Liste over American Idol-finalister

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over American Idol-finalister er en liste over resultater i de forskjellige sesongene i det amerikanske TV-programmet American Idol

Sesong 1[rediger | rediger kilde]

Kelly Clarkson, vinner sesong 1
Sesong 1 (2002)
Kelly Clarkson Vinner
Justin Guarini 2 plass
Nikki McKibbin 3 plass
Tamyra Gray 4 plass
R. J. Helton 5 plass
Christina Christian 6 plass
Ryan Starr 7 plass
A.J. Gil 8 plass
Jim Verraros 9 plass
EJay Day 10 plass

Sesong 2[rediger | rediger kilde]

Ruben Studdard, vinner sesong 2
Sesong 2 (2003)
Ruben Studdard Vinner
Clay Aiken 2 plass
Kimberley Locke 3 plass
Josh Gracin 4 plass
Trenyce 5 plass
Carmen Rasmusen 6 plass
Kimberly Caldwell 7 plass
Rickey Smith 8 plass
Corey Clark Diskvalifisert
Julia DeMato 9 plass
Charles Grigsby 10 plass

Sesong 3[rediger | rediger kilde]

Fantasia Barrino, vinner sesong 3
Sesong 3 (2004)
Fantasia Barrino Vinner
Diana DeGarmo 2 plass
Jasmine Trias 3 plass
La Toya London 4 plass
George Huff 5 plass
John Stevens 6 plass
Jennifer Hudson 7 plass
Jon Peter Lewis 8 plass
Camile Velasco 9 plass
Amy Adams 10 plass

Sesong 4[rediger | rediger kilde]

Carrie Underwood, vinner sesong 4
Sesong 4 (2005)
Carrie Underwood Vinner
Bo Bice 2 plass
Vonzell Solomon 3 plass
Anthony Fedorov 4 plass
Scott Savol 5 plass
Constantine Maroulis 6 plass
Anwar Robinson 7 plass
Nadia Turner 8 plass
Nikko Smith 9 plass
Jessica Sierra 10 plass

Sesong 5[rediger | rediger kilde]

Taylor Hicks, vinner sesong 5
Sesong 5 (2006)
Taylor Hicks Vinner
Katharine McPhee 2 plass
Elliott Yamin 3 plass
Chris Daughtry 4 plass
Paris Bennett 5 plass
Kellie Pickler 6 plass
Ace Young 7 plass
Bucky Covington 8 plass
Mandisa 8 plass
Lisa Tucker 10 plass

Sesong 6[rediger | rediger kilde]

Jordin Sparks, vinner sesong 6
Sesong 6 (2007)
Jordin Sparks Vinner
Blake Lewis 2 plass
Melinda Doolittle 3 plass
LaKisha Jones 4 plass
Chris Richardson 5 plass
Phil Stacey 6 plass
Sanjaya Malakar 7 plass
Haley Scarnato 8 plass
Gina Glocksen 9 plass
Chris Sligh 10 plass

Sesong 7[rediger | rediger kilde]

David Cook, vinner sesong 7
Sesong 7 (2008)
David Cook Vinner
David Archuleta 2 plass
Syesha Mercado 3 plass
Jason Castro 4 plass
Brooke White 5 plass
Carly Smithson 6 plass
Kristy Lee Cook 7 plass
Michael Johns 8 plass
Ramiele Malubay 9 plass
Chikezie 10 plass

Sesong 8[rediger | rediger kilde]

Kris Allen, vinner sesong 8 (2009)
Sesong 8 (2009)
Kris Allen Vinner
Adam Lambert 2 plass
Danny Gokey 3 plass
Allison Iraheta 4 plass
Matt Giraud 5 plass
Anoop Desai 6 plass
Lil Rounds 7 plass
Scott MacIntyre 8 plass
Megan Joy Corkrey 9 plass
Michael Sarver 10 plass
Alexis Grace 11 plass
Jorge Nuñez 12 plass
Jasmine Murray 13 plass

Sesong 9[rediger | rediger kilde]

Lee DeWyze, vinner sesong 9 (2010)
Sesong 9 (2010)
Lee DeWyze Vinner
Crystal Bowersox 2 plass
Casey James 3 plass
Michael Lynche 4 plass
Aaron Kelly 5 plass
Siobhan Magnus 6 plass
Tim Urban 7 plass
Katie Stevens 8 plass
Andrew Garcia 9 plass
Didi Benami 10 plass
Paige Miles 11 plass
Lacey Brown 12 plass

Sesong 10[rediger | rediger kilde]

Scotty McCreery, vinner sesong 10
Sesong 10 (2011)
Scotty McCreery Vinner
Lauren Alaina 2 plass
Haley Reinhart 3 plass
James Durbin 4 plass
Jacob Lusk 5 plass
Casey Abrams 6 plass
Stefano Langone 7 plass
Paul McDonald 8 plass
Pia Toscano 9 plass
Thia Megia 10 plass
Naima Adedapo 11 plass
Karen Rodriguez 12 plass
Ashthon Jones 13 plass

Sesong 11[rediger | rediger kilde]

Phillip Phillips vinner sesong 11
Sesong 11 (2012)
Phillip Phillips Vinner
Jessica Sanchez 2 plass
Joshua Ledet 3 plass
Hollie Cavanagh 4 plass
Skylar Laine 5 plass
Elise Testone 6 plass
Colton Dixon 7 plass
DeAndre Brackensick 8 plass
Heejun Han 9 plass
Erika Van Pelt 10 plass
Shannon Magrane 11 plass
Jermaine Jones Diskvalifisert
Jeremy Rosado 13 plass

Sesong 12[rediger | rediger kilde]

Sesong 12 (2013)
Candice Glover Vinner
Kree Harrison 2 plass
Angie Miller 3 plass
Amber Holcomb 4 plass
Janelle Arthur 5 plass
Lazaro Arbos 6 plass
Burnell Taylor 7 plass
Devin Velez 8 plass
Paul Jolley 9 plass
Curtis Finch, Jr. 10 plass