Liste over Dexter-episoder

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dexter er en amerikansk TV-Serie som først ble sendt 1. oktober 2006. De har fullført sesong 5, og returnerer med en ny sesong i september 2011. Totalt har det blitt sendt 60 episoder.

Sesongene[rediger | rediger kilde]

Sesong 1[rediger | rediger kilde]

# Tittel Vist første gang
1 «Dexter» 1. oktober 2006
2 «Crocodile» 8. oktober 2006
3 «Popping Cherry» 15. oktober 2006
4 «Let's Give the Boy a Hand» 22. oktober 2006
5 «Love American Style» 29. oktober 2006
6 «Return To Sender» 5. november 2006
7 «Circle of Friends» 12. november 2006
8 «Shrink Wrap» 19. november 2006
9 «Father Knows Best» 26. november 2006
10 «Seeing Red» 3. desember 2006
11 «Truth Be Told» 10. desember 2006
12 «Born Free» 17. desember 2006

Sesong 2[rediger | rediger kilde]

# Tittel Vist første gang
1 «It's Alive» 30. september 2007
2 «Waiting to Exhale» 7. oktober 2007
3 «An Inconvenient Lie» 14. oktober 2007
4 «See-Through» 21. oktober 2007
5 «The Dark Defender» 28. oktober 2007
6 «Dex, Lies, and Videotape» 4. november 2007
7 «That Night, A Forrest Grew» 11. november 2007
8 «Morning Comes» 18. november 2007
9 «Resistance Is Futile» 25. november 2007
10 «There's Something About Harry» 2. desember 2007
11 «Left Turn Ahead» 9. desember 2007
12 «The British Invasion» 16. desember 2007

Sesong 3[rediger | rediger kilde]

# Tittel Vist første gang
1 «Our Father» 28. september 2008
2 «Finding Freebo» 5. oktober 2008
3 «The Lion Sleeps Tonight» 12. oktober 2008
4 «All In The Family» 19. oktober 2008
5 «Turning Biminese» 26. oktober 2008
6 «Si Se Puede» 2. november 2008
7 «Easy As Pie» 9. november 2008
8 «The Damage A Man Can Do» 16. november 2008
9 «About Last Night» 23. november 2008
10 «Go Your Own Way» 30. november 2008
11 «I Had A Dream» 7. desember 2008
12 «Do You Take Dexter Morgan?» 14. desember 2008

Sesong 4[rediger | rediger kilde]

# Tittel Vist første gang
1 «Living the Dream» 27. september 2009
2 «Remains to Be Seen» 4. oktober 2009
3 «Blinded by the Light» 11. oktober 2009
4 «Dex Takes a Holiday» 18. oktober 2009
5 «Dirty Harry» 25. oktober 2009
6 «If I Had a Hammer» 1. november 2009
7 «Slack Tide» 8. november 2009
8 «Road Kill» 15. november 2009
9 «Hungry Man» 22. november 2009
10 «Lost Boys.» 29. november 2009
11 «Hello, Dexter Morgan» 6. desember 2009
12 «The Getaway» 13. desember 2009

Sesong 5[rediger | rediger kilde]

# Tittel Vist første gang
1 «My Bad» 26. september 2010
2 «Hello Bandit» 3. oktober 2010
3 «Practically Perfect» 10. oktober 2010
4 «Beauty and the Beast» 17. oktober 2010
5 «First Blood» 24. oktober 2010
6 «Everything is Illuminated» 31. oktober 2010
7 «Circle Us» 7. november 2010
8 «Take It» 14. november 2010
9 «Teenage Wasteland» 21. november 2010
10 «In the Beginning» 28. november 2010
11 «Hop a Freighter» 5. desember 2010
12 «The Big One» 12. desember 2010