Kategoridiskusjon:Wikipedia-brukere

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kategorinavn[rediger kilde]

Burde det ikke hete «Kategori:Wikipedianere» i stedet? Obladi

Andre alternativer kunne være Kategori:Wikipedanter, Kategori:Wikipedensere, Kategori:Wikipedister, Kategori:Wiklendinger, Kategori:Wikifanter, ... Skulle man foretatt en meningsmåling? --Eddi (Snakk) 26. apr 2005 kl.14:45 (UTC)
Kan godt legges ut for folkeavstemning, men jeg stemmer for wikipedianere. Obladi 27. apr 2005 kl.00:04 (UTC)
Hei på deg, Obladi!
Jeg skjønner hvor du vil hen, men Wikipedia har faktisk allerede en liste over de som ønsker å kalle seg wikipedianere. Den heter Wikipedia:Wikipedianere. Hvis du ønsker å opprette en Kategori:Wikipedianere, foreslår jeg at du tar utgangspunkt i den listen, heller enn å gå inn og endre folks personlige preferanser på deres brukersider.
Denne kategorien er ment som en samling av brukersider for aktive Wikipedia-brukere, uavhengig av hva de liker å kalle seg.
Fordi jeg ikke liker ordet wikipedianer noe særlig, ønsker jeg heller ikke å se navnet mitt på noen liste over wikipedianere. (Wikinger eller Wikipedioter er mye bedre forslag, synes jeg! Flere av Eddis forslag ovenfor er også gode, spesielt Wikipedanter!)
Heldigvis er det plass til flere enn én liste (og kategori) i Wikipedia!
--Verdlanco\(diskusjon) 27. apr 2005 kl.10:01 (UTC)
Ja, Wikinger var et meget godt forslag! Håper ingen har noe imot at jeg oppretter den. Synes forøvrig at det er meget ryddig nå slik det har blitt gjort med Kategori:Wikipedianere og Kategori:Wikipedanter (samt Kategori:Inklusjonister) som underkategorier til denne. Honør til den som fant på det (jeg er for lat til å sjekke hvem akkurat nå). Jon Harald Søby 1. mai 2005 kl.14:56 (UTC)
Enig, nå ser det bra ut!
--Verdlanco\(diskusjon) 3. mai 2005 kl.19:41 (UTC)