Liste over manusforfattere i Simpsons

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over manusforfattere i den animerte TV-serien Simpsons.

Listen inneholder fakta fra sesong 1 til 17.

Noen episoder, slik som Treehouse of Horror-episodene, er delt inn i tre deler med hver sin tittel. Når en manusforfatter bare har laget en av dem, er den i parentes. Når det er samarbeid på manuset, er de merket etter en tankestrek.

Trivia: Av de 99 manusforfatterne, er syv kvinner.

Manusforfattere[rediger | rediger kilde]

Manusforfatter # Kode Episode
Richard Appel 7 3F06 Mother Simpson
3F17 Bart on the Road
3F18 22 Short Films About Springfield – vært med på å lage
4F06 Bart After Dark
4F21 The Secret War of Lisa Simpson
5F04 The Two Mrs. Nahasapeemapetilons
5F19 When You Dish Upon a Star
Gary Apple 1 9F09 Homer's Triple Bypass – med Michael Carrington
Jack Barth 1 3F15 A Fish Called Selma
Bob Bendetson 2 CABF17 Simpsons Tall Tales (Connie Appleseed)
DABF10 Blame It on Lisa
Neal Boushell 1 EABF06 Pray Anything – Sam O'Neal
J. Stewart Burns 4 EABF17 Moe Baby Blues
FABF13 The Way We Weren't
GABF04 There's Something About Marrying
HABF14 The Monkey Suit
Bill Canterbury 2 1F03 Marge on the Lam
1F04 Treehouse of Horror IV (Bart Simpson's "Dracula")
Michael Carrington 1 9F09 Homer's Triple Bypass – med Gary Apple
Donick Cary 7 4F18 In Marge We Trust
5F03 Bart Star
5F10 The Last Temptation of Krust
AABF01 Treehouse of Horror IX (Hell Toupee)
AABF03 D'oh-in In the Wind
AABF20 Thirty Minutes Over Tokyo – med Dan Greaney
BABF01 Treehouse of Horror X (I Know What You Diddily-Iddily Did)
Dan Castellaneta 4 BABF14 Days of Wine and D'oh'ses – med Deb Lacusta
DABF12 Gump Roast – med Deb Lacusta
FABF08 The Ziff Who Came to Dinner – med Deb Lacusta
HABF10 Kiss Kiss, Bang Bangalore – med Deb Lacusta
David Chambers 1 FABF07 Milhouse Doesn't Live Here Anymore – med Julie Chambers
Julie Chambers 1 FABF07 Milhouse Doesn't Live Here Anymore – med David Chambers
Thomas Chastain 1 8F20 Black Widower – ide, med Sam Simon; teleplay av Jon Vitti
Daniel Chun 1 GABF20 Marge's Son Poisoning
David S. Cohen 13 2F03 Treehouse of Horror V (Nightmare Cafeteria)
3F03 Lisa the Vegetarian
3F04 Treehouse of Horror VI (Homer³)
3F18 22 Short Films About Springfield – vært med på å lage
3F20 Much Apu About Nothing
4F02 Treehouse of Horror VII (Citizen Kang)
4F12 The Itchy & Scratchy & Poochie Show
4F20 The Simpsons Spin-Off Showcase (Chief Wiggum, P.I.)
5F02 Treehouse of Horror VIII (Fly vs. Fly)
5F05 Lisa the Skeptic
5F11 Das Bus
5F22 Bart the Mother
AABF01 Treehouse of Horror IX (Starship Pooper)
Joel H. Cohen 9 CABF19 Treehouse of Horror XII (Curse of the Dummy)
DABF01 Brawl in the Family
EABF19 The Fat and the Furriest
FABF01 Today I am A Clown
FABF21 Fat Man and Little Boy
GABF15 Home Away From Homer
GABF22 The Last of the Red Hat Mamas
HABF03 Homer's Paternity Coot
HABF16 Homer and Marge Turn a Couple Play
Robert Cohen 1 8F08 Flaming Moe's
Jonathan Collier 6 2F04 Bart's Girlfriend
2F21 The Springfield Connection
3F13 Lisa the Iconoclast
3F18 22 Short Films About Springfield – vært med å lage
3F19 Raging Abe Simpson and His Grumbling Grandson in "The Curse of the Flying Hellfish"
4F03 The Homer They Fall
Jennifer Crittenden 5 2F10 And Maggie Makes Three
2F19 The PTA Disbands
3F11 Scenes from the Class Struggle in Springfield
3F18 22 Short Films About Springfield – vært med å lage
4F08 The Twisted World of Marge Simpson
Kevin Curran 5 DABF19 Treehouse of Horror XIII (The Island of Dr. Hibbert)
EABF07 I'm Spelling as Fast as I Can
FABF12 My Big Fat Geek Wedding
GABF10 Don't Fear the Roofer
HABF04 We're on the Road to D'ohwhere
Greg Daniels 8 1F04 Treehouse of Horror IV (The Devil and Homer Simpson) – med Dan McGrath
1F10 Homer and Apu
1F20 Secrets of a Successful Marriage
2F03 Treehouse of Horror V (Time and Punishment) – med Dan McGrath
2F06 Homer Badman
2F15 Lisa's Wedding
3F03 Bart Sells His Soul
3F18 22 Short Films About Springfield – supervisor
Larry Doyle 7 5F15 Girly Edition
AABF01 Treehouse of Horror IX (The Terror of Tiny Toon)
AABF07 Wild Barts Can't Be Broken
AABF14 Simpsons Bible Stories (Moses)
BABF12 Pygmoelian
BABF18 It's A Mad, Mad, Mad, Mad Marge
CABF08 Worst Episode Ever
Spike Feresten 1 3F08 Sideshow Bob's Last Gleaming
Brent Forrester 4 2F14 Homer vs. Patty & Selma
2F22 Lemon of Troy
3F18 22 Short Films About Springfield – vært med på å lage
3F21 Homerpalooza
Bill Freiberger 1 DABF02 She of Little Faith
John Frink 12 BABF21 Treehouse of Horror XI (Scary Tales Can Come True) – med Don Payne
BABF17 Insane Clown Poppy – med Don Payne
CABF11 Bye Bye Nerdie – med Don Payne
CABF17 Simpsons Tall Tales (Paul Bunyan) – med Don Payne
CABF19 Treehouse of Horror XII (House of Whacks) – med Don Payne
DABF06 The Bart Wants What It Wants – med Don Payne
EABF01 The Great Louse Detective – med Don Payne
EABF14 Old Yeller Belly – med Don Payne
FABF11 The Wandering Juvie – med Don Payne
FABF17 Bart-Mangled Banner
GABF16 The Girl Who Slept Too Little
HABF02 The Italian Bob
Ricky Gervais 1 HABF08 Homer Simpson, This is Your Wife
Howard Gewirtz 1 8F04 Homer Defined
Stephanie Gillis 1 GABF21 See Homer Run
Allen Glazier 2 EABF11 'Scuse Me While I Miss the Sky – med Dan Greaney
FABF04 I, D'oh-Bot – med Dan Greaney
Ned Goldreyer 2 5F02 Treehouse of Horror VIII (Easy-Bake Coven)
4F24 Lisa the Simpson
Dana Gould 5 CABF20 Homer the Moe
DABF17 Papa's Got a Brand New Badge
EABF10 C.E. D'oh
EABF20 The President Wore Pearls
HABF07 Bart Has Two Mommies
Dan Greaney 13 3F05 King-Size Homer
3F22 Summer of 4 Ft. 2
4F02 Treehouse of Horror VI (The Genesis Tub)
4F13 My Sister, My Sitter
4F20 The Simpsons Spin-Off Showcase (The Love-Matic Grampa)
5F06 Realty Bites
5F13 This Little Wiggy
AABF11 I'm med Cupid
AABF20 Thirty Minutes Over Tokyo – med Donick Cary
BABF13 Bart to the Future
EABF11 'Scuse Me While I Miss the Sky – med Allen Glazier
FABF04 I, D'oh-Bot – med Allen Glazier
GABF18 Bonfire of the Manatees
Matt Groening 4 7G07 The Telltale Head – med Al Jean, Mike Reiss and Sam Simon
7G01 Some Enchanted Evening – med Sam Simon
8F19 Colonel Homer
3F18 22 Short Films About Springfield – vært med på å lage
Reid Harrison 1 3G01 The Springfield Files
Ron Hauge 7 4F11 Homer's Phobia
4F16 The Canine Mutiny
5F07 Miracle on Evergreen Terrace
5F12 Dumbbell Indemnity
AABF05 Mayored to the Mob
BABF01 Treehouse of Horror X (Life's A Glitch, Then You Die)
BABF11 Missionary: Impossible
David Isaacs 2 7F05 Dancin' Homer – med Ken Levine
8F07 Saturdays of Thunder – med Ken Levine
Al Jean 17 7G04 There's No Disgrace Like Home – med Mike Reiss
7G06 Moaning Lisa – med Mike Reiss
7G07 The Telltale Head – med Matt Groening, Mike Reiss and Sam Simon
7F12 The Way We Was – med Mike Reiss and Sam Simon
7F24 Stark Raving Dad – med Mike Reiss
8F02 Treehouse of Horror II – vært med på å lage
8F06 Lisa's Pony – med Mike Reiss
9F04 Treehouse of Horror III (Clown medout Pity) – med Mike Reiss
2F32 'Round Springfield – story med Mike Reiss; teleplay by Joshua Sternin & Jeffrey Ventimillia
3G03 Simpsoncalifragilisticexpiala(Annoyed Grunt)cious – med Mike Reiss
3G02 Lisa's Sax
AABF15 Mom and Pop Art
AABF21 Guess Who's Coming to Criticize Dinner?
BABF02 Hello Gutter, Hello Fadder
BABF22 HOMR
CABF10 Day of the Jackanapes
CABF16 Children of a Lesser Clod
Ken Keeler 7 2F31 A Star is Burns
3F09 Two Bad Neighbors
4F02 Treehouse of Horror VII (The Thing and I)
3F24 El Viaje Misterioso de Nuestro Jomer (The Mysterious Voyage of Homer)
4F14 The Brother from Another Series
4F20 The Simpsons Spin-Off Showcase – story
4F23 The Principal and the Pauper
Brian Kelley 3 DABF19 Treehouse of Horror XIII (The Fright to Creep and Scare Harms)
EABF08 A Star is Born-Again
FABF06 Margical History Tour
Jay Kogen 10 7G03 Homer's Odyssey – med Wallace Wolodarsky
7G12 Krusty Gets Busted – med Wallace Wolodarsky
7F04 Treehouse of Horror (Hungry Are the Damned) – med Wallace Wolodarsky
7F06 Bart the Daredevil – med Wallace Wolodarsky
7F17 Old Money – med Wallace Wolodarsky
8F05 Like Father, Like Clown – med Wallace Wolodarsky
8F12 Lisa the Greek – med Wallace Wolodarsky
8F22 Bart's Friend Falls in Love – med Wallace Wolodarsky
9F04 Treehouse of Horror III (King Homer) – med Wallace Wolodarsky
9F15 Last Exit to Springfield – med Wallace Wolodarsky
Andrew Kreisberg 2 DABF08 Tales from the Public Domain (Hamlet)
EABF05 Barting Over
Bob Kushell 2 2F03 Treehouse of Horror V (The Shinning)
3F12 Bart the Fink – story; teleplay by John Swartzwelder
Deb Lacusta 4 BABF14 Days of Wine and D'oh'ses – med Dan Castellaneta
DABF12 Gump Roast – med Dan Castellaneta
FABF08 The Ziff Who Came to Dinner – med Dan Castellaneta
HABF10 Kiss Kiss, Bang Bangalore – med Dan Castellaneta
Adam I. Lapidus 1 9F16 The Front
Rob LaZebnik 2 BABF21 Treehouse of Horror XI (G-G-Ghost D-D-Dad)
CABF04 Homer vs. Dignity
Ken Levine 2 7F05 Dancin' Homer – med David Isaacs
8F07 Saturdays of Thunder – med David Isaacs
Josh Lieb 1 DABF08 Tales from the Public Domain (Joan of Arc)
Tim Long 13 AABF14 Simpsons Bible Stories (Adam & Eve)
BABF01 Treehouse of Horror X (Desperately Xeeking Xena)
BABF09 Saddlesore Galactica
BABF19 Behind the Laughter – med George Meyer, Mike Scully and Matt Selman
CABF06 Skinner's Sense of Snow
CABF12 New Kids on the Blecch
DABF04 Half-Decent Proposal
DABF20 Bart vs. Lisa vs. The Third Grade
EABF15 Brake My Wife, Please
FABF22 She Used to Be My Girl
GABF02 Homer and Ned's Hail Mary Pass
GABF07 Mobile Homer
HABF09 Million Dollar Abie
Jeff Martin 10 7F08 Dead Putting Society
7F16 Oh Brother, Where Art Thou?
7F21 Three Men and a Comic Book
8F02 Treehouse of Horror II – vært med på å lage
8F10 I Married Marge
8F21 The Otto Show
8F18 A Streetcar Named Marge
9F02 Lisa the Beauty Queen
9F08 Lisa's First Word
9F21 Homer's Barbershop Quartet
Tom Martin 3 AABF08 Sunday, Cruddy Sunday – med George Meyer, Brian Scully and Mike Scully
BABF07 Grift of the Magi
CABF05 Pokey Mom
Ian Maxtone-Graham 14 4F05 Burns, Baby Burns
4F22 The City of New York vs. Homer Simpson
5F14 The Trouble med Trillions
5F09 Trash of the Titans
AABF03 Lisa Gets an "A"
AABF19 E-I-E-I-(Annoyed Grunt)
BABF10 Alone Again, Natura-Diddily
CABF07 Tennis the Menace
CABF21 The Blunder Years
DABF18 Large Marge
EABF13 Dude, Where's My Ranch?
FABF14 Catch 'em If You Can
GABF11 The Heartbroke Kid
HABF06 The Seemingly Never-Ending Story
Dan McGrath 4 1F04 Treehouse of Horror IV (The Devil and Homer Simpson) – med Greg Daniels
1F06 Boy-Scoutz N the Hood
1F22 Bart of Darkness
2F03 Treehouse of Horror V (Time and Punishment) – med Greg Daniels
George Meyer 12 7G13 The Crepes of Wrath – med Sam Simon, John Swartzwelder and Jon Vitti
7F07 Bart vs. Thanksgiving
7F22 Blood Feud
8F01 Mr. Lisa Goes to Washington
8F02 Treehouse of Horror II – vært med på å lage
8F15 Separate Vocations
9F01 Homer the Heretic
1F05 Bart's Inner Child
AABF08 Sunday, Cruddy Sunday – med Tom Martin, Brian Scully and Mike Scully
AABF22 Brother's Little Helper
BABF19 Behind the Laughter – med Tim Long, Mike Scully and Matt Selman
CABF22 The Parent Rap – med Mike Scully
David Mirkin 1 1F13 Deep Space Homer
Frank Mula 3 9F13 I Love Lisa
1F07 The Last Temptation of Homer
BABF06 Faith Off
Bill Oakley 12 9F05 Marge Gets a Job – med Josh Weinstein
9F20 Marge in Chains – med Josh Weinstein
1F04 Treehouse of Horror IV (Nightmare at 3 1/2 Feet) – med Josh Weinstein
1F08 $pringfield (Or, How I Learned to Stop Worrying and Love Legalized Gambling) – med Josh Weinstein
1F12 Lisa vs. Malibu Stacy – med Josh Weinstein
1F18 Sweet Seymour Skinner's Baadasssss Song – med Josh Weinstein
1F21 Lady Bouvier's Lover – med Josh Weinstein
2F02 Sideshow Bob Roberts – med Josh Weinstein
2F07 Grampa vs. Sexual Inadequacy – med Josh Weinstein
2F13 Bart vs. Australia – med Josh Weinstein
2F16 Who Shot Mr. Burns? (Part One) – med Josh Weinstein
2F20 Who Shot Mr. Burns? (Part Two) – med Josh Weinstein
Conan O'Brien 4 9F06 New Kid on the Block
9F10 Marge vs. the Monorail
1F02 Homer Goes to College
1F04 Treehouse of Horror IV – wraparounds
Jane O'Brien 1 5F20 Lard of the Dance
Bill Odenkirk 2 FABF23 Treehouse of Horror XV
GABF08 The Seven-Beer Snitch
Steve O'Donnell 2 5F24 All Singing, All Dancing
5F23 The Joy of Sect
Carolyn Omine 8 BABF04 Little Big Mom
BABF21 Treehouse of Horror XI (Night of the Dolphin)
CABF03 The Great Money Caper
CABF19 Treehouse of Horror XII (Wiz Kids)
DABF03 Sweets and Sour Marge
EABF04 Strong Arms of The Ma
FABF09 Smart and Smarter
GABF13 A Star is Torn
Sam O'Neal 1 EABF06 Pray Anything – Neal Boushell
Don Payne 12 BABF21 Treehouse of Horror XI (Scary Tales Can Come True) – med John Frink
BABF17 Insane Clown Poppy – med John Frink
CABF11 Bye Bye Nerdie – med John Frink
CABF17 Simpsons Tall Tales (Paul Bunyan) – med John Frink
CABF19 Treehouse of Horror XII (House of Whacks) – med John Frink
DABF06 The Bart Wants What It Wants – med John Frink
EABF01 The Great Louse Detective – med John Frink
EABF14 Old Yeller Belly – med John Frink
FABF11 The Wandering Juvie – med John Frink
FABF18 Fraudcast News
GABF14 Thank God It's Doomsday
HABF01 Simpsons Christmas Stories
Steve Pepoon 1 7F13 Homer vs. Lisa and the 8th Commandment
Edgar Allan Poe 1 7F04 Treehouse of Horror (The Raven) – med Sam Simon
Brian Pollack 1 DABF21 Helter Shelter – Mert Rich
Mimi Pond 1 7G08 Simpsons Roasting on an Open Fire
Michael Price 4 EABF18 My Mother the Carjacker
FABF02 'Tis The Fifteenth Season
GABF01 Mommie Beerest
HABF05 My Fair Laddy
Rachel Pulido 2 3F18 22 Short Films About Springfield – vært med på å lage
4F09 Grade School Confidential
Mert Rich 1 DABF21 Helter Shelter – Brian Pollack
David Richardson 1 1F14 Homer Loves Flanders
Jace Richdale 1 1F16 Burns' Heir
Brian K. Roberts 1 7F18 Brush med Greatness
David Sacks 1 2F08 Fear of Flying
Nell Scovell 1 7F11 One Fish, Two Fish, Blowfish, Blue Fish
Mike Reiss 10 7G04 There's No Disgrace Like Home – med Al Jean
7G06 Moaning Lisa – med Al Jean
7G07 The Telltale Head – med Al Jean, Matt Groening and Sam Simon
7F12 The Way We Was – med Al Jean and Sam Simon
7F24 Stark Raving Dad – med Al Jean
8F02 Treehouse of Horror II – vært med på å lage
8F06 Lisa's Pony – med Al Jean
9F04 Treehouse of Horror III (Clown medout Pity) – med Al Jean
2F32 'Round Springfield – story med Al Jean; teleplay by Joshua Sternin & Jeffrey Ventimillia
3G03 Simpsoncalifragilisticexpiala(Annoyed Grunt)cious – med Al Jean
Brian Scully 3 5F17 Lost Our Lisa
AABF08 Sunday, Cruddy Sunday – med Tom Martin, George Meyer and Mike Scully
AABF12 Make Room for Lisa
Mike Scully 12 1F17 Lisa's Rival
2F05 Lisa on Ice
2F18 Two Dozen and One Greyhounds
3F07 Marge Be Not Proud
3F10 Team Homer
4F01 Lisa's Date med Density
5F02 Treehouse of Horror VIII (Homega Man)
AABF08 Sunday, Cruddy Sunday – med Tom Martin, George Meyer and Brian Scully
AABF23 Beyond Blunderdome
BABF19 Behind the Laughter – med Tim Long, George Meyer and Matt Selman
CABF22 The Parent Rap – med George Meyer
DABF22 How I Spent My Strummer Vacation
Matt Selman 14 5F18 Natural Born Kissers
AABF14 Simpsons Bible Stories (David & Goliath)
AABF18 They Saved Lisa's Brain
BABF03 Eight Misbehavin'
BABF19 Behind the Laughter – med Tim Long, George Meyer and Mike Scully
CABF01 Lisa the Tree Hugger
CABF14 Trilogy of Error
CABF17 Simpsons Tall Tales (Tom Sawyer/Huck Finn)
DABF05 Jaws Wired Shut
EABF03 The Dad Who Knew Too Little
FABF20 All's Fair in Oven War
GABF03 Pranksta Rap
GABF12 Future-Drama
HABF12 Girls Just Want to Have Sums
Sam Simon 6 7G07 The Telltale Head – med Al Jean, Mike Reiss and Matt Groening
7G01 Some Enchanted Evening – med Matt Groening
7F01 Two Cars in Every Garage, Three Eyes on Every Fish – med John Swartzwelder
7F04 Treehouse of Horror (The Raven) – med Edgar Allen Poe
7F12 The Way We Was – med Al Jean & Mike Reiss
8F20 Black Widower – story, med Thomas Chastain; teleplay by Jon Vitti
Dennis Snee 1 EABF02 Special Edna
Robin J. Stein 1 FABF05 Diatribe of a Mad Housewife
David M. Stern 8 7F03 Bart Gets an F
7F15 Principal Charming
8F14 Homer Alone
8F24 Kamp Krusty
9F11 Selma's Choice
9F14 Duffless
AABF06 Viva Ned Flanders
AABF10 Marge Simpson in: Screaming Yellow Honkers
Joshua Sternin 2 2F32 'Round Springfield – teleplay med Jeffrey Ventimilia; story by Al Jean & Mike Reiss
3G04 Simpson Tide – med Jeffrey Ventimilia
John Swartzwelder 59 7G05 Bart the General
7G09 The Call of the Simpsons
7G11 Life on the Fast Lane
7G13 The Crepes of Wrath – med George Meyer, Sam Simon and Jon Vitti
7F04 Treehouse of Horror (Bad Dream House)
7F01 Two Cars in Every Garage and Three Eyes on Every Fish – med Sam Simon
7F09 Itchy and Scratchy and Marge
7F10 Bart Gets Hit by a Car
7F20 The War of the Simpsons
8F03 Bart the Murderer
8F03 Treehouse of Horror II – vært med på å lage
8F13 Homer at the Bat
8F17 Dog of Death
8F23 Brother, Can You Spare Two Dimes?
9F03 Itchy & Scratchy: The Movie
9F18 Whacking Day
9F19 Krusty Gets Kancelled
1F01 Rosebud
1F09 Homer the Vigilante
1F11 Bart Gets Famous
1F15 Bart Gets an Elephant
1F19 The Boy Who Knew Too Much
2F01 Itchy & Scratchy Land
2F09 Homer the Great
2F11 Bart's Comet
2F12 Homie the Clown
2F17 Radioactive Man
3F04 Treehouse of Horror VI (Attack of the 50-Foot Eyesores)
3F12 Bart the Fink – teleplay; story by Bob Kushell
3F14 Homer the Smithers
3F16 The Day the Violence Died
3F23 You Only Move Twice
4F10 Mountain of Madness
4F15 Homer vs. the Eighteenth Amendment
4F17 The Old Man and the Lisa
4F19 Homer's Enemy
5F01 The Cartridge Family
5F09 Bart Carny
5F16 King of the Hill
5F21 The Wizard of Evergreen Terrace
AABF04 Homer Simpson in: "Kidney Trouble"
AABF09 Homer to the Max
AABF13 Maximum Homerdrive
AABF17 Monty Can't Buy Me Love
BABF05 Take My Wife, Sleaze
BABF08 The Mansion Family
BABF16 Kill the Alligator and Run
BABF20 A Tale of Two Springfields
CABF02 The Computer Wore Menace Shoes
CABF09 Hungry, Hungry Homer
CABF13 Simpson Safari
CABF18 A Hunka Hunka Burns in Love
DABF07 The Lastest Gun in the West
DABF13 I am Furious Yellow
DABF14 The Sweetest Apu
DABF16 The Frying Game
EABF09 Mr. Spritz Goes to Washington
EABF21 Treehouse of Horror XIV
EABF22 The Regina Monologues
Lawrence Talbot 1 GABF06 Goo Goo Gai Pan
Julie Thacker 2 BABF15 Last Tap Dance in Springfield
CABF15 I'm Goin' to Praiseland
Steve Tompkins 4 3F04 Treehouse of Horror VI (Nightmare on Evergreen Terrace)
3F18 22 Short Films About Springfield – vært med på å lage
4F04 A Milhouse Divided
4F20 The Simpsons Spin-Off Showcase (The Simpson Family Smile-Time Variety Hour)
Jeffrey Ventimilia 2 2F32 'Round Springfield – teleplay med Joshua Sternin; story by Al Jean & Mike Reiss
3G04 Simpson Tide – med Joshua Sternin
Patric M. Verrone 1 GABF19 Milhouse of Sand and Fog
Jon Vitti 23 7G02 Bart the Genius
7G10 Homer's Night Out
7G13 The Crepes of Wrath – med George Meyer, Sam Simon and John Swartzwelder
7F02 Simpson and Delilah
7F14 Bart's Dog Gets an F
7F19 Lisa's Substitute
7F23 When Flanders Failed
8F09 Burns Verkaufen der Kraftwerk (Burns Sells the Plant)
8F11 Radio Bart
8F16 Bart the Lover
8F20 Black Widower – teleplay; story by Thomas Chastain and Sam Simon
9F04 Treehouse of Horror III (Dial "Z" for Zombies) – med Sam Simon
9F07 Mr. Plow
9F12 Brother from the Same Planet
9F17 So It's Come to This: A Simpsons Clip Show
9F22 Cape Feare
3F01 Home Sweet Homediddly-Dum-Doodily
DABF09 The Old Man and the Key
DABF11 Weekend at Burnsie's – as "Jon M. Vitti"
DABF15 Little Girl in the Big Ten
FABF03 Marge vs. Singles, Seniors, Childless Couples and Teens, and Gays
FABF15 Simple Simpson
FABF19 Sleeping med the Enemy
Matt Warburton 4 DABF08 Tales from the Public Domain (The Odyssey)
EABF12 Three Gays of the Condo
FABF10 Co-Dependent's Day
GABF09 The Father, The Son, and The Holy Guest Star
Josh Weinstein 13 9F05 Marge Gets a Job – med Bill Oakley
9F20 Marge in Chains – med Bill Oakley
1F04 Treehouse of Horror IV (Nightmare at 3 1/2 Feet) – med Bill Oakley
1F08 $pringfield (Or, How I Learned to Stop Worrying and Love Legalized Gambling) – med Bill Oakley
1F12 Lisa vs. Malibu Stacy – med Bill Oakley
1F18 Sweet Seymour Skinner's Baadasssss Song – med Bill Oakley
1F21 Lady Bouvier's Lover – med Bill Oakley
2F02 Sideshow Bob Roberts – med Bill Oakley
2F07 Grampa vs. Sexual Inadequacy – med Bill Oakley
2F13 Bart vs. Australia – med Bill Oakley
2F16 Who Shot Mr. Burns? (Part One) – med Bill Oakley
2F20 Who Shot Mr. Burns? (Part Two) – med Bill Oakley
3F18 22 Short Films About Springfield – vært med på å lage
Jeff Westbrook 2 GABF05 On a Clear Day I Can't See My Sister
HABF11 The Wettest Stories Ever Told
Marc Wilmore 5 DABF19 Treehouse of Horror XIII (Send In the Clones)
EABF16 Bart of War
FABF16 Midnight Rx
GABF17 Treehouse of Horror XVI
HABF13 Regarding Margie
Penny Wise[1] 2 2F33 Another Simpsons Clip Show
3F31 The Simpsons 138th Episode Spectacular
Wallace Wolodarsky 10 7G03 Homer's Odyssey – med Jay Kogen
7G12 Krusty Gets Busted – med Jay Kogen
7F04 Treehouse of Horror (Hungry Are the Damned) – med Jay Kogen
7F06 Bart the Daredevil – med Jay Kogen
7F17 Old Money – med Jay Kogen
8F05 Like Father, Like Clown – med Jay Kogen
8F12 Lisa the Greek – med Jay Kogen
8F22 Bart's Friend Falls in Love – med Jay Kogen
9F04 Treehouse of Horror III (King Homer) – med Jay Kogen
9F15 Last Exit to Springfield – med Jay Kogen
Steve Young 1 4F07 Hurricane Neddy

Tidslinje av merkbare manusforfattere[rediger | rediger kilde]

Fotnoter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Navnet er et pseudonym knyttet til Jon Vitti. Dette ble avslørt i kommentar-delen på DVD'en til sesong 7, episode 138th Episode Spectacular

Kilde[rediger | rediger kilde]

Se også[rediger | rediger kilde]