Liste over kirker i Troms

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over kirker i Troms lister kirkebygg i Den norske kirke og andre kristne kirkebygg i Troms.

Kirke Byggeår Bispedømme/organisasjon Prosti/kirkesamfunn Sogn Kommune Diverse Koordinater Bilde
Balsfjord kirke Nord-Hålogaland Balsfjord har kirkegård 69°18′40″N 19°20′48″Ø Balsfjord church.JPG
Kirkvik kirkegård Nord-Hålogaland Balsfjord 69°19′21″N 18°45′4″Ø
Malangen kirke Nord-Hålogaland Balsfjord har kirkegård 69°24′0″N 18°35′54″Ø Malangen church balsfjord.JPG
Meistervik kapell Nord-Hålogaland Balsfjord 69°19′40″N 18°55′56″Ø Meistervik kapell (1).jpg
Moan kirkegård Nord-Hålogaland Balsfjord
Mortenshals kirkegård Nord-Hålogaland Balsfjord
Nordkjosbotn kirke Nord-Hålogaland Balsfjord 69°12′57″N 19°33′43″Ø NH BD Nordkjosbotn kirke1.jpg
Rismo kirkegård Nord-Hålogaland Balsfjord
Sagelv kirkegård Nord-Hålogaland Balsfjord
Skjevelnes kirkegård Nord-Hålogaland Balsfjord
Slettmo kirkegård Nord-Hålogaland Balsfjord
Storbukt kirkegård Nord-Hålogaland Balsfjord
Storsteinnes kapell Nord-Hålogaland Balsfjord har kirkegård 69°13′52″N 19°14′0″Ø
Vang kirkegård Nord-Hålogaland Balsfjord
Vassmo kirkegård Nord-Hålogaland Balsfjord 69°4′33″N 19°13′7″Ø
Vassvoll kirkegård Nord-Hålogaland Balsfjord
Bardu kirke Nord-Hålogaland Bardu har kirkegård 68°51′54″N 018°20′45″Ø Bardu kirke (2).jpg
Innset kirkegård Nord-Hålogaland Bardu
Molund kirkegård Nord-Hålogaland Bardu
Nedre Bardu kapell Nord-Hålogaland Bardu
Salangsdalen kapell Nord-Hålogaland Bardu har kirkegård
Skoelvdalen kirkegård Nord-Hålogaland Bardu
Sponga kirkegård Nord-Hålogaland Bardu
Sørdal kirkegård Nord-Hålogaland Bardu
Øvre Bardu kapell Nord-Hålogaland Bardu
Berg kirke (Bøvær) Nord-Hålogaland Berg
Ersfjord kirkegård Nord-Hålogaland Berg
Finnsæter kapell Nord-Hålogaland Berg har kirkegård
Mefjordvær kapell Nord-Hålogaland Berg
Senjahopen kirkegård Nord-Hålogaland Berg
Skaland kirkegård Nord-Hålogaland Berg
Bjarkøy kirke Nord-Hålogaland Bjarkøy har kirkegård Bjarkøy kirke-1 (Bjarkøya).jpg
Meløyvær kirkegård Nord-Hålogaland Bjarkøy
Sandsøy kirke Nord-Hålogaland Bjarkøy har kirkegård Sandsøy Church 2011.jpg
Brøstad kirke Nord-Hålogaland Dyrøy har kirkegård
Dyrøy kirke Nord-Hålogaland Dyrøy har kirkegård Dyrøy kirkested i Dyrøy kommune, Troms.jpg
Faksfjord kirkegård Nord-Hålogaland Dyrøy
Holm kirkegård Nord-Hålogaland Dyrøy
Fredly kirkegård Nord-Hålogaland Gratangen
Gratangen kirke Nord-Hålogaland Gratangen har kirkegård
Gratangsbotn kapell Nord-Hålogaland Gratangen
Høybakken kirkegård Nord-Hålogaland Gratangen
Laberg bedehuskapell Nord-Hålogaland Gratangen
Årstein kirkegård Nord-Hålogaland Gratangen
Elgsnes kapell Nord-Hålogaland Harstad har kirkegård Elgsnes kapell.jpg
Ervik kirkegård Nord-Hålogaland Harstad
Fredly kirkegård Nord-Hålogaland Harstad
Gausvik kirke Nord-Hålogaland Harstad Gausvik kirke 02.JPG
Grøtavær kapell Nord-Hålogaland Harstad har kirkegård
Harstad kirke Nord-Hålogaland Harstad har kirkegård Harstad kirke.JPG
Kanebogen kirke Nord-Hålogaland Harstad Kanebogen kirke.JPG
Kasfjord kirkegård Nord-Hålogaland Harstad
Kløfta kirkegård Nord-Hålogaland Harstad
Lundenes kirke Nord-Hålogaland Harstad har kirkegård
Rødskjær kirkegård Nord-Hålogaland Harstad
Sandtorg kirke Nord-Hålogaland Harstad SandtorgKirke.jpg
Sørvik kirkegård Nord-Hålogaland Harstad
Tofta kirkegård Nord-Hålogaland Harstad
Trondenes kirke Nord-Hålogaland Harstad har kirkegård Trondenes kirke.jpg
Andørja kirke Nord-Hålogaland Ibestad har kirkegård
Ibestad kirke Nord-Hålogaland Ibestad har kirkegård Ibestad kirke.JPG
Sørrollnes kapell Nord-Hålogaland Ibestad har kirkegård
Ånestad kirkegård Nord-Hålogaland Ibestad
Dåfjord kirkegård Nord-Hålogaland Karlsøy
Finnkroken kapell Nord-Hålogaland Karlsøy har kirkegård
Helgøy kirke Nord-Hålogaland Karlsøy har kirkegård
Karlsøy kirke Nord-Hålogaland Karlsøy har kirkegård
Mikkelvik kirkegård Nord-Hålogaland Karlsøy
Nordeidet kapell Nord-Hålogaland Karlsøy
Reinskar kapell (Lanes) Nord-Hålogaland Karlsøy har kirkegård
Ringvassøy kirke Nord-Hålogaland Karlsøy Ringvassøy kirke.jpg
Sengskroken kapell Nord-Hålogaland Karlsøy har kirkegård Sengskroken kapell.jpg
Flesnes kirkegård Nord-Hålogaland Kvæfjord
Kvæfjord kirke Nord-Hålogaland Kvæfjord har kirkegård Kvæfjord kirke.jpg
Langvassbukt kirke Nord-Hålogaland Kvæfjord Langvassbukt Chapel 2013.jpg
Rå kirkegård Nord-Hålogaland Kvæfjord
Trastad kapell Nord-Hålogaland Kvæfjord Ikke i bruk lenger
Burfjord kirke Nord-Hålogaland Kvænangen
Nordstrøm kirkegård Nord-Hålogaland Kvænangen
Sekkemo kirke Nord-Hålogaland Kvænangen
Skorpa kirke Nord-Hålogaland Kvænangen har kirkegård Skorpa kirke 49500.jpeg
Storeng kirkegård Nord-Hålogaland Kvænangen
Birtavarre bedehus Nord-Hålogaland Kåfjord har kirkegård Birtavarre kirke, Kåfjord kommune, Troms.jpg
Djupvik kirke Nord-Hålogaland Kåfjord har kirkegård
Kåfjord kirke Nord-Hålogaland Kåfjord Kåfjord kirke.JPG
Manndalen kapell Nord-Hålogaland Kåfjord
Olderdalen kirkegård Nord-Hålogaland Kåfjord
Sandeng kirkegård Nord-Hålogaland Kåfjord
Lavangen kirke Nord-Hålogaland Lavangen har kirkegård Lavangen kirke.jpg
Røkenes kapell Nord-Hålogaland Lavangen
Bjorelvnes kirkegård Nord-Hålogaland Lenvik
Finnfjorbotn kirkegård Nord-Hålogaland Lenvik
Finnfjord kirkegård Nord-Hålogaland Lenvik
Finnsnes kirke Nord-Hålogaland Lenvik Finnsneskirke2007.JPG
Fjordgard kapell Nord-Hålogaland Lenvik Fjordgard 047.jpg
Gibostad kapell Nord-Hålogaland Lenvik Gibostad kapell (2).jpg
Husøy kapell Nord-Hålogaland Lenvik
Kvil kirkegård Nord-Hålogaland Lenvik
Laukhella kapell Nord-Hålogaland Lenvik
Laukvika kirkegård Nord-Hålogaland Lenvik
Lenvik kirke Nord-Hålogaland Lenvik har kirkegård
Lysbotn kapell Nord-Hålogaland Lenvik har kirkegård Lysbotn kapell.jpg
Rossfjord kirke Nord-Hålogaland Lenvik har kirkegård Rossfjord kirke (4).jpg
Russevåg kirkegård Nord-Hålogaland Lenvik
Sandbakken kapell Nord-Hålogaland Lenvik har kirkegård Sandbakken kapell (5).jpg
Tennfjord kirkegård Nord-Hålogaland Lenvik
Einangsøyra kirkegård Nord-Hålogaland Lyngen
Lenangsøyra kapell Nord-Hålogaland Lyngen har kirkegård
Lyngen kirke Nord-Hålogaland Lyngen har kirkegård Lyngen kyrkje Lindahl.jpeg
Nord-Lenangen kapell Nord-Hålogaland Lyngen
Heggelia kapell Nord-Hålogaland Målselv
Kirkesnesmoen kapell Nord-Hålogaland Målselv har kirkegård
Målselv kirke Nord-Hålogaland Målselv har kirkegård Målselv kirke (3).jpg
Nordmo kirkegård Nord-Hålogaland Målselv
Øverbygd kirke Nord-Hålogaland Målselv har kirkegård
Nordreisa kirke Nord-Hålogaland Nordreisa har kirkegård Nordreisa kirke 49501.jpeg
Oksfjord kapell Nord-Hålogaland Nordreisa har kirkegård
Rotsund kapell Nord-Hålogaland Nordreisa har kirkegård Rotsund kapell 14303.jpeg
Elvenes kapell Nord-Hålogaland Salangen har kirkegård
Salangen kirke Nord-Hålogaland Salangen har kirkegård
Arnøy kirke Nord-Hålogaland Skjervøy har kirkegård
Skjervøy kirke Nord-Hålogaland Skjervøy har kirkegård Skjervoey Norwegen Kirche.jpg
Astafjord kirke Nord-Hålogaland Skånland har kirkegård
Grov kirkegård Nord-Hålogaland Skånland
Kveldsro kirkegård Nord-Hålogaland Skånland
Renså kirkegård Nord-Hålogaland Skånland
Skånland kirke Nord-Hålogaland Skånland har kirkegård
Tovik kirke Nord-Hålogaland Skånland har kirkegård
Hatteng kirkegård Nord-Hålogaland Storfjord
Skibotn kapell Nord-Hålogaland Storfjord har kirkegård
Storfjord kirke Nord-Hålogaland Storfjord
Skøelv kapell Nord-Hålogaland Sørreisa har kirkegård
Straumen gamle kirkegård Nord-Hålogaland Sørreisa
Straumen kapell Nord-Hålogaland Sørreisa har kirkegård
Sørreisa kirke Nord-Hålogaland Sørreisa har kirkegård Sørreisa church.jpg
Tømmervik kirkegård Nord-Hålogaland Sørreisa
Vågen kirkegård Nord-Hålogaland Sørreisa
Ballesvika kirkegård Nord-Hålogaland Torsken
Flakkstadvåg kapell Nord-Hålogaland Torsken har kirkegård
Grunnfarnes kapell Nord-Hålogaland Torsken har kirkegård
Gryllefjord kapell Nord-Hålogaland Torsken Gryllefjord kapell.JPG
Kongsmo kirkegård Nord-Hålogaland Torsken
Medby kapell Nord-Hålogaland Torsken
Torsken kirke Nord-Hålogaland Torsken har kirkegård
Buvik kirkegård Nord-Hålogaland Tranøy
Reindalen kapell Nord-Hålogaland Tranøy har kirkegård
Skrolsvik kapell Nord-Hålogaland Tranøy
Stonglandet kirke Nord-Hålogaland Tranøy har kirkegård Stonglandseidet, Troms - Riksantikvaren-T435 01 0019.jpg
Stonglandseide gamle kirkegård Nord-Hålogaland Tranøy
Svanelvmo kapell Nord-Hålogaland Tranøy har kirkegård Svanelvmo kapell (4).jpg
Tranøy kirke Nord-Hålogaland Tranøy har kirkegård Tranøy kirke 01.jpeg
Vangsvik kapell Nord-Hålogaland Tranøy har kirkegård
Bentsfjord kapell Nord-Hålogaland Tromsø har kirkegård
Brevikeidet kirkegård Nord-Hålogaland Tromsø
Elverhøy kirke Nord-Hålogaland Tromsø har kirkegård Elverhøy kirke.JPG
Elvestrand kirkegård Nord-Hålogaland Tromsø
Furulund kirkegård Nord-Hålogaland Tromsø
Grønnåsen kirke Nord-Hålogaland Tromsø Grønnåsen kirke Tromsø.jpg
Gåsvær kirkegård Nord-Hålogaland Tromsø
Henriksvik kirkegård Nord-Hålogaland Tromsø
Hillesøy kirke Nord-Hålogaland Tromsø har kirkegård Hillesøy kirke - Side P1.jpg
Jesu kristi kirke SDH Nord-Hålogaland Tromsø
Jøvik kapell Nord-Hålogaland Tromsø har kirkegård
Kobbevåg kirkegård Nord-Hålogaland Tromsø
Kvaløy kirke Nord-Hålogaland Tromsø har kirkegård Kvaløy church.JPG
Lakselvbukt kapell Nord-Hålogaland Tromsø har kirkegård
Leirbakken kirkegård Nord-Hålogaland Tromsø
Mjelde kapell Nord-Hålogaland Tromsø har kirkegård
Oldervik kirkegård Nord-Hålogaland Tromsø
Sjursnes kirkegård Nord-Hålogaland Tromsø
Straumsnes kirkegård Nord-Hålogaland Tromsø
Tromsdalen kirke Nord-Hålogaland Tromsø har kirkegård Kirche Tromsö.JPG
Tromsø domkirke Nord-Hålogaland Tromsø har kirkegård Tromso-domkirke.jpg
Ullsfjord kirke Nord-Hålogaland Tromsø har kirkegård Ullsfjord kirke.jpg
Valberg kirkegård Nord-Hålogaland Tromsø


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Commons-logo.svg Commons: Kategori:Churches of Troms – bilder, video eller lyd