Kiowa Gordon

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Kiowa Gordon
Kiowa Gordon på Twilight Saga: New Moon PR arrangement i Houston i Texas den 10. november 2009.
FødtKiowa Joseph Gordon
25. mars 1990Rediger på Wikidata (34 år)
Berlin
BeskjeftigelseSkuespiller, filmskuespiller Rediger på Wikidata
Utdannet vedCactus Shadows High School
NasjonalitetUSA
IMDbIMDb

Kiowa Joseph Gordon (født 25. mars 1990 i Berlin) er en amerikansk skuespiller, kjent for sin rolle i The Twilight Saga – New Moon og The Twilight Saga – Eclipse, som Embry Call.

Liv og karriere[rediger | rediger kilde]

Gordon vokste opp i Arizona, Utah og California og gikk Cactus Shadows High School i Cave Creek i Arizona. Han er en del av Hualapai Nation som er plassert i det nordlige Arizona, og er en del av den samme kirken som «Twilight Sagaen»'s forfatteren Stephenie Meyer er i, Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige. Han er den nest yngste av åtte barn, og hans mor er Camille Nighthorse Gordon, også en skuespiller. Ved siden av skuespiller, er Kiowa også en vokalist.

I 2009 spilte Gordon varulven Embry Call i New Moon, basert på Stephenie Meyer roman med samme navn. Gordon har sagt at han ble kontaktet en dag i kirken av Stephenie Meyer som hun trodde han ville være perfekt for ulvepakket. Han gikk på en åpen samtale hvor han landet rollen som Jacob Black beste venn. Han har nå avsluttet Eclipse, han spiller fortsatt Embry. Kiowa erstattet Krys Hyatt (som Embry i Twilight) i New Moon og Eclipse.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]