Liste over lufthavner i Mexico

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over lufthavner i Mexico, sortert etter plassering.

By Delstat ICAO   IATA   FLYPLASSNAVN
Acapulco Guerrero MMAA ACA General Juan N. Álvarez internasjonale lufthavhn
Aguascalientes Aguascalientes MMAS AGU Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn
Agualeguas Nuevo León MMAL Agualeguas nasjonale lufthavn
Atizapán de Zaragoza Mexico MMJC JJC Jiménez Cantú lufthavn
Campeche Campeche MMCP CPE Ing. Alberto Acuña Ongay internasjonale lufthavn
Cancún Quintana Roo MMUN CUN Cancún internasjonale lufthavn
Celaya Guanajuato MMCY CYW Captain Rogelio Castillo nasjonale lufthavn
Chetumal Quintana Roo MMCM CTM Chetumal internasjonale lufthavn
Chichen Itza Yucatán MMCT CZA Chichen Itza internasjonale lufthavn
Chihuahua Chihuahua MMCU CUU General Roberto Fierro Villalobos internasjonale lufthavn
Chilpancingo Guerrero MMCH Chilpancingo nasjonale lufthavn
Ciudad Acuña Coahuila MMCC ACN Ciudad Acuña internasjonale lufthavn
Ciudad del Carmen Campeche MMCE CME Ciudad del Carmen internasjonale lufthavn
Ciudad Juárez Chihuahua MMCS CJS Abraham González internasjonale lufthavn
Ciudad Obregón Sonora MMCN CEN Ciudad Obregón internasjonale lufthavn
Ciudad Victoria Tamaulipas MMCV CVM General Pedro J. Méndez internasjonale lufthavn
Colima Colima MMIA CLQ Lic. Miguel de la Madrid lufthavn
Cozumel Quintana Roo MMCZ CZM Cozumel internasjonale lufthavn
Cuernavaca Morelos MMCB CVJ General Mariano Matamoros lufthavn
Culiacán Sinaloa MMCL CUL Federal de Bachigualato internasjonale lufthavn
Durango Durango MMDO DGO General Guadalupe Victoria internasjonale lufthavn
Guadalajara Jalisco MMGL GDL Don Miguel Hidalgo y Costilla internasjonale lufthavn
Guaymas Sonora MMGM GYM General José María Yáñez internasjonale lufthavn
Guerrero Negro Baja California Sur MMGR GUB Guerrero Negro lufthavn
Hermosillo Sonora MMHO HMO General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn
Huatulco Oaxaca MMBT HUX Bahías de Huatulco internasjonale lufthavn
Ixtapa-Zihuatanejo Guerrero MMZH ZIH Ixtapa-Zihuatanejo internasjonale lufthavn
Xalapa Veracruz MMJA JAL El Lencero lufthavn
La Paz Baja California Sur MMLP LAP Manuel Márquez de León internasjonale lufthavn
Lázaro Cárdenas Michoacán MMLC LZC Lázaro Cárdenas lufthavn
León Guanajuato MMLO BJX Del Bajío internasjonale lufthavn
Loreto Baja California Sur  MMLT LTO Loreto internasjonale lufthavn
Los Cabos Baja California Sur  MMSD SJD Los Cabos internasjonale lufthavn
Los Mochis Sinaloa MMLM LMM Federal del Valle del Fuerte internasjonale lufthavn
Manzanillo Colima MMZO ZLO Playa de Oro internasjonale lufthavn
Matamoros Tamaulipas MMMA MAM General Servando Canales internasjonale lufthavn
Mazatlán Sinaloa MMMZ MZT General Rafael Buelna internasjonale lufthavn
Mérida Yucatán MMMD MID Manuel Crescencio Rejón internasjonale lufthavn
Mexicali Baja California MMML MXL General Rodolfo Sánchez Taboada internasjonale lufthavn
Mexico by Mexicos føderale distrikt MMMX MEX Mexico by internasjonale lufthavn (Benito Juárez internasjonale lufthavn)
Minatitlán Veracruz MMMT MTT Minatitlán/Coatzacoalcos nasjonale lufthavn
Monclova Coahuila MMMV LOV Venustiano Carranza internasjonale lufthavn
Monterrey Nuevo León MMMY MTY General Mariano Escobedo internasjonale lufthavn
Morelia Michoacán MMMM MLM General Francisco J. Mujica internasjonale lufthavn
Nuevo Laredo Tamaulipas MMNL NLD Quetzalcóatl internasjonale lufthavn
Nogales Sonora MMNG NOG Nogales internasjonale lufthavn
Oaxaca Oaxaca MMOX OAX Xoxocotlán internasjonale lufthavn
Piedras Negras Coahuila MMPG PDS Piedras Negras internasjonale lufthavn
Poza Rica Veracruz MMPA PAZ El Tajín nasjonale lufthavn
Puebla Puebla MMPB PBC Hermanos Serdán internasjonale lufthavn
Puerto Escondido Oaxaca MMPS PXM Puerto Escondido internasjonale lufthavn
Puerto Vallarta Jalisco MMPR PVR Lic. Gustavo Díaz Ordaz internasjonale lufthavn
Querétaro Querétaro MMQT QRO Querétaro internasjonale lufthavn
Reynosa Tamaulipas MMRX REX General Lucio Blanco internasjonale lufthavn
Salina Cruz Oaxaca MM57 SCX Salina Cruz lufthavn
Saltillo Coahuila MMIO SLW Plan de Guadalupe internasjonale lufthavn
San Luis Potosí San Luis Potosí    MMSP SLP Ponciano Arriaga internasjonale lufthavn
Tampico Tamaulipas MMTM TAM General Francisco Javier Mina internasjonale lufthavn
Tapachula Chiapas MMTP TAP Tapachula internasjonale lufthavn
Tepic Nayarit MMEP TPQ Amado Nervo nasjonale lufthavn
Tijuana Baja California MMTJ TIJ General Abelardo L. Rodríguez internasjonale lufthavn
Toluca Edomex MMTO TLC Lic. Adolfo López Mateos internasjonale lufthavn
Torreón Coahuila MMTC TRC Francisco Sarabia internasjonale lufthavn (Torreon internasjonale lufthavn)
Tuxtla Gutiérrez Chiapas MMTG TGZ Francisco Sarabia internasjonale lufthavn
Uruapan Michoacán MMPN UPN Uruapan internasjonale lufthavn
Veracruz Veracruz MMVR VER General Heriberto Jara internasjonale lufthavn
Villahermosa Tabasco MMVA VSA Carlos Rovirosa Pérez internasjonale lufthavn
Zacatecas Zacatecas MMZC ZCL General Leobardo C. Ruiz internasjonale lufthavn (La Calera lufthavn)

Se også[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]