Kevin Jonas

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Kevin Jonas
Paul Kevin Jonas II
Kevin Jonas
Født 5. november 1987 (27 år)
Teaneck, New Jersey, USA
Ektefelle Danielle Delesea
Yrke Artist
Skuespiller
Nasjonalitet Amerikansk
Sjanger Pop/rock
Instrument Gitar
Aktive år 1999 - d.d.
Plateselskap Hollywood
Columbia
Nettsted JonasBrothers.com
Band
Jonas Brothers

Paul Kevin Jonas II (født 5. november 1987 i Teaneck, New Jersey, USA), også kjent som Kevin Jonas og K2, er medlem av gruppen Jonas Brothers, et band han opprettet med sine to yngre brødre Joe og Nick. Jonas Brothers startet egentlig som en solo-karriere for Nick, men da Joe og Kevin begynte som brorens korister, innså produsenten at han likte dem som et band og de skrev under platekontrakt. For øyeblikket er brødrene aktuelle med deres egen Disney Channel originale serie, JONAS.

Biografi[rediger | rediger kilde]

Kevin ble født i Teaneck i New Jersey. Han vokste opp i Wyckoff, New Jersey og er av irsk, italiensk, tysk og indiansk arv. Jonas Brothers er kjent for deres helhetlige, familie-vennlige image. Alle brødrne er medlem av den evangeliske kirke, deres far er tidligere prest og de ble undervist hjemme av moren. I tillegg er de kjent for å gå med kyskhetsringer på deres venstre ringfinger og har lovet å ikke ha sex før ekteskapet. Joe har sagt at ringen symboliserer "et løfte til oss selv og til Gud at vi vil forbli "rene" til ekteskapet", og Nick har sagt at "den (kyskhesringen) er ganske kul, og at ringen gjør oss annerledes enn alle andre". De begynte å gå med ringene da deres foreldre Denise og Kevin Sr. foreslo det. De avstår også fra alkohol, røyking og narkotika. 19.desember 2009 giftet Kevin seg med den tidligere frisøren Danielle Delesea i Oheka Castle. Nick og Joe var forlovere for storebroren. I 2012 fikk Kevin og Danielle sin egen tv-serie på E!, "Married To Jonas".

Karriere[rediger | rediger kilde]

Etter at de fikk platekontrakt hos Colombia Records, vurderte de å kalle seg "Sons of Jonas" før de bestemte seg for "Jonas Brothers". Bandets første album, "It's About Time", ble utgitt 8. august 2006. Men i begynnelen av 2007 byttet de plateselskap fra Colombia til Hollywood Records. Deres selvtittulerte album "Jonas Brothers" kom ut 7. august 2007 og deres siste album "A Little Bit Longer" i august 2008.

Film og TV[rediger | rediger kilde]

17. august 2007 hadde Kevin sammen med sine to brødre gjesteopptreden i Hannah Montana, og ble en av de mest sette episodene på amerikansk kabel-tv, med 10,7 millioner seere. Brødrene spilte også i filmen "Camp Rock". Kevin spiller rollen som gitaristen "Jason", Nick spiller "Nate", mens Joe spiller hovedrollen som vokalist "Shane Gray".

Mini reality-serien "Jonas Brothers: Living the dream" hadde premiere 16.mai 2008.

Nå er han også med i en serie på Disney Channel som heter JONAS. Der alle brødrene er med.