Liste over bosetninger i Wales

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over bosetninger i Wales.

I tabellene er alle steder med mer enn 500 innbyggere tatt med. Antallet ved folketellingene i 1991, 2001 og 2011 er oppgitt. Tabellene er sortert etter folketall i 2011.

Blaenau Gwent[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Blaenau Gwent
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Ebbw Vale 3&504&19484&19 484 3&504&18558&18 558 3&504&18095&18 095
2. Tredegar 3&504&15390&15 390 3&504&14802&14 802 3&504&14855&14 855
3. Abertillery 3&504&11680&11 680 3&504&11194&11 194 3&504&10946&10 946
4. Brynmawr 3&504&14581&14 581 3&504&14722&14 722 3&503&5530&5 530
5. Blaina 3&503&4808&4 808
6. Nantyglo 3&503&4635&4 635
7. Llanhilleth 3&503&3984&3 984 3&503&3002&3 002 3&503&2990&2 990
8. Cwm 3&503&3047&3 047 3&503&2855&2 855 3&503&2739&2 739
9. Waun-Lwyd 3&503&1556&1 556

Bridgend[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Bridgend
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Bridgend 3&504&46757&46 757
2. Maesteg 3&504&20576&20 576 3&504&18395&18 395 3&504&18888&18 888
3. Porthcawl 3&504&15922&15 922 3&504&15640&15 640 3&504&15672&15 672
4. Pyle 3&504&12331&12 331 3&504&12466&12 466 3&504&13701&13 701
5. Sarn 3&503&9412&9 412 3&503&9972&9 972 3&504&10805&10 805
6. Pencoed 3&503&8331&8 331 3&503&8492&8 492 3&503&9166&9 166
7. Pontycymer 3&503&4439&4 439 3&503&4375&4 375 3&503&4288&4 288
8. Ogmore Vale 3&503&6693&6 693 3&503&2409&2 409 3&503&3117&3 117
9. Nant-y-moel 3&503&2322&2 322 3&503&2344&2 344
10. Betws 3&503&2860&2 860 3&503&2034&2 034 3&503&2253&2 253
11. Pont Rhyd-y-cyff 3&503&1572&1 572 3&503&1505&1 505
12. Cefn Cribwr 3&503&1324&1 324
13. Llangeinor 3&502&973&973
14. Trelales 3&502&818&818
15. Pant-yr-awel 3&502&734&734
16. Blackmill 3&502&654&654
17. Heol-y-Cyw 3&502&538&538

Caerphilly[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Caerphilly
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Caerphilly 3&504&36969&36 969 3&504&39212&39 212 3&504&41402&41 402
2. Ystrad Mynach 3&504&15906&15 906 3&504&17185&17 185 3&504&19204&19 204
3. Blackwood 3&504&27739&27 739 3&504&28318&28 318 3&504&24042&24 042
4. Risca 3&504&15124&15 124 3&504&14958&14 958
5. Bargoed 3&504&14979&14 979 3&504&13721&13 721 3&504&11537&11 537
6. Newbridge 3&503&9590&9 590
7. Pontllan-fraith 3&503&9220&9 220
8. Abertridwr 3&503&6358&6 358 3&503&6109&6 109 3&503&6504&6 504
9. Abercarn 3&503&5352&5 352
10. Rhymney 3&503&7991&7 991 3&503&7011&7 011 3&503&5151&5 151
11. Nelson 3&503&4647&4 647
12. New Tredegar 3&503&5350&5 350 3&503&4171&4 171 3&503&4208&4 208
13. Llanbradach 3&503&3828&3 828 3&503&3658&3 658 3&503&3746&3 746
14. Machen 3&503&2276&2 276 3&503&2362&2 362
15. Pontlottyn 3&503&1924&1 924
16. Pen-twyn 3&503&1540&1 540
17. Markham 3&503&1495&1 495
18. Abertysswg 3&503&1462&1 462
19. Cwmfelinfach 3&503&1383&1 383
20. Fochriw 3&503&1250&1 250
21. Wattsville 3&503&1065&1 065
22. Deri 3&503&1006&1 006
23. Aberbargoed 3&502&994&994
24. Ynysddu 3&502&959&959
25. Argoed 3&502&891&891

Cardiff[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Cardiff
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Cardiff 3&505&276464&276 464 3&505&296808&296 808 3&505&335145&335 145
2. Creigiau 3&503&2240&2 240 3&503&2534&2 534 3&503&2380&2 380
3. Pentyrch 3&503&2303&2 303 3&503&2411&2 411 3&503&2287&2 287

Carmarthenshire[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Carmarthenshire
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Llanelli 3&504&44953&44 953 3&504&46357&46 357 3&504&43878&43 878
2. Carmarthen 3&504&13524&13 524 3&504&14648&14 648 3&504&15854&15 854
3. Ammanford 3&504&12106&12 106 3&504&12615&12 615 3&503&7945&7 945
4. Burry Port 3&503&8058&8 058 3&503&7774&7 774 3&503&6156&6 156
5. Pen-y-groes 3&503&4499&4 499 3&503&5717&5 717
6. Glanaman 3&503&4244&4 244 3&503&4122&4 122 3&503&4384&4 384
7. Llangennech 3&503&4324&4 324
8. Tumble 3&503&3996&3 996 3&503&4302&4 302
9. Tycroes 3&503&3752&3 752
10. Llandybie 3&503&2833&2 833 3&503&2635&2 635 3&503&2813&2 813
11. Kidwelly 3&503&2664&2 664 3&503&2691&2 691 3&503&2782&2 782
12. Brynamman 3&503&2608&2 608
13. Pembrey 3&503&2154&2 154
14. Llandovery 3&503&2037&2 037 3&503&2235&2 235 3&503&2065&2 065
15. St Clears 3&503&1587&1 587 3&503&1989&1 989
16. Newcastle Emlyn 3&503&1506&1 506 3&503&1700&1 700 3&503&1883&1 883
17. Llandeilo 3&503&1666&1 666 3&503&1731&1 731 3&503&1795&1 795
18. Pontyberem 3&503&2349&2 349 3&503&2015&2 015 3&503&1695&1 695
19. Trimsaran 3&503&1874&1 874 3&503&1609&1 609 3&503&1584&1 584
20. Whitland 3&503&1518&1 518 3&503&1514&1 514
21. Pontyates 3&503&1449&1 449
22. Pwll 3&503&1389&1 389
23. Waungilwen 3&503&1338&1 338
24. Llanybyther 3&503&1218&1 218
25. Penybanc 3&503&1126&1 126
26. Pencader 3&503&1107&1 107
27. Pont Henri 3&502&987&987
28. Cwmann 3&502&872&872
29. Llannon 3&502&869&869
30. Saron 3&502&867&867
31. Ferryside 3&502&846&846
32. Laugharne 3&502&817&817
33. Pwll-trap 3&502&674&674
34. Carway 3&502&672&672
35. Llangadog 3&502&650&650
36. Abergwili 3&502&589&589
37. Meidrim 3&502&582&582
38. Ffairfach 3&502&534&534
39. Nantgaredig 3&502&524&524

Ceredigion[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Ceredigion
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Aberystwyth 3&504&11154&11 154 3&504&15935&15 935 3&504&18093&18 093
2. Cardigan 3&503&3758&3 758 3&503&4082&4 082 3&503&4184&4 184
3. Lampeter 3&503&1989&1 989 3&503&2894&2 894 3&503&2970&2 970
4. Bow Street 3&503&1539&1 539 3&503&1572&1 572
5. Llandysul 3&503&1484&1 484
6. Penrhyn-coch 3&503&1316&1 316
7. Borth 3&503&1289&1 289 3&503&1269&1 269
8. Aberporth 3&503&1431&1 431 3&503&1692&1 692 3&503&1241&1 241
9. Tregaron 3&503&1213&1 213
10. Llanilar 3&503&1085&1 085
11. Llechryd 3&502&875&875
12. Pontrhydfendigaid 3&502&712&712
13. New Quay 3&502&694&694
14. Llandre 3&502&679&679
15. Tal-y-bont 3&502&662&662
16. Llanbadarn Fawr 3&502&656&656
17. Llanrhystud 3&502&646&646
18. Llanddewi Brefi 3&502&640&640
18. Llanon 3&502&598&598
20. Ystrad Aeron 3&502&596&596
21. Penrhiw-llan 3&502&521&521
22. Henfynyw 3&502&512&512
23. Llanarth 3&502&503&503

Conwy[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Conwy
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Colwyn Bay 3&504&29883&29 883 3&504&30269&30 269 3&504&29405&29 405
2. Llandudno 3&504&14576&14 576 3&504&14872&14 872 3&504&15371&15 371
3. Llandudno Junction 3&503&9330&9 330 3&503&9326&9 326 3&504&10658&10 658
4. Kinmel Bay 3&503&9497&9 497
5. Abergele 3&503&7373&7 373 3&504&17574&17 574 3&503&9208&9 208
6. Penrhyn Bay 3&503&3589&3 589 3&503&4270&4 270 3&503&4432&4 432
7. Conwy 3&503&3627&3 627 3&503&3847&3 847 3&503&3873&3 873
8. Llanfairfechan 3&503&3338&3 338 3&503&3653&3 653 3&503&3637&3 637
9. Llanrwst 3&503&3012&3 012 3&503&3037&3 037 3&503&3323&3 323
10. Penmaenmawr 3&503&2681&2 681 3&503&2403&2 403 3&503&2535&2 535
11. Llansanffraid Glan Conwy 3&503&2021&2 021 3&503&1842&1 842 3&503&1735&1 735
12. Dwygyfylchi 3&503&1496&1 496 3&503&1355&1 355
13. Llanddulas 3&503&1268&1 268
14. Mynydd Marian 3&503&1076&1 076
15. Trefriw 3&502&605&605

Denbighshire[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Denbighshire
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Rhyl 3&504&24909&24 909 3&504&25390&25 390 3&504&25149&25 149
2. Prestatyn 3&504&15020&15 020 3&504&18496&18 496 3&504&16783&16 783
3. Denbigh 3&503&8529&8 529 3&503&8272&8 272 3&503&8514&8 514
4. Ruthin 3&503&5029&5 029 3&503&5218&5 218 3&503&5461&5 461
5. Rhuddlan 3&503&3182&3 182 3&503&3795&3 795 3&503&3709&3 709
6. Llangollen 3&503&3267&3 267 3&503&2930&2 930 3&503&3466&3 466
7. St Asaph 3&503&3399&3 399 3&503&3491&3 491 3&503&3355&3 355
8. Dyserth 3&503&2394&2 394 3&503&2566&2 566 3&503&2269&2 269
9. Meliden 3&503&2066&2 066
10. Bodelwyddan 3&503&1802&1 802 3&503&1794&1 794
11. Trefnant 3&502&993&993
12. Henllan 3&502&862&862
13. Llandyrnog 3&502&747&747
14. Cynwyd 3&502&542&542

Flintshire[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Flintshire
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Buckley 3&504&17753&17 753 3&504&18268&18 268 3&504&19639&19 639
2. Shotton 3&504&16775&16 775
3. Connah's Quay 3&503&4443&4 443 3&504&16526&16 526 3&504&16774&16 774
4. Flint 3&504&14810&14 810 3&504&14655&14 655 3&504&14907&14 907
5. Mold 3&503&8745&8 745 3&503&9568&9 568 3&504&10058&10 058
6. Holywell 3&503&9761&9 761 3&503&9312&9 312 3&503&9808&9 808
7. Sandycroft 3&503&6724&6 724
8. Broughton 3&503&5375&5 375 3&503&5791&5 791 3&503&5974&5 974
9. Hope 3&503&4554&4 554 3&503&4622&4 622 3&503&4284&4 284
10. Penyffordd 3&503&3125&3 125 3&503&3445&3 445 3&503&3554&3 554
11. Leeswood 3&503&2322&2 322 3&503&2218&2 218 3&503&2282&2 282
12. Deeside Industrial Park 3&503&2134&2 134
13. Soughton 3&503&1710&1 710 3&503&1710&1 710
14. Higher Kinnerton 3&503&1697&1 697
15. Mostyn 3&503&1601&1 601 3&503&1707&1 707 3&503&1606&1 606
16. Northop Hall 3&503&1665&1 665 3&503&1530&1 530
17. Treuddyn 3&503&1360&1 360
18. Walwen 3&503&1832&1 832 3&503&1336&1 336
19. Gwernymynydd 3&503&1141&1 141
20. Pentre Halkyn 3&503&1094&1 094
21. Gronant 3&503&1075&1 075
22. Northop 3&503&1001&1 001
23. Caerwys 3&502&950&950
24. Gwernaffield-y-Waun 3&502&905&905
25. New Brighton 3&502&838&838
26. Pantymwyn 3&502&829&829
27. Pen-y-ffordd 3&502&748&748
28. Trelogan 3&502&671&671
29. Flint Mountain 3&502&670&670
30. Lixwm 3&502&610&610
31. Rhosesmor 3&502&575&575
32. Rhydymwyn 3&502&537&537

Gwynedd[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Gwynedd
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Bangor 3&504&12330&12 330 3&504&15280&15 280 3&504&17988&17 988
2. Caernarfon 3&503&9695&9 695 3&503&9726&9 726 3&503&9493&9 493
3. Pwllheli 3&503&3974&3 974 3&503&3861&3 861 3&503&4076&4 076
4. Bethesda 3&503&3558&3 558 3&503&4515&4 515 3&503&3799&3 799
5. Blaenau Ffestiniog 3&503&4546&4 546 3&503&3961&3 961 3&503&3662&3 662
6. Tywyn 3&503&2864&2 864 3&503&3085&3 085 3&503&3097&3 097
7. Porthmadog 3&503&3048&3 048 3&503&3008&3 008 3&503&2981&2 981
8. Dolgellau 3&503&2396&2 396 3&503&2407&2 407 3&503&2688&2 688
9. Barmouth 3&503&2306&2 306 3&503&2251&2 251 3&503&2315&2 315
10. Y Felinheli 3&503&1664&1 664 3&503&2081&2 081 3&503&2284&2 284
11. Bala 3&503&1922&1 922 3&503&1980&1 980 3&503&1974&1 974
12. Llanrug 3&503&2092&2 092 3&503&1822&1 822 3&503&1916&1 916
13. Llanberis 3&503&1859&1 859 3&503&1842&1 842 3&503&1844&1 844
14. Penygroes 3&503&1796&1 796 3&503&1770&1 770 3&503&1793&1 793
15. Harlech 3&503&1233&1 233 3&503&1762&1 762
16. Criccieth 3&503&1720&1 720 3&503&1826&1 826 3&503&1753&1 753
17. Penrhyndeudraeth 3&503&1948&1 948 3&503&2031&2 031 3&503&1546&1 546
18. Tal-y-bont 3&503&1452&1 452 3&503&1540&1 540
19. Deiniolen 3&503&1529&1 529 3&503&1379&1 379
20. Nefyn 3&503&1987&1 987 3&503&1373&1 373
21. Tregarth 3&503&1307&1 307
22. Waunfawr 3&503&1190&1 190
23. Bethel 3&503&1171&1 171
24. Talysarn 3&503&1086&1 086
25. Bontnewydd 3&502&951&951
26. Rachub 3&502&936&936
27. Groeslon 3&502&880&880
28. Llan Ffestiniog 3&502&864&864
29. Morfa Nefyn 3&502&857&857
30. Trefor 3&502&814&814
31. Abersoch 3&502&783&783
32. Aberdovey 3&502&725&725
33. Fairbourne 3&502&721&721
34. Rhostryfan 3&502&675&675
35. Chwilog 3&502&640&640
36. Trawsfynydd 3&502&628&628
37. Bryncrug 3&502&622&622
38. Llanbedrog 3&502&613&613
39. Mynytho 3&502&536&536
40. Llwyngwril 3&502&526&526
41. Morfa Bychan 3&502&526&526

Isle of Anglesey[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Isle of Anglesey
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Holyhead 3&504&11796&11 796 3&504&11237&11 237 3&504&11431&11 431
2. Menai Bridge 3&503&3175&3 175 3&503&4737&4 737 3&503&4958&4 958
3. Llangefni 3&503&4643&4 643 3&503&4404&4 404 3&503&4864&4 864
4. Amlwch 3&503&3519&3 519 3&503&2092&2 092 3&503&3211&3 211
5. Llanfairpwllgwyngyll 3&503&3101&3 101 3&503&3040&3 040 3&503&3107&3 107
6. Valley 3&503&2413&2 413 3&503&2361&2 361
7. Benllech 3&503&1858&1 858 3&503&2306&2 306 3&503&2236&2 236
8. Trearddur 3&503&1537&1 537
9. Beaumaris 3&503&1561&1 561 3&503&1513&1 513 3&503&1370&1 370
10. Cemaes 3&503&1187&1 187
11. Gaerwen 3&503&1160&1 160
12. Llanerchymedd 3&503&1133&1 133
13. Bodedern 3&503&1051&1 051
14. Rhosneigr 3&503&1008&1 008
15. Newborough 3&502&892&892
16. Llangoed 3&502&849&849
17. Llanfihangel yn Nhowyn 3&502&757&757
18. Gwalchmai 3&502&715&715
19. Rhosybol 3&502&712&712
20. Moelfre 3&502&710&710
21. Llanddona 3&502&691&691
22. Dwyran 3&502&603&603
23. Penysarn 3&502&595&595
24. Llanfechell 3&502&589&589
25. Pentraeth 3&502&557&557

Merthyr Tydfil[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Merthyr Tydfil
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Merthyr Tydfil 3&504&44767&44 767 3&504&40942&40 942 3&504&43820&43 820
2. Treharris 3&504&11308&11 308 3&504&12716&12 716 3&503&7705&7 705
3. Aberfan 3&503&4298&4 298 3&503&3925&3 925 3&503&3547&3 547
4. Bedlinog 3&503&1112&1 112
5. Trefechan 3&503&1042&1 042

Monmouthshire[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Monmouthshire
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Abergavenny 3&504&14092&14 092 3&504&14055&14 055 3&504&13423&13 423
2. Chepstow 3&503&9461&9 461 3&504&10821&10 821 3&504&12350&12 350
3. Caldicot 3&504&12153&12 153 3&504&11248&11 248 3&504&11200&11 200
4. Monmouth 3&503&7246&7 246 3&503&8547&8 547 3&504&10110&10 110
5. Undy 3&503&3962&3 962 3&503&5876&5 876 3&503&5914&5 914
6. Usk 3&503&2187&2 187 3&503&2318&2 318 3&503&2834&2 834
7. Gilwern 3&503&2311&2 311 3&503&2320&2 320 3&503&2263&2 263
8. Rogiet 3&503&1620&1 620 3&503&1813&1 813
9. Govilon 3&503&1447&1 447
10. Penperlleni 3&503&1311&1 311
11. Llanfoist 3&503&1228&1 228
12. Caerwent 3&503&1201&1 201
13. Raglan 3&503&1183&1 183
14. St Arvans 3&502&765&765
15. Waunllapria 3&502&714&714
16. Clydach 3&502&692&692
17. Pwllmeyric 3&502&635&635
18. Llandogo 3&502&547&547
19. Llanellen 3&502&506&506

Neath Port Talbot[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Neath Port Talbot
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Neath 3&504&45965&45 965 3&504&45898&45 898 3&504&50658&50 658
2. Port Talbot 3&504&37647&37 647 3&504&35633&35 633 3&504&37276&37 276
3. Pontardawe 3&504&12333&12 333
4. Cwmavon 3&503&5159&5 159 3&503&5581&5 581 3&503&5336&5 336
5. Glyn-Neath 3&503&4616&4 616 3&503&4148&4 148 3&503&4278&4 278
6. Gwaun-Cae-Gurwen 3&503&3084&3 084
7. Seven Sisters 3&503&2343&2 343 3&503&1725&1 725 3&503&2123&2 123
8. Resolven 3&503&2274&2 274 3&503&2083&2 083 3&503&2068&2 068
9. Crynant 3&503&1546&1 546 3&503&1602&1 602
10. Croeserw 3&503&2731&2 731 3&503&1578&1 578 3&503&1569&1 569
11. Cwmllynfell 3&503&1399&1 399 3&503&1562&1 562 3&503&1405&1 405
12. Blaengwynfi 3&503&1741&1 741 3&503&1362&1 362
13. Coedhirwaun 3&503&1299&1 299
14. Blaengwrach 3&503&1141&1 141
15. Glyncorrwg 3&503&1096&1 096
16. Bryn 3&502&923&923
17. Pontrhydyfen 3&502&830&830
18. Dyffryn Cellwen 3&502&727&727
19. Cymmer 3&502&544&544

Newport[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Newport
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Newport 3&505&115522&115 522 3&505&118323&118 323 3&505&128060&128 060
2. Caerleon 3&503&8931&8 931 3&503&9392&9 392 3&503&8747&8 747
3. Marshfield 3&503&2636&2 636 3&503&2319&2 319
4. Underwood 3&503&2177&2 177 3&503&2012&2 012 3&503&1976&1 976
5. Parc-Seymour 3&502&744&744
6. Castleton 3&502&735&735

Pembrokeshire[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Pembrokeshire
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Haverfordwest 3&504&13454&13 454 3&504&13367&13 367 3&504&14596&14 596
2. Milford Haven 3&504&13194&13 194 3&504&12830&12 830 3&504&13582&13 582
3. Pembroke Dock 3&503&8651&8 651 3&503&8676&8 676 3&503&9753&9 753
4. Pembroke 3&503&6773&6 773 3&503&7214&7 214 3&503&7552&7 552
5. Tenby 3&503&5619&5 619 3&503&4934&4 934 3&503&4696&4 696
6. Neyland 3&503&3006&3 006 3&503&3528&3 528 3&503&3708&3 708
7. Fishguard 3&503&2679&2 679 3&503&3193&3 193 3&503&3419&3 419
8. Saundersfoot 3&503&3221&3 221 3&503&2946&2 946 3&503&2767&2 767
9. Narberth 3&503&1801&1 801 3&503&1869&1 869 3&503&2265&2 265
10. Johnston 3&503&1778&1 778 3&503&1941&1 941
11. Goodwick 3&503&1933&1 933 3&503&1850&1 850 3&503&1720&1 720
12. St Davids 3&503&1408&1 408
13. Letterston 3&503&1245&1 245
14. Pentlepoir 3&503&1211&1 211
15. Kilgetty 3&503&1207&1 207
16. St Dogmaels 3&503&1117&1 117
17. Broad Haven 3&502&880&880
18. Llangwm 3&502&875&875
19. Cilgerran 3&502&865&865
20. Sageston 3&502&857&857
21. Newport 3&502&851&851
22. Penally 3&502&848&848
23. Hook 3&502&838&838
24. Cosheston 3&502&828&828
25. Dinas Cross 3&502&815&815
26. Begelly 3&502&761&761
27. St Florence 3&502&756&756
28. Maenclochog 3&502&731&731
29. Solva 3&502&710&710
30. Crymych 3&502&704&704
31. Clunderwen 3&502&677&677
32. Hill Mountain 3&502&673&673
33. Jameston 3&502&634&634
34. Templeton 3&502&627&627
35. Brawdy 3&502&620&620
36. Stepaside 3&502&619&619
37. Rosemarket 3&502&613&613
38. New Hedges 3&502&594&594
39. Lamphey 3&502&593&593
40. Crundale 3&502&584&584
41. Llandissilio 3&502&513&513

Powys[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Powys
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Newtown 3&504&10548&10 548 3&504&10358&10 358 3&504&11357&11 357
2. Ystradgynlais 3&503&9577&9 577 3&504&10106&10 106 3&504&10248&10 248
3. Brecon 3&503&7523&7 523 3&503&7901&7 901 3&503&8250&8 250
4. Welshpool 3&503&5725&5 725 3&503&5539&5 539 3&503&5948&5 948
5. Llandrindod Wells 3&503&4362&4 362 3&503&5024&5 024 3&503&5309&5 309
6. Knighton 3&503&2972&2 972 3&503&2743&2 743 3&503&3007&3 007
7. Llanidloes 3&503&2616&2 616 3&503&2807&2 807 3&503&2929&2 929
8. Builth Wells 3&503&2474&2 474 3&503&2640&2 640 3&503&2829&2 829
9. Machynlleth 3&503&2033&2 033 3&503&2147&2 147 3&503&2235&2 235
10. Crickhowell 3&503&2063&2 063
11. Presteigne 3&503&1815&1 815 3&503&1869&1 869 3&503&2056&2 056
12. Hay-on-Wye 3&503&1407&1 407 3&503&1846&1 846 3&503&1954&1 954
13. Rhayader 3&503&1793&1 793 3&503&1783&1 783 3&503&1824&1 824
14. Four Crosses 3&503&1438&1 438
15. Talgarth 3&503&1818&1 818 3&503&1268&1 268
16. Guilsfield 3&503&1220&1 220
17. Llanfyllin 3&503&1105&1 105
18. Llanfair Caereinion 3&503&1055&1 055
19. Llangynidr 3&503&1036&1 036
20. Montgomery 3&502&986&986
21. Abermule 3&502&900&900
22. Tregynon 3&502&892&892
23. Caersws 3&502&816&816
24. Kerry 3&502&785&785
25. Clyro 3&502&781&781
26. Llansanffraid-ym-Mechain 3&502&747&747
27. Forden 3&502&745&745
28. Carno 3&502&730&730
29. Churchstoke 3&502&708&708
30. Abercrave 3&502&696&696
31. Llangattock 3&502&662&662
32. Llanwrtyd Wells 3&502&630&630
33. Llandinam 3&502&576&576
34. Newbridge-on-Wye 3&502&566&566
35. Coelbren 3&502&537&537

Rhondda Cynon Taf[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Rhondda Cynon Taf
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Pontypridd 3&504&28487&28 487 3&504&29781&29 781 3&504&30457&30 457
2. Aberdare 3&504&29040&29 040 3&504&31705&31 705 3&504&29748&29 748
3. Tonypandy 3&504&17789&17 789
4. Porth 3&504&14648&14 648
5. Church Village 3&504&11171&11 171 3&504&11666&11 666 3&504&13783&13 783
6. Rhondda 3&504&13333&13 333
7. Llantrisant 3&503&9136&9 136 3&504&10880&10 880 3&504&13264&13 264
8. Mountain Ash 3&504&11230&11 230
9. Tonyrefail 3&503&8815&8 815 3&503&8919&8 919 3&503&9317&9 317
10. Beddau 3&503&7105&7 105 3&503&8045&8 045 3&503&8236&8 236
11. Treorchy 3&503&7694&7 694
12. Ferndale 3&503&7860&7 860 3&503&7338&7 338
13. Hirwaun 3&503&7247&7 247
14. Brynna 3&503&5107&5 107 3&503&5692&5 692 3&503&6686&6 686
15. Abercynon 3&503&5983&5 983
16. Taff's Well 3&503&4983&4 983 3&503&5406&5 406 3&503&5567&5 567
17. Treherbert 3&503&5440&5 440
18. Glyncoch 3&503&3237&3 237 3&503&4125&4 125 3&503&4020&4 020
19. Tylorstown 3&503&3641&3 641
20. Ynysybwl 3&503&4401&4 401 3&503&3592&3 592 3&503&3503&3 503
21. Llanharry 3&503&2336&2 336 3&503&2522&2 522 3&503&3035&3 035
22. Hendreforgan 3&503&2475&2 475
23. Gilfach Goch 3&503&4589&4 589 3&503&2504&2 504 3&503&1920&1 920
24. Fernhill 3&503&1387&1 387
25. Efail Isaf 3&503&1255&1 255 3&503&1258&1 258
26. Brynsadler 3&503&1158&1 158
27. Rhigos 3&502&718&718
28. Groes-faen 3&502&685&685

Swansea[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Swansea
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Swansea 3&505&171038&171 038 3&505&169880&169 880 3&505&179485&179 485
2. Gorseinon 3&504&18917&18 917 3&504&19264&19 264 3&504&15757&15 757
3. Pontarddulais 3&503&7770&7 770 3&503&7925&7 925 3&503&9073&9 073
4. Gowerton 3&503&8183&8 183
5. Loughor 3&503&4824&4 824
6. Murton 3&503&4165&4 165 3&503&3607&3 607 3&503&3500&3 500
7. Southgate 3&503&2054&2 054 3&503&1954&1 954 3&503&2004&2 004
8. Penclawdd 3&503&3308&3 308 3&503&1951&1 951 3&503&1935&1 935
9. Pontlliw 3&503&1518&1 518 3&503&1645&1 645
10. Three Crosses 3&503&1583&1 583
11. Upper Killay 3&503&1331&1 331
12. Grovesend 3&503&1131&1 131
13. Crofty 3&503&1012&1 012
14. Tircoed 3&502&884&884
15. Craig-cefn-parc 3&502&874&874
16. Glais 3&502&838&838
17. Llanrhidian 3&502&512&512

The Vale of Glamorgan[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i The Vale of Glamorgan
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Barry 3&504&49887&49 887 3&504&50661&50 661 3&504&54673&54 673
2. Penarth 3&504&23434&23 434 3&504&23245&23 245 3&504&27226&27 226
3. Llantwit Major 3&504&12909&12 909 3&504&13366&13 366 3&503&8427&8 427
4. Dinas Powys 3&503&8512&8 512 3&503&7653&7 653 3&503&7490&7 490
5. Rhoose 3&503&3574&3 574 3&503&4211&4 211 3&503&6160&6 160
6. RAF Station St Athan 3&503&5554&5 554
7. Cowbridge 3&503&3682&3 682 3&503&3616&3 616 3&503&3804&3 804
8. Wenvoe 3&503&1155&1 155
9. Ogmore-by-Sea 3&502&878&878
10. Ewenny 3&502&768&768
11. St Brides Major 3&502&741&741
12. Wick 3&502&698&698
13. St Donat's 3&502&555&555

Torfaen[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Torfaen
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Cwmbran 3&504&46021&46 021 3&504&47254&47 254 3&504&46915&46 915
2. Pontypool 3&504&28334&28 334
3. Abersychan 3&503&7573&7 573
4. Blaenavon 3&503&6066&6 066 3&503&5626&5 626 3&503&5647&5 647

Wrexham[rediger | rediger kilde]

Bosetninger i Wrexham
Nr. By Innbyggere
Folketelling 1991 Folketelling 2001 Folketelling 2011
1. Wrexham 3&504&55404&55 404 3&504&60488&60 488 3&504&61603&61 603
2. Rhosllanerchrugog 3&504&12879&12 879 3&504&13246&13 246 3&504&13501&13 501
3. Cefn-Mawr 3&503&8538&8 538 3&503&8098&8 098 3&503&7051&7 051
4. Coedpoeth 3&503&5300&5 300 3&503&5783&5 783 3&503&5723&5 723
5. Gresford 3&503&4915&4 915 3&503&5334&5 334 3&503&5010&5 010
6. Llay 3&503&4832&4 832 3&503&4770&4 770 3&503&4681&4 681
7. Chirk 3&503&4264&4 264 3&503&3883&3 883 3&503&4007&4 007
8. Ruabon 3&503&2828&2 828 3&503&3057&3 057 3&503&3357&3 357
9. Rhostyllen 3&503&1803&1 803 3&503&2596&2 596 3&503&2766&2 766
10. Tanyfron 3&503&2090&2 090
11. Rossett 3&503&1986&1 986 3&503&2076&2 076 3&503&2007&2 007
12. Trevor 3&503&1453&1 453
13. Bradley 3&503&1323&1 323
14. Holt 3&503&1215&1 215 3&503&1113&1 113
15. Bangor-on-Dee 3&503&1110&1 110
16. Marchwiel 3&503&1092&1 092
17. Overton 3&502&965&965
18. Bwlchgwyn 3&502&855&855
19. Glyn Ceiriog 3&502&804&804
20. Cross Lanes 3&502&609&609
21. Froncysyllte 3&502&606&606
22. Penley 3&502&606&606

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]