Liste over Virtual Console-spill

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Tilgjengelige titler[rediger | rediger kilde]

Denne listen viser Virtual Console-spill for Wii som tilgjengelige på det europeiske markedet. Per idag er det 368 titler tilgjengelige for kjøp i Europa.

Nintendo Entertainment System (500 Wii-poeng)[rediger | rediger kilde]

For øyeblikket er det 77 titler tilgjengelige for kjøp i Europa.

Tittel Utvikler VC utgivelsesdato PEGI
Donkey Kong Nintendo 2006-12-088. desember 2006 33 år +
The Legend of Zelda Nintendo 2006-12-088. desember 2006 77 år +
Mario Bros. Nintendo 2006-12-088. desember 2006 33 år +
Wario's Woods Nintendo 2006-12-088. desember 2006 33 år +
Pinball Nintendo 2006-12-1515. desember 2006 33 år +
Solomon's Key Tecmo 2006-12-1515. desember 2006 33 år +
Urban Champion Nintendo 2006-12-1515. desember 2006 33 år +
Donkey Kong Jr. Nintendo 2006-12-2222. desember 2006 33 år +
Soccer Nintendo 2006-12-2222. desember 2006 33 år +
Tennis Nintendo 2006-12-2222. desember 2006 33 år +
Baseball Nintendo 2006-12-2929. desember 2006 33 år +
Ice Hockey Nintendo 2006-12-2929. desember 2006 33 år +
Super Mario Bros. Nintendo 2007-01-055. januar 2007 33 år +
Xevious Namco 2007-01-1212. januar 2007 77 år +
Gradius Konami 2007-02-022. februar 2007 77 år +
Zelda II: The Adventure of Link Nintendo 2007-02-099. februar 2007 77 år +
Excitebike Nintendo 2007-02-1616. februar 2007 33 år +
Kirby's Adventure HAL Laboratory 2007-02-1616. februar 2007 33 år +
Kid Icarus Nintendo 2007-02-2323. februar 2007 77 år +
Galaga Namco 2007-03-099. mars 2007 33 år +
Teenage Mutant Ninja Turtles (600 Wii-poeng) Nintendo 2007-03-1616. mars 2007 77 år +
Ice Climber Konami 2007-03-1616. mars 2007 33 år +
Castlevania Konami 2007-03-2323. mars 2007 77 år +
Punch-Out!! Nintendo 2007-03-3030. mars 2007 77 år +
Pac-Man Namco 2007-04-1313. april 2007 33 år +
Donkey Kong Jr. Math Nintendo 2007-04-2020. april 2007 33 år +
Mighty Bomb Jack Tecmo 2007-04-2727. april 2007 33 år +
NES Open Tournament Golf Tecmo 2007-05-1111. mai 2007 33 år +
Mario & Yoshi Nintendo 2007-05-1616. mai 2007 33 år +
Mach Rider Nintendo 2007-05-2525. mai 2007 33 år +
Super Mario Bros. 2 Nintendo 2007-05-2525. mai 2007 33 år +
Adventures of Lolo HAL Laboratory 2007-06-088. juni 2007 33 år +
Balloon Fight Nintendo 2007-06-088. juni 2007 33 år +
Mega Man Capcom 2007-06-2222. juni 2007 77 år +
Metroid Nintendo 2007-07-2020. juli 2007 77 år +
Volleyball Nintendo 2007-08-1010. august 2007 33 år +
Lunar Pool Compile 2007-08-2424. august 2007 33 år +
Wrecking Crew Nintendo 2007-08-2424. august 2007 33 år +
Ninja Gaiden (600 Wii-poeng) Tecmo 2007-09-2121. september 2007 77 år +
Ninja JaJaMaru-kun (600 Wii-poeng) Jaleco 2007-09-2121. september 2007 77 år +
Probotector II: Return of the Evil Forces Konami 2007-10-1212. oktober 2007 77 år +
Castlevania II: Simon's Quest Konami 2007-10-1919. oktober 2007 77 år +
Super Mario Bros. 3 Nintendo 2007-11-099. november 2007 33 år +
Double Dribble Konami 2007-11-1616. november 2007 33 år +
Bubble Bobble Taito 2007-11-2323. november 2007 33 år +
Mega Man 2 Capcom 2007-12-1414. desember 2007 77 år +
Blades of Steel Konami 2007-12-2121. desember 2007 33 år +
Skate or Die! Konami 2007-12-2121. desember 2007 33 år +
StarTropics Nintendo 2008-01-1111. januar 2008 77 år +
Adventures of Lolo 2 HAL Laboratory 2008-02-011. februar 2008 33 år +
Adventure Island Hudson Soft 2008-02-2222. februar 2008 77 år +
Street Gangs Technos Japan Corp. 2008-02-2222. februar 2008 77 år +
Operation Wolf Taito 2008-03-1414. mars 2008 1212 år +
Yoshi's Cookie Bulletproof Software 2008-04-014. april 2008 33 år +
Double Dragon Technos Japan Corp. 2008-04-2525. april 2008 1212 år +
City Connection Jaleco 2008-07-2525. juli 2008 33 år +
Super Mario Bros.: The Lost Levels (600 Wii-poeng) Nintendo 2008-08-2222. august 2008 33 år +
Bio Miracle Bokutte Upa (600 Wii-poeng) Konami 2008-08-2929. august 2008 33 år +
Dig Dug (600 Wii-poeng) Namco 2008-08-2929. august 2008 33 år +
Spelunker (600 Wii-poeng) Irem 2008-05-095. september 2008 33 år +
Castlevania III: Dracula's Curse Konami 2008-08-3131. august 2008 77 år +
Devil World Nintendo 2008-08-3131. august 2008 77 år +
Ghosts 'n Goblins Capcom 2008-08-3131. august 2008 77 år +
Mega Man 3 Capcom 2008-11-1414. november 2008 77 år +
Donkey Kong 3 Nintendo 2009-01-099. januar 2009 33 år +
Clu Clu Land Nintendo 2009-03-066. mars 2009 33 år +
Zoda's Revenge: StarTropics II (600 Wii Points) Nintendo 2009-07-1010. juli 2009 77 år +
Smash Table Tennis (600 Wii Points) Konami/Nintendo 2009-07-1717. juli 2009 33 år +
A Boy and His Blob: Trouble on Blobolonia Imagineering 2009-12-1818. desember 2009 33 år +
Lode Runner (600 Wii Points) Hudson Soft 2010-03-1212. mars 2010 33 år +
Milon's Secret Castle (600 Wii Points) Hudson Soft 2010-03-1919. mars 2010 33 år +
Blaster Master Sunsoft 2010-04-099. april 2010 77 år +
Mega Man 4 Capcom 2010-04-1616. april 2010 77 år +
Final Fantasy (600 Wii Points) Squaresoft 2010-05-077. mai 2010 33 år +
Ufouria: The Saga Sunsoft 2010-07-022. juli 2010 77 år +
Shadow of the Ninja (600 Wii Points) Natsume 2010-07-099. juli 2010 1212 år +
Faxanadu Hudson Soft 2010-11-2626. november 2010 77 år +

Super Nintendo Entertainment System (800 Wii-poeng)[rediger | rediger kilde]

For øyeblikket er det 56 titler tilgjengelige for kjøp i Europa.

Tittel Utvikler VC utgivelsesdato PEGI
Donkey Kong Country Rare Ltd 2006-12-088. desember 2006 33 år +
F-Zero Nintendo 2006-12-088. desember 2006 33 år +
SimCity Nintendo 2006-12-2929. desember 2006 33 år +
Super Castlevania IV Konami 2006-12-2929. desember 2006 33 år +
Street Fighter II: The World Warrior Capcom 2007-01-1919. januar 2007 1212 år +
Super Probotector: Alien Rebels Konami 2007-01-1919. januar 2007 1212 år +
Super Mario World Nintendo 2007-02-099. februar 2007 33 år +
R-Type III: The Third Lightning Irem 2007-02-1616. februar 2007 77 år +
Super Ghouls 'n Ghosts Capcom 2007-03-099. mars 2007 77 år +
The Legend of Zelda: A Link to the Past Nintendo 2007-03-2323. mars 2007 77 år +
The Legend of the Mystical Ninja Konami 2007-03-3030. mars 2007 77 år +
ActRaiser Square Enix 2007-04-1313. april 2007 77 år +
Final Fight Capcom 2007-04-2727. april 2007 1212 år +
Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest Rareware 2007-05-1616. mai 2007 33 år +
Kirby's Dream Course HAL Laboratory 2007-06-2929. juni 2007 33 år +
Street Fighter II′ Turbo: Hyper Fighting Capcom 2007-07-2020. juli 2007 1212 år +
Kirby's Ghost Trap Compile/HAL Laboratory 2007-07-2727. juli 2007 33 år +
Breath of Fire II Capcom 2007-08-1010. august 2007 77 år +
Vegas Stakes HAL Laboratory 2007-08-3131. august 2007 1212 år +
Mario's Super Picross (900 Wii-poeng) Nintendo 2007-09-1414. september 2007 33 år +
Gradius III (900 Wii-poeng) Konami 2007-09-2828. september 2007 77 år +
Super Metroid Nintendo 2007-10-1212. oktober 2007 77 år +
Cybernator NCS Corp. 2007-12-077. desember 2007 77 år +
Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble! Rareware 2007-12-2525. desember 2007 33 år +
Harvest Moon Natsume 2008-01-044. januar 2008 33 år +
Super Street Fighter II: The New Challengers Capcom 2008-01-2525. januar 2008 1212 år +
Super Turrican Factor 5 2008-02-2929. februar 2008 77 år +
Super R-Type Irem 2008-03-1414. mars 2008 77 år +
Pac-Attack Namco 2008-06-2727. juni 2008 33 år +
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars (900 Wii-poeng) Squaresoft/ Nintendo 2008-08-2222. august 2008 33 år +
DoReMi Fantasy: Milon's DokiDoki Adventure (900 Wii-poeng) Hudson Soft 2008-09-055. september 2008 33 år +
Space Invaders: The Original Game Taito 2008-11-2828. november 2008 33 år +
Secret of Mana Squaresoft 2008-12-2626. desember 2008 77 år +
Super Punch-Out!! Nintendo 2009-03-2020. mars 2009 1212 år +
Ogre Battle: The March of the Black Queen (900 Wii-poeng) Quest 2009-07-033. juli 2009 77 år +
Kirby's Dream Land 3 (900 Wii-poeng) HAL Laboratory 2009-07-2424. juli 2009 33 år +
Pilotwings Nintendo 2009-08-2121. august 2009 77 år +
Super Star Wars Sculptured Software/LucasArts 2009-09-1818. september 2009 77 år +
Super Star Wars: The Empire Strikes Back Sculptured Software/LucasArts 2009-10-022. oktober 2009 77 år +
Final Fight 2 Capcom 2009-10-099. oktober 2009 1212 år +
Super Star Wars: Return of the Jedi Sculptured Software/LucasArts 2009-10-1616. oktober 2009 77 år +
Zombies LucasArts 2009-10-3030. oktober 2009 1212 år +
Street Fighter Alpha 2 Capcom 2010-01-2929. januar 2010 1212 år +
Final Fight 3 Capcom 2010-02-055. februar 2010 1212 år +
Super Mario Kart Nintendo 2010-04-022. april 2010 33 år +
Indiana Jones' Greatest Adventures Factor 5/LucasArts 2010-04-2323. april 2010 1212 år +
Ghoul Patrol LucasArts 2010-05-1414. mai 2010 1212 år +
Kirby's Fun Pak HAL Laboratory 2010-05-2828. mai 2010 33 år +
Final Fantasy II (900 Wii-poeng) Squaresoft 2010-06-1111. juni 2010 77 år +
Aero the Acro-Bat Iguana Entertainment 2010-07-2323. juli 2010 33 år +
Aero the Acro-Bat 2 Iguana Entertainment 2010-08-066. august 2010 33 år +
Wild Guns Natsume 2010-08-1313. august 2010 77 år +
Mystic Quest Legend Squaresoft 2010-09-2424. september 2010 77 år +
Rival Turf! Jaleco 2010-10-088. oktober 2010 1212 år +
Super E.D.F.: Earth Defense Force Jaleco 2010-10-2929. oktober 2010 77 år +
Super Bonk (900 Wii-poeng) Hudson Soft 2010-12-1010. desember 2010 77 år +

Nintendo 64 (1000 Wii-poeng)[rediger | rediger kilde]

For øyeblikket er det 20 titler tilgjengelige for kjøp i Europa.

Tittel Utvikler VC utgivelsesdato PEGI
Super Mario 64 Nintendo 2007-12-088. desember 2006 3 ans et +
The Legend of Zelda: Ocarina of Time Nintendo 2007-02-2323. februar 2007 12 ans et +
Mario Kart 64 Nintendo 2007-01-2626. januar 2007 3 ans et +
Lylat Wars Nintendo 2007-04-2020. april 2007 3 ans et +
F-Zero X Nintendo 2007-06-1515. juni 2007 3 ans et +
Paper Mario Intelligent Systems 2007-07-1313. juli 2007 3 ans et +
Wave Race 64 Nintendo 2007-08-1717. august 2007 3 ans et +
Sin and Punishment: Successor of the Earth (1200 Wii-poeng) Treasure Co. Ltd 2007-09-2828. september 2007 12 ans et + Grossièreté de language
Yoshi's Story Nintendo 2007-10-2626. oktober 2007 3 ans et +
Pokémon Snap HAL Laboratory 2007-12-1111. desember 2007 3 ans et +
1080° Snowboarding Nintendo 2008-01-1818. januar 2008 3 ans et +
Kirby 64: The Crystal Shards HAL Laboratory 2008-03-077. mars 2008 3 ans et +
Cruis'n USA Williams 2008-03-2828. mars 2008 3 ans et +
Pokémon Puzzle League Nintendo/Intelligent Systems 2008-05-3030. mai 2008 3 ans et +

Sega Master System (500 Wii-poeng)[rediger | rediger kilde]

For øyeblikket er det 16 titler tilgjengelige for kjøp i Europa.

Tittel Utvikler VC utgivelsesdato PEGI
Fantasy Zone Sega 2008-04-1111. april 2008 7 ans et +
Wonder Boy Westone 2008-04-1111. april 2008 3 ans et +
Alex Kidd in Miracle World Sega 2008-06-1313. juni 2008 7 ans et +
Sonic the Hedgehog Ancient 19. september 2008 3 ans et +

Sega Mega Drive (800 Wii-poeng)[rediger | rediger kilde]

For øyeblikket er det 73 titler tilgjengelige for kjøp i Europa.

Tittel Utvikler VC utgivelsesdato PEGI
Altered Beast Sega 2006-12-088. desember 2006 7 ans et +
Ecco the Dolphin Sega 2006-12-088. desember 2006 3 ans et +
Golden Axe Sega 2006-12-088. desember 2006 12 ans et +
Sonic the Hedgehog Sega 2006-12-088. desember 2006 3 ans et +
Columns Sega 2006-12-1515. desember 2006 3 ans et +
Dr. Robotnik's Mean Bean Machine Sega 2006-12-1515. desember 2006 3 ans et +
Gunstar Heroes Treasure 2006-12-1515. desember 2006 3 ans et +
Ristar Sega 2006-12-1515. desember 2006 3 ans et +
Space Harrier II Sega 2006-12-2222. desember 2006 7 ans et +
Toe Jam & Earl Sega 2006-12-2222. desember 2006 3 ans et +
Bonanza Bros. Sega 2007-02-022. februar 2007 3 ans et +
Comix Zone Sega 2007-02-022. februar 2007 7 ans et +
Gain Ground Sega 2007-02-022. februar 2007 7 ans et +
Sword of Vermillion Sega 2007-03-022. mars 2007 7 ans et +
Streets of Rage Sega 2007-03-022. mars 2007 7 ans et +
Bio-Hazard Battle Sega 2007-03-022. mars 2007 7 ans et +
The Story of Thor Ancient 2007-04-055. april 2007 7 ans et +
Sonic Spinball Sega 2007-04-055. april 2007 3 ans et +
Vectorman BlueSky Software 2007-04-055. april 2007 7 ans et +
Alex Kidd in the Enchanted Castle Sega 2007-05-044. mai 2007 7 ans et +
Virtua Fighter 2 Sega-AM2 2007-05-044. mai 2007 12 ans et +
Wonder Boy in Monster World WestOne Bit Entertainment 2007-05-044. mai 2007 7 ans et +
Kid Chameleon Sega Technical Institute 2007-06-011. juni 2007 7 ans et +
Streets of Rage II Sega 2007-06-011. juni 2007 7 ans et +
ToeJam & Earl in Panic on Funkotron Johnson Voorsanger Productions 2007-06-011. juni 2007 3 ans et +
Ecco: The Tides of Time Sega 2007-07-066. juli 2007 3 ans et +
Golden Axe II Sega 2007-07-066. juli 2007 12 ans et +
Sonic the Hedgehog 2 Sonic Team 2007-07-066. juli 2007 3 ans et +
Dynamite Headdy Treasure 2007-08-043. august 2007 3 ans et +
Shining Force Sonic! Software Planning/Climax Entertainment 2007-08-043. august 2007 7 ans et +
Shinobi III: Return of the Ninja Master Sega 2007-08-043. august 2007 12 ans et +
Crack Down Sage's Creation 2007-09-077. september 2007 7 ans et +
ESWAT: City Under Siege Sega 2007-09-077. september 2007 7 ans et +
Ghouls 'n Ghosts Capcom 2007-09-077. september 2007 7 ans et +
Shining in the Darkness Sonic! Software Planning/Climax Entertainment 2007-09-077. september 2007 7 ans et +
Sonic the Hedgehog 3 Sega 2007-09-077. september 2007 3 ans et +
Golden Axe III Sega 2007-10-055. oktober 2007 12 ans et +
Landstalker: The Treasures of King Nole Climax Entertainment 2007-10-055. oktober 2007 7 ans et +
Streets of Rage 3 Sega 2007-10-055. oktober 2007 7 ans et +
Super Thunder Blade Sega 2007-10-055. oktober 2007 3 ans et +
Alien Soldier Treasure Co. Ltd 2007-11-022. november 2007 7 ans et +
Sonic 3D: Flickies' Island Sega/Traveller's Tales 2007-11-022. november 2007 3 ans et +
Light Crusader Treasure Co. Ltd 2007-12-077. desember 2007 12 ans et +
Rolling Thunder 2 Namco 2007-12-077. desember 2007 12 ans et +
Alien Storm Sega 2008-01-1111. januar 2008 7 ans et +
Eternal Champions Sega 2008-02-1515. februar 2008 12 ans et +
Phantasy Star II Sega 2008-02-1515. februar 2008 7 ans et +
Mega Turrican Sega 2008-03-2122. mars 2008 7 ans et +
Phantasy Star III: Generations of Doom Sega 2008-04-1818. april 2008 7 ans et +
Columns III: Revenge of Columns (900 Wii-poeng) Sega 2008-05-022. mai 2008 3 ans et +
Puyo Puyo 2 (900 Wii-poeng) Sega 2008-05-099. mai 2008 3 ans et +
Gley Lancer (900 Wii-poeng) NCS Corp. 2008-05-1616. mai 2008 7 ans et +
Super Fantasy Zone Sunsoft 2008-06-2727. juni 2008 7 ans et +
Ecco Jr. Sega 8. august 2008 3 ans et +
Splatterhouse 2 Namco 8. august 2008 7 ans et +

Turbografx/Torbografx-CD (600/ 800 Wii-poeng)[rediger | rediger kilde]

For øyeblikket er det 61 titler tilgjengelige for kjøp i Europa.

Tittel Utvikler VC utgivelsesdato PEGI
Bomberman '93 Hudson Soft 2006-12-088. desember 2006 12 ans et +
Bonk's Adventure Hudson Soft/Red Entertainment 2006-12-088. desember 2006 12 ans et +
Dungeon Explorer Atlus/Hudson Soft 2006-12-088. desember 2006 12 ans et +
Super Star Soldier Hudson Soft 2006-12-088. desember 2006 12 ans et +
Victory Run Hudson Soft 2006-12-088. desember 2006 12 ans et +
Alien Crush Compile 2006-12-1515. desember 2006 12 ans et +
Military Madness Hudson Soft 2006-12-2222. desember 2006 12 ans et +
R-Type (800 Wii-poeng) Irem/Hudson Soft 2006-12-2929. desember 2006 12 ans et +
Motoroader Hudson Soft 2007-01-055. januar 2007 12 ans et +
Soldier Blade Hudson Soft 2007-01-2626. januar 2007 12 ans et +
Vigilante Irem 2007-02-099. februar 2007 12 ans et +
New Adventure Island Hudson Soft 2007-02-1616. februar 2007 12 ans et +
Chew Man Fu Sega 2007-03-033. mars 2007 12 ans et +
Double Dungeons Hudson Soft 2007-03-099. mars 2007 12 ans et +
Splatterhouse NBGI 2007-03-1616. mars 2007 12 ans et +
Dragon's Curse Hudson Soft 2007-03-3030. mars 2007 12 ans et +
Bonk's Revenge Hudson Soft/Red Entertainment 2007-04-1313. april 2007 12 ans et +
Battle Lode Runner Hudson Soft 2007-04-2727. april 2007 12 ans et +
Shockman Hudson Soft 2007-05-1111. mai 2007 12 ans et +
Ninja Spirit Irem 2007-05-1111. mai 2007 12 ans et +
Blazing Lazers Hudson Soft/Compile 2007-05-2525. mai 2007 12 ans et +
World Sports Competition Hudson Soft 2007-06-011. juni 2007 12 ans et +
Dead Moon Natsume Inc. 2007-06-088. juni 2007 12 ans et +
J.J. & Jeff Hudson Soft 2007-06-1515. juni 2007 12 ans et +
China Warrior Hudson Soft 2007-06-2222. juni 2007 12 ans et +
Bloody Wolf Data East 2007-06-2929. juni 2007 12 ans et +
Dragon Spirit Namco 2007-07-066. juli 2007 12 ans et +
Air Zonk Hudson Soft 2007-07-1313. juli 2007 12 ans et +
Silent Debuggers Data East 2007-07-2020. juli 2007 12 ans et +
Devil's Crush Compile/NAXAT Soft 2007-07-2727. juli 2007 12 ans et +
Drop Off Data East 2007-08-043. august 2007 12 ans et +
Galaga '90 Namco 2007-08-1010. august 2007 12 ans et +
Cratermaze Hudson Soft 2007-08-1717. august 2007 12 ans et +
Neutopia Hudson Soft 2007-08-2424. august, 2007 12 ans et +
Bonk 3: Bonk's Big Adventure Hudson Soft/Red Entertainment 2007-08-3131. august 2007 12 ans et +
Neutopia II Hudson Soft 2007-09-1414. september 2007 12 ans et +
World Class Baseball Hudson Soft 2007-09-2121. september 2007 12 ans et +
Legend of Hero Tonma Irem 2007-09-2828. september 2007 12 ans et +
Gate of Thunder (800 Wii-poeng) Hudson Soft/Red Entertainment 2007-10-1919. oktober 2007 12 ans et +
Super Air Zonk (800 Wii-poeng) Hudson Soft 2007-10-2626. oktober 2007 12 ans et +
Samurai Ghost Namco 2007-11-022. november 2007 12 ans et +
Power Golf Hudson Soft 2007-11-099. november 2007 12 ans et +
The Dynastic Hero (800 Wii-poeng) Hudson Soft/Westone 2007-11-3030. november 2007 12 ans et +
Monster Lair (800 Wii-poeng) Hudson Soft/Westone 2007-12-2121. desember 2007 12 ans et +
Riot Zone (800 Wii-poeng) Hudson Soft/Westone 2008-01-1818. januar 2008 12 ans et +
Lords of Thunder (800 Wii-poeng) Hudson Soft/Red Entertainment 2008-02-088. februar 2008 12 ans et +
Psychosis Naxat Soft 2008-02-2929. februar 2008 12 ans et +
Final Soldier (700 Wii-poeng) Hudson Soft 2008-05-022. mai 2008 12 ans et +
Gradius II: Gofer no Yabou (900 Wii-poeng) Konami 2008-05-022. mai 2008 12 ans et +
Break In (700 Wii-poeng) Naxat Soft 2008-05-099. mai 2008 12 ans et +
Chou Aniki (900 Wii-poeng) Masaya 2008-05-099. mai 2008 12 ans et +
Digital Champ Battle Boxing (700 Wii-poeng) Naxat Soft 2008-05-1616. mai 2008 12 ans et +
Star Parodier (900 Wii-poeng) Hudson Soft 2008-05-1616. mai 2008 12 ans et +
Chase H.Q. Taito 5. september 2008 12 ans et +
Ys Book I & II Nihon Falcom 5. september 2008 12 ans et +

Neo Geo (900 Wii-poeng)[rediger | rediger kilde]

For øyeblikket er det 29 titler tilgjengelige for kjøp i Europa.

Tittel Utvikler VC utgivelsesdato PEGI
Fatal Fury: King of Fighters SNK 2007-10-055. oktober 2007 12 ans et +
World Heroes Alpha Denshi 2007-10-1919. oktober 2007 12 ans et +
Magician Lord Alpha Denshi 2007-10-2626. oktober 2007 12 ans et +
Art of Fighting SNK 2007-10-262. november 2007 12 ans et +
Blue's Journey Alpha Denshi 2007-11-099. november 2007 12 ans et +
The King of Fighters '94 SNK 2007-11-2323. november 2007 12 ans et +
Baseball Stars 2 SNK 2007-11-3030. november 2007 12 ans et +
Top Hunter: Roddy & Cathy SNK 2007-12-1414. desember 2007 12 ans et +
Metal Slug Nazca Corporation 2008-05-099. mai 2008 12 ans et +
Burning Fight SNK 2008-05-3030. mai 2008 12 ans et +
Samurai Shodown SNK 2008-05-3030. mai 2008 12 ans et +
Fatal Fury 2 SNK 2008-06-1313. juni 2008 12 ans et +
Ninja Combat Alpha Denshi 2008-06-1313. juni 2008 12 ans et +
King of the Monsters SNK 2008-06-2727. juni 2008 12 ans et +
Art of Fighting 2 SNK 2008-07-1111. juli 2008 12 ans et +
Ninja Commando Alpha Denshi 2008-07-1111. juli 2008 12 ans et +
Neo Turf Masters Nazca Corporation 2008-07-2525. juli 2008 12 ans et +
Samurai Showdown II SNK 8. august 2008 12 ans et +

Commodore 64 (500 Wii-poeng)[rediger | rediger kilde]

For øyeblikket er det 18 titler tilgjengelige for kjøp i Europa.

Tittel Utvikler VC utgivelsesdato PEGI
International Karate System 3 2008-03-2828. mars 2008 12 ans et +
Uridium Graftgold 2008-03-2828. mars 2008 12 ans et +
California Games Epyx 2008-04-1111. april 2008 12 ans et +
Impossible Mission Epyx 2008-04-1111. april 2008 12 ans et +
The Last Ninja System 3 2008-04-2525. april 2008 12 ans et +
World Games Epyx 2008-04-2525. april 2008 12 ans et +
Paradroid Graftgold 2008-05-2323. mai 2008 12 ans et +
Last Ninja 2: Back with a Vengeance System 3 2008-06-1313. juni 2008 12 ans et +
Nebulus John Phillips 2008-06-1313. juni 2008 12 ans et +
Cybernoid: The Fighting Machine Raffaele Cecco 2008-06-2727. juni 2008 12 ans et +
Summer Games II Epyx 2008-06-2727. juni 2008 12 ans et +
International Karate + System 3 2008-07-2525. juli 2008 12 ans et +
Pitstop II Synergistic Software 8. august 2008 12 ans et +
Boulder Dash Peter Liepa/ Chris Grey 19. september 2008 12 ans et +
Jumpman Epyx 19. september 2008 12 ans et +

Notiser[rediger | rediger kilde]

2007[rediger | rediger kilde]

2008[rediger | rediger kilde]

  • Fra den 30. mai, da WiiWare ble lansert, har VC-oppdateringene funnet sted annenhver uke.