Liste over Chuck-episoder

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over episoder av Chuck (TV-serie).

Episoder[rediger | rediger kilde]

Sesong 1 (20072008)[rediger | rediger kilde]

S# E# Tittel Manus Regi Først sendt USA Prod. kode
1 1 «Chuck Versus the Intersect» Josh Schwartz og Chris Fedak McG 24. september 2007 101
2 2 «Chuck Versus the Helicopter» Josh Schwartz og Chris Fedak Robert Duncan McNeill 1. oktober 2007 102
3 3 «Chuck Versus the Tango» Matthew Miller Jason Ensler 8. oktober 2007 103
4 4 «Chuck Versus the Wookiee» Allison Adler Allan Kroeker 15. oktober 2007 104
5 5 «Chuck Versus the Sizzling Shrimp» Scott Rosenbaum David Solomon 22. oktober 2007 105
6 6 «Chuck Versus the Sandworm» Phil Klemmer Robert Duncan McNeill 29. oktober 2007 106
7 7 «Chuck Versus the Alma Mater» Anne Cofell Saunders Patrick Norris 5. november 2007 107
8 8 «Chuck Versus the Truth» Allison Adler Robert Duncan McNeill 12. november 2007 108
9 9 «Chuck Versus the Imported Hard Salami» Scott Rosenbaum og Matthew Miller Jason Ensler 19. november 2007 109
10 10 «Chuck Versus the Nemesis» Chris Fedak Allison Liddi Brown 26. november 2007 110
11 11 «Chuck Versus the Crown Vic» Zev Borrow Chris Fisher 3. desember 2007 111
12 12 «Chuck Versus the Undercover Lover» Phil Klemmer Fred Toye 24. januar 2008 112
13 13 «Chuck Versus the Marlin» Matthew Lau Allan Kroeker 24. januar 2008 113

Sesong 2 (20082009)[rediger | rediger kilde]

S# E# Tittel Manus Regi Først sendt USA Prod. kode
14 1 «Chuck Versus the First Date» Josh Schwartz og Chris Fedak Jason Ensler 29. september 2008 201
15 2 «Chuck Versus the Seduction» Matthew Miller Allan Kroeker 6. oktober 2008 202
16 3 «Chuck Versus the Break-Up» Scott Rosenbaum Robert Duncan McNeill 13. oktober 2008 203
17 4 «Chuck Versus the Cougars» Allison Adler Patrick Norris 20. oktober 2008 204
18 5 «Chuck Versus Tom Sawyer» Phil Klemmer Norman Buckley 27. oktober 2008 205
19 6 «Chuck Versus the Ex» Zev Borow Jay Chandrasekhar 10. november 2008 206
20 7 «Chuck Versus the Fat Lady» Matthew Lau Jeffrey G. Hunt 17. november 2008 207
21 8 «Chuck Versus the Gravitron» Chris Fedak Allison Liddi Brown 24. november 2008 208
22 9 «Chuck Versus the Sensei» Anne Cofell Saunders Jonas Pate 1. desember 2008 209
23 10 «Chuck Versus the Delorean» Matthew Miller Ken Whittingham 8. desember 2008 210
24 11 «Chuck Versus Santa Claus» Scott Rosenbaum Robert Duncan McNeill 15. desember 2008 211
25 12 «Chuck Versus the Third Dimension» Chris Fedak Robert Duncan McNeill 2. februar 2009 213
26 13 «Chuck Versus the Suburbs» Phil Klemmer Jay Chandrasekhar 16. februar 2009 214
27 14 «Chuck Versus the Best Friend» Allison Adler Peter Lauer 23. februar 2009 212
28 15 «Chuck Versus the Beefcake» Matthew Miller og Scott Rosenbaum Patrick Norris 2. mars 2009 215
29 16 «Chuck Versus the Lethal Weapon» Zev Borow og Matthew Lau Allan Kroeker 9. mars 2009 216
30 17 «Chuck Versus the Predator» Chris Fedak Jeremiah Chechik 23. mars 2009 217
31 18 «Chuck Versus the Broken Heart» Allison Adler Kevin Bray 30. mars 2009 218
32 19 «Chuck Versus the Dream Job» Phil Klemmer og Cory Nickerson Robert Duncan McNeill 6. april 2009 219
33 20 «Chuck Versus the First Kill» Scott Rosenbaum Norman Buckley 13. april 2009 220
34 21 «Chuck Versus the Colonel» Matt Miller Peter Lauer 20. april 2009 221
35 22 «Chuck Versus the Ring» Chris Fedak og Allison Adler Robert Duncan McNeill 27. april 2009 222

Sesong 3 (2010)[rediger | rediger kilde]

S# E# Tittel Manus Regi Først sendt USA Prod. kode
36 1 «Chuck Versus the Pink Slip» Chris Fedak og Matt Miller Robert Duncan McNeill 10. januar 2010 301
37 2 «Chuck Versus the Three Words» Allison Adler og Scott Rosenbaum Peter Lauer 10. januar 2010 302
38 3 «Chuck Versus the Angel de La Muerte» Phil Klemmer Jeremiah Chechik 11. januar 2010 303
39 4 «Chuck Versus Operation Awsome» Zev Borow Robert Duncan McNeill 18. januar 2010 304
40 5 «Chuck Versus the First Class» Chris Fedak Fred Toye 25. januar 2010 305
41 6 «Chuck Versus the Nacho Sampler» Matt Miller og Scott Rosenbaum Allan Kroeker 1. februar 2010 206
42 7 «Chuck Versus the Mask» Phil Klemmer Michael Schultz 8. februar 2010 307
43 8 «Chuck Versus the Fake Name» Alison Adler Jeremiah Chechik 1. mars 2010 308
44 9 «Chuck Versus the Beard» Scott Rosenbaum Zachary Levi 8. mars 2010 309
45 10 «Chuck Versus the Tic Tac» L.Lefranc og R.Judkins Patrick Norris 15. mars 2010 310
46 11 «Chuck Versus the Final Exam» Zev Borow Robert Duncan McNeill 22. mars 2010 311
47 12 «Chuck Versus the American Hero» Matt Miller, M.Denby og Phil Klemmer Jeremiah Chechik 29. mars 2010 312
48 13 «Chuck Versus the Other Guy» Chris Fedak Peter Lauer 5. april 2010 313
49 14 «Chuck Versus the Honeymooners» Allison Adler, L.LeFranc og R.Judkins 26. april 2010 314
50 15 «Chuck Versus the Role Models» Phil Klemmer 3. mai 2010 315
51 16 «Chuck Versus the Tooth» Zev Borow og M.Denby Daisy Mayer 10. mai 2010 316
52 17 «Chuck Versus the Living Dead» L.LeFranc og R.Judkins Jay Chandrasekhar 17. mai 2010 317
53 18 «Chuck Versus the Subway» Allison Adler, Matt Miller og Phil Klemmer Matt Shakman 24. mai 2010 318
54 19 «Chuck Versus the Ring:Part 2» Chris Fedak og Josh Schwartz Robert Duncan McNeill 24. mai 2010 319

Sesong 4 (20102011)[rediger | rediger kilde]

NBC annonserte 14. mai at Chuck har blitt fornyet for en fjerde sesong pâ 13 episoder med muligheten for ytterliggere 9 episoder.