Liste over fotballstadioner i Mexico

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er ei liste over fotballstadioner i Mexico. Alle stadioner med en tilskuerkapasitet på 15 000 eller mer er inkludert i lista.

Nr. Stadion Kapasitet By Delstat Hjemmelag
1 Estadio Azteca 3&505&105000&105 000[1] Mexico by Distrito Federal Club América
2 Estadio Jalisco 3&504&72600&72 600 Guadalajara Jalisco Club Deportivo Guadalajara, CF Atlas
3 Estadio Olímpico Universitario 3&504&63186&63 186[2] Mexico by Distrito Federal Club Universidad Nacional, Pumas Dorados de la UNAM
4 Estadio Cuauhtémoc 3&504&46912&46 912 Puebla Puebla CF Puebla
5 Estadio Morelos 3&504&45690&45 690 Morelia Michoacán Monarcas Morelia
8 Estadio Universitario 3&504&41000&41 000 San Nicolás de los Garza Nuevo León Club Deportivo U.A.N.L.
7 Estadio Azul 3&504&35000&35 000 Mexico by Distrito Federal Cruz Azul
8 Estadio Corregidora 3&504&34130&34 130 Querétaro Querétaro Querétaro FC
9 Estadio Nou Camp 3&504&33943&33 943 León Guanajuato Club León
10 Estadio Tecnológico 3&504&32864&32 864 Monterrey Nuevo León Club de Futbol Monterrey
11 Estadio Universitario Alberto Chivo Cordova 3&504&32000&32 000 Toluca México Potros UAEM
12 Estadio Tres de Marzo 3&504&30015&30 015[3] Zapopan Jalisco C.F. Universidad Autónoma de Guadalajara
13 Estadio Luis de la Fuente 3&504&30000&30 000 Veracruz Veracruz Deportivo Veracruz
14 Estadio Miguel Aleman 3&504&29333&29 333[4] Celaya Guanajuato Club Celaya
15 Estadio Neza 86 3&504&28500&28 500[5] Ciudad Nezahualcóyotl México ingen; tidligere Atlante F.C.
16 Estadio Nemesio Díez 3&504&27000&27 000[6] Toluca México Deportivo Toluca F.C.
17= Estadio Hidalgo 3&504&25000&25 000[7] Pachuca Hidalgo Pachuca C.F.
17= Estadio Tamaulipas 3&504&25000&25 000 Tampico Tamaulipas Tampico Madero
19= Estadio Alfonso Lastras 3&504&24000&24 000[8] San Luis Potosí San Luis Potosí San Luis F.C.
19= Estadio Sergio León Chavez 3&504&24000&24 000 Irapuato Guanajuato Deportivo Irapuato
21 Estadio Víctor Manuel Reyna 3&504&23208&23 208[9] Tuxtla Gutiérrez Chiapas Chiapas Fútbol Club
22 Estadio Victoria 3&504&23000&23 000[10] Aguascalientes Aguascalientes Club Necaxa
23 Estadio Olímpico Benito Juárez 3&504&22300&22 300 Ciudad Juárez Chihuahua C.F. Ciudad Juárez
24 Estadio Héroe de Nacozari 3&504&22000&22 000 Hermosillo Sonora Coyotes de Sonora, Dorados de Mazatlán
25 Estadio Carlos González 3&504&21000&21 000[11] Culiacán Sinaloa Dorados de Sinaloa
26 Estadio Corona 3&504&20100&20 100[12] Torreón Coahuila Club Santos Laguna
27 Estadio Coruco Díaz 3&504&16000&16 000[13] Zacatepec de Hidalgo Morelos Cañeros de Zacatepec

Referanser[rediger | rediger kilde]