Liste over Et syttitallsshow-episoder

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over alle episodene av Et syttitallsshow. Det er lagd 200 episoder og 4 spesialepisoder.

Episoder[rediger | rediger kilde]

Sesong 1 (19981999)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Original sendedato Prod.kode
1 «That '70s Pilot» 23. august 1998 101
2 «Eric's Birthday» 30. august 1998 102
3 «Streaking» 6. september 1998 103
4 «Battle of the Sexists» 20. september 1998 104
5 «Eric's Burger Job» 27. september 1998 106
6 «The Keg» 25. oktober 1998 107
7 «That Disco Episode» 8. november 1998 109
8 «Drive In» 15. november 1998 108
9 «Thanksgiving» 22. november 1998 110
10 «Sunday, Bloody Sunday» 29. november 1998 105
11 «Eric's Buddy» 6. desember 1998 114
12 «The Best Christmas Ever» 13. desember 1998 113
13 «Ski Trip» 17. januar 1999 115
14 «Stolen Car» 24. januar 1999 117
15 «That Wrestling Show» 7. februar 1999 119
16 «First Date» 14. februar 1999 116
17 «The Pill» 21. februar 1999 118
18 «Career Day» 28. februar 1999 111
19 «Prom Night» 7. mars 1999 121
20 «A New Hope» 14. mars 1999 122
21 «Water Tower» 14. juni 1999 123
22 «Punk Chick» 21. juni 1999 120
23 «Grandma's Dead» 12. juli 1999 112
24 «Hyde Moves In» 19. juli 1999 124
25 «The Good Son» 26. juli 1999 125

Sesong 2 (19992000)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Original sendedato Prod.kode
1 «Garage Sale» 28. september 1999 204
2 «Red's Last Day» 5. oktober 1999 201
3 «The Velvet Rope» 12. oktober 1999 202
4 «Laurie and The Professor» 19. oktober 1999 203
5 «Halloween» 26. oktober 1999 208
6 «Vanstock» 2. november 1999 210
7 «I Love Cake» 9. november 1999 205
8 «Sleepover» 16. november 1999 207
9 «Eric Gets Suspended» 30. november 1999 209
10 «Red's Birthday» 7. desember 1999 206
11 «Laurie Moves Out» 14. desember 1999 211
12 «Eric's Stash» 11. januar 2000 213
13 «Hunting» 18. januar 2000 212
14 «Red Gets A Job» 1. februar 2000 215
15 «Burning Down The House» 7. februar 2000 216
16 «The First Time» 14. februar 2000 217
17 «Afterglow» 14. februar 2000 218
18 «Kitty and Eric's Night Out» 28. februar 2000 214
19 «Parents Find Out» 7. mars 2000 222
20 «Kiss Of Death» 20. mars 2000 219
21 «Kelso's Serenade» 27. mars 2000 220
22 «Jackie Moves On» 3. april 2000 221
23 «Holy Crap!» 1. mai 2000 223
24 «Red Fired Up» 8. mai 2000 224
25 «Cat Fight Club» 15. mai 2000 225
26 «Moon Over Point Place (1)» 22. mai 2000 226

Sesong 3 (20002001)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Original sendedato Prod.kode
1 «Reefer Madness (2)» 3. oktober 2000 301
2 «Red Sees Red» 10. oktober 2000 302
3 «Hyde's Father» 17. oktober 2000 304
4 «Too Old To Trick Or Treat, Too Young To Die» 31. oktober 2000 303
5 «Roller Disco» 14. november 2000 305
6 «Eric's Panties» 21. november 2000 307
7 «Baby Fever» 28. november 2000 306
8 «Jackie Bags Hyde» 12. desember 2000 308
9 «Hyde's Christmas Rager» 19. desember 2000 311
10 «Ice Shack» 9. januar 2001 309
11 «Who Wants It More» 10. januar 2001 314
12 «Fez Gets The Girl» 16. januar 2001 310
13 «Dine And Dash» 30. januar 2001 312
14 «Radio Daze» 6. februar 2001 315
15 «Donna's Panties» 13. februar 2001 313
16 «Romantic Weekend» 20. februar 2001 316
17 «Kitty's Birthday (That's Today?!)» 27. februar 2001 317
18 «The Trials of M. Kelso» 13. mars 2001 318
19 «Eric's Naughty No-no» 27. mars 2001 319
20 «Holy Craps» 17. april 2001 320
21 «Fez Dates Donna» 1. mai 2001 321
22 «Eric's Drunken Tattoo» 1. mai 2001 322
23 «Canadian Road Trip» 8. mai 2001 324
24 «Backstage Pass» 15. mai 2001 323
25 «The Promise Ring» 22. mai 2001 325

Sesong 4 (20012002)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Original sendedato Prod.kode
1 «It's A Wonderful Life» 25. september 2001 327
2 «Eric's Depression» 26. september 2001 328
3 «Pinciotti Vs. Forman» 02. oktober 2001 326
4 «Hyde Gets a Girl» 09. oktober 2001 329
5 «Bye-Bye Basement» 16. oktober 2001 402
6 «The Relapse (1)» 06. november 2001 401
7 «Uncomfortable Ball Stuff (2)» 13. november 2001 403
8 «Donna's Story» 20. november 2001 405
9 «The Forgotten Son» 21. november 2001 404
10 «Red and Stacey» 27. november 2001 406
11 «Third Wheel» 11. desember 2001 408
12 «An Eric Forman Christmas» 18. desember 2001 409
13 «Jackie Says Cheese» 08. januar 2002 410
14 «Eric's Hot Cousin» 22. januar 2002 407
15 «Tornado Prom» 05. februar 2002 411
16 «Donna Dates A Kelso» 05. februar 2002 413
17 «Kelso's Career» 12. februar 2002 414
18 «Leo Loves Kitty» 19. februar 2002 415
19 «Jackie's Cheese Squeeze» 26. februar 2002 416
20 «Class Picture» 19. mars 2002 412
21 «Prank Day» 26. mars 2002 417
22 «Eric's Corvette Caper» 09. april 2002 418
23 «Hyde's Birthday» 23. april 2002 419
24 «That '70s Musical» 30. april 2002 421
- «That '70s Special» 30. april 2002 Spesial
25 «Eric's False Alarm» 07. mai 2002 420
26 «Everybody Loves Casey» 14. mai 2002 422
27 «Love, Wisconsin Style (1)» 21. mai 2002 423

Sesong 5 (20022003)[rediger | rediger kilde]

Sesong 5 episodene har tittel etter Led Zeppelin sanger.

# Tittel Original sendedato Prod.kode
- «That '70s KISS Show» 30. august 2002 Spesial
1 «Going To California (2)» 17. september 2002 501
2 «I Can't Quit You Babe (aka Jackie and Hyde Get Busted)» 24. september 2002 502
3 «What Is And What Should Never Be (1) (aka Kitty's Pregnant)» 29. oktober 2002 503
4 «Heartbreaker (2) (aka Kitty's Parents Come to Visit)» 29. oktober 2002 504
5 «Ramble On (aka Promise Ring Redux)» 12. november 2002 505
6 «Over The Hills And Far Away» 19. november 2002 506
7 «Hot Dog (aka The Gifts)» 26. november 2002 507
8 «Thank You» 03. desember 2002 508
9 «Black Dog (aka Ow, My Eye)» 10. desember 2002 509
10 «The Crunge (aka The S.A.T.s)» 17. desember 2002 510
11 «The Girl I Love (aka Dinner With Nina)» 07. januar 2003 511
12 «Misty Mountain Hop (aka Jackie's Cabin)» 22. januar 2003 516
13 «Your Time Is Gonna Come (aka Get Off My Boyfriend)» 29. januar 2003 514
14 «Babe I'm Gonna Leave You (aka Valentine's Day)» 05. februar 2003 515
15 «When The Levee Breaks (aka Eric and Donna Play House)» 12. februar 2003 512
16 «Whole Lotta Love (aka The Silent Treatment)» 19. februar 2003 513
17 «The Battle of Evermore (aka Pioneer Days)» 26. februar 2003 517
18 «Hey, Hey What Can I Do? (aka Job Fair)» 12. mars 2003 518
19 «Bring It On Home (aka Jackie's in the House)» 26. mars 2003 519
20 «No Quarter (aka Jackie Moves In)» 02. april 2003 520
21 «Trampled Under Foot (aka Fez Gets Dumped)» 09. april 2003 521
22 «You Shook Me (1) (aka The Nurses Are Coming)» 16. april 2003 522
23 «Nobody's Fault But Mine (2) (aka Hyde Loves Jackie)» 23. april 2003 523
24 «That Immigrant Song (aka Fez Gets Busted)» 07. mai 2003 524
25 «Celebration Day (aka Graduation)» 14. mai 2003 525

Sesong 6 (20032004)[rediger | rediger kilde]

Sesong 6 episodene har tittel etter The Who sanger.

# Tittel Original sendedato Prod.kode
1 «The Kids Are Alright» 29. oktober 2003 601
2 «Join Together» 05. november 2003 602
3 «Magic Bus» 12. november 2003 603
4 «The Acid Queen» 19. november 2003 604
5 «I'm Free» 26. november 2003 605
6 «We're Not Gonna Take It» 03. desember 2003 606
7 «Christmas» 17. desember 2003 607
8 «I'm a Boy» 07. januar 2004 608
9 «Young Man Blues» 14. januar 2004 609
10 «A Legal Matter» 04. februar 2004 610
11 «I Can See For Miles» 11. februar 2004 611
12 «Sally Simpson» 18. februar 2004 612
13 «Won't Get Fooled Again» 25. februar 2004 613
14 «Baby Don't You Do It» 03. mars 2004 614
15 «Who Are You?» 10. mars 2004 615
16 «Man With Money» 17. mars 2004 616
17 «Happy Jack» 24. mars 2004 617
18 «Do You Think It's Alright?» 31. mars 2004 618
19 «Substitute» 21. april 2004 619
20 «Squeeze Box» 28. april 2004 620
21 «5:15» 05. mai 2004 621
22 «Sparks» 12. mai 2004 623
- «That '70s Bloopers» 12. mai 2004 Spesial
23 «My Wife» 16. mai 2004 622
24 «Going Mobile» 19. mai 2004 624
25 «The Seeker» 19. mai 2004 625

Sesong 7 (20042005)[rediger | rediger kilde]

Sesong 7 episodene har tittel etter Rolling Stones sanger.

# Tittel Original sendedato Prod.kode
1 «Time Is On My Side» 08. september 2004 701
2 «Let's Spend The Night Together» 15. september 2004 702
3 «(I Can't Get No) Satisfaction» 22. september 2004 703
4 «Beast of Burden» 29. september 2004 704
5 «It's Only Rock and Roll» 06. oktober 2004 705
6 «Rip This Joint» 03. november 2004 706
7 «Mother's Little Helper» 10. november 2004 710
8 «Angie» 17. november 2004 707
9 «You Can't Always Get What You Want» 24. november 2004 708
10 «Surprise, Surprise» 01. desember 2004 709
11 «Winter» 15. desember 2004 711
12 «Don't Lie to Me» 05. januar 2005 712
13 «Can't You Hear Me Knocking» 12. januar 2005 713
14 «Street Fighting Man» 09. februar 2005 714
15 «It's All Over Now» 16. februar 2005 715
16 «On With The Show» 23. februar 2005 716
17 «Down The Road Apiece» 02. mars 2005 717
18 «Oh, Baby (We Got A Good Thing Goin')» 09. mars 2005 718
19 «Who's Been Sleeping Here» 23. mars 2005 719
20 «Gimme Shelter» 30. mars 2005 720
21 «2120 So. Michigan Ave» 27. april 2005 721
22 «2000 Light Years From Home» 04. mai 2005 722
23 «Take It Or Leave It» 11. mai 2005 723
24 «Short & Curlies» 18. mai 2005 724
25 «Til The Next Goodbye» 18. mai 2005 725

Sesong 8 (20052006)[rediger | rediger kilde]

De fleste av Sesong 8 episodene har tittel etter Queen sanger.

# Tittel Original sendedato Prod.kode
1 «Bohemian Rhapsody» 02. november 2005 801
2 «Somebody to Love» 02. november 2005 802
3 «You're My Best Friend» 09. november 2005 804
4 «Misfire» 16. november 2005 805
5 «Stone Cold Crazy» 30. november 2005 803
6 «Long Away» 07. desember 2005 806
7 «Fun It» 14. desember 2005 807
8 «Good Company» 12. januar 2006 808
9 «Who Needs You» 19. januar 2006 811
10 «Sweet Lady» 26. januar 2006 809
11 «Good Old Fashioned Lover Boy» 02. februar 2006 810
12 «Killer Queen» 09. februar 2006 812
13 «Spread Your Wings» 16. mars 2006 813
14 «Son and Daughter» 23. mars 2006 817
15 «Keep Yourself Alive» 13. april 2006 814
16 «My Fairy King» 27. april 2006 815
17 «Crazy Little Thing Called Love» 27. april 2006 816
18 «We Will Rock You» 04. mai 2006 818
19 «Sheer Heart Attack» 04. mai 2006 820
20 «Leaving Home Ain't Easy» 11. mai 2006 819
- «That '70s Show: The Final Goodbye» 11. mai 2006 Spesial
21 «Love of My Life» 18. mai 2006 821
22 «That '70s Finale» 18. mai 2006 822

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]