Kvinnene på taket

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Kvinnene på taket
Generell informasjon
SjangerTalkshow
Prod.landNorge
Sendeår1994
Sesonger2
Episoder16 [1]
Lengdeca 55 (per episode)
SpråkNorsk
Foran kamera
ProgramlederAnne Lise Hammer
Åsa Rytter Evensen
Nini Stoltenberg
Siv Stubsveen
Bak kamera
ProdusentAnn Beth Bergh
Sending
Periode30. mars20. okt. 1994
TV-kanalTV3

Kvinnene på taket var et norsk direktesendt talkshow om erotikk, sex og samliv som gikk på TV3 i 1994. Programmet ble i starten ledet av Anne Lise Hammer, Åsa Rytter Evensen og Nini Stoltenberg.[2] Både Stoltenberg og Evensen sluttet i forkant av andre sesong, mens Siv Stubsveen kom inn som erstatter og ledet programmet sammen med Hammer.[3] Programmet ble sendt på torsdagskveldene og varte ca. en time. Seerne kunne delta med spørsmål og meninger via telefon og telefaks.[2]

Sendingene ble direktesendt fra baren i øverste etasje på SAS-hotellet i Oslo.

Kvinnene på taket ble en av mest sette programmer på TV3 i 1994.[1]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b VG - LEI AV Å SNAKKE OM SEX (20.10.1994) «Anne Lise er for øvrig den eneste av programledere som har vært med i alle de 16 programmene. Definitivt slutt. For å være helt ærlig, så begynner jeg å bli lei. Det spiller ingen rolle at programmet har vært blant TV3s mest sette både i vår og i høst.»
  2. ^ a b «KVINNER MED TAK PÅ SEX Sex og samliv». VG. 30.03.1994. «Sex og samliv er tema for TV3s nye talkshow, ledet av Nini Stoltenberg, lege og samlivsekspert Åsa Rytter Evensen og tidligere Cupido-redaktør Anne Lise Hammer.» 
  3. ^ «TURBULENT». VG. 09.09.1994. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]