bøckmann (kreg)
Gran, Morten (kreg)
Grandalen, Hilde (kreg)
Grandalen, Tine (kreg)
Gransletten, Bjørg (kreg)
Grasmo, Kari (kreg) Tegner
Green, Erik (kreg) Tegner
Green, Riri (kreg) Kunsthåndverker
Grevstad, Arna (kreg) Skulptør
Grimsby, Kjellaug (kreg)
Grimsø, Roald (kreg)
Grini, Mona (kreg)
Grinnell, Karlene P. (kreg)
Grotmol, Kirsti (kreg) Skulptør, Tegner
Groven, Rolf Dagfinn (hjem) (kreg)
Grude, Kalle (kreg) Tegner
Grundt, Jacob Normann (kreg) Tegner
Grytting, Inger Johanne (kreg) Grafiker, Tegner
Grønlien, Håkon (kreg) Grafiker, Tegner
Grønlund, Liv Svanhild (kreg)
Grønstad, Mona (kreg)
Grøstad, Torhild (kreg) Tegner
Grøttum, Eva (kreg)
Gude, Hans (kreg)
Guichard, Lis Petersen (kreg)
Gulbrandsen, Aase (kreg) Grafiker, Tegner
Guldhav, Kjell Ivar (kreg)
Gule, Iren (kreg)
Gullaksen, Berit (kreg)
Gulliksen, Bjørn Melbye (kreg) Skulptør
Gullvåg, Håkon A. (kreg)
Gundersen, Ingvar (kreg)
Gundersen, Tore Magne (kreg) Grafiker
Gustavsen, Annhild Brit Maler
Gyldenskog, Bodhild Ingfrid (kreg)
Gåsemyr, Sunniva (kreg) Tegner
Gåsøy, Paul (kreg) Tegner
Gåsøy, Svanhild (kreg)
Göransson, Per (kreg)
Haagensen, Linda (kreg)
Haaker, Carol Comiskey (kreg)
Haarr, Martin L. (kreg)
Haarr, Martin L. (kreg)
Hachvaag, Unni (kreg)
Hafseld, Victor (kreg) Grafiker
Haftorn, Annelene (kreg)
Haga, Ingvild (kreg) Fotograf
Hagen, Arve (kreg)
Hagen, Else Marie Bergem (kreg)
Hagen, Greta Gjøl (kreg) Tegner
Hagen, Jon Åsmund (kreg)
Hagen, Katrine (kreg)
Hagen, Ole Henrik (kreg) Tegner
Hagen, Ragna (kreg)
Hagen, Tone (kreg)
Haglund, Signy (kreg)
Hagn, Alfred Maler
Halaas, Elizabeth Bowman (kreg)
Hald, Grethe (kreg)
Halseide, Jan-Erik (kreg) Grafiker, Tegner
Halsteinrud, Olaug (kreg)
Halvarson, Bodil (kreg) Tegner
Halvorsen, Terje (kreg) Grafiker
Hamer, Jorunn (kreg)
Hamnes, Jon (kreg)
Hamran, Jens (kreg)
Hanno, Eva von (kreg)
Hansa, Merete (kreg)
Hansen, Dane (kreg)
Hansen, Helge (kreg)
Hansen, Hilde Hvalø (kreg)
Hansen, Ingunn Hvalø (kreg)
Hansen, Karl (kreg)
Hansen, Kurt Edvin Blix (kreg) Grafiker
Hansen, Lennard H. (kreg)
Hansen, Marit (hjem) Maler
Hansen, Nanti Bryn (kreg) Grafiker, Tegner
Hansen, Per Harald (kreg) Tegner
Hansen, Per Helge (kreg) Grafiker
Hansen, Reidun Aafløy (kreg) Skulptør, Tegner
Hansen, Rune Ingolf (kreg)
Hansen, Tore (kreg)
Hansen-Krone, Johanne M. (kreg) Tegner
Hanssen, Abraham (kreg)
Hansteen, Aasta (kreg) Forfatter
Haraldsen, Åse (kreg)
Harbitz, Maj (kreg)
Hareide, Vigdis (kreg)
Harket, Ingunn (kreg)
Harr, Eva (hjem) (kreg) Grafiker
Harr, Gisle (kreg)
Harris, Gerd Bugge (kreg)
Hartmann, Anne (kreg)
Hasle, Berit Rytter (kreg) Tegner
Hasselberg, Ane Nordvik (kreg)
Hatlen, Halvard (kreg)
Hatlen, Halvard (kreg)
Hatlen, Rune (kreg)
Haug, Kjetil (kreg)
Haugan, Henrik (kreg)
Haugan, Laila (kreg) Tegner
Hauge, Kari (kreg) Kunsthåndverker
Hauge, Odd K. (kreg)
Hauge, Per (kreg)
Hauge, Per Henry (kreg)
Hauge, Ragnar Olaf (kreg) Grafiker, Tegner
Haugerud, Halvard (kreg)
Haugland, Gunnar (kreg) Grafiker
Haukebø, Gunnar (kreg)
Haukebø, Marianne (kreg)
Havnerås, John Petter (kreg)
Hebler, Herman (kreg) Grafiker
Hedemark, Louise Dahm (kreg) Grafiker
Heetmøller, Robert (kreg)
Hegfeldt, Gunilla (kreg)
Heggedal, Svanhild (kreg)
Hegglund, Arne (kreg)
Heggsum, Ingvar (kreg)
Heien, Jannecke Knudsen (kreg)
Heier, Liv (kreg)
Heiner, Harald (kreg)
Hellenes, Mette K. (kreg)
Hemgren, Kerstin (kreg)
Henriksen, Henry Johan (kreg)
Henriksen, Håkon Even (kreg)
Henriksen, Yngve (kreg)
Hentig, Urd Von (kreg)
Heradstveit, Synneva (kreg) Tegner
Herre, Gullveig Irene (kreg)
Herrman, Hanne (kreg) Skulptør
Herteig, Karina (kreg) Skulptør
Hertevig, Lars (kreg)
Heske, Marianne (kreg)
Hess, Per (kreg)
Hestvik, Dag Marius (kreg)
Hestvold, Thomas (kreg)
Heyerdahl, Kari Bergvall (kreg)
Hidas, Katalin
Hidle, Rolf (kreg) Grafiker
Hillary,Moray (kreg)
Hilsen, Eva Laila (kreg) Grafiker, Tegner
Hinrichs, Berthold (kreg)
Hjelde, Gunnar (kreg)
Hjelde, Katrine (kreg)
Hjertaker, Karen Margrethe (kreg) Tegner
Hjerting, Yvonne (kreg) Grafiker
Hoaas, Randi (kreg)
Hoel, Frithjof (kreg)
Hoem, Tordis Grøstad (kreg)
Hoen, Lars (kreg)
Hogstvedt, Tore (kreg)
Hol, Tone (kreg)
Holberg, Tone Svaland (kreg)
Holdbakk, Astrid Wallster (kreg)
Holen, Vigdis (kreg)
Holene, Bjørg (kreg) Tegner
Holland, Natalie (kreg)
Holm-Johnsen, Aase (kreg)
Holmsen, Kristine (kreg)
Holmé, Barbra (kreg)
Holst, Mette (kreg)
Holst, Tordis (kreg)
Holter, Gerd Lisbeth (kreg)
Holter, Rigmor (kreg)
Holtsmark, Karen (kreg) Maler
Hopstock, Kirsti (kreg) Forfatter
Horverak, Marie-Jose (kreg)
Hovda, Ragnvald (kreg)
Hovdenak, Eli (kreg) Grafiker, Tegner
Hovland, Ingrid Toogood (kreg)
Hummelgård, Lillian B. (kreg)
Huse, Anne-Tove (kreg)
Huse, Patrick (kreg) Grafiker, Tegner
Huseby, Magnar Edvin (kreg) Grafiker
Hvoslef, Line (kreg)
Härenstam, Mattias (kreg) Fotograf
Håland, Arve (kreg)
Håland, Magne (kreg)
Håseth, Kolbjørn (kreg)
Hødnebø, Sidsel (kreg)
Høegh, Vibeke (kreg) Tegner
Høie, Sissel (kreg)
Høiem, Erik (kreg)
Høiness, Hanna A. (kreg)
Høisæther, Åshild (kreg)
Hølmebakk, Irene (kreg)
Hølmebakk, Kathleen Davis (kreg)
Hølmebakk, Marianne (kreg)
Høyer-Dahl, Inger (kreg)
Holm, Øyvind
Ihlebæk, Ole Jakob (kreg) Skulptør
Ile, Kari-Bjørg (kreg)
Indrebø, Tone (kreg)
Isaachsen, Olaf (kreg)
Isachsen, Arne W. (kreg) Grafiker
Isachsen, Gillian (kreg)
Isaksen, Eva (kreg)
Isaksen, Margaretha (kreg) Grafiker
Isdahl, Hennie Ann (kreg)
Istad, Christine (kreg)
Istad, Lars Christian (kreg)
Ivanovic, Danilo (kreg)
Iversen, Inge Johan (kreg) Grafiker
Iversen, Sveinung (kreg) Grafiker
Jacobs, Gerdi (kreg) Grafiker
Jacobsen, Finn (kreg)
Jacobsen, Svein (kreg)
Jacobsen, Vigdis Bitustøyl (kreg) Tegner
Jacobsson, Ewa (kreg) Forfatter, Komponist
Jaeger, Trudi (kreg)
Jakhelln, Bjørg Heggstad (kreg)
Jakobsen, Birgit S. (kreg) Grafiker
Jakobsen, Gøril Julin (kreg)
Jakobsen, Ronald (kreg)
Jakobsen, Steinar (kreg)
Jakobsen, Tom Kristian (kreg)
Janson, Ellen Marie (kreg)
Jarlum, Jan Sture (kreg) Skulptør
Jensen, Bjørn (kreg)
Jensen, Inge (kreg)
Jensen, Marita Bett (kreg)
Jensen, Nar (kreg)
Jensen, Ulf Valde (kreg) Grafiker
Jenssen, Olav Christopher (kreg)
Jespersen, Knut (kreg)
Jing, Xiuxia (kreg)
Johannesen, Kjell Sigmund (kreg)
Johannesen, Turid (kreg) Tegner
Johannessen, Aggi Folgerø (kreg) Forfatter
Johannessen, Janecke E (kreg)
Johannessen, Jens (kreg)
Johannessen, Johan Christopher (kreg)
Johannessen, Lena (kreg)
Johansen, Ann Elisabeth (kreg)
Johansen, Arne Nordberg (kreg)
Johansen, Ernst Magne (kreg) Grafiker
Johansen, Karl Hjalmar (kreg)
Johansen, Kjell Arne (kreg)
Johansen, Marit Sjøgren (kreg)
Johansen, Svein (kreg)
Johnsen, Eli-Marie (kreg)
Johnsen, Elly Mathilde (kreg) Skulptør
Johnsen, Irene (kreg) Kunsthåndverker
Johnsen, Jenny-Marie (kreg) Fotograf
Johnsen, Karl R. (kreg)
Johnsen, May Tone (kreg)
Johnsen, Øyvind (kreg) Fotograf
Johnson, Kaare Espolin (kreg)
Jonsmoen, Unni-Lise (kreg) Tegner
Jonsson, Torild I. Kaland (kreg)
Jorselje, Inger Lise (kreg)
Josefsen, Annelise (kreg)
Joung, Erik (kreg)
Joy, Steve (kreg)
Juul, Britt (kreg)
Juvet, Morten (kreg)
Jæger, Irma Salo (kreg) Tegner
Jørgensen, Gudrun Nusken (kreg) Grafiker
Jørgensen, Ida Elisabeth (kreg)
Jørgensen, Roar Henning (kreg)
Jørstad, Siv (kreg)


Kaarem, Helle (kreg)
Kalmer, Kristian Tegner, Maler
Kalvenes, Solveig Hillborg (kreg)
Kalvig, Ellen M. (kreg)
Kampmann, Anne (kreg) Grafiker
Kanter, Kristin (kreg) Tegner
Karlsen, Bernt (kreg)
Karlsen, Olaf (kreg)
Karlsen, Per Morten (kreg)
Karlstad, Christer
Karsten, Ludvig (Peter) (kreg)
Kernst, Eva (kreg)
Khobragade, Ambadas U. (kreg)
Kiberg, Eivind (kreg)
Kielland, Christine (f. Lange) (kreg)
Kielland, Gabrielle (kreg)
Kielland-Lund, Ola (kreg)
Kierulf, Annette (kreg) Fotograf
Kilde, Per William (kreg)
Killi-Olsen, Kjell Erik (kreg)
King, Anki (kreg) Maler
Kippenbroeck, Johan H. (kreg) Tegner
Kirkerud, Jostein (kreg) Tegner
Kiss, Ildiko Sz. (kreg)
Kiss, Laszlo Pal (kreg) Grafiker
Kitagawa, Rie (kreg)
Kittelsen, Theodor (Severin) (kreg) Tegner
Kittelsen, Tron (kreg)
Kjellesvik, Magne (kreg) Grafiker
Kjerschow, Kari Brit (kreg)
Kjær, Anders (kreg)
Kjøk, Sol (kreg) Tegner
Kjøniksen, Rune (kreg) Grafiker
Kjønnøy, Gøran (kreg)
Klasbu, Steinar (kreg) Grafiker
Klausen, Vibeke Brøgger (kreg)
Klavestad, Lars Ole (kreg)
Kleiva, Per (kreg) Grafiker
Kleiven, Reidun (kreg)
Kleppan, Geir (kreg) Tegner
Kleppan, Svein Tore (kreg) Skulptør
Klevjer, Thomas Jørgen (kreg)
Kløvig, Christina Soot (kreg)
Knibestøl, Leiv (kreg) Forfatter
Knoff, Anne-Lise (kreg) Grafiker
Knoff, Johan (kreg)
Knoop, Helene
Knudsen, Dagfinn (kreg) Grafiker
Knudsen, Inger Berit Eggen (kreg)
Knutli, Trond (kreg) Grafiker
Knutsen, Hilde Irene (kreg)
Koefoed, Annette (kreg) Skulptør
Kohler, Hans Georg (kreg) Grafiker
Kojan, Toril S. (kreg)
Koksvik, Stein (kreg)
Kolbjørnsen, Bjørn (kreg) Fotograf
Kolbrek, Reidar (kreg)
Kollandsrud, Siri (kreg)
Kolstad, Jan (kreg) Grafiker
Kolstø, Fredrik (kreg)
Kongsvold, Rolf (kreg)
Konstantinidis, Georgios (kreg)
Konttinen, Hannu (kreg) Skulptør
Koppang, Ingrid (kreg)
Kopperud, Marian E. (kreg) Grafiker
Korvald, Helge (kreg)
Kovär, Sieglind Mæhlum (kreg)
Krafft, Anne (kreg)
Krag, Anne-Brit (kreg) Grafiker
Krane, Ingerid (kreg)
Kraugerud, Reidar Martin (kreg) Skulptør
Krog, Reidun Engh (kreg)
Krogh, Finn Kåre Wergeland (kreg)
Krogh, Toril (kreg) Grafiker
Krogstad, Bjørn (kreg)
Krogsæter, Ami (kreg) Skulptør
Krohg, Christian (kreg)
Krohg, Oda (Othilia) (f. Lasson) (kreg)
Krohg, Per (kreg)
Krohn, Sonja (kreg) Grafiker, Tegner
Krokstad, Harald (kreg) Tegner
Krybo, Lajla (kreg)
Krzywinski, Bjørn (kreg)
Kuil, Jurjan (kreg)
Kuiters, Ingerid P. (kreg)
Kuløy, Dag Kristian (kreg) Grafiker
Kvalheim, Ragnhild (kreg)
Kvam, Anne (Annemor) (kreg)
Kvamme, Einar
Kvarving, Inger (kreg)
Kveum, Tor Inge (kreg)
Kyllingstad, Roald (kreg) Tegner
Kåss, Jane (kreg)
Køltzow, Karin (kreg) Tegner
L'orange, Mette (kreg)
Laland, Jens (kreg)
Lalim, Mona K. (kreg)
Landa, Solveig (kreg)
Landberg, Sonja (kreg)
Landmark, Lise (kreg)
Langaas, Eva (kreg)
Langaas, Kari Røhmen (kreg) Grafiker, Tegner
Lange, Eva (kreg) Grafiker
Langeland, Bjørn O.k. (kreg) Tegner
Langmyr, Ragnhild (kreg)
Langseth, Bjørg (kreg)
Langseth, John (kreg)
Langum, Runi (kreg) Tegner
Lappalainen, Minna Hannele (kreg)
Larsen, Birger (kreg) Grafiker
Larsen, Liv Mette (kreg)
Larsen, Solveig (kreg)
Larsen, Torill E. (kreg)
Larsen, Yngvar (kreg)
Larsson, Johanne E. Losoa (kreg)
Lauvanger, Else Marie B. (kreg)
Leggat, Alison Margaret (kreg) Tegner
Leinonen, Eva (kreg)
Leira, Dagfinn (kreg)
Lende, Roar (kreg)
Lengauer, Roland (kreg) Skulptør
Lerin, Lars (kreg) Grafiker
Lervik, Jan (kreg) Tegner
Leversby, Dag Erik (kreg)
Levy, Lise (kreg)
Lewandowska-Sletner, Izabela B. (kreg)
Lid, Tom (kreg)
Lie, Henny (kreg) Fotograf
Lie, Marit (kreg)
Lie, Petter (kreg)
Lie, Rita (kreg)
Lien, Gunnhild (kreg)
Lien, Kåre Ragnar (kreg)
Lillebostad, Sissel (kreg)
Lilleengen, Aud (kreg)
Lind, Victor (kreg) Grafiker
Lindaas, Arne (kreg) Grafiker, Kunsthåndverker
Linde-Nielsen, Ellen (kreg) Tegner
Lindheim, Trine (kreg) Grafiker
Lindkjølen, Erling (kreg) Grafiker
Lindstrøm, Inger (kreg)
Lindstrøm, Jens Chr. (kreg)
Lindstrøm, Per Jonas (kreg)
Lindvik, Anne (kreg)
Lindvåg, John Annar (kreg)
Lintoft, Yngve (kreg) Forfatter
Liseth, Hege (kreg)
Lium, Randi Nygaard (kreg)
Ljøsne, Halvdan (kreg) Tegner
Lodberg-Holm, Brita (kreg)
Lohne, Solveig (kreg) Grafiker
Lorentzen, Ida (kreg) Tegner
Lorentzen, Laila (kreg) Skulptør
Lotherington, Hedy Louise (kreg) Grafiker, Tegner
Lotherington, Kathleen (kreg)
Love, Terry Nilssen (kreg) Grafiker
Lund, Joakim (kreg)
Lund, Unni (kreg) Grafiker, Tegner
Lunde, Frøydis (kreg)
Lunde, Kjersti Hatlen (kreg) Kunsthåndverker
Lundeby, Tor-Magnus (kreg)
Lundheim, Birgit Kvamme (kreg)
Lundkvist, Tine (kreg)
Lundsgaardvig, Kirsten (kreg)
Lundstrøm, Ann (kreg)
Lurås, Siw (kreg)
Lyche, Harald (kreg)
Lydersen, Dag (kreg)
Lykken, Berit (kreg)
Lyngra, Randi Bjerkås (kreg)
Lyngseth, Tore (kreg)
Lystad, Nora (kreg)
Løberg, Nils (kreg)
Lødøen, Bjørg (kreg)
Løe, Bjørn (kreg)
Løken, Berit (kreg)
Løkke, Ragnhild (kreg) Grafiker
Lønn, Ingrid (kreg) Kunsthåndverker
Løseth, Harald (kreg)
Løvstad, Ådne (kreg)
Løvstakken, Marit (kreg)
Mader, Susanne Kathlen (kreg)
Madsen, Eigil (kreg) Grafiker
Magelssen, Janine (kreg)
Magnus, Morten H. (kreg) Grafiker
Magnussen, Unn (kreg) Grafiker
Major, Molle-Cecilie (kreg)
Malmedal, Arne H. (kreg) Grafiker
Malterud, Jon (kreg) Tegner
Mamen, Svein (kreg)
Mannsåker, Marianne (kreg) Tegner
Mariendal, Anne (kreg)
Marli, Hé (kreg) Skulptør
Marstein, Grete (kreg)
Martens, Annette (kreg)
Mathiesen, Ilmi Gutzeit (kreg) Skulptør, Tegner
Mathisen, Hans Ragnar (kreg)
Mathisen, Marit (kreg)
Mauseth, Elisabeth (kreg)
McAlinden, Sunniva (kreg)
Mcalinden, Miles (kreg) Tegner
Mcdougall, Henrik (kreg)
Medbøe, Elisabeth Tamuly (kreg)
Mei, Qian (kreg)
Melbøe, Nina Jo (kreg) Grafiker, Tegner
Melgaard, Bjarne (kreg)
Melien, Magnhild (kreg)
Melseth, Odd (kreg)
Melsom, Evelyn (kreg) Tegner
Melsom, Mette Nisen (kreg)
Memy, Monique (kreg)
Merton, Annelene (kreg)
Middelthon, Kari (kreg) Journalist
Midling, Margit (kreg)
Midthjell, Asgeir (kreg) Fotograf, Grafiker
Minck, Eli (kreg)
Mirfakhraee, Aviz Mehlum (kreg)
Mitchell, Ingelil (kreg) Tegner
Moberg, Bengt (kreg) Grafiker
Mobråten, Øystein Bernhard (kreg) Skulptør, Tegner
Moe, Reidunn Anne (kreg) Grafiker
Moen, Magnar (kreg)
Mogstad, Jon Arne (kreg)
Mohr, Tit (kreg)
Molden, Geir (kreg)
Mollested, Siv Kristin (kreg)
Monrad, Jorunn (kreg)
Monsen, Peter (kreg)
Monshouwer, Dick (kreg) Kunsthåndverker
Monssen, Ulf (kreg)
Montarou, Christian (kreg) Tegner
Moren, Torleiv (kreg)
Morgenstern, George (kreg)
Morisbak, Francis (kreg)
Mortensen, Jørn (kreg)
Mosberg, Ingunn (kreg) Tegner
Mossige, Cecilie (kreg)
Mostraum, Kari (kreg)
Mottang, Harald (kreg)
Mulen, Jorunn (kreg)
Munch, Edvard (kreg) Grafiker
Munthe, Gerhard (Peter Frantz Wilhelm) (kreg) Tegner
Munthe, Terje (kreg)
Myhre, Øyvind (kreg)
Myklebust, Astrid (kreg)
Myklebust, Rita (kreg)
Myrseth, Knut (kreg)
Myrvang, Harald (kreg)
Myrvold, Berit (kreg) Tegner
Myrvold, Pia (kreg)
Mæland, Arne (kreg)
Mølsæter, Norunn (kreg)
Mørland, Astrid (kreg) Tegner
Mørseth, Per Arild (kreg)
Nagelhus, Lorents Aage (kreg)
Narendran, Eva Mortensen (kreg)
Naylor, Randy (kreg)
Nebb, Andrej Dziubek (kreg) Musiker
Nelson, Gunvor (kreg)
Nerdrum, Odd (hjem) (kreg)
Nergaard, Liv (kreg) Skulptør
Nerli, Rolf (kreg) Grafiker
Nerol, Gunnveig (kreg)
Nesch, Rolf (kreg) Grafiker, Skulptør, Tegner
Nesheim, Catherine (kreg)
Nessa, Solveig (kreg)
Nicholas, Simon (kreg) Tegner
Nicolaisen, Lise (kreg)
Nicolaisen, Terje (kreg)
Nicolaysen, Ann C. (kreg)
Nicolaysen, William (kreg)
Nielsen, Amaldus (kreg)
Nielsen, Hanne Lene (kreg)
Nielsen, Helene (kreg)
Nielsen, Liv Benedicte (kreg) Grafiker
Nilsen, Eli Raa (kreg)
Nilsen, Jørn (kreg) Grafiker, Tegner
Nilsen, Karl Erik (kreg) Skulptør, Tegner
Nilsen, Mariann (kreg)
Nilsen, Ulf (kreg)
Nilseng, Anne Marit (kreg)
Nilsson, Marja (kreg)
Nilsson, Vanja (kreg)
Nilsvik, Gerd (kreg)
Nobling, Lena Anne Sofie (kreg)
Noddeland, Kari Gisholt (kreg) Grafiker
Nondal, Astrid (kreg)
Noodt, Trine (kreg)
Norddahl, Erla (kreg)
Nordskog, Hallvor (kreg)
Nordstrøm, Roald (kreg)
Nordvik, Kåre (kreg)
Nordø, Guttorm (kreg)
Norheim, Gita S. (kreg)
Norheim, Meta (kreg)
Nortvedt, Therese (kreg) Grafiker
Nouri, Iraj (kreg) Forfatter
Nupen, Kjell A. (kreg) Grafiker
Nura, Kastriot (kreg)
Nyborg, Hege. E. (kreg)
Nygaard, Bjørn Terje (kreg)
Nygaard, Olav (kreg)
Nygaard, Rigmor (kreg)
Nygren, Inger Johanne (kreg)
Nygård, Heidi (kreg)
Nygård, Kenneth (kreg)
Nyland, Leif (kreg)
Næsheim, Egil Torin (kreg) Tegner
Næss, Berit (kreg)
Næss, Målfrid (kreg)
Næverdal, Tove Judit (kreg)
Nøst, Arne (kreg)
Odnes, Aslaug (kreg) Kunsthåndverker
Ohma, Ragnhild
Oliver, Turi Gramstad (kreg) Kunsthåndverker
Olsen, Jarle Teigen (kreg)
Olsen, Marit Charlotte (kreg)
Olsen, Ninni A. Rotmo (kreg)
Olsen, Oscar Reynert (kreg) Tegner
Olsen, Per Richard (kreg) Grafiker
Olsen, Thomas (kreg)
Olsvik, Sigmund (kreg) Tegner
Omberg, Astrid Liv (kreg)
Omdahl, Elisabeth (kreg)
Opsal, Geir Endre (kreg)
Orheim, Åse (kreg)
Orvik, Camilla (kreg)
Ousland, Ingrid Jangaard (kreg) Tegner
Overgaard, Berit (kreg) Tekstil, Maleri
Owens, Marilyn Ann (kreg) Grafiker, Tegner
Ozon Høydal, Jeannie (kreg)
Paalgard, Lars (kreg)
Pape, Sissel (kreg)
Patricia, Thelma (kreg) Grafiker, Tegner
Paulsen, Jon Bøe (kreg)
Paulsen, Morten (kreg)
Paus, Anne (kreg)
Paus, Arne
Paus, Bodil
Pedersen, Kirsten Skaar (kreg) Kunsthåndverker
Pedersen, Pia (kreg)
Pedersen, Sigm. Schjelderup (kreg)
Pena Y Lillo, Fernando (kreg)
Persen, Synnøve (kreg) Forfatter
Persiano, Lilian (kreg)
Peson, Jonas (kreg)
Petersen, Jens Gunnar (kreg)
Peterssen, (Hjalmar) Eilif (Emanuel) (kreg)
Peterssen, Harald (kreg)
Pettersen, Arvid (kreg)
Pettersen, Mildrid (kreg)
Pettersen, Terje Torp (kreg)
Pettersen-Hagh, Ingjerd (kreg) Tegner
Polden, Lars Gunnar (kreg)
Powell, Adam Donaldson (kreg) Forfatter
Prestegaard, Tertitt (kreg)
Presthus, Lillian (kreg)
Pushwagner, Hariton (Brofos, Terje) (kreg)
Qvale, Annine (kreg) Forfatter
Qvale, Annine Birgitte (kreg)
Raaen, Asle (kreg) Grafiker
Radlgruber, Jan (kreg) Tegner
Ramberg, Tomas (kreg)
Rameckers, Alis Maria (kreg)
Rameckers, Kjell Olav (kreg)
Ramsvik, Knut (kreg)
Randmel, Bente (kreg)
Ransve, Bjørn (kreg) Grafiker
Rasch, Martin (kreg)
Rasmussen, Hans L. (kreg)
Raugland, Kjell Agnar (kreg)
Ravnum, Neonila (kreg) Tegner
Rebora, Ana Luisa (kreg)
Ree, Viggo (kreg) Grafiker, Tegner
Refsnes,Nina (kreg)
Reigstad, Solveig (kreg)
Reikvam, Gerd Karin (kreg)
Reinertsen, Aina (kreg)
Reinsbu, Ole Kristian (kreg)
Reiss-Andersen, Gunnar (kreg) Forfatter
Reitan, Elling (kreg)
Reksterberg, Ellen (kreg)
Reppe, Ruth (kreg) Tegner
Retvik, Trygve (kreg) Grafiker
Revheim, Arne (kreg)
Revold, Axel (Julius) (kreg)
Revold, Helge (kreg)
Reykdal, Margrét (kreg)
Ribe-Anderssen, Laila (kreg)
Ribu, Kirsten (kreg) Grafiker, Tegner
Richardson, Even (kreg)
Richter, Bjørn (kreg)
Rickhard, Leonard (kreg)
Riis Bendik (kreg) Forfatter
Riis, Vivian M. (kreg)
Rimington, Greta (kreg)
Rinaldo, Gry Hege (kreg)
Rindal, Unn Elisabeth (kreg) Grafiker
Risan, John Anton (kreg)
Risberg, Terje (kreg) Grafiker
Rise, Hermod (kreg)
Riste, Rasmus Aarflot (kreg)
Risteigen, Anstein
Rittun, Bea (kreg)
Rittun, Kai (kreg) Grafiker
Rittun, Thorstein (kreg)
Roald, Leon (kreg) Skulptør
Robstad, Jarl Magne (kreg)
Rodin, Sophie (kreg) Kunsthåndverker, Tegner
Rohde, Erling Stuart (kreg)
Roland, Ruth (kreg) Grafiker
Rolfsen, Anne (kreg)
Rolseth, John (kreg)
Rom, Henrik (kreg)
Romberg, Elisabeth (kreg)
Romberg, Kristin Jensen (kreg)
Rones, Solrunn (kreg)
Roos, Anna (kreg)
Ropstad, Tormod (kreg)
Rosen, Edvard (kreg)
Rosen, Ellen Von (kreg)
Rosen, Ole (kreg)
Rosenberg, Per (kreg)
Rosenberg, Steinar (kreg)
Rosseland, Jarle (kreg) Grafiker
Roy, Uno (kreg)
Rudi, Aase (kreg)
Rudjord, Magne (kreg)
Rudjord, Reidar (kreg) Grafiker
Rusnes, Stein Askeland (kreg)
Rusova, Zdenka (kreg) Grafiker, Tegner
Russell, Sheena (kreg)
Rydhagen, Jenny Maria (kreg) Fotograf
Ryen, Kari (kreg)
Rygh, Magne K. (kreg) Grafiker
Rygvold, Arne (kreg) Skulptør
Ræstad, Astri (kreg) Kunsthåndverker
Røed, Egil (kreg) Grafiker
Røed, Helge (kreg) Skulptør, Tegner
Røgeberg, Anne Cecilie (kreg) Grafiker
Røise, Espen (kreg)
Rømmesmo, Jon (kreg)
Rønneberg, Chris (kreg)
Rønning, Svein (kreg)
Røsberg, Inkalill (kreg)
Røseth, Tonje (kreg) Grafiker
Røssevold, Trine (kreg)
Røssland, Morten (kreg) Grafiker
Røys, Erik (kreg)
Røys, karl Ingar (kreg)
Saastad, Inger-Marit (kreg)
Saenger, Hans (kreg) Grafiker
Saenger, Simonetta (kreg)
Saether, Elisa Linda (kreg)
Sager, Johan (kreg)
Saltaag, Inger Bentsen (kreg) Grafiker
Saltvik, Bjørn Erling (kreg)
Sammerud, Petter (kreg)
Samuelsen, Arne (kreg)
Sand, Vebjørn
Sand, Øivind (kreg) Grafiker
Sandberg, Hans Leonard (kreg)
Sandvin, Egil (kreg) Tegner
Sandø, Janet (kreg)
Sannes, Jorunn (kreg)
Sarkapalo, Tommi (kreg) Skulptør
Saugestad Helland, Annette (kreg) Animatør, Klipper, Regissør
Sa´oodi, Abather (kreg) Skulptør
Schau, Mette Helene (kreg) Tegner
Schei, Grethe (kreg)
Scheibler, Hroar (kreg) Grafiker
Schelbred, Carl Oscar (kreg) Tegner
Schelver, Turid (kreg)
Schultz, Carl Fredrik (kreg)
Schultz, Sonja (kreg)
Schønborg, Hilde (kreg)
Seland, Sigmund (kreg)
Sellereite, Gerd (kreg)
Selmer, Øystein (kreg) Grafiker
Selsjord, Marianne (kreg)
Selvikvåg, Andreas Soma (kreg)
Seyersted, Sidsel (kreg)
Siem, Joan Burger (kreg) Grafiker
Sigstad, Einar (kreg)
Simonsen, Finn (kreg)
Sinding, Otto (kreg)
Siring, Trygve Arnfinn (kreg)
Sirnes, Valborg Maria (kreg)
Sitter, Inger (kreg)
Sivertsen, Odd Johan (kreg)
Sivesind, Bengt (kreg) Tegner
Sjetne, Knut Paul (kreg)
Sjue, Anders (kreg)
Sjøholm, Åsa (kreg)
Sjøvoll Johansen LisBeth (kreg)
Skaar, Britta (kreg) Grafiker, Tegner
Skaar, Eva (kreg)
Skagestad, Karin (kreg)
Skare, Terje Meidell (kreg)
Skavlan, Randi Næss (kreg)
Skedsmo, Dag (kreg) Grafiker, Skulptør
Skjeggestad, Hilde (kreg)
Skjelland, Torunn (kreg)
Skjelstad, Fred Staale (kreg)
Skjold, Sverre (kreg)
Skjong, Marianne (kreg)
Skjæveland, Stian Heimlund (kreg)
Skjølsvik, Tore Bjørn (kreg) Skulptør
Skjølsvold, Brita (kreg)
Skovborg, Karin Friis (kreg)
Skredsvig, Christian (kreg)
Skullerud, Odd (kreg) Grafiker
Skybak, Brita (kreg) Tegner
Skånlund, Helge B. (kreg)
Skøien, Kjetil (kreg) Forfatter, Tegner
Slaattelid, Mari (kreg)
Slaattelid, Åsne (kreg)
Slettemark, Kjartan (kreg)
Sletten, Hanne (kreg)
Slettevold, Astrid (kreg)
Slyngstad, Vibeke Bärbel (kreg)
Smeeton, Philip (kreg)
Smelvær, Britt (kreg)
Smørgåss, Knut (kreg)
Snaprud, Edda Holmesland (kreg)
Snedsbøl, Erik (kreg) Fotograf
Sobocinska, Ewa Maria (kreg)
Sohlberg, Harald (Oskar) (kreg) Grafiker, Tegner
Solbakken, Alf (kreg)
Solbakken, Anne Kathrine (kreg)
Solberg, Anders (kreg) Fotograf
Solberg, Ole Kristen (kreg)
Solberg Indsetviken, Trond Einar (kreg)
Solem, Maria Veronica (kreg)
Solheim, Arne (kreg)
Solheim, Ingrid (kreg)
Solløs, Bjørn Oskar (kreg)
Solløs, Tormod (kreg)
Sot, Robert (kreg)
Sparre, Victor (kreg)
Spira, Edith (kreg)
Stadheim, Geir (kreg)
Stalsberg, Vegard (kreg)
Stan, Marina Marta (kreg)
Stangeland, Anne Kathrine (kreg)
Stapel, Jeichien (kreg)
Starheim, Olav (kreg)
Steen, Harald (kreg)
Steenberg, Odd Kristian (kreg)
Steen, Ola (kreg)
Steen-Johnsen, Søren
Sten, Ragnar (kreg)
Stendal, Hanne Lise (kreg) Maler, Mosaikk
Stene, Ånon (kreg)
Stenmark, Grete Berg (kreg)
Stensrud, Jan (kreg)
Stevik, Roald (kreg)
Stixrud, Unn (kreg) Tegner
Stoa, Kjell Hansen (kreg) Tegner
Stokstad, Ove (kreg) Grafiker
Stoltenberg, Hanna-Get Grieg (kreg) Grafiker
Stoltenberg, Veslemøy Nystedt (kreg)
Stoltz, Gerhard (kreg) Grafiker
Storaas, Marianne Wiig (kreg) Maler
Storn, Willibald (kreg) Grafiker
Stornes, Stanley (kreg) Grafiker
Storrud, Ilse (kreg)
Storø, Olaf (kreg)
Strand, Jon A. (kreg)
Strandh, Lars (kreg)
Straume, Gunnar (kreg)
Straume, Karl (kreg)
Strindberg, Beate (kreg) Tegner
Strømdahl, Monica (kreg) Fotograf
Strømme, Olav (kreg)
Strømme, Staale (kreg)
Strømme, Tove (kreg)
Strømnes, Gunhild (kreg)
Strømsted, Rune V. Cappelen (kreg)
Stub, Kjeld (kreg) Grafiker
Stubban, Johanna (kreg)
Stubergh, Hans Petter (kreg)
Stuestøl, Kristin T. (kreg)
Stuster, Han (kreg)
Stårvik, Anne Berit (kreg)
Stølen, Oddbjørn (kreg) Grafiker
Støp, Zena (kreg)
Støvring, Lisbeth Margrethe (kreg)
Sundby, Theano (kreg)
Sundbye, Karin (kreg)
Sunde, Harald (kreg) Tegner
Sunde, Wenche (kreg)
Sunde, Wiggo (kreg) Fotograf
Sundquist, Anne-Karin (kreg)
Sundsrud, Wenche (kreg)
Sundt-Hansen, Tove (kreg) Tegner
Suul, Øyvind (kreg) Kunsthåndverker
Svaboe, Unni (kreg)
Svaboe, Øyvind (kreg)
Svalastog, Borgny Farstad (kreg)
Svalastog, Sigrid (kreg)
Svalheim, Hilde (kreg)
Sveinsen, Isabella J. K. (kreg)
Svensen, Jan (kreg) Grafiker
Sverdrup, Elfi (kreg)
Svozilik Jaromir (kreg)
Swane, Knut (kreg)
Synnestvedt, Guro (kreg)
Syrrist, Hannemor (kreg)
Syversen, Egil (kreg) Skulptør
Szetu, Sigrid (kreg) Tegner
Sæther, Jan Valentin (kreg)
Sæther, Yngvar (kreg)
Sæverud, Inger Bergitte (kreg)
Søbye, Reinhardt (kreg) Tegner
Søderlind, Tordis Schjerven (kreg)
Søholt, Inger Lampe (kreg) Grafiker
Sønderland, Liv Katrin Dysthe (kreg) Tegner
Sørensen, Arne (kreg) Grafiker
Sørensen, Brit (kreg) Skulptør
Sørensen, Dag Martin (kreg)
Sørensen, Henrik (Ingvar) (kreg)
Sørensen, Ingrid maler, dansekunstner
Sørensen, Thorbjørn (kreg)
Sørlie, Arne (kreg)
Sørlie, Stein (kreg) Grafiker, Grafisk designer
Sørsdal, Audun (kreg)
Søvik, Ragnhild (kreg)
Søyland, Camilla (kreg) Fotograf
Talberg, May Elisabeth (kreg)

{{kunstner | Tandberg, Odd | kreg=T8796087 |

Tangen, Ellen (kreg)
Tangen, Helle Merete (kreg)
Taranger, Bjørg (kreg)
Tarrou, Jean Louis (kreg)
Tellnes, Roald Jostein (kreg) Grafiker
Tessem, Arthur Maler
Tenol-Tuxen, Svein (kreg)
Thaulow, Frits (kreg)
Thoe, Scott (kreg)
Thoma, Herbert (kreg)
Thomassen, Thor Magne (kreg) Maler, Musiker
Thome, Erik (kreg) Skulptør, Tegner
Thoresen, Dag (kreg) Grafiker
Thoresen, Morten (kreg) Grafiker
Thorjussen, Kjell (kreg) Grafiker
Thorjussen, Tanja (kreg)
Thorkildsen, Dag (kreg)
Thorne, Kaja (kreg)
Thorsby, Anne Kristine (kreg)
Thorshaug, Anne Tone (kreg)
Thorstensen, Catrine (kreg)
Thorstensen, Knut (kreg)
Thrall, Torunn (kreg)
Thune, Olav (kreg)
Thunæs, Svein Olav (kreg)
Tidemand, Adolph (kreg)
Tiffon, Agnes Braastad (kreg)
Tiller, Barbro Maria (kreg)
Tiller, Eli-Anne (kreg)
Tinglum, Gerd M. (kreg)
Toft, Øyvind (kreg) Tegner
Toftild, Karin (kreg)
Tokarev, Alexander (kreg)
Tollefsen, Gunnar (kreg)
Tollefsen, Per Cristinius (kreg)
Tollnes, Anne Winther (kreg)
Torp, Kristin (kreg)
Torsheim, Oddvar (kreg) Grafiker
Tostrup, Axel (kreg) Skulptør
Tostrup, Else-Margrethe (kreg)
Toth, Geza Janos (kreg) Tegner
Toverud, Anne-Lise (kreg) Skulptør
Treimo, Svein Helge (kreg)
Trondsen, Knut (kreg) Tegner
Trygstad, Liv Elin (kreg) Grafiker
Tufta, Bjørn-Sigurd (kreg)
Tveter, Kåre (kreg)
Tveterås, Joran Elisabeth (kreg) Grafiker
Ty, Dang Van (kreg) Grafiker, Tegner
Tømmerås, Øystein (kreg)
Tønnessen, Bente (kreg) Tegner
Tørud, Ole Johan (kreg)
Udbjørg, Arvid (kreg) Grafiker
Ugelstad, Ivar (kreg)
Uhrn, Terje (kreg)
Ulfstein, Bjarte (kreg)
Undheim, Sven (kreg) Tegner
Unstad, Grethe (kreg)
Utengen, Anna Gerd (kreg)
Uthaug, Jørleif (kreg) Skulptør, Tegner
Va, Leong (kreg) Grafiker, Tegner
Vaa, Dyre (kreg)
Vaagsvold, Alfred (kreg) Skulptør
Vagard, Sissel Eckhoff (kreg) Tegner
Valberg, Bård Einride (kreg) Tegner
Valen, Kåre (kreg)
Valstad, Otto (kreg)
Valtind, Ingela (kreg)
Valum, Karin Margaretha (kreg) Tegner
Vargas, Juan Brito (kreg)
Varvin, Kjell (kreg) Tegner
Vasstrand, Karen Rebekka (kreg) Grafiker
Vatn, Per Christian (kreg)
Vatne, Ivar (kreg)
Vatne, Per Rune (kreg)
Vatneødegård, Magne (kreg) Grafiker
Veidung, Tove (kreg)
Vemren, Hilde (kreg)
Vestad, Jørn Eirik (kreg)
Vestby, Ingunn (kreg)
Vik, Leiken (kreg)
Vikhagen, Håvard (kreg) Grafiker
Vikki, Kari (kreg)
Villegas, Octavio Gil (kreg)
Viskum, Morten (kreg) Skulptør
Vogler, Barbara (kreg) Kunsthåndverker, Tegner
Væring, Lene (kreg)
Waage, Jan Sigurd (kreg)
Waegeneire, Gerard (kreg)
Walthinsen, Gudveig Berger (kreg)
Wang, Guang Hua (kreg) Tegner
Wangen, Bjørn (kreg) Nettkunstner
Wara, Stig Arne (kreg)
Weibust, Kari (kreg) Grafiker
Weidemann, Jakob (kreg)
Weie, Tove (kreg)
Weisser, Johan Otto (kreg)
Welhaven, Ingrid Bergliot (kreg)
Wenk-Wolff, Uwe (kreg)
Werenskiold, Erik (Theodor) (kreg) Grafiker, Tegner
Werp, Elisabeth Bjørnsen (kreg)
Westbø, Sidsel (kreg) Grafiker
Westgaard, Stein (kreg)
Westhagen, Britt Ragna (kreg)
White, Chris (kreg) Tegner
Widerberg, Frans (kreg)
Widerberg, Nicolaus (kreg) Skulptør
Wiese, Jahn Henrik (kreg)
Wik, Kari Mette (kreg)
Wik, Toril Høstad (kreg) Tegner
Wiksén, Sine (kreg)
Wilhelmsen, Anne Marie (kreg) Grafiker
Wille, Anne Knutsdatter (kreg) Tegner
Willgohs, Jan Erik (kreg)
Williams, Garrett (kreg) Fotograf
Wimmer, Karl (kreg)
Winkelmann, Günter (kreg) Tegner
Winther-Larssen, Eva (kreg)
With, Line (kreg)
Wittersø, Astrid (kreg)
Wold, Åsne (kreg)
Wolden, Tittit (kreg)
Wolfsmoon, Wolf (kreg) Grafiker
Woods, Ruth (kreg)
Worum, Tove (kreg)
Wurtz, Enrika (kreg) Kunsthåndverker
Wyller, Sverre (kreg)
Wærenskjold, Camilla (kreg)
Wætthen, Anita Vik (kreg)
Xhaferi, Violete (kreg)
Yen, Johnny (kreg) Fotograf, Musiker, Sanger
Ylvisaker, Kristi (kreg)
Ystehede, Ulla (kreg)
Ythjall, Terje (kreg) Grafiker
Ytterdal, Ole T. (kreg)
Yttervik, Geir (kreg) Tegner
Yttredal, Calina Pandele (kreg) Tegner
Zahl, Sissel Sofie (kreg)
Zakarias, Yngve (kreg) Grafiker
Zeng, Qianzhi (kreg) Grafiker, Tegner
Zetterquist, Kajsa (kreg)
Åmland, Arne (kreg) Grafiker
Øgaard, Linda (kreg)
Øien, Hans Martin (kreg) Skulptør
Øien, Käthe (kreg)
Øierud, Anne Kristin
Økland, Edward (kreg)
Øksendal, Ivar (kreg)
Ørbech, Hartvig (kreg)
Ørnvall, Liv (kreg)
Østbye, Gerd Thomassen (kreg)
Østergaard, Elsa (kreg)
Østvold, Daniel (kreg)
Øvre, Kai (kreg)
Øydne, Sigbjørn (kreg)
Øyen, Wenche (kreg) Tegner
Øyrehagen, Sigrid (kreg) Grafiker

Se også[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]