Kick

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Kick (film fra 2014)»)
Kick
Generell informasjon
SjangerAction / Komedie
Utgivelsesår2014
Prod.landIndia
Lengde2 t. 36 min.
SpråkHindi
Bak kamera
RegiSajid Nadiadwala
ProdusentSajid Nadiadwala
ManusforfatterRajat Arora
MusikkHimesh Reshammiya
Meet Bros Anjjan
Yo Yo Honey Singh
Julius Packiam
SjeffotografAyananka Bose
Artur Zurawski
KlippRameshwar S. Bhagat
Foran kamera
Hovedrolle(r)Salman Khan
Jacqueline Fernandez
Premiere25. juli 2014 (India)
25. juli 2014 (Norge)
Eksterne lenker

Kick er en indisk actionfilm fra 2014 regissert og produsert av Sajid Nadiadwala. Hovedrollene spilles av Salman Khan, Jacqueline Fernandez, mens sentrale biroller spilles av Randeep Hooda og Nawazuddin Siddiqui.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

Shaina Mehra er en psykiater som bor i Warszawa, Polen. Hennes far, Brijesh Mehra, ønsker at datteren hans skal gifte seg med Himanshu Tyagi. Men ovenfor Himanshu avslører Shaina at hun allerede har en kjæreste ved navn Devi Lal Singh. Devi er en intelligent, eventyrlig ung mann som alltid leter etter nye spennende opplevelser. Etter forslag fra Shaina, godtar Devi en jobb ved et kjemikalie-laboratorium. Men han trekker seg etter bare noen få dager på grunn av den kjedelige jobben. Shaina mener at Devi er alt for ansvarsløs, så Devi slår opp med henne og flytter vekk.

Himanshu, en politibetjent, deler sine erfaringer angående en tyv han hater fordi han ikke kan forhindre tyveriene. Raneren, med kallenavnet "Devil" stjeler bare fra rike mennesker tilknyttet Shiv Gajra - en rik men korrupt forretningsmann. Raneren er ingen ringere enn Devi. Når Himanshu ikke lykkes med å fange tyven, kontakter Devi ham og fornærmer ham ved å kalle ham en taper. Shaina, fremdeles i Polen, oppdager Devi, som har kommet dit for behandling etter å ha mistet hukommelsen i en ulykke. Shaina tilbyr å hjelpe Devis, og ta ham med seg hjem.

Men Himanshu og Shaina oppdager snart hans sanne identitet, og Devi må stikke av. Devis far avslører sønnens sanne intensjoner og gode gjerninger ovenfor Shaina. Han forteller at sønnen hans forsøker å begå tyverier for å hjelpe fattige barn som lider av forskjellige sykdommer, men som ikke har råd til behandling eller sykehus. Når en doktor forteller Devi om flere syke barn forsøker Devi å hjelpe dem ved å gjennomføre flere ran, og stjele penger for å få råd til flere behandlinger.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]