Kategoridiskusjon:Norske offiserer

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det er bare én artikkel i kategorien "Norske generaler", men flere av personene i "Norske offiserer" er (eller var) generaler. Dette virker rimelig inkonsekvent. Enten bør "Norske generaler" nedlegges, og vedkommende flyttes til "Norske offiserer", eller så bør en rekke personer flyttes fra offiserer til generaler. Det kan for så vidt være det samme hvilken av løsningene som velges, men man bør absolutt velge en av dem. Slik det er nå er det alt for rotete. Går man for den siste løsningen bør man vel kanskje også opprette en egen kategori som heter "Norske admiraler". Vidarfe 25. sep 2006 kl. 16:30 (UTC)

Norske offiserer.[rediger kilde]

Dette blir for enkelt. Kun noen få offiserer er med på listen. Hvem har produsert dette? jonajDette usignerte innlegget ble skrevet av Jonaj200 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Kategorien er satt sammen av de artiklene wikipediafellesskapet har produsert om norske offiserer. Det er derfor ikke noe en enkelt har produsert, men et fellesskap der alle som vil kan bidra. Når det er sagt er det nok ikke ønskelig at alle offiserer skal inn på Wikipedia. Jeg er ikke kjent med hva som er relevanskravene våre for offiserer, men kan være behjelpelig med å finne dem om det skulle være ønskelig (og vi har utarbeidet slike.) Mvh 3s (diskusjon) 18. aug 2012 kl. 21:36 (CEST)
Angående relevanskravene for norske offiserer ; er det noen nye opplysninger der ? Jeg for min del ser vel at i tillegg til å være offiser må man ha deltatt i en 'annen notabel aktivitet ' for å bli nevnt deltatt i en krig, eller kansje ha vært sjef for et regiment/batteri/bataljon/krigsfartøy eller lignenede ?.