Liste over The Shield-episoder

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over episoder i politi-dramaserien The Shield. Listen er sortert slik: «# Episodetittel (Original sendedato)».

Sesong 1[rediger | rediger kilde]

  1. Pilot (12. mars 2002)
  2. Our Gang (19. mars 2002)
  3. The Spread (26. mars 2002)
  4. Dawg Days (2. april 2002)
  5. Blowback (9. april 2002)
  6. Cherrypoppers (16. april 2002)
  7. Pay in Pain (23. april 2002)
  8. Cupid & Psycho (30. april 2002)
  9. Throwaway (7. mai 2002)
  10. Dragonchasers (14. mai 2002)
  11. Carnivores (21. mai 2002)
  12. Two Days of Blood (28. mai 2002)
  13. Circles (4. juni 2002)

Sesong 2[rediger | rediger kilde]

  1. The Quick Fix (7. januar 2003)
  2. Dead Soldiers (14. januar 2003)
  3. Partners (21. januar 2003)
  4. Carte Blanche (28. januar 2003)
  5. Greenlit (4. februar 2003)
  6. Homewrecker (11. februar 2003)
  7. Barnstormers (18. februar 2003)
  8. Scar Tissue (25. februar 2003)
  9. Co-Pilot (4. mars 2003)
  10. Coyotes (11. mars 2003)
  11. Inferno (18. mars 2003)
  12. Breakpoint (25. mars 2003)
  13. Dominoes Falling (1. april 2003)

Sesong 3[rediger | rediger kilde]

  1. Playing Tight (9. mars 2004)
  2. Blood and Water (16. mars 2004)
  3. Bottom Bitch (23. mars 2004)
  4. Streaks and Tips (30. mars 2004)
  5. Mum (6. april 2004)
  6. Posse Up (13. april 2004)
  7. Safe (20. april 2004)
  8. Cracking Ice (27. april 2004)
  9. Slipknot (4. mai 2004)
  10. What Power is... (11. mai 2004)
  11. Strays (18. mai 2004)
  12. Riceburner (25. mai 2004)
  13. Fire in the Hole (1. juni 2004)
  14. All in (8. juni 2004)
  15. On Tilt (15. juni 2004)

Sesong 4[rediger | rediger kilde]

  1. The Cure (15. mars 2005)
  2. Grave (22. mars 2005)
  3. Bang (29. mars 2005)
  4. Doghouse (5. april 2005)
  5. Tar Baby (12. april 2005)
  6. Insurgents (19. april 2005)
  7. Hurts (26. april 2005)
  8. Cut Throat (3. mai 2005)
  9. String Theory (17. mai 2005)
  10. Back in the Hole (24. mai 2005)
  11. A Thousand Deaths (31. mai 2005)
  12. Judas Priest (7. juni 2005)
  13. Ain't That a Sham (14. juni 2005)

Sesong 5[rediger | rediger kilde]

  1. Extraction (10. januar 2006)
  2. Enemy of Good (17. januar 2006)
  3. Jailbait (24. januar 2006)
  4. Tapa Boca (31. januar 2006)
  5. Trophy (7. februar 2006)
  6. Rap Payback (14. februar 2006)
  7. Man Inside (21. februar 2006)
  8. Kavanaugh (28. februar 2006)
  9. Smoked (7. mars 2006)
  10. Of Mice and Lem (14. mars 2006)
  11. Post Partum (21. mars 2006)
  12. Promosoda 5.5 ( Jan. 2006)

Sesong 6[rediger | rediger kilde]

  1. On the Jones (3. april 2007)
  2. Baptism by Fire (10. april 2007)
  3. Back to One (17. april 2007)
  4. The New Guy (24. april 2007)
  5. Haunts (1. mai 2007)
  6. Chasing Ghosts (8. mai 2007)
  7. Exiled (15. mai 2007)
  8. The Math of the Wrath (22. mai 2007)
  9. Recoil (29. mai 2007)
  10. Spanish Practices (5. juni 2007)

I Frankrike startet Canal+ å sende The Shield sesong 6-episoder 5. april 2007, med to episoder hver uke. Sesong 6 ble derfor ferdig på Canal+ i Frankrike 10. mai 2007, nesten en måned tidligere enn USA.

Sesong 7[rediger | rediger kilde]

  1. Coefficient of Drag (2. september 2008)
  2. Snitch (9. september 2008)
  3. Money Shot (16. september 2008)
  4. Genocide (23. september 2008)
  5. Game Face (30. september 2008)
  6. Animal Control (7. oktober 2008)
  7. Bitches Brew (14. oktober 2008)
  8. Parracide (21. oktober 2008)
  9. Moving Day (28. oktober 2008)
  10. Party Line (4. november 2008)
  11. Petty Cash (11. november 2008)
  12. Possible Kill Screen (18. november 2008)
  13. Family Meeting (25. november 2008)