Liste over byer i Ukraina

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Navn Navn på ukrainsk Oblast (eller tilsvarende) Folketall pr. 2001
Kiev Київ - 3&506&2611327&2 611 327
Kharkiv Харків Kharkiv 3&506&1470902&1 470 902
Dnipropetrovsk Дніпропетровськ Dnipropetrovsk 3&506&1065008&1 065 008
Odessa Одеса Odessa 3&506&1029049&1 029 049
Donetsk Донецьк Donetsk 3&506&1016194&1 016 194
Zaporizjzja Запоріжжя Zaporizjzja 3&505&815256&815 256
Lviv Львів Lviv 3&505&732818&732 818
Kryvyj Rih Кривий Ріг Dnipropetrovsk 3&505&668980&668 980
Mykolajiv Миколаїв Mykolajiv 3&505&514136&514 136
Mariupol Маріуполь Donetsk 3&505&492176&492 176
Luhansk Луганськ Luhansk 3&505&463097&463 097
Makijivka Макіївка Donetsk 3&505&389589&389 589
Vinnytsia Вінниця Vinnytsia 3&505&356665&356 665
Simferopol Сімферополь Krim 3&505&343644&343 644
Sevastopol Севастополь - 3&505&342451&342 451
Kherson Херсон Kherson 3&505&328360&328 360
Poltava Полтава Poltava 3&505&317998&317 998
Tsjernihiv Чернігів Tsjernihiv 3&505&304994&304 994
Tsjerkasy Черкаси Tsjerkasy 3&505&295414&295 414
Sumy Суми Sumy 3&505&293141&293 141
Horlivka Горлівка Donetsk 3&505&292250&292 250
Zjytomyr Житомир Zjytomyr 3&505&284236&284 236
Dniprodzerzjynsk Дніпродзержинськ Dnipropetrovsk 3&505&255841&255 841
Kirovohrad Кіровоград Kirovohrad 3&505&254103&254 103
Khmelnytskyj Хмельницький Khmelnytskyj 3&505&253994&253 994
Rivne Рівне Rivne 3&505&248813&248 813
Tsjernivtsi Чернівці Tsjernivtsi 3&505&240621&240 621
Krementsjuk Кременчук Poltava 3&505&234073&234 073
Ternopil Тернопіль Ternopil 3&505&227755&227 755
Ivano-Frankivsk Івано-Франківськ Ivano-Frankivsk 3&505&218359&218 359
Lutsk Луцьк Volyn 3&505&208816&208 816
Bila Tserkva Біла Церква Kiev 3&505&200131&200 131
Kramatorsk Краматорськ Donetsk 3&505&181025&181 025
Melitopol Мелітополь Zaporizjzja 3&505&160657&160 657
Kertsj Керч Krim 3&505&157007&157 007
Nikopol Нікополь Dnipropetrovsk 3&505&136280&136 280
Slovjansk Слов'янськ Donetsk 3&505&124829&124 829
Berdjansk Бердянськ Zaporizjzja 3&505&121692&121 692
Sievjerodonetsk Сєвєродонецьк Luhansk 3&505&119940&119 940
Altsjevsk Алчевськ Luhansk 3&505&119193&119 193
Pavlohrad Павлоград Dnipropetrovsk 3&505&118816&118 816
Uzjhorod Ужгород Zakarpattja 3&505&117317&117 317
Lysytsjansk Лисичанськ Luhansk 3&505&115229&115 229
Jevpatorija Євпаторія Krim 3&505&105915&105 915
Jenakijeve Єнакієве Donetsk 3&505&103997&103 997
Kamjanets-Podilskyj Кам'янець-Подільський Khmelnytskyj 3&504&99610&99 610
Kostjantynivka Костянтинівка Donetsk 3&504&95111&95 111
Krasnyj Lutsj Красний Луч Luhansk 3&504&94875&94 875
Oleksandrija Олександрія Kirovohrad 3&504&93357&93 357
Konotop Конотоп Sumy 3&504&92657&92 657
Stakhanov Стаханов Luhansk 3&504&90152&90 152
Uman Умань Tsjerkasy 3&504&88735&88 735
Berdytsjiv Бердичів Zjytomyr 3&504&87575&87 575
Sjostka Шостка Sumy 3&504&87130&87 130
Brovary Бровари Kiev 3&504&86839&86 839
Izmajil Ізмаїл Odessa 3&504&84815&84 815
Artemivsk Артемівськ Donetsk 3&504&82916&82 916
Mukatsjeve Мукачеве Zakarpattja 3&504&82346&82 346
Jalta Ялта Krim 3&504&81654&81 654
Drohobytsj Дрогобич Lviv 3&504&79119&79 119
Nizjyn Ніжин Tsjernihiv 3&504&76625&76 625
Feodosija Феодосія Krim 3&504&74669&74 669
Sverdlovsk Свердловськ Luhansk 3&504&72531&72 531
Novomoskovsk Новомосковськ Dnipropetrovsk 3&504&72439&72 439
Torez Торез Donetsk 3&504&72346&72 346
Tsjervonohrad Червоноград Lviv 3&504&70568&70 568
Pervomajsk Первомайськ Mykolajiv 3&504&70170&70 170
Smila Сміла Tsjerkasy 3&504&69681&69 681
Krasnoarmijsk Красноармійськ Donetsk 3&504&69154&69 154
Kalush Калуш Ivano-Frankivsk 3&504&67902&67 902
Korosten Коростень Zjytomyr 3&504&66669&66 669
Kovel Ковель Volyn 3&504&66401&66 401
Rubizjne Рубіжне Luhansk 3&504&65322&65 322
Pryluky Прилуки Tsjernihiv 3&504&64861&64 861
Druzjkivka Дружківка Donetsk 3&504&64557&64 557
Khartsyzk Харцизьк Donetsk 3&504&64175&64 175
Lozova Лозова Kharkiv 3&504&64041&64 041
Antratsyt Антрацит Luhansk 3&504&63698&63 698
Stryj Стрий Lviv 3&504&62479&62 479
Kolomyja Коломия Ivano-Frankivsk 3&504&61989&61 989
Sjakhtarsk Шахтарськ Donetsk 3&504&59589&59 589
Snizjne Сніжне Donetsk 3&504&58496&58 496
Novohrad-Volynskyj Новоград-Волинський Zjytomyr 3&504&56259&56 259
Enerhodar Енергодар Zaporizjzja 3&504&56242&56 242
Izjum Ізюм Kharkiv 3&504&56114&56 114
Dymytrov Димитров Donetsk 3&504&54787&54 787
Brjanka Брянка Luhansk 3&504&54767&54 767
Illitsjivsk Іллічівськ Odessa 3&504&54151&54 151
Boryspil Бориспіль Kiev 3&504&53975&53 975
Novovolynsk Нововолинськ Volyn 3&504&53838&53 838
Rovenky Ровеньки Luhansk 3&504&53725&53 725
Zjovti Vody Жовті Води Dnipropetrovsk 3&504&53582&53 582
Lubny Лубни Poltava 3&504&52572&52 572
Nova Kakhovka Нова Каховка Kherson 3&504&52137&52 137
Fastiv Фастів Kiev 3&504&51976&51 976
Bilhorod-Dnistrovskyj Білгород-Дністровський Odessa 3&504&51890&51 890
Komsomolsk Комсомольськ Poltava 3&504&51740&51 740
Krasnodon Краснодон Luhansk 3&504&50560&50 560
Romny Ромни Sumy 3&504&50448&50 448
Okhtyrka Охтирка Sumy 3&504&50399&50 399
Svitlovodsk Світловодськ Kirovohrad 3&504&50094&50 094
Marhanets Марганець Dnipropetrovsk 3&504&49592&49 592
Sjepetivka Шепетівка Khmelnytskyj 3&504&48212&48 212
Ordzjonikidze Орджонікідзе Dnipropetrovsk 3&504&44834&44 834
Dzerzjynsk Дзержинськ Donetsk 3&504&43371&43 371
Dzjankoj Джанкой Krim 3&504&43343&43 343
Pervomajsk Первомайськ Luhansk 3&504&43082&43 082
Myrhorod Миргород Poltava 3&504&42886&42 886
Voznesensk Вознесенськ Mykolajiv 3&504&42634&42 634
Kotovsk Котовськ Odessa 3&504&40718&40 718
Irpin Ірпінь Kiev 3&504&40593&40 593
Vasylkiv Васильків Kiev 3&504&39722&39 722
Dubno Дубно Rivne 3&504&39146&39 146
Kuznetsovsk Кузнецовськ Rivne 3&504&38830&38 830
Volodymyr-Volynskyj Володимир-Волинський Volyn 3&504&38256&38 256
Kakhovka Каховка Kherson 3&504&38238&38 238
Juzjnoukrajinsk Южноукраїнськ Mykolajiv 3&504&38206&38 206
Boryslav Борислав Lviv 3&504&38122&38 122
Jasynuvata Ясинувата Donetsk 3&504&37552&37 552
Zjmerynka Жмеринка Vinnytsia 3&504&37349&37 349
Avdijivka Авдіївка Donetsk 3&504&37210&37 210
Tsjuhujiv Чугуїв Kharkiv 3&504&36789&36 789
Sambir Самбір Lviv 3&504&36556&36 556
Tokmak Токмак Zaporizjzja 3&504&36275&36 275
Bojarka Боярка Kiev 3&504&35968&35 968
Hlukhiv Глухів Sumy 3&504&35768&35 768
Dobropillja Добропілля Donetsk 3&504&35638&35 638
Starokostjantyniv Старокостянтинів Khmelnytskyj 3&504&35206&35 206
Kirovsk Кіровськ Luhansk 3&504&35199&35 199
Vysjneve Вишневе Kiev 3&504&34465&34 465
Netisjyn Нетішин Khmelnytskyj 3&504&34358&34 358
Slavuta Славута Khmelnytskyj 3&504&34340&34 340
Mohyliv-Podilskyj Могилів-Подільський Vinnytsia 3&504&32853&32 853
Obukhiv Обухів Kiev 3&504&32776&32 776
Pervomajskyj Первомайський Kharkiv 3&504&32523&32 523
Kupjansk Куп'янськ Kharkiv 3&504&32449&32 449
Balaklija Балаклія Kharkiv 3&504&32408&32 408
Synelnykove Синельникове Dnipropetrovsk 3&504&32302&32 302
Perejaslav-Khmelnytskyj Переяслав-Хмельницький Kiev 3&504&31634&31 634
Alusjta Алушта Krim 3&504&31440&31 440
Truskavets Трускавець Lviv 3&504&31037&31 037
Krasnoperekopsk Красноперекопськ Krim 3&504&31023&31 023
Kirovske Кіровське Donetsk 3&504&30910&30 910
Kostopil Костопіль Rivne 3&504&30467&30 467
Debaltseve Дебальцеве Donetsk 3&504&30246&30 246
Perevalsk Перевальськ Luhansk 3&504&29665&29 665
Saky Саки Krim 3&504&29416&29 416
Znamjanka Знам'янка Kirovohrad 3&504&29412&29 412
Ternivka Тернівка Dnipropetrovsk 3&504&29226&29 226
Persjotravensk Першотравенськ Dnipropetrovsk 3&504&29140&29 140
Khust Хуст Zakarpattja 3&504&29080&29 080
Tsjortkiv Чортків Ternopil 3&504&29057&29 057
Lebedyn Лебедин Sumy 3&504&28948&28 948
Zolotonosja Золотоноша Tsjerkasy 3&504&28793&28 793
Butsja Буча Kiev 3&504&28533&28 533
Novyj Rozdil Новий Розділ Lviv 3&504&28227&28 227
Krasnyj Lyman Красний Лиман Donetsk 3&504&28172&28 172
Sarny Сарни Rivne 3&504&28144&28 144
Malyn Малин Zjytomyr 3&504&28113&28 113
Khmilnyk Хмільник Vinnytsia 3&504&27898&27 898
Bakhtsjysaraj Бахчисарай Krim 3&504&27549&27 549
Selydove Селидове Donetsk 3&504&26793&26 793
Berehove Берегове Zakarpattja 3&504&26735&26 735
Kaniv Канів Tsjerkasy 3&504&26657&26 657
Koziatyn Козятин Vinnytsia 3&504&26635&26 635
Novojavorivsk Новояворівськ Lviv 3&504&26483&26 483
Korostysjiv Коростишів Zjytomyr 3&504&26068&26 068
Popasna Попасна Luhansk 3&504&25951&25 951
Vynohradiv Виноградів Zakarpattja 3&504&25760&25 760
Hajsyn Гайсин Vinnytsia 3&504&25640&25 640
Molodohvardijsk Молодогвардійськ Luhansk 3&504&25528&25 528
Krolevets Кролевець Sumy 3&504&25183&25 183
Merefa Мерефа Kharkiv 3&504&25018&25 018
Volnovakha Волноваха Donetsk 3&504&24647&24 647
Zdolbuniv Здолбунів Rivne 3&504&24612&24 612
Kreminna Кремінна Luhansk 3&504&24447&24 447
Slavutytsj Славутич Kiev 3&504&24402&24 402
Dokutsjajevsk Докучаєвськ Donetsk 3&504&24383&24 383
Ljubotyn Люботин Kharkiv 3&504&24173&24 173
Tsiurupynsk Цюрупинськ Kherson 3&504&24123&24 123
Juzjne Южне Odessa 3&504&23977&23 977
Armjansk Армянськ Krim 3&504&23869&23 869
Vilnohirsk Вільногірськ Dnipropetrovsk 3&504&23782&23 782
Jahotyn Яготин Kiev 3&504&23659&23 659
Sukhodilsk Суходільськ Luhansk 3&504&23642&23 642
Zolotsjiv Золочів Lviv 3&504&23481&23 481
Trostjanets Тростянець Sumy 3&504&23308&23 308
Brody Броди Lviv 3&504&23239&23 239
Polonne Полонне Khmelnytskyj 3&504&23211&23 211
Vysjhorod Вишгород Kiev 3&504&22933&22 933
Hadjatsj Гадяч Poltava 3&504&22698&22 698
Krasnohrad Красноград Kharkiv 3&504&22670&22 670
Kilija Кілія Odessa 3&504&22594&22 594
Starobilsk Старобільськ Luhansk 3&504&22371&22 371
Ladyzjyn Ладижин Vinnytsia 3&504&22219&22 219
Polohy Пологи Zaporizjzja 3&504&22206&22 206
Amvrosijivka Амвросіївка Donetsk 3&504&22130&22 130
Kremenets Кременець Ternopil 3&504&22051&22 051
Henitsjevsk Генічеськ Kherson 3&504&21793&21 793
Sokal Сокаль Lviv 3&504&21693&21 693
Kurakhove Курахове Donetsk 3&504&21479&21 479
Dniprorudne Дніпрорудне Zaporizjzja 3&504&21054&21 054
Volotsjysk Волочиськ Khmelnytskyj 3&504&20958&20 958
Nadrivna Надвірна Ivano-Frankivsk 3&504&20932&20 932
Dolyna Долина Ivano-Frankivsk 3&504&20906&20 906
Stebnyk Стебник Lviv 3&504&20863&20 863
Vovtsjansk Вовчанськ Kharkiv 3&504&20695&20 695
Krasyliv Красилів Khmelnytskyj 3&504&20580&20 580
Pjatykhatky П'ятихатки Dnipropetrovsk 3&504&20563&20 563
Reni Рені Odessa 3&504&20481&20 481
Bakhmatsj Бахмач Tsjernihiv 3&504&20332&20 332
Derhatsji Дергачі Kharkiv 3&504&20258&20 258
Vatutine Ватутіне Tsjerkasy 3&504&20156&20 156
Kalynivka Калинівка Vinnytsia 3&504&20061&20 061
Balta Балта Odessa 3&504&19962&19 962
Zvenyhorodka Звенигородка Tsjerkasy 3&504&19901&19 901
Zuhres Зугрес Donetsk 3&504&19859&19 859
Skadovsk Скадовськ Kherson 3&504&19641&19 641
Svatove Сватове Luhansk 3&504&19495&19 495
Sjpola Шпола Tsjerkasy 3&504&19427&19 427
Novoukrajinka Новоукраїнка Kirovohrad 3&504&19353&19 353
Korsun-Sjevtsjenkivskyj Корсунь-Шевченківський Tsjerkasy 3&504&19311&19 311
Lutuhyne Лутугине Luhansk 3&504&18833&18 833
Bilohirsk Білогірськ Krim 3&504&18790&18 790
Dolynska Долинська Kirovohrad 3&504&18768&18 768
Iziaslav Ізяслав Khmelnytskyj 3&504&18444&18 444
Bilopillja Білопілля Sumy 3&504&18384&18 384
Bohodukhiv Богодухів Kharkiv 3&504&18224&18 224
Skvyra Сквира Kiev 3&504&18126&18 126
Karlivka Карлівка Poltava 3&504&17995&17 995
Orikhiv Оріхів Zaporizjzja 3&504&17955&17 955
Bilozerske Білозерське Donetsk 3&504&17868&17 868
Zolote Золоте Luhansk 3&504&17836&17 836
Junokomunarivsk Юнокомунарівськ Donetsk 3&504&17813&17 813
Pidhorodne Підгородне Dnipropetrovsk 3&504&17763&17 763
Rozdilna Роздільна Odessa 3&504&17754&17 754
Horodok Городок Khmelnytskyj 3&504&17746&17 746
Tsjervonopartyzansk Червонопартизанськ Luhansk 3&504&17680&17 680
Ilovajsk Іловайськ Donetsk 3&504&17620&17 620
Berezjany Бережани Ternopil 3&504&17617&17 617
Novohrodivka Новогродівка Donetsk 3&504&17473&17 473
Vuhledar Вугледар Donetsk 3&504&17440&17 440
Berezan Березань Kiev 3&504&17367&17 367
Putivl Путивль Sumy 3&504&17354&17 354
Bolhrad Болград Odessa 3&504&17353&17 353
Bar Бар Vinnytsia 3&504&17284&17 284
Svaljava Свалява Zakarpattja 3&504&17145&17 145
Bohuslav Богуслав Kiev 3&504&17135&17 135
Huljajpole Гуляйполе Zaporizjzja 3&504&17077&17 077
Zmijiv Зміїв Kharkiv 3&504&17063&17 063
Ovrutsj Овруч Zjytomyr 3&504&17031&17 031
Verkhnjodniprovsk Верхньодніпровськ Dnipropetrovsk 3&504&16976&16 976
Otsjakiv Очаків Mykolajiv 3&504&16929&16 929
Krasnohorivka Красногорівка Donetsk 3&504&16714&16 714
Kivertsi Ківерці Volyn 3&504&16678&16 678
Pyrjatyn Пирятин Poltava 3&504&16664&16 664
Mykolajivka Миколаївка Donetsk 3&504&16620&16 620
Tsjasiv Jar Часів Яр Donetsk 3&504&16612&16 612
Vilnjansk Вільнянськ Zaporizjzja 3&504&16522&16 522
Dunajivtsi Дунаївці Khmelnytskyj 3&504&16448&16 448
Apostolove Апостолове Dnipropetrovsk 3&504&16439&16 439
Talne Тальне Tsjerkasy 3&504&16388&16 388
Artsyz Арциз Odessa 3&504&16370&16 370
Novyj Buh Новий Буг Mykolajiv 3&504&16250&16 250
Tultsjyn Тульчин Vinnytsia 3&504&16136&16 136
Hajvoron Гайворон Kirovohrad 3&504&16126&16 126
Horodok Городок Lviv 3&504&16082&16 082
Hola Prystan Гола Пристань Kherson 3&504&16028&16 028
Nosivka Носівка Tsjernihiv 3&504&15966&15 966
Zjasjkiv Жашків Tsjerkasy 3&504&15853&15 853
Horodisjtsje Городище Tsjerkasy 3&504&15645&15 645
Vasylivka Василівка Zaporizjzja 3&504&15592&15 592
Kamjanka-Dniprovska Кам'янка-Дніпровська Zaporizjzja 3&504&15522&15 522
Petrovske Петровське Luhansk 3&504&15478&15 478
Beryslav Берислав Kherson 3&504&15455&15 455
Snihurivka Снігурівка Mykolajiv 3&504&15447&15 447
Radomysjl Радомишль Zjytomyr 3&504&15326&15 326
Bursjtyn Бурштин Ivano-Frankivsk 3&504&15298&15 298
Rakhiv Рахів Zakarpattja 3&504&15241&15 241
Novhorod-Siverskyj Новгород-Сіверський Tsjernihiv 3&504&15175&15 175
Kamjanka Кам'янка Tsjerkasy 3&504&15109&15 109
Tetijiv Тетіїв Kiev 3&504&14944&14 944
Mykolajiv Миколаїв Lviv 3&504&14801&14 801
Ostroh Острог Rivne 3&504&14801&14 801
Zelenodolsk Зеленодольськ Dnipropetrovsk 3&504&14792&14 792
Vakhrusjeve Вахрушеве Luhansk 3&504&14773&14 773
Khorol Хорол Poltava 3&504&14753&14 753
Storozjynets Сторожинець Tsjernivtsi 3&504&14693&14 693
Sudak Судак Krim 3&504&14495&14 495
Siversk Сіверськ Donetsk 3&504&14393&14 393
Korjukivka Корюківка Tsjernihiv 3&504&14318&14 318
Biljajivka Біляївка Odessa 3&504&14294&14 294
Hirnyk Гірник Donetsk 3&504&14207&14 207
Ukrajinka Українка Kiev 3&504&14163&14 163
Nova Odesa Нова Одеса Mykolajiv 3&504&14070&14 070
Horodnja Городня Tsjernihiv 3&504&14043&14 043
Sjtsjastja Щастя Luhansk 3&504&13770&13 770
Kaharlyk Кагарлик Kiev 3&504&13757&13 757
Zjdanivka Жданівка Donetsk 3&504&13688&13 688
Berezne Березне Rivne 3&504&13669&13 669
Terebovlja Теребовля Ternopil 3&504&13661&13 661
Vynnyky Винники Lviv 3&504&13654&13 654
Rozjisjtsje Рожище Volyn 3&504&13636&13 636
Javoriv Яворів Lviv 3&504&13510&13 510
Zjovkva Жовква Lviv 3&504&13474&13 474
Tarasjtsja Тараща Kiev 3&504&13452&13 452
Myronivka Миронівка Kiev 3&504&13368&13 368
Bersjad Бершадь Vinnytsia 3&504&13336&13 336
Ukrajinsk Українськ Donetsk 3&504&13236&13 236
Zbarazj Збараж Ternopil 3&504&13228&13 228
Novomyrhorod Новомиргород Kirovohrad 3&504&13220&13 220
Uzyn Узин Kiev 3&504&13217&13 217
Svitlodarsk Світлодарськ Donetsk 3&504&13184&13 184
Soledar Соледар Donetsk 3&504&13151&13 151
Basjtanka Баштанка Mykolajiv 3&504&13146&13 146
Mala Vyska Мала Виска Kirovohrad 3&504&13132&13 132
Teplohirsk Теплогірськ Luhansk 3&504&13053&13 053
Barvinkove Барвінкове Kharkiv 3&504&12998&12 998
Prymorsk Приморськ Zaporizjzja 3&504&12973&12 973
Mena Мена Tsjernihiv 3&504&12940&12 940
Hlobyne Глобине Poltava 3&504&12902&12 902
Hnivan Гнівань Vinnytsia 3&504&12832&12 832
Komsomolske Комсомольське Donetsk 3&504&12813&12 813
Itsjnja Ічня Tsjernihiv 3&504&12780&12 780
Novoazovsk Новоазовськ Donetsk 3&504&12702&12 702
Baranivka Баранівка Zjytomyr 3&504&12584&12 584
Butsjatsj Бучач Ternopil 3&504&12549&12 549
Lokhvytsia Лохвиця Poltava 3&504&12389&12 389
Sjtsjors Щорс Tsjernihiv 3&504&12315&12 315
Bobrynets Бобринець Kirovohrad 3&504&12300&12 300
Nemyriv Немирів Vinnytsia 3&504&12082&12 082
Kobeljaky Кобеляки Poltava 3&504&12076&12 076
Rodynske Родинське Donetsk 3&504&11996&11 996
Tsjyhyryn Чигирин Tsjerkasy 3&504&11960&11 960
Bobrovytsia Бобровиця Tsjernihiv 3&504&11916&11 916
Sosnivka Соснівка Lviv 3&504&11889&11 889
Zjydatsjiv Жидачів Lviv 3&504&11798&11 798
Jampil Ямпіль Vinnytsia 3&504&11787&11 787
Mospyne Моспине Donetsk 3&504&11736&11 736
Borzna Борзна Tsjernihiv 3&504&11707&11 707
Sjtsjolkine Щолкіне Krim 3&504&11699&11 699
Buryn Буринь Sumy 3&504&11678&11 678
Kamjanka-Buzka Кам'янка-Бузька Lviv 3&504&11674&11 674
Hrebinka Гребінка Poltava 3&504&11662&11 662
Khrystynivka Христинівка Tsjerkasy 3&504&11650&11 650
Hirske Гірське Luhansk 3&504&11473&11 473
Tavrijsk Таврійськ Kherson 3&504&11452&11 452
Borsjtsjiv Борщів Ternopil 3&504&11382&11 382
Zymohirja Зимогір'я Luhansk 3&504&11295&11 295
Khotyn Хотин Tsjernivtsi 3&504&11216&11 216
Illintsi Іллінці Vinnytsia 3&504&11186&11 186
Pomitsjna Помічна Kirovohrad 3&504&10946&10 946
Olevsk Олевськ Zjytomyr 3&504&10896&10 896
Kamin-Kasjyrskyj Камінь-Каширський Volyn 3&504&10818&10 818
Tatarbunary Татарбунари Odessa 3&504&10797&10 797
Pohrebysjtsje Погребище Vinnytsia 3&504&10754&10 754
Marjinka Мар'їнка Donetsk 3&504&10722&10 722
Bolekhiv Болехів Ivano-Frankivsk 3&504&10633&10 633
Inkerman Інкерман Underlagt Sevastopol 3&504&10628&10 628
Zinkiv Зіньків Poltava 3&504&10577&10 577
Khodoriv Ходорів Lviv 3&504&10565&10 565
Snjatyn Снятин Ivano-Frankivsk 3&504&10479&10 479
Derzjanja Деражня Khmelnytskyj 3&504&10446&10 446
Ljuboml Любомль Volyn 3&504&10395&10 395
Valky Валки Kharkiv 3&504&10381&10 381
Novodnistrovsk Новодністровськ Tsjernivtsi 3&504&10342&10 342
Radyvyliv Радивилів Rivne 3&504&10311&10 311
Vuhlehirsk Вуглегірськ Donetsk 3&504&10309&10 309
Sokyrjany Сокиряни Tsjernivtsi 3&504&10258&10 258
Verkhivseve Верхівцеве Dnipropetrovsk 3&504&10142&10 142
Zalisjsjyky Заліщики Ternopil 3&504&10125&10 125
Staryj Krym Старий Крим Krim 3&504&10101&10 101
Bilytske Білицьке Donetsk 3&504&10093&10 093
Peresjtsjepyne Перещепине Dnipropetrovsk 3&504&10041&10 041
Andrusjivka Андрушівка Zjytomyr 3&503&9890&9 890
Pustomyty Пустомити Lviv 3&503&9798&9 798
Horodenka Городенка Ivano-Frankivsk 3&503&9794&9 794
Tysmenytsia Тисмениця Ivano-Frankivsk 3&503&9790&9 790
Tjatsjiv Тячів Zakarpattja 3&503&9786&9 786
Semenivka Семенівка Tsjernihiv 3&503&9656&9 656
Dubrovytsia Дубровиця Rivne 3&503&9644&9 644
Kodyma Кодима Odessa 3&503&9634&9 634
Irsjava Іршава Zakarpattja 3&503&9515&9 515
Berezivka Березівка Odessa 3&503&9481&9 481
Ananjiv Ананьїв Odessa 3&503&9476&9 476
Monastyrysjtsje Монастирище Tsjerkasy 3&503&9463&9 463
Lypovets Липовець Vinnytsia 3&503&9406&9 406
Vylkove Вилкове Odessa 3&503&9260&9 260
Radekhiv Радехів Lviv 3&503&9230&9 230
Mostyska Мостиська Lviv 3&503&9150&9 150
Artemivsk Артемівськ Luhansk 3&503&9097&9 097
Novodruzjevsk Новодружеськ Luhansk 3&503&9025&9 025
Tsjervonozavodske Червонозаводське Poltava 3&503&9024&9 024
Alupka Алупка Krim 3&503&9018&9 018
Horokhiv Горохів Volyn 3&503&9015&9 015
Pryvillja Привілля Luhansk 3&503&9004&9 004
Tsjop Чоп Zakarpattja 3&503&8919&8 919
Zastavna Заставна Tsjernivtsi 3&503&8866&8 866
Zorynsk Зоринськ Luhansk 3&503&8838&8 838
Tlumatsj Тлумач Ivano-Frankivsk 3&503&8831&8 831
Teplodar Теплодар Odessa 3&503&8830&8 830
Lanivtsi Ланівці Ternopil 3&503&8680&8 680
Busk Буськ Lviv 3&503&8673&8 673
Korets Корець Rivne 3&503&8649&8 649
Rohatyn Рогатин Ivano-Frankivsk 3&503&8607&8 607
Pivdenne Південне Kharkiv 3&503&8516&8 516
Dubljany Дубляни Lviv 3&503&8469&8 469
Rzjysjtsjiv Ржищів Kiev 3&503&8447&8 447
Novoselytsia Новоселиця Tsjernivtsi 3&503&8400&8 400
Vorozjba Ворожба Sumy 3&503&8384&8 384
Kosiv Косів Ivano-Frankivsk 3&503&8301&8 301
Potsjajiv Почаїв Ternopil 3&503&8240&8 240
Rava-Ruska Рава-Руська Lviv 3&503&8070&8 070
Molotsjansk Молочанськ Zaporizjzja 3&503&7964&7 964
Jaremtsje Яремче Ivano-Frankivsk 3&503&7850&7 850
Turka Турка Lviv 3&503&7681&7 681
Kitsman Кіцмань Tsjernivtsi 3&503&7608&7 608
Peremysjljany Перемишляни Lviv 3&503&7565&7 565
Uljanovka Ульяновка Kirovohrad 3&503&7526&7 526
Seredyna-Buda Середина-Буда Sumy 3&503&7511&7 511
Zboriv Зборів Ternopil 3&503&7436&7 436
Khorostkiv Хоростків Ternopil 3&503&7306&7 306
Oster Остер Tsjernihiv 3&503&7194&7 194
Sjarhorod Шаргород Vinnytsia 3&503&7161&7 161
Peretsjyn Перечин Zakarpattja 3&503&7083&7 083
Oleksandrivsk Олександрівськ Luhansk 3&503&7045&7 045
Kopytsjyntsi Копичинці Ternopil 3&503&7036&7 036
Skole Сколе Lviv 3&503&6742&6 742
Artemove Артемове Donetsk 3&503&6725&6 725
Sudova Vysjnja Судова Вишня Lviv 3&503&6668&6 668
Halytsj Галич Ivano-Frankivsk 3&503&6495&6 495
Morsjyn Моршин Lviv 3&503&6482&6 482
Monastyryska Монастириська Ternopil 3&503&6344&6 344
Miusynsk Міусинськ Luhansk 3&503&6029&6 029
Vasjkivtsi Вашківці Tsjernivtsi 3&503&5987&5 987
Velyki Mosty Великі Мости Lviv 3&503&5925&5 925
Druzjba Дружба Sumy 3&503&5726&5 726
Staryj Sambir Старий Самбір Lviv 3&503&5706&5 706
Sjumsk Шумськ Ternopil 3&503&5161&5 161
Svjatohirsk Святогірськ Donetsk 3&503&5136&5 136
Almazna Алмазна Luhansk 3&503&5061&5 061
Vyzjnytsia Вижниця Tsjernivtsi 3&503&5021&5 021
Dobromyl Добромиль Lviv 3&503&4976&4 976
Rudki Рудки Lviv 3&503&4942&4 942
Khyriv Хирів Lviv 3&503&4590&4 590
Skalat Скалат Ternopil 3&503&4036&4 036
Komarno Комарно Lviv 3&503&3994&3 994
Bibrka Бібрка Lviv 3&503&3980&3 980
Novyj Kalyniv Новий Калинів Lviv 3&503&3582&3 582
Hlynjany Глиняни Lviv 3&503&3378&3 378
Pidhajtsi Підгайці Ternopil 3&503&3280&3 280
Belz Белз Lviv 3&503&2478&2 478
Ustyluh Устилуг Volyn 3&503&2283&2 283
Hertsa Герца Tsjernivtsi 3&503&2068&2 068
Berestetsjko Берестечко Volyn 3&503&1904&1 904
Uhniv Угнів Lviv 3&503&1021&1 021
Pripjat Прип'ять Kiev 2&0&0
Tsjernobyl Чорнобиль Kiev 2&0&0