Liste over førsteplasser på Billboard Hot 100 i 2011

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Billboard Hot 100 er en hitliste som presenterer de 100 mest populære singlene i USA for øyeblikket. Listen er basert på avspillinger på radio og platesalg. Den nåværende nummer 1-singelen er «Party Rock Anthem» av LMFAO.[1]

Liste[rediger | rediger kilde]

Katy Perry er den med flest singler på førsteplassen på Billboard Hot 100 i 2011 sålangt.
Adele har hatt singelen sin lengst på listen etter hverandre sålangt.
Dato Sang Artist(er) Referanse
1. januar «Firework» Katy Perry [2]
8. januar «Grenade» Bruno Mars [3]
15. januar «Firework» Katy Perry [4]
22. januar «Grenade» Bruno Mars [5]
29. januar «Hold It Against Me» Britney Spears [6]
5. februar «Grenade» Bruno Mars [7]
12. februar [8]
19. februar «Black and Yellow» Wiz Khalifa [9]
26. februar «Born This Way» Lady Gaga [10]
5. mars [11]
12. mars [12]
19. mars [13]
26. mars [14]
2. april [15]
9. april «E.T.» Katy Perry (med Kanye West) [16]
16. april [17]
23. april [18]
30. april «S&M» Rihanna (med Britney Spears)[19] [20]
7. mai «E.T.» Katy Perry (med Kanye West) [21]
14. mai [22]
21. mai «Rolling in the Deep» Adele [23]
28. mai [24]
4. juni [25]
11. juni [26]
18. juni [27]
25. juni [28]
2. juli [29]
9. juli «Give Me Everything (Tonight)» Pitbull (med Ne-Yo, Afrojack og Nayer) [30]
16. juli «Party Rock Anthem» LMFAO [31]
23. juli «Party Rock Anthem» LMFAO [32]|}
30. juli «Party Rock Anthem» LMFAO [33]
6. august «Party Rock Anthem» LMFAO [34]
13. august «Party Rock Anthem» LMFAO [35]
20. august «Party Rock Anthem» LMFAO [36]
27.august «Last Friday Night» Katy Perry [37]
3. september «Last Friday Night» Katy Perry [38]

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Trust, Gary (29. juni 2011). «LMFAO Brings the 'Party' to Top of Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 6. juli 2011. 
  2. ^ Pietroluongo, Silvio (23. desember 2010). «Katy Perry's 'Firework' Stays Atop Hot 100, Lil Wayne Cracks Top 10». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 23. desember 2010. 
  3. ^ Pietroluongo, Silvio (29. desember 2010). «Bruno Mars Maneuvers to Top of Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 29. desember 2010. 
  4. ^ Pietroluongo, Silvio (6. januar 2011). «Katy Perry's 'Firework' Pops Back to No. 1 on Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 6. januar 2011. 
  5. ^ Pietroluongo, Silvio (13. januar 2011). «Bruno Mars Continues Hot 100 No. 1 Rotation with 'Grenade'». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 13. januar 2011. 
  6. ^ Trust, Gary (19. januar 2011). «Britney Spears' 'Hold It Against Me' Debuts Atop Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 19. januar 2011. 
  7. ^ Trust, Gary (27. januar 2011). «Bruno Mars Returns To Hot 100 Summit, Britney Slips 5 Spots». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 27. januar 2011. 
  8. ^ Trust, Gary (3. februar 2011). «Bruno Mars Holds Off P!nk Atop Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 3. februar 2011. 
  9. ^ Trust, Gary (10. februar 2011). «Wiz Khalifa's 'Black And Yellow' Tops Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 10. februar 2011. 
  10. ^ Trust, Gary (16. februar 2011). «Lady Gaga Claims 1,000th Hot 100 No. 1 with 'Born This Way'». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 16. februar 2011. 
  11. ^ Trust, Gary (24. februar 2011). «Lady Gaga's 'Born This Way' Grows Atop Grammy-Fueled Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 24. februar 2011. 
  12. ^ Trust, Gary (3. mars 2011). «Jennifer Lopez Leaps Onto Hot 100 with 'On the Floor'». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 3. mars 2011. 
  13. ^ Trust, Gary (10. mars 2011). «Britney Spears' 'World' Spins Onto Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 10. mars 2011. 
  14. ^ Trust, Gary (17. mars 2011). «Katy Perry Dominates Digital Songs, 'E.T.' Climbs Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 17. mars 2011. 
  15. ^ Trust, Gary (23. mars 2011). «Lady Gaga, 'Glee' Songs Dominate Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 23. mars 2011. 
  16. ^ Trust, Gary (30. mars 2011). «Katy Perry's 'E.T.' Rockets To No. 1 On Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 30. mars 2011. 
  17. ^ Trust, Gary (6. april 2011). «Katy Perry's 'E.T.' Widens Lead Atop Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 6. april 2011. 
  18. ^ Trust, Gary (13. april 2011). «Katy Perry Takes Third Week Atop Hot 100 with Airplay Boost». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 13. april 2011. 
  19. ^ Trust, Gary (22. april 2011). «Ask Billboard: Britney Spears, Rihanna, Hits Of The World». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 29. mai 2011. 
  20. ^ Trust, Gary (20. april 2011). «Rihanna's 'S&M' Reigns on Hot 100, Lady Gaga's 'Judas' Debuts». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 20. april 2011. 
  21. ^ Trust, Gary (27. april 2011). «Katy Perry's 'E.T.' Returns To No. 1 On Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 27. april 2011. 
  22. ^ Trust, Gary (4. mai 2011). «Katy Perry Holds Off Britney Spears Atop Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 4. mai 2011. 
  23. ^ Trust, Gary (11. mai 2011). «Adele's 'Rolling in the Deep' Tops Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 11. mai 2011. 
  24. ^ Trust, Gary (18. mai 2011). «Adele Stays Atop Hot 100, Lady Gaga Makes 'Glory'-ous Start». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 18. mai 2011. 
  25. ^ Trust, Gary (25. mai 2011). «Adele Remains Atop Hot 100, Lady Gaga Makes 'Hair'-Raising Bow». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 25. mai 2011. 
  26. ^ Trust, Gary (1. juni 2011). «'Idols' Scotty McCreery & Lauren Alaina Top Hot 100 Debuts, Adele Still No. 1». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 1. juni 2011. 
  27. ^ Trust, Gary (8. juni 2011). «Adele's Still 'Deep' Atop Hot 100, Coldplay Makes a Splash». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 8. juni 2011. 
  28. ^ Trust, Gary (15. juni 2011). «Adele 'Rolling' Along Atop Hot 100, Jason Aldean & Nicki Minaj Reach Top 10». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 15. juni 2011. 
  29. ^ Trust, Gary (22. juni 2011). «Katy Perry's 'Friday' Flies Up Hot 100, Adele Still No. 1». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 22. juni 2011. 
  30. ^ Trust, Gary (29. juni 2011). «Pitbull's 'Give Me Everything' Powers to No. 1 on Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 29. juni 2011. 
  31. ^ Trust, Gary (29. juni 2011). «LMFAO Brings the 'Party' to Top of Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 6. juli 2011. 
  32. ^ Trust, Gary (29. juni 2011). «LMFAO Brings the 'Party' to Top of Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 6. juli 2011. 
  33. ^ Trust, Gary (29. juni 2011). «LMFAO Brings the 'Party' to Top of Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 6. juli 2011. 
  34. ^ Trust, Gary (29. juni 2011). «LMFAO Brings the 'Party' to Top of Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 6. juli 2011. 
  35. ^ Trust, Gary (29. juni 2011). «LMFAO Brings the 'Party' to Top of Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 6. juli 2011. 
  36. ^ Trust, Gary (29. juni 2011). «LMFAO Brings the 'Party' to Top of Hot 100». Billboard (Nielsen Business Media, Inc). Besøkt 6. juli 2011. 
  37. ^ Mal:Http://www.billboard.com/
  38. ^ Mal:Http://www.billboard.com/