Liste over førsteplasser på Billboard Hot 100 i 2010-årene

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Billboards Hot 100 og Billboards Bestselgere i Butikkene hitlister

Før august 1958
1940-1949  • 1950-1958


Etter august 1958
1958-1969  • 1970-1979  • 1980-1989  • 1990-1999  • 2000-2009  • 2010-2019

Billboard Hot 100  • Billboard magazine

Denne artikkelen handler om den amerikanske Billboard Hot 100 hitliste i løpet av 2010-årene.

Billboard Hot 100 er en hitliste som presenterer de 100 mest populære singlene i USA for øyeblikket. Listen er basert på avspillinger på radio og platesalg.

Liste[rediger | rediger kilde]

Innhold
← 2000-årene • 2010 • 2011 • 2012
Forklaring

  ♪  – årets sang

Katy Perry 2011 3.jpg
Adele - Live 2009 (4) cropped.jpg
# Første nådde nummer én plass Artist(er) Sang Plateselskap Uker på toppen
av Hot 100
Referanse
2010
980 2. januar 2010 Kesha «Tik Tok»♪[1] 9 [2][3]
981 6. mars 2010 The Black Eyed Peas «Imma Be» 2 [4][5]
982 20. mars 2010 Taio Cruz med Ludacris «Break Your Heart» 1 [6]
983 27. mars 2010 Rihanna «Rude Boy» 5 [7][8]
984 1. mai 2010 B.o.B med Bruno Mars «Nothin' on You» 2 [9][10]
985 15. mai 2010 Usher med will.i.am «OMG» 4 [11][12]
986 22. mai 2010 Eminem «Not Afraid»
Shady/Aftermath/Interscope
1 [13]
987 19. juni 2010 Katy Perry med Snoop Dogg «California Gurls» 6 [14][15]
988 31. juli 2010 Eminem med Rihanna «Love the Way You Lie»
Aftermath/Interscope/Shady
7 [16][17]
989 18. september 2010 Katy Perry «Teenage Dream»
Capitol
2 [18][19]
990 2. oktober 2010 Bruno Mars «Just the Way You Are» 4 [20][21]
991 30. oktober 2010 Far East Movement med The Cataracs og Dev «Like a G6» 3 [22][23]
992 13. november 2010 Kesha «We R Who We R»
RCA
1 [24]
993 20. november 2010 Rihanna med Drake «What's My Name?»
Def Jam
1 [25]
994 4. desember 2010 Rihanna «Only Girl (In the World)»
Def Jam
1 [26]
995 11. desember 2010 Pink «Raise Your Glass»
LaFace
1 [27]
996 18. desember 2010 Katy Perry «Firework»
Capitol
4 [28][29]
2011
997 8. januar 2011 Bruno Mars «Grenade»
Atlantic/Elektra
4 [30][31]
998 29. januar 2011 Britney Spears «Hold It Against Me» 1 [32]
999 19. februar 2011 Wiz Khalifa «Black and Yellow»
Rostrum/Atlantic
1 [33]
1000 26. februar 2011 Lady Gaga «Born This Way»
Streamline/Interscope/Kon Live
6 [34][35]
1001 9. april 2011 Katy Perry med Kanye West «E.T.»
Capitol
5 [36][37]
1002 30. april 2011 Rihanna med Britney Spears[38] «S&M»
Def Jam
1 [39]
1003 21. mai 2011 Adele «Rolling in the Deep»♪[40] 7 [41][42]
1004 9. juli 2011 Pitbull med Ne-Yo, Afrojack og Nayer «Give Me Everything»
Polo Grounds/J/Mr. 305
1 [43]
1005 16. juli 2011 LMFAO med Lauren Bennett og GoonRock «Party Rock Anthem»
will.i.am Music Group/Cherrytree/
Interscope/Panther Records
6 [44][45]
1006 27. august 2011 Katy Perry «Last Friday Night (T.G.I.F.)»
Capitol
2 [46][47]
1007 10. september 2011 Maroon 5 med Christina Aguilera «Moves Like Jagger» 4 [48][49]
1008 17. september 2011 Adele «Someone Like You»
XL
5 [50][51]
1009 12. november 2011 Rihanna med Calvin Harris «We Found Love»
Def Jam
9 [52][53]
2012
1010 7. januar 2012 LMFAO «Sexy and I Know It»
Interscope
2 [54][55]
1011 4. februar 2012 Adele «Set Fire to the Rain» 2 [56][57]
1012 18. februar 2012 Kelly Clarkson «Stronger (What Doesn't Kill You)»
RCA
1 [58]

Statistikk[rediger | rediger kilde]

Rihanna cropped.jpg

Artister med flest sanger på toppen av Hot 100[rediger | rediger kilde]

Artist(er) Sanger på toppen
av Hot 100
Rihanna 6
Katy Perry 5
Bruno Mars 3
Eminem 2
Kesha 2
Britney Spears 2
Adele 2
LMFAO 2

Artister med flest totale uker på toppen av Hot 100[rediger | rediger kilde]

Artist(er) Uker på toppen
av Hot 100
Rihanna 24
Katy Perry 19
Adele 12
Kesha 10
Bruno Mars 10
Calvin Harris 9
Eminem 8
LMFAO 8
Snoop Dogg 6
Lady Gaga 6
Lauren Bennett 6
GoonRock 6

Sanger med flest totale uker på toppen av Hot 100[rediger | rediger kilde]

Sang Uker på toppen
av Hot 100
"Tik Tok" 9
"We Found Love" 9
"Love the Way You Lie" 7
"Rolling in the Deep" 7
"California Gurls" 6
"Born This Way" 6
"Party Rock Anthem" 6
"Rude Boy" 5
"E.T." 5
"Someone Like You" 5

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Caulfield, Keith (9. desember 2010). Lady Gaga Is Billboard's 2010 Artist of the Year, Ke$ha Takes Top New Act. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 14. desember 2011.
  2. ^ Pietroluongo, Silvio (23. desember 2009). Ke$ha Clocks Her First Hot 100 No. 1. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  3. ^ Pietroluongo, Silvio (17. februar 2010). 'We Are The World' Returns to the Upper Reaches of the Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  4. ^ Pietroluongo, Silvio (25. februar 2010). Black Eyed Peas Back On Top Of Hot 100 With 'Imma Be'. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  5. ^ Pietroluongo, Silvio (4. mars 2010). Peas Persist on Hot 100 with "Imma Be". Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  6. ^ Pietroluongo, Silvio (10. mars 2010). Taio Cruz Cruises To Record No. 1 Jump on Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  7. ^ Pietroluongo, Silvio (17. mars 2010). Rihanna Rules Hot 100 With 'Rude Boy' Track. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  8. ^ Pietroluongo, Silvio (15. april 2010). Rihanna Refuses to Budge from Hot 100 Perch. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  9. ^ Pietroluongo, Silvio (21. april 2010). Atlanta Rapper B.o.B To Top Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  10. ^ Trust, Gary (29. april 2010). B.o.B Rules Hot 100, Doubles Up In Top 10. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  11. ^ Pietroluongo, Silvio (5. mai 2010). OMG: Usher Hits No. 1. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  12. ^ Pietroluongo, Silvio (3. juni 2010). Usher's 'OMG' Leads Hot 100 For A Fourth Week. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  13. ^ Pietroluongo, Silvio (12. mai 2010). Eminem To Enter Hot 100 At No. 1. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  14. ^ Trust, Gary (9. juni 2010). Katy Perry Speeds To No. 1 On Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  15. ^ Pietroluongo, Silvio (15. juli 2010). Katy Perry Holds Off Eminem on Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  16. ^ Pietroluongo, Silvio (21. juli 2010). Eminem and Rihanna Replace Katy Perry Atop Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  17. ^ Pietroluongo, Silvio (2. september 2010). Eminem and Rihanna Still No. 1 on Hot 100, Cee Lo's 'F**k You' Debuts. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  18. ^ Pietroluongo, Silvio (8. september 2010). Katy Perry's 'Teenage Dream' Dethrones Eminem on Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  19. ^ Pietroluongo, Silvio (16. september 2010). Perry's 'Dream' Persists Atop Hot 100, But Mars Is on the Horizon. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  20. ^ Pietroluongo, Silvio (22. september 2010). Bruno Mars Lands Atop Hot 100, Rihanna Roars Into Top 10. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  21. ^ Caulfield, Keith (14. oktober 2010). Chart Moves: 'Glee,' Mavis Staples, Stephen Colbert, 'Social Network,' Pink. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  22. ^ Pietroluongo, Silvio (20. oktober 2010). Far East Movement Tops Hot 100 with 'Like a G6'. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  23. ^ Caulfield, Keith (18. november 2010). Chart Moves: Far East Movement, "Glee," Susan Boyle, Josh Groban. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  24. ^ Pietroluongo, Silvio (3. november 2010). Ke$ha To Crash Hot 100 At No. 1. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  25. ^ Trust, Gary (10. november 2010). Rihanna's 'What's My Name?' Rockets to No. 1 on Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  26. ^ Pietroluongo, Silvio (24. november 2010). Rihanna's 'Only Girl' Rebounds to No. 1 on Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  27. ^ Pietroluongo, Silvio (1. desember 2010). Pink's 'Glass' Rises to No. 1 On Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  28. ^ Pietroluongo, Silvio (8. desember 2010). Katy Perry's 'Firework' Shines Over Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  29. ^ Pietroluongo, Silvio (6. januar 2011). Katy Perry's 'Firework' Pops Back to No. 1 on Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  30. ^ Pietroluongo, Silvio (29. desember 2010). Bruno Mars Maneuvers to Top of Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  31. ^ Trust, Gary (3. februar 2011). Bruno Mars Holds Off P!nk Atop Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  32. ^ Trust, Gary (19. januar 2011). Britney Spears' 'Hold It Against Me' Debuts Atop Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  33. ^ Trust, Gary (10. februar 2011). Wiz Khalifa's 'Black And Yellow' Tops Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  34. ^ Trust, Gary (16. februar 2011). Lady Gaga Claims 1,000th Hot 100 No. 1 with 'Born This Way'. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  35. ^ Trust, Gary (23. mars 2011). Lady Gaga, 'Glee' Songs Dominate Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  36. ^ Trust, Gary (30. mars 2011). Katy Perry's 'E.T.' Rockets To No. 1 On Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  37. ^ Trust, Gary (4. mai 2011). Katy Perry Holds Off Britney Spears Atop Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  38. ^ Trust, Gary (22. april 2011). Ask Billboard: Britney Spears, Rihanna, Hits Of The World. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 29. mai 2011.
  39. ^ Trust, Gary (20. april 2011). Rihanna's 'S&M' Reigns on Hot 100, Lady Gaga's 'Judas' Debuts. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  40. ^ Caulfield, Keith (9. desember 2011). The Year in Pop: Adele Makes History. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 14. desember 2011.
  41. ^ Trust, Gary (11. mai 2011). Adele's 'Rolling in the Deep' Tops Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  42. ^ Trust, Gary (22. juni 2011). Katy Perry's 'Friday' Flies Up Hot 100, Adele Still No. 1. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  43. ^ Trust, Gary (29. juni 2011). Pitbull's 'Give Me Everything' Powers to No. 1 on Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  44. ^ Trust, Gary (6. juli 2011). LMFAO Brings the 'Party' to Top of Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  45. ^ Pietroluongo, Silvio (10. august 2011). LMFAO Keeps Katy Perry At Bay Atop Hot 100. Billboardpublisher=Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  46. ^ Trust, Gary (17. august 2011). Katy Perry Makes Hot 100 History: Ties Michael Jackson's Record. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  47. ^ Trust, Gary (24. august 2011). Lil Wayne Logs Hot 100's Biggest Bow, Katy Perry Still No. 1. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  48. ^ Trust, Gary (31. august 2011). Maroon 5, Christina Aguilera's 'Jagger' Moves to No. 1 on Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  49. ^ Trust, Gary (28. september 2011). Rihanna Roars Onto Hot 100 as LMFAO Get 'Sexy' in Top 10. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  50. ^ Trust, Gary (7. september 2011). Adele's 'Someone Like You' Soars To No. 1 On Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  51. ^ Trust, Gary (26. oktober 2011). Adele No. 1 on Hot 100 as Rihanna, Drake, Justin Bieber Surge. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  52. ^ Trust, Gary (2. november 2011). Rihanna's 'Found' Her Way Back to Hot 100 Summit. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 8. desember 2011.
  53. ^ Trust, Gary (11. januar 2012). Rihanna Renews 'Love' Affair Atop Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 11. januar 2012.
  54. ^ Trust, Gary (28. desember 2011). LMFAO Brings 'Sexy' To Hot 100 Summit. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 28. desember 2011.
  55. ^ Trust, Gary (4. januar 2012). LMFAO Still 'Sexy' Atop Hot 100. Billboard. Nielsen Business Media, Inc.. Besøkt 4. januar 2012.
  56. ^ Trust, Gary. «Adele's 'Fire' Burns Path to Hot 100 Summit», Billboard, Nielsen Business Media, Inc., 2012-01-25. Besøkt 2012-01-25
  57. ^ Trust, Gary. «Adele Atop Hot 100, But Kelly Clarkson Getting 'Stronger' at No. 2», Billboard, Nielsen Business Media, Inc., 2012-02-01. Besøkt 2012-02-01
  58. ^ Trust, Gary. «Kelly Clarkson Drives 'Stronger' to Hot 100 Summit», Billboard, Nielsen Business Media, Inc., 2012-02-08. Besøkt 2012-02-08